Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Dr da öyle bi şey dedi. Doğum kanalına yaklaştığı için konumu da uygun değil ölçüm çok sıhhatli olmuyor. O yüzden geriliği çok ciddiye almıyorum dedi.

Senin haftanda büyük ya o yüzden son haftalara yaklaşınca hareketler azalıyormuş. Bebişin yeri yok annesi napsın sen yine kontrollü git tabi akşama kadar yine hareket olmazda o zaman bi görünürsün doktora. Bi de göbek deliğiçevresine parmağınla yuvarlak çiz 5-6 tur/ sonra da göbek deliğine bir kaç sefer parmağınla dokun çek. Bizimkinin en sevdiği ya da sevmediği hareketler bunlar. Hemen tepki veriyor bunlara

Benim de sancı çıkmıyor genelde niye rahatsız oldu ki doktor , bu doktorlara da bısey beğendiremiyoruz sancı çıksa bi dert cıkmasa baska dert

36+0 da çıkmayabilir zaten içerde ne kadar çok kalırsa gelişimi açısından vaktini beklerse o kadar iyi olur
Anlamıyorum bazen bu doktorlar ne düşünüyor
Ben son günlerde hareketleri çok hafif naif hareket ediyor dedim oyüzden tedirgin olmuş.
Bazen bebekler strese girebiliyor dedi, hareketlerinden endişe ettiğin zaman gel nst çektir dedi.

Haftasının önünde dedi ama ben inanmıyorum ölçümlerine , geçen hafta iyi bir perinatologa gitmiştim referansım odur
36+0 dayım, kan- idrar- ekg istedi , haftaya geldiğinde anestezi doktroru ile görüş dedi. Şükür sonuçlarım normal çıktı, akıntımdan dolayı enfeksiyon bekliyordum ama yok şükür
Ay sonunda izindeymiş ya 38+3(26 haziran ) / yada 39+3 (3 temmuz ) de alabiliriz dedi, arada gelirse gönül rahatlığı ile emanet edeceğim doktor var dedi oda gece gündüz geliyor dedi. Doktor işi değilde temmuz sıcaklarına bakması beni tedirgim ediyor. Bir yandan tarih fln diyince heyecanlandık Geçen sefer bugünde doğmadı gece belki , gecede doğmadı sabaha belki doğar doğar derken doktor 41 de istersen yarın alalım demişti şoku atlatamadan doğum olmuştu

Maşallah hayalimdeki kilo ya 3100-3200 doğsa havalara uçarım sancı düzenli gibi geldi inş sorun yoktur
Kızlar haftaya randevu aldım 19. Haziran. Kontrol muayenesi oluyor di mi? Bi daha ücret vermek istemem.
Evet 10 gün içinde para vermeden kontrol muayenesi olursun leydiciğim
Benim muayenemi ebe yaptı, nasıl geçtiği hakkında konuşmak istemiyorum alttan muayeneler beni çok zorluyor sadece çatı değil açılma vs hepsini kontrol etti rahim yumuşamasını vs. Hepsini elle kontrol etti cihazla değil. Bu kadar söyleyebilirim benim nstde biraz sancım çıktı ama çok büyük değilmiş.

Ayyyy hadi gözün aydın bak kötü birşey yok kuzummm

Oyy maşallah miniğine 39da alıraa baya 4e yakın doğar artık
Evet düzensiz sancılarını var ama helal olsun doktoruna iyi bekliyor genelde 38+larda alıyorlar sezeryana
Ohh maşallah
Benim oğlum haftası hep geriden geldi 40.haftada minik ama sağlıklı doğdu çok şükür doktorum da hep yapısal minyon çok sağlıklı demişti öyle oldu endişelenip stres yapma minyon da olabilir protein ağırlıklı beslen gerisini bebişine bırak
Hemen insanı strese sokuyor bu minişler

Kızlar herşey normal dedi haftasıyla uyumlu suyu vs kılosu 2600 normal dedi özele gitsem muhtemelen 200-300gram daha yüksek söylerdi nst ye bağlandım bi bakarmısınıx ben musayt olunca okuycam mesajlarınızı

Eklentiler

• 1000079754.webp
    53,3 KB · Görüntüleme: 33
Maşallah
Nst de Süper. Sancı yok

Hadi gözün aydın Lady

Oyyy bir haziran tarihi daha
Seninde az kaldı kız sizleri duyunca bende heyecanlanıyorum
Rabbim sağlıcakla almayı nasip etsin bol bol dinlen
valla temmuz başı olanlar bence zaten haziran da böyle böyle döküleceğiz gibi geliyor bana

Amin amin inşallah canım çok sağol

Ahhh evet finale doğru adım adım gidiyoruz yaaa hepimiz sağlıkla,kolaylıkla vaktinde kucağımıza alalım inşallah bana şimdi zamanda geçmez tarihi böyle erken öğrenmekte zor

Dr da öyle bi şey dedi. Doğum kanalına yaklaştığı için konumu da uygun değil ölçüm çok sıhhatli olmuyor. O yüzden geriliği çok ciddiye almıyorum dedi.
Bu arada Benimde geçen gittiğimde kilosu 3 tü hala 3 bence de doğru ölçüm olmuyor çünkü iyice aşağıda ve hep kilosunu söylerdi bu sefer yorum yapmadı. Olumsuz bir durum olsa söyleyeceğini düşünüyorum ki zaten +- 400 gr fark yazıyor yanında da

valla temmuz başı olanlar bence zaten haziran da böyle böyle döküleceğiz gibi geliyor bana

Amin amin inşallah canım çok sağol
Bencede öyle olacak benim ki normal olacak büyük ihtimal ne zaman geleceği hiç belli olmaz temmuza kadar da gider belki
Hayırlı doğumlar olsun hepimiz için

Bencede öyle olacak benim ki normal olacak büyük ihtimal ne zaman geleceği hiç belli olmaz temmuza kadar da gider belki
Hayırlı doğumlar olsun hepimiz için
Ayyy senin ki daha heyecanlı ya o zaman sana bir avazda kolaylıkla olan bir doğum diliyorum arkadaşım pırttt diye çıksın gelsin

İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Kızlar geldim bende anca müsait olabildim
Çok şükür nst güzel çıktı. Sancı vs yok :)
Bugün 36+3üm.
Bebek önde olduğu için haftaya geldiğinde doğum şekline karar verelim dedi ama %90 sezaryen olacak gibi :)
Hayırlısı bakalım

Maşallah güzel haberler geliyor bugün :))
Desene arkamızdan geliyorsun sende hazirana bir doğum daha yazalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…