• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
36+5 kontrol günü ve doğum şekli planlandı tarih verildi 25 Haziranda sezeryan ile doğacak. Kafası çok büyük ve çok aşağıda biraz daha sabret yat dinlen iyice gelişsin dedi. Ayakta kalma dedi, geçen bahsetmiştim vajinadan bıçak saplanması gibi ağrı ve sanki kendini aşağıya itiyor gibi demiştim kafası aşağıda değil baya aşağıda dedi doktor bu sebeple dinleneceksin kafası büyük olduğu için suyunu patlatma ihtimali de var dedi. Haftaya Salı son kontrolümüz var. Tarih verilince bir heyecan başladı😬😬

Kontrol muayene süresi kaç gün 15 günse okey ama bir hafta ise sanırım kontrol muayenesi olmuyor.10 sa tamam😅
Kontrol muayenesi için süre 10 gün sanıyorum. Ama bugünden mi başlıyor süre, yarından itibaren mi bilemedim. Eve geçeyim hastaneyi arayayım olmazsa 🤔

Muayene 2 bin. Manasız o parayı bi daha vermek. Zaten nst ye bile 550 tl aldılar. Canım acıdı 🤪

36+5 kontrol günü ve doğum şekli planlandı tarih verildi 25 Haziranda sezeryan ile doğacak. Kafası çok büyük ve çok aşağıda biraz daha sabret yat dinlen iyice gelişsin dedi. Ayakta kalma dedi, geçen bahsetmiştim vajinadan bıçak saplanması gibi ağrı ve sanki kendini aşağıya itiyor gibi demiştim kafası aşağıda değil baya aşağıda dedi doktor bu sebeple dinleneceksin kafası büyük olduğu için suyunu patlatma ihtimali de var dedi. Haftaya Salı son kontrolümüz var. Tarih verilince bir heyecan başladı😬😬
Ayy banada gecen hafta 25 haziran demisti 36+2 deyim bende suan ayni gune denk geldik 🥹🥹 yarin kontrolum var bakalim tarihin one gelmesinden biraz korkuyorum asagiya indi gibi dunden beri karnimin ustu bayaa yumusadi 🫣

Kontrol muayenesi için süre 10 gün sanıyorum. Ama bugünden mi başlıyor süre, yarından itibaren mi bilemedim. Eve geçeyim hastaneyi arayayım olmazsa 🤔

Muayene 2 bin. Manasız o parayı bi daha vermek. Zaten nst ye bile 550 tl aldılar. Canım acıdı 🤪
Bildiğim kadarıyla ertesi günden başlanıyor leydicim yani okeysin 🤓 Ahahhaha valla bu hastane masrafları yordu ama az kaldı hayırlısı ile hepimiz yolun sonuna yaklaşıyoruz 😍 birde nst neden ayrı ücret ne var yani 2 alet bağlanıyor dşye bu para çok saçma

Bugün 10 Haziran. 11 Haziran 1.gün oluyor. Yani sen tam 9.günde girmiş oluyorsun maksimum fayda ben de böyle yapıyorum 😂

Ayy banada gecen hafta 25 haziran demisti 36+2 deyim bende suan ayni gune denk geldik 🥹🥹 yarin kontrolum var bakalim tarihin one gelmesinden biraz korkuyorum asagiya indi gibi dunden beri karnimin ustu bayaa yumusadi 🫣
Yaaaaa🥹🥹 ayy ne güzel aynı zamanda doğururuz inşallah vakti saatinde gelsinler sağlıkla ❤️ inşallah çok güzel geçer kontrolün benimde çok aşağıda o yüzden ayaklarını uzat dinlen bol bol başka bir şey yapma Allah’ın izniyle sağlıkla o günde gelecekler 🤲🏻🥰

