- 8 Ağustos 2011
- 12.120
- 11.469
- 498
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #20.541
Çok şükür bacım. Aklım sendeydiCanlar yorumlarınız için çok teşekkür ederimetiketlemeyi gözden kaçırdıklarım olabilir. Özeldeki doktordan çıktım biraz önce. Hacettepe bpd yi iki hafta geride ölçmüştü. Kendi doktorum 1 hafta geride ölçtü. Ama AC normal dedi. Bi sorun teşkil edebilmesi için 4 hafta geride olmadı lazım dedi. Ayrıca senin kafan küçücük zaten bu çocuğun kafası bir hafta önde olsa ya niye bir hafta önde diye endişe ederdim o yüzden beni korkutan en ufak bir şey yok dedi. Dr, cihaz, bebişin duruşu hepsi birer etken ölçümlerde dedi. Dün hacettepede kilosu 1800 çıkmıştı. Bugün tam bir 2045 gr çıktı. Plesenta aşağıda olduğu için artık doğumun hacettepede olması kesinleşti. Ben doktorunun yerinde olsam 38. Haftadan önce sezaryen randevusu vermem diye de ekledi. 35 demişlerdi 38 e çıktı çok şükür
bi de yüzünü görmek için çok çabaladık doktor en son baya dürttü. Çocuğum da doktorumuza el hareketi çekti annesinin minik kuzusu
![]()

Ben bu Dr una güveniyorum. Dediği gibi old inanıyorum. Benimkinin kafası da 1 hafta gerideymiş. Normal doğuracak olsak büyük avantajdı. Kullanamadık

Sezaryen tarihi ne kadar ileri olursa, o kadar iyi bence. Karnımızda durabildikleri bir gün bile kârdır