- 24 Temmuz 2024
- 1.427
- 3.621
- 48
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #20.501
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ölçümlerle alakalıdır canım sıkma canını bizim de kafa hep önde karın geride çıkıyor
Başın sağolsun canım çok üzüldüm yattığı yer incitmesin
Tertemiz ne güzel işte sancı çıkmasın tabii bebiş içeride ne kadar durabilirse kar
Anlamadım bendeMis gibi nst bu. Ne sancı var ne bi şey.
Niye sancı bekliyor ki ?![]()
Üniversitede öğrenci evinde kalmanın avantajı. Mutfak nöbetini hep ben alırdım der. Ama huyu da öyle. Temizlik düzen seviyor. Aslan burcu. Hepsinin toplamı da kocam isteO sırada yediğini sadece tezgaha götürünce karıma ne yardımcıyım ya diyen kocamın ortama girişi![]()
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruzKızlar günaydınbenimde bugün muayene günüm. İlk defa nstye giricem sıra bekliyorum bakalım
İnşallah hepimiz güzel haberlerle dönelim![]()
Başınız sağ olsun çok zorKızlar arife günü babamı kaybettim.
Ben bursa da yaşıyorum onlar izmirde izmire gittim stres ayakta durmak vs. derken ağrılarım çok arttı. Maalesef 2.günü eşim zorla burdaya geri getirdi.
Şimdi de çarşamba günü mevlüt olacak izmir de 11 aylık da kız var gideyim deseem kız durmuyor eziyer ediyor benim ağrılarım onu oyalarken daha çok artıyor. Gitmiyeyim evimde okuyayım desem sanki babama görevimi yapamıyorum gibi sanki beni görüyorda yazıklar olsun diyormuş gibi geliyor.
Ne yapıcam bilmiyorum
Sizinki en azından söyleniyor ama bir şeyler yapıyor. Söylenmeleri fix zatenÜniversitede öğrenci evinde kalmanın avantajı. Mutfak nöbetini hep ben alırdım der. Ama huyu da öyle. Temizlik düzen seviyor. Aslan burcu. Hepsinin toplamı da kocam istebiraz söyleniyor ama umrum değil.
![]()
Günaydın Seninle aynı gündeyiz doktorla tarih olarak 3 temmuz'u konuştuk biz de günün belli olması gerçekten çok heyecan verici.Kızlar günaydın tünaydın herkese
Bugün öğleden sonra kontrolüm var 35+1im her şey yolunda giderse ve söylediği tarhite alırsa doğuma 24 gün kaldı iyice heyecan sardı beni![]()
Bana da 3 veya 4 temmuz dedi bakalım çok heyecanlıyız bakalım 2.gebeliğim günler nasıl geçti anlamadım bileGünaydın Seninle aynı gündeyiz doktorla tarih olarak 3 temmuz'u konuştuk biz de günün belli olması gerçekten çok heyecan verici.
Başınız sağolsun, size ve ailenize sabır diliyorumYorumlarınız destekleriniz için çok saolun arkadaşlar Allah razı olsun
Doktor izin vermedi maalesef çocuk dönmüş çok baskı yapıyor dedi. Göze alamadım bende.
Hepinize tek tek teşekkür ederim.
Sağlıkla kavuşalım hepimiz bebeklerimize inşallah
Şimdi gördüm mesajını kuzucum. Doktordan çıkınca bizi haberdar et ama ben de pozisyon ve ölçen kişinin farklı olmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Ben de 1 hafta arayla iki farklı doktora gittim. Son ölçümde kafası bir öncekine göre daha küçük çıkmış, küçüldü mü bu çocuk. Bence makine, ölçen kişi ve bebeğin pozisyonu büyük rol oynuyor.Sağolsun kızlar teşekkür ederim yorumlarınız destekleriniz için.eşim çok kafaya taktı. Özeldeki doktorumuza mesaj attık. Yarın bir de ben bakayım dedi. 11 e randevu verdi. Bakalım inşallah pozitif şeyler duyarız
![]()
Bu erkekler niye böyle yaBaşınız sağ olsun çok zorBence babanız da sağlıkla doğum yapmanızı isterdi. Bir de herkes hasta salgın var orası çok kalabalık olacak bence hastalık bulaşması da büyük bir risk Allah korusun. Siz bilirsiniz çok içinizde kalacaksa bilemiyorum
Sizinki en azından söyleniyor ama bir şeyler yapıyor. Söylenmeleri fix zaten![]()
rdrsn Benimki de aynı. Mutfağı ben topladım diyor, yaptığı şey masadan alıp tezgaha koymak. Madem aldın makineye koy bari diyorum asla yapmıyor illa o tezgaha yığılacak.
Ne güzel gerçekten herkesten bunu duyuyorum kendi başka şehirde okumuş orda evi olmuş erkeklerin çoğu böyle yardım ediyor çünkü orda yapmaya alışıyor ama annesiyle kalan erkekler iş yapmıyor bunu çok kişiden duydum ama çoktan evlenmiştim AhahahahÜniversitede öğrenci evinde kalmanın avantajı. Mutfak nöbetini hep ben alırdım der. Ama huyu da öyle. Temizlik düzen seviyor. Aslan burcu. Hepsinin toplamı da kocam istebiraz söyleniyor ama umrum değil.
![]()
canım sen kimseyi takma ölüm aslında bir doğum. Gerçek ve asıl olana dönüş. Ruh için zaman mekan kavramı diye bir şey yok gerçek insan gibi düşünmek yanlış ay cenazesine gidemedim bana kırılır mı diye düşünme onların tek ihtiyacı dua onun için oraya gidip ağlamanın ne ölüye ne diriye faydası yok kendini üzme sen 2 canlısın tabiki herkes babasının cenazesinde olmayı ister ama şartlar el vermiyorsa sağlık durumu veya elde olmayan sebepler var ise ne yapılabilir ? Kendini üzme yıpratma lütfen. İnsanlar bir gün ölmüyor önemli olan sürekli okumak sürekli ruhuna dua etmek yoksa gitmişsin gitmemişsin inan ona faydası yok. Rabbim kalbine inşirah ferahlığı versinYorumlarınız destekleriniz için çok saolun arkadaşlar Allah razı olsun
Doktor izin vermedi maalesef çocuk dönmüş çok baskı yapıyor dedi. Göze alamadım bende.
Hepinize tek tek teşekkür ederim.
Sağlıkla kavuşalım hepimiz bebeklerimize inşallah
Doğumumu yaptıracak muhtemel dr muayenesinden çıktım.
Bebek 3180 gr. Diyete rağmen yine bel çevresi önde. Ama kızımın da doğum kilosu yüksek old için normal gördü. Baş çevresi bir hafta geride, ama önemli değil dedi. Rahim ağzı uzunluğu 31 mm. Boy 48 cm civarı.
Bi aksilik olmazsa 39. Haftada sezaryeni uygun görüyorum dedi. 30 Haziran ı zikretti. Hayırlısı
Su an nst deyim. Eki Görüntüle 3602868
İns buna sancın var, yatış gerek demez.
Düzenleme: Haftaya kontrole gel dedi. Çıkıyorum