Yaaaaa🥹🥹 ayy ne güzel aynı zamanda doğururuz inşallah vakti saatinde gelsinler sağlıkla ❤️ inşallah çok güzel geçer kontrolün benimde çok aşağıda o yüzden ayaklarını uzat dinlen bol bol başka bir şey yapma Allah’ın izniyle sağlıkla o günde gelecekler 🤲🏻🥰
İnsallah canim insallah 🙏🙏
Hepimiz icin en dogru zamanda insallah kucagimiza almak nasip olsun 🥹

lady peacock lady peacock benim ilk zamanlar gittigim ozel hastane maalesef gidilen ilk gunu 1. Gunden sayiyordu.Simdi gittigim ilk gunu saymiyor. Yinede bir teyit al kafalarina gore hareket ediyor gibi hepsi😒

Kızlar ilk çatı muayenem ve nst, yorumlarınızı bekliyorum nişan geldi muhabbeti yapmıştım ya ondan çatı bakıldı 35+4

Eklentiler

• IMG_20250610_122845.webp
    IMG_20250610_122845.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_20250610_123810.webp
    IMG_20250610_123810.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 72
canım sen kimseyi takma ölüm aslında bir doğum. Gerçek ve asıl olana dönüş. Ruh için zaman mekan kavramı diye bir şey yok gerçek insan gibi düşünmek yanlış ay cenazesine gidemedim bana kırılır mı diye düşünme onların tek ihtiyacı dua onun için oraya gidip ağlamanın ne ölüye ne diriye faydası yok kendini üzme sen 2 canlısın tabiki herkes babasının cenazesinde olmayı ister ama şartlar el vermiyorsa sağlık durumu veya elde olmayan sebepler var ise ne yapılabilir ? Kendini üzme yıpratma lütfen. İnsanlar bir gün ölmüyor önemli olan sürekli okumak sürekli ruhuna dua etmek yoksa gitmişsin gitmemişsin inan ona faydası yok. Rabbim kalbine inşirah ferahlığı versin 🌹
Teşekkür ederim Allah Razı olsun

İnsallah canim insallah 🙏🙏
Hepimiz icin en dogru zamanda insallah kucagimiza almak nasip olsun 🥹

lady peacock lady peacock benim ilk zamanlar gittigim ozel hastane maalesef gidilen ilk gunu 1. Gunden sayiyordu.Simdi gittigim ilk gunu saymiyor. Yinede bir teyit al kafalarina gore hareket ediyor gibi hepsi😒
İnşallah kuzum içini ferah tut artık kritik dönemlerde bitti şükür kavuşmaya odaklan🥹🥹❤️❤️

Bacım okudum yazamadım. Ben de bi yanlışlık, insandan kaynaklı bi farklılık olacağını düşünüyorum. Belki sadece bir Dr da kalsaydık hiç böyle şeyler yaşamayacaktık. Ama bi özel, bi devlet, bi acil, bi Perinatoloji, bi asistan, bi uzman.. derken kafamız ambale oldu.

Rabbim en güzel haberlerle gönlünü ferahlatsın. 🌺 Korktuklarından emin eylesin 🤲🏼

Benim de bu sabah Dr randevum var. Y YagmurrTanem ve ismi aklıma gelmeyen Dr a gidecek kim varsa ins iyi haberler alalım 💙

Ahh ! Basın sağolsun. Rabbim sabrını artırsın. 😔
Kendini tehlikeye koymacacak şekilde gitmek olabilir. Ama bu her şekilde sana bağlı. Fizyolojik olarak psikolojik olarak sen nasıl istersen, neyi yapabilirsen doğru odur. Dediğin gibi Dr la konuş ins hakkında hayırlısı olsun.

Babana rahmet diliyorum. 😔 Yattığı yerde incinmesin, Rabbim taksiratını affetsin 🤲🏼

bizi bilgilendir mutlaka canım 🙏🏼 inan ölçüm cihazları o kadar değişiyor ki bebeğin kilosu ya da boyu kafası karnı vs her gittiğimde farklı çıkıyor daha az, daha fazla. kendine dert etme sağlıkla doğacaklar inşallah 🙏🏼

başın sağ olsun bacım allah sabır versin :( 🙏🏼

ne sancılı gidip doğurmadan döndük canım merak etme ama doğurursak da kızlar çok önemli eşikleri atlattık. zamanında gelsinler yine ama kendimizi ah vah doğuyor deyip üzmeyelim. bebeler kendini kurtarır artık 🥹🙏

