- 4 Temmuz 2018
- 4.027
- 7.780
- 158
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #20.601
Hayırlısı ile kolaylıkla inşallah kucağınıza almak nasip olsunBen de sancıyla acile gelmiştim yatışım yapıldı kızlar . 36+2 yiz şu an ama doğuma engel bir durum olmadığını söyledi doktor . Kendi doktorumu istediğim için yarın sabah saatlerinde doğum gerçekleşecek. Benim için de dua edin
Ooo minnoş hızlı çıktı baya çıkmaya hazırlanıyor sanırım36+5 kontrol günü ve doğum şekli planlandı tarih verildi 25 Haziranda sezeryan ile doğacak. Kafası çok büyük ve çok aşağıda biraz daha sabret yat dinlen iyice gelişsin dedi. Ayakta kalma dedi, geçen bahsetmiştim vajinadan bıçak saplanması gibi ağrı ve sanki kendini aşağıya itiyor gibi demiştim kafası aşağıda değil baya aşağıda dedi doktor bu sebeple dinleneceksin kafası büyük olduğu için suyunu patlatma ihtimali de var dedi. Haftaya Salı son kontrolümüz var. Tarih verilince bir heyecan başladı
Son dönemece girdik herkeste var bir gerginlik heyecan sağlıkla gelsinler inşallahAyy banada gecen hafta 25 haziran demisti 36+2 deyim bende suan ayni gune denk geldikyarin kontrolum var bakalim tarihin one gelmesinden biraz korkuyorum asagiya indi gibi dunden beri karnimin ustu bayaa yumusadi
Çatı muayenesi genel rutinde 37.haftada yapılıyor zaten 3 gün önce bakılmış sana iyiki de bakılmış baksana açılman bile olmuşKızlar ilk çatı muayenem ve nst, yorumlarınızı bekliyorum nişan geldi muhabbeti yapmıştım ya ondan çatı bakıldı 35+4
Çok sevindim canım benim bildiğim de öyle 4 haftaya kadar olan gerilikler normal ve doktorun dediği gibi zaten büyüme durmuş değil gayet iyi minik kuşunCanlar yorumlarınız için çok teşekkür ederimetiketlemeyi gözden kaçırdıklarım olabilir. Özeldeki doktordan çıktım biraz önce. Hacettepe bpd yi iki hafta geride ölçmüştü. Kendi doktorum 1 hafta geride ölçtü. Ama AC normal dedi. Bi sorun teşkil edebilmesi için 4 hafta geride olmadı lazım dedi. Ayrıca senin kafan küçücük zaten bu çocuğun kafası bir hafta önde olsa ya niye bir hafta önde diye endişe ederdim o yüzden beni korkutan en ufak bir şey yok dedi. Dr, cihaz, bebişin duruşu hepsi birer etken ölçümlerde dedi. Dün hacettepede kilosu 1800 çıkmıştı. Bugün tam bir 2045 gr çıktı. Plesenta aşağıda olduğu için artık doğumun hacettepede olması kesinleşti. Ben doktorunun yerinde olsam 38. Haftadan önce sezaryen randevusu vermem diye de ekledi. 35 demişlerdi 38 e çıktı çok şükür bi de yüzünü görmek için çok çabaladık doktor en son baya dürttü. Çocuğum da doktorumuza el hareketi çekti annesinin minik kuzusu
Kesinlikle aynı düşüncedeyim içerde ne kadar kalırlarsa o kadar iyi hatta doktoruma bugün soracağım 39+larda alsanız olmaz mı diyeÇok şükür bacım. Aklım sendeydi
Ben bu Dr una güveniyorum. Dediği gibi old inanıyorum. Benimkinin kafası da 1 hafta gerideymiş. Normal doğuracak olsak büyük avantajdı. Kullanamadık
Sezaryen tarihi ne kadar ileri olursa, o kadar iyi bence. Karnımızda durabildikleri bir gün bile kârdır
İnşallah bir şey çıkmayacak canım iyi düşünelim güzel olsunKızlar kanamam var dua edin doktora çıkıyorum. Daha çok erken
Sağlıkla gelsin , gelişimini tamamlamış çıkmak istiyor demekki <3Ben de sancıyla acile gelmiştim yatışım yapıldı kızlar . 36+2 yiz şu an ama doğuma engel bir durum olmadığını söyledi doktor . Kendi doktorumu istediğim için yarın sabah saatlerinde doğum gerçekleşecek. Benim için de dua edin
Evet evet sanırım içerde sıkıldı artıkOoo minnoş hızlı çıktı baya çıkmaya hazırlanıyor sanırım
Gününü beklesin annesini üzmesin
Son dönemece girdik herkeste var bir gerginlik heyecan sağlıkla gelsinler inşallah
Benim de kasık ağrım arttı karnımın üstü de yumuşadı sanırım bizimki de giriyor kanala
Çatı muayenesi genel rutinde 37.haftada yapılıyor zaten 3 gün önce bakılmış sana iyiki de bakılmış baksana açılman bile olmuş
Çok sevindim canım benim bildiğim de öyle 4 haftaya kadar olan gerilikler normal ve doktorun dediği gibi zaten büyüme durmuş değil gayet iyi minik kuşun
Kesinlikle aynı düşüncedeyim içerde ne kadar kalırlarsa o kadar iyi