- 23 Kasım 2022
- 921
- 826
- 33
Su an mesajı kucağımda gezdirirken yazıyorumBebişleri nasıl oyalıyosunuz kızlar? Oyuncaklarıyla pek oynamıyor artık 3-5dk ancadır, devamlı bana tırmanıyor ya da sağı solu kurcalıyor nasıl oyalıcamı bilemedim artık![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Su an mesajı kucağımda gezdirirken yazıyorumBebişleri nasıl oyalıyosunuz kızlar? Oyuncaklarıyla pek oynamıyor artık 3-5dk ancadır, devamlı bana tırmanıyor ya da sağı solu kurcalıyor nasıl oyalıcamı bilemedim artık![]()
Biz 8 aylik olduk henuz bizde yok. Ismiine bakiyor, ce ce oyununa katilimi var, cok sosyal bir bebek ama henuz alkis ve baybayimiz bizde de yok. Instagramda surekli karsima ciktigi icin ozellikle otizm konusunda bende her hareketini takipteyim, doktorumuz henuz erken oldugunu soyledi.Kızlar ben çok evhamlıyım kendime engel olamıyorum. Neden böyleyim(( Benim kızım 8.5 aylık alkış ve baybay yapmıyor kafaya taktım. Sizinkiler yapıyor mu? Henüz erken mi bunu beklemek için?
Allah korusun sanırım 18 ay civarı netleşiyormuş. Yani bu konularda sosyal medya yüzünden ankisiyetem oldu yaaBiz 8 aylik olduk henuz bizde yok. Ismiine bakiyor, ce ce oyununa katilimi var, cok sosyal bir bebek ama henuz alkis ve baybayimiz bizde de yok. Instagramda surekli karsima ciktigi icin ozellikle otizm konusunda bende her hareketini takipteyim, doktorumuz henuz erken oldugunu soyledi.
Allah korusun sanırım 18 ay civarı netleşiyormuş. Yani bu konularda sosyal medya yüzünden ankisiyetem oldu yaa
TeşekkürlerÇok geçmiş olsun şimdi nasil durumu ne dedi doktor
Kıyamam ya inşallah çabucak atlatır kuzucukTeşekkürlerCovid olmuş yavrum
Şimdi daha iyi ama enerjisi hala yerine gelmedi. Oyun oynarken sürekli gelip başını dizime koyuyor
![]()
Benimkisi güle güle, bay bay ve paka paka (yaşadığımız ülkede Rusça konuşuluyor) dediğimizde el sallıyor. 8 aylık olmak üzere. Bir iki ay önce biz sallayınca sallıyordu sadece. Alkış hiç yapmıyoruz o da öğrenmedi doğal olarak. Ama her çocuğun gelişimi farklı. Bu beceriler 10-11 ay gibi diye okudum ben. Bizimkisi bunu erken yaptı. Ama kilosu ve boyu yaşıtlarının altında mesela. Her çocuk başka.Kızlar ben çok evhamlıyım kendime engel olamıyorum. Neden böyleyim(( Benim kızım 8.5 aylık alkış ve baybay yapmıyor kafaya taktım. Sizinkiler yapıyor mu? Henüz erken mi bunu beklemek için?
Ben üç aylıkken işe başladım. Ondan beri perişanım. Gece 2-3 kere kalkıyoruz. Kucakta pilates topunda zıplayarak uyuyor. Ki ben uyku eğitimi de denedim yani. Olmuyor. Bir de ben yoğun çalışıyorum gündüz çok göremezse gece görmek için de kalkıyor. Mesela gecen iki hafta izindeydim gecede 1 kez uyanıyordu. Şimdi işe döndüm 3 kez uyanıyor.Ay ben bu hafta işe başladımgeceler fenaa çok uyanıyor sabah 6 da güne başlamaya kalkıyor bide zorla 7 ye kadar uyutmaya çalışıyoruz. Acayip uykusuzum. Gece uyanmaları nasıl olacak alıştı kucakta uyuyo hep beşikte olduğunu anlayınca ağlıyor. Ne olur yakında düzelecek deyin
![]()
Ahha çok tatlısın.. hepimiz arada gitmeliyiz bence.. benimki 9.5 aylık 2 haftadır yapıyor. Doktoruna gittiğimizde erken yapmış dedi.. düşün yani panikleyecek bişey yok.Çocuğum da bir sorun yok biliyorum psikoloğa gitmesi gereken benim bence![]()
Aynı hissiyatlar bende de var. Yiğenim alkışı falan 6 aylık iken yapardı öyle hatırlıyorum ama kalabalık aile olunca aile apartmanında oturuyorduk onun etkisi var sanırım ben apartmanda neredeyse kimseyi tanımıyorum çocuk tek benle. Oturdupumuz yer çok sakin parka gittiğimde kimse olmuyor bazen. Gün içinde her şeyi anlatıyorum misal çorba yaparken tarif veriyorum ama yine de tek benle. Anneme gitsem yiğen kreş çocuğu bir kere gittik hasta olduk. İnsan yabancılamıyor gülüşleri var ama insan yok etrafta. Oyun grupları hangi aylarda gidiliyor yaşına grince ona gideriz belkiKızlar ben çok evhamlıyım kendime engel olamıyorum. Neden böyleyim(( Benim kızım 8.5 aylık alkış ve baybay yapmıyor kafaya taktım. Sizinkiler yapıyor mu? Henüz erken mi bunu beklemek için?
Ben hissetmedim. Telaşlanacak bir şey yoktur doktorunla konuştun muKızlar selamm ben de şubat26 annelerindeyim. Deneyimli anneler olarak size de sormak istedim hamileyken vajinanın hemen girişinde taharetlenirken bi sertlik hisseden oldu mu?
Yok henüz gidemedim maalesefBen hissetmedim. Telaşlanacak bir şey yoktur doktorunla konuştun mu