Şehir hastanesinde perinatologa gidiyorum toksoplazma için
Şimdiye kadar hiç kimse dememişti 34 olması gerekirken bebeğin başı 37 çıktı
Ben yanlış ölçmüş olabilirim dedi
Kocanın kafası büyük olabilir
Yada genetik bir problem olabilir dedi
Benim bunları söylemem lazım ama genetik oldugunuda düşünmüyorum dedi bana bunları söyleme dedim
Diğer hafta kendi perinatologuma gittim haftasıyla nasıl olduysa tam uyumlu çıktı

Ölçüm makine hassasiyeti bebeğin duruşu fln çok önemli

Ölçümlerle alakalıdır canım sıkma canını bizim de kafa hep önde karın geride çıkıyor

Başın sağolsun canım çok üzüldüm yattığı yer incitmesin 💐

Tertemiz ne güzel işte sancı çıkmasın tabii bebiş içeride ne kadar durabilirse kar

Alıntıladım alıntıladım bir türlü yazamadım kızlar. İnternet problemi yaşıyorum bir süre az gireceğim sanırım..

Aynen hatır gönül koyuyorlar bir de ortaya. Napim baba evinde onu gönülleyecem diye mi uğrasayım zaten derdim başımı aşıyor son zamanlarda şişlikler, ağrılar vs. 😅 Doğumun bütün süreci ağrısı, acısı, catlaması, krampı daha bir çok fizyolojik olayı bizde zaten dediğin gibi. Psikolojik olarak onlar da yıpranıyor tamam da biz hem psikolojik hem fizyolojik olarak yıpranıyoruz az sabretsinler ne yapalım 🤣 ah bir kere sancı verebilsek onlara bakalım zor muymus kolay mı görürler 🤣🤣🤣😅

O kadar büyük eziyet ki benim için. Çok zorlanıyorum artık vakti gelse diye bakıyorum doğsa da rahatça yapsam işimi diye 🤣

Aminn İnşallah mahvetti beni kocamın duygusallık ve alınganlıkları 🤣

Canım kesinlikle ölçümler problemli diye düşünüyorum korkma sakin ol. Doktordan gelince yaz merak ederim.. inşallah her şey normal çıkacak gönlün ferahlayacak dualarım seninle. Ve bugün kontrolü olan arkadaşlarım hepiniz güzel haberlerle gelin inşallah ❤️ 🤲🏻

Öncelikle basın sağolsun canım benim. Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah 🤲🏻 doktorun izin verirse gidersin bir şekilde eşin de yanında olabilirse oyalarsınız. Yok izin vermezse de evinden okur okur gönderirsin duaların babana ulaşır.. Allah yardımcın olsun inşallah doktordan sonra yaz kuzum mutlaka bize de. ❤️

Ne güzel huy keşke benim de böyle huyum olsa. 🤣 Asla kindar değilim ama içimden atamıyorum üzülüp duruyorum bazı şeylere. Sen en güzelini yapıyorsun kuzum ❤️

Canım inşallah biraz daha bekler bebeğin. Beklemezse de artık korkma Allah yardımcın olsun inşallah yaz buraya da haberlerini 😍❤️ sağlıkla al kucağına da inşallah canım benim.. geçmiş olsun ❤️

Başınız sağolsun, size ve ailenize sabır diliyorum 🙏🏻 Babanız kesinlikle kendinizi ve bebeğinizi tehlikeye atmanızı istemezdi, hiç suçluluk duymayın. Diğerlerinin de dediği gibi evden okusanız da aynı şekilde babanıza ulaşacak.

Şimdi gördüm mesajını kuzucum. Doktordan çıkınca bizi haberdar et ama ben de pozisyon ve ölçen kişinin farklı olmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Ben de 1 hafta arayla iki farklı doktora gittim. Son ölçümde kafası bir öncekine göre daha küçük çıkmış, küçüldü mü bu çocuk. Bence makine, ölçen kişi ve bebeğin pozisyonu büyük rol oynuyor.

