2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Çok şükür bacım. Aklım sendeydi
Ben bu Dr una güveniyorum. Dediği gibi old inanıyorum. Benimkinin kafası da 1 hafta gerideymiş. Normal doğuracak olsak büyük avantajdı. Kullanamadık

Sezaryen tarihi ne kadar ileri olursa, o kadar iyi bence. Karnımızda durabildikleri bir gün bile kârdır

Evet sürpriz yapmış cocikim çok şükür. Bi de ekledi. Eğer diğer yerler büyüse ve kafa büyümese niye büyümedi diye düşünürdük ama sonuçta o da büyüyor yani önemli olan haftasının artması dedi cocikimin de fotosu bu inşallah bizi banlamazlar

Eklentiler

• 6653ba56-2ab8-4831-bc13-158736262258.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 76
Ne güzel için rahatladı bak ben bır sey çıkmayacağını biliyordum İnşallah sağlıkla kavuşuruz bebişlere

Ahahhahahaha! süper resim yaaaa

Kızlar ilk çatı muayenem ve nst, yorumlarınızı bekliyorum nişan geldi muhabbeti yapmıştım ya ondan çatı bakıldı 35+4

Merhaba,

Açıklık: 1 cm
Yumuşama: Başlamış
Pelvis: Bebeğin geçişine uygun
Pubis: Bebeğin başı çatı kemiği üzerinde hafif baskı oluşturmuş, doğum kanalına girmemiş ama pozisyon iyi
-3 : Baş pelvis içindeki çıkıntıların 3cm üstünde (+1, +2ye ilerlediğinde doğum süreci hızlanıyor)

Olarak öğrendim. Sağlıkla gelsin

Uuuuu! Taranta

Doğum işaretleri başlamış. Yumuşama, açıklık, kanala giriş için hazırlıklar…

Ben daha mesaja ayrıntılı bakamadan R rihen97 süper açıklamış. Yaşasın yapay zeka

Ayy nasil hizli ilerliyor kizlar hersey yorumlarinizi okurken heyecanlandim . sezeryan günleri bile alinmaya başlamış .doguma yakin hurma ananas yiyoduk o kacinci haftalardaydi ya bide vajinaya masaj mi yapiyoduk ben herseyi unuttugum gibi bunuda unutmuşum.dunde ben cok fenaydimsancik varsldi makatima vajinama nasil baski yapti asagi inmeye calisiyor gibiydi .ama bugun daha iyiyim gecti gibi .anneme karnimi gosterdim oda göbeğin düşmüş baya asagi dedi .

Hiç anlamadım zaten 2.ye girdim bende 10 dk falan birde yani iyi diyip kaldırıyorlar evet evet demek ki özel hastane aciline gitsek nst den belimiz doğrulma. Neyse bitti sayılı günler kaldı artık doğum heyecanı sarıyor

Yaa hadi bakalım 30 hazirana ne kaldı ki Rabbim sağ sağlim almayı nasip etsin ladycim

Kızlar selam grupta en erken doğuran ben olacağım galiba. Hastaneye yatışım yapıldı sancım çok, ilaç ve serum kullanıyorum dualarınızı esirgemeyin
Rabbim yardımcın olsun canım benim Dualrım seninle umarım herşey yolunda güzel ilerler
Bir bebişimiz daha geliyor sanırım

Oyyy bir haziran tarihi daha
Seninde az kaldı kız sizleri duyunca bende heyecanlanıyorum
Rabbim sağlıcakla almayı nasip etsin bol bol dinlen

Büyük ihtimal sezeryan olacak bir yer basık olduğu için vajinal doğum zor olur dedi doktor bakalım sağlıkla

Zaten 33. Haftada yaklaşık ortalama 2 kg civarı olması gerekmiyor mu ?
Şimdi nasıl ? Bence buyudukleri için yerlerdi dar belki ondan kısıtlanıyorlar. Eskisi gibi şiddetli hararetli hareket etmiyor benimki de . Ama devamlı takipteyim.
Ayy banada gecen hafta 25 haziran demisti 36+2 deyim bende suan ayni gune denk geldik yarin kontrolum var bakalim tarihin one gelmesinden biraz korkuyorum asagiya indi gibi dunden beri karnimin ustu bayaa yumusadi
Kendini şartlandırma. dur bakalım yarın Dr ne diyecek
kızlar babalar gününde manitalara bir şey alacak mıyız ya, ne alabiliriz ya da aklınıza ne geliyor?
Kesinlikle. O yüzden sancı ağrı hissedince devlet hastenesine gitmek gerek. Baktın sancı var. İmza verip kendi hastanene gideceksin. Yoksa tavuk gibi yolarlar bizi

Canım maşallah çok güzel büyümüş nst için ne dedi doktor bu arada
Kızlar ilk çatı muayenem ve nst, yorumlarınızı bekliyorum nişan geldi muhabbeti yapmıştım ya ondan çatı bakıldı 35+4
Nasıl geçti çatı muayenesi canım açıklık muayenesi gibi hızlı mı yoksa biraz bakıyor mu içeriye doğru
Ben şöyle bir tişört aldım ilk fotodaki gibi
ikinci fotodakini de beğendim. Onu da alabilirim ek olarak
Ay cok tatlışmış ben babalar günü hediyesini olarak bebiş veriyorum daha napiyim

Kızlar selam grupta en erken doğuran ben olacağım galiba. Hastaneye yatışım yapıldı sancım çok, ilaç ve serum kullanıyorum dualarınızı esirgemeyin
Kuzum bizleri de haberdar et. Az daha beklesin inş bebişin. Dualarımız seninle
Bı yapma da görsünler ertesi gün tozdan oturuluyor mu
Grubumuzun temizlik perisi konuştu
Kızlar 36+0 dayım doktor sancı çıkmamasından rahatsız oldu sanki sizde bir bakar mısınız?
Çıksa bi dert çıkmasa bi dert gerçekten ne güzel işte mis gibi
Hayrolsun inşallah ne güzel rüyaymış yaaa artık böyle bebek ve doğum rüyaları görüp duracağız sanırım
Üniversitede öğrenci evinde kalmanın avantajı. Mutfak nöbetini hep ben alırdım der. Ama huyu da öyle. Temizlik düzen seviyor. Aslan burcu. Hepsinin toplamı da kocam iste biraz söyleniyor ama umrum değil.
Benim eşimde üni de öğrenci evinde kaldı. Sonrasında evlenmeden önce de tek başına yaşıyordu. Bi de lisedeyken kayınvalidem bi rahatsızlık geçirmiş bir yıl kolunu kullanması yasakmış. O da aşırı titizdir. Her şeyi eşime yaptırmış. Eşim o yüzden bi şey yapınca bazen benden iyi yapıyor maşallah yemeyi de çok sevdiği için yemek yapmayı da çok seviyor. Hamdolsun hamilelikte en yüzümü güldüren şey eşim oldu
Ben de tam doktor ne dedi diyecektim eklemişsin doktorunu bulmana çok sevindim. İnşallah mutlu olursun doktorundan kuzucum. Artık son haftalarda bebeğin kafası kanala doğru ilerlediği için doğru ölçüm yapmak çok zor oluyormuş muhtemelen hepimizin böyle çıkacak
Kuzum ben sırt üstü yatıp dizlerimi büküp bacak bacak üstüne atınca bebiş hiç sevmiyor hemen bi tane vuruyor bi denesene
Ay resmen artık yavaş yavaş sonra mı yaklaşıyoruz noluyor günler belli olmaya başladı resmen heyecanla okudum tüm mesajlarıııı
Ne güzel için rahatladı bak ben bır sey çıkmayacağını biliyordum İnşallah sağlıkla kavuşuruz bebişlere
İnşallah kuzucummmm inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…