Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
36+5 kontrol günü ve doğum şekli planlandı tarih verildi 25 Haziranda sezeryan ile doğacak. Kafası çok büyük ve çok aşağıda biraz daha sabret yat dinlen iyice gelişsin dedi. Ayakta kalma dedi, geçen bahsetmiştim vajinadan bıçak saplanması gibi ağrı ve sanki kendini aşağıya itiyor gibi demiştim kafası aşağıda değil baya aşağıda dedi doktor bu sebeple dinleneceksin kafası büyük olduğu için suyunu patlatma ihtimali de var dedi. Haftaya Salı son kontrolümüz var. Tarih verilince bir heyecan başladı

Kontrol muayene süresi kaç gün 15 günse okey ama bir hafta ise sanırım kontrol muayenesi olmuyor.10 sa tamam
Kontrol muayenesi için süre 10 gün sanıyorum. Ama bugünden mi başlıyor süre, yarından itibaren mi bilemedim. Eve geçeyim hastaneyi arayayım olmazsa

Muayene 2 bin. Manasız o parayı bi daha vermek. Zaten nst ye bile 550 tl aldılar. Canım acıdı

Ayy banada gecen hafta 25 haziran demisti 36+2 deyim bende suan ayni gune denk geldik yarin kontrolum var bakalim tarihin one gelmesinden biraz korkuyorum asagiya indi gibi dunden beri karnimin ustu bayaa yumusadi

Bildiğim kadarıyla ertesi günden başlanıyor leydicim yani okeysin Ahahhaha valla bu hastane masrafları yordu ama az kaldı hayırlısı ile hepimiz yolun sonuna yaklaşıyoruz birde nst neden ayrı ücret ne var yani 2 alet bağlanıyor dşye bu para çok saçma

Bugün 10 Haziran. 11 Haziran 1.gün oluyor. Yani sen tam 9.günde girmiş oluyorsun maksimum fayda ben de böyle yapıyorum

Ayy banada gecen hafta 25 haziran demisti 36+2 deyim bende suan ayni gune denk geldik yarin kontrolum var bakalim tarihin one gelmesinden biraz korkuyorum asagiya indi gibi dunden beri karnimin ustu bayaa yumusadi
Yaaaaa ayy ne güzel aynı zamanda doğururuz inşallah vakti saatinde gelsinler sağlıkla inşallah çok güzel geçer kontrolün benimde çok aşağıda o yüzden ayaklarını uzat dinlen bol bol başka bir şey yapma Allah’ın izniyle sağlıkla o günde gelecekler

İnsallah canim insallah
Hepimiz icin en dogru zamanda insallah kucagimiza almak nasip olsun

lady peacock benim ilk zamanlar gittigim ozel hastane maalesef gidilen ilk gunu 1. Gunden sayiyordu.Simdi gittigim ilk gunu saymiyor. Yinede bir teyit al kafalarina gore hareket ediyor gibi hepsi

Teşekkür ederim Allah Razı olsun

İnşallah kuzum içini ferah tut artık kritik dönemlerde bitti şükür kavuşmaya odaklan

Canlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim etiketlemeyi gözden kaçırdıklarım olabilir. Özeldeki doktordan çıktım biraz önce. Hacettepe bpd yi iki hafta geride ölçmüştü. Kendi doktorum 1 hafta geride ölçtü. Ama AC normal dedi. Bi sorun teşkil edebilmesi için 4 hafta geride olmadı lazım dedi. Ayrıca senin kafan küçücük zaten bu çocuğun kafası bir hafta önde olsa ya niye bir hafta önde diye endişe ederdim o yüzden beni korkutan en ufak bir şey yok dedi. Dr, cihaz, bebişin duruşu hepsi birer etken ölçümlerde dedi. Dün hacettepede kilosu 1800 çıkmıştı. Bugün tam bir 2045 gr çıktı. Plesenta aşağıda olduğu için artık doğumun hacettepede olması kesinleşti. Ben doktorunun yerinde olsam 38. Haftadan önce sezaryen randevusu vermem diye de ekledi. 35 demişlerdi 38 e çıktı çok şükür bi de yüzünü görmek için çok çabaladık doktor en son baya dürttü. Çocuğum da doktorumuza el hareketi çekti annesinin minik kuzusu

kızlar babalar gününde manitalara bir şey alacak mıyız ya, ne alabiliriz ya da aklınıza ne geliyor?
Ben şöyle bir tişört aldım ilk fotodaki gibi
ikinci fotodakini de beğendim. Onu da alabilirim ek olarak

Eklentiler

• IMG_9096.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_8694.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 68
Hakket. Yani nedir o cihaz ki ? Ama bundan para kazanıyorlar bence. Zırt nst, pırt nst
lady peacock benim ilk zamanlar gittigim ozel hastane maalesef gidilen ilk gunu 1. Gunden sayiyordu.Simdi gittigim ilk gunu saymiyor. Yinede bir teyit al kafalarina gore hareket ediyor gibi hepsi
Aradım hastaneyi. Bugünü 1. Gün sayıyormuş. Ne kadar saçma. Ertesi günden başlaması gerek. Ben yine de 18. İne çektim randevuyu

çok sevindim canım. valla hepimiz için artık gerçekten boy kilo vs takmamak lazım her biri her makinede ayrı ayrı fark ediyor. demek hareket çekti fkfkfk kendini seni düşünerek harap eden annelere şu şekil sürpriz dolu çocuklar…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…