————

Bugün bir çok kişinin kontrol günüymüş, herkes iyi haberlerle gelsin 🙏🏻
Canlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim 🌺 etiketlemeyi gözden kaçırdıklarım olabilir. Özeldeki doktordan çıktım biraz önce. Hacettepe bpd yi iki hafta geride ölçmüştü. Kendi doktorum 1 hafta geride ölçtü. Ama AC normal dedi. Bi sorun teşkil edebilmesi için 4 hafta geride olmadı lazım dedi. Ayrıca senin kafan küçücük zaten bu çocuğun kafası bir hafta önde olsa ya niye bir hafta önde diye endişe ederdim o yüzden beni korkutan en ufak bir şey yok dedi. Dr, cihaz, bebişin duruşu hepsi birer etken ölçümlerde dedi. Dün hacettepede kilosu 1800 çıkmıştı. Bugün tam bir 2045 gr çıktı. Plesenta aşağıda olduğu için artık doğumun hacettepede olması kesinleşti. Ben doktorunun yerinde olsam 38. Haftadan önce sezaryen randevusu vermem diye de ekledi. 35 demişlerdi 38 e çıktı çok şükür 🥰 bi de yüzünü görmek için çok çabaladık doktor en son baya dürttü. Çocuğum da doktorumuza el hareketi çekti annesinin minik kuzusu 🤣

kızlar babalar gününde manitalara bir şey alacak mıyız ya, ne alabiliriz ya da aklınıza ne geliyor? 🥲
Ben şöyle bir tişört aldım ilk fotodaki gibi 🥰
ikinci fotodakini de beğendim. Onu da alabilirim ek olarak 😀

Eklentiler

• IMG_9096.webp
    IMG_9096.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_8694.webp
    IMG_8694.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 63
Bildiğim kadarıyla ertesi günden başlanıyor leydicim yani okeysin 🤓 Ahahhaha valla bu hastane masrafları yordu ama az kaldı hayırlısı ile hepimiz yolun sonuna yaklaşıyoruz 😍 birde nst neden ayrı ücret ne var yani 2 alet bağlanıyor dşye bu para çok saçma
Hakket. Yani nedir o cihaz ki ? Ama bundan para kazanıyorlar bence. Zırt nst, pırt nst :confused:
Aradım hastaneyi. Bugünü 1. Gün sayıyormuş. Ne kadar saçma. Ertesi günden başlaması gerek. Ben yine de 18. İne çektim randevuyu :KK8:

Canlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim 🌺 etiketlemeyi gözden kaçırdıklarım olabilir. Özeldeki doktordan çıktım biraz önce. Hacettepe bpd yi iki hafta geride ölçmüştü. Kendi doktorum 1 hafta geride ölçtü. Ama AC normal dedi. Bi sorun teşkil edebilmesi için 4 hafta geride olmadı lazım dedi. Ayrıca senin kafan küçücük zaten bu çocuğun kafası bir hafta önde olsa ya niye bir hafta önde diye endişe ederdim o yüzden beni korkutan en ufak bir şey yok dedi. Dr, cihaz, bebişin duruşu hepsi birer etken ölçümlerde dedi. Dün hacettepede kilosu 1800 çıkmıştı. Bugün tam bir 2045 gr çıktı. Plesenta aşağıda olduğu için artık doğumun hacettepede olması kesinleşti. Ben doktorunun yerinde olsam 38. Haftadan önce sezaryen randevusu vermem diye de ekledi. 35 demişlerdi 38 e çıktı çok şükür 🥰 bi de yüzünü görmek için çok çabaladık doktor en son baya dürttü. Çocuğum da doktorumuza el hareketi çekti annesinin minik kuzusu 🤣
çok sevindim canım. valla hepimiz için artık gerçekten boy kilo vs takmamak lazım her biri her makinede ayrı ayrı fark ediyor. demek hareket çekti fkfkfk kendini seni düşünerek harap eden annelere şu şekil sürpriz dolu çocuklar… 🤣

Back
X