Alıntıladım alıntıladım bir türlü yazamadım kızlar. İnternet problemi yaşıyorum bir süre az gireceğim sanırım..
Aynen hatır gönül koyuyorlar bir de ortaya. Napim baba evinde onu gönülleyecem diye mi uğrasayım zaten derdim başımı aşıyor son zamanlarda şişlikler, ağrılar vs.

Doğumun bütün süreci ağrısı, acısı, catlaması, krampı daha bir çok fizyolojik olayı bizde zaten dediğin gibi. Psikolojik olarak onlar da yıpranıyor tamam da biz hem psikolojik hem fizyolojik olarak yıpranıyoruz az sabretsinler ne yapalım

ah bir kere sancı verebilsek onlara bakalım zor muymus kolay mı görürler

O kadar büyük eziyet ki benim için. Çok zorlanıyorum artık vakti gelse diye bakıyorum doğsa da rahatça yapsam işimi diye
Aminn İnşallah mahvetti beni kocamın duygusallık ve alınganlıkları
Canım kesinlikle ölçümler problemli diye düşünüyorum korkma sakin ol. Doktordan gelince yaz merak ederim.. inşallah her şey normal çıkacak gönlün ferahlayacak dualarım seninle. Ve bugün kontrolü olan arkadaşlarım hepiniz güzel haberlerle gelin inşallah
Öncelikle basın sağolsun canım benim. Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah

doktorun izin verirse gidersin bir şekilde eşin de yanında olabilirse oyalarsınız. Yok izin vermezse de evinden okur okur gönderirsin duaların babana ulaşır.. Allah yardımcın olsun inşallah doktordan sonra yaz kuzum mutlaka bize de.
Ne güzel huy keşke benim de böyle huyum olsa.

Asla kindar değilim ama içimden atamıyorum üzülüp duruyorum bazı şeylere. Sen en güzelini yapıyorsun kuzum
Canım inşallah biraz daha bekler bebeğin. Beklemezse de artık korkma Allah yardımcın olsun inşallah yaz buraya da haberlerini

sağlıkla al kucağına da inşallah canım benim.. geçmiş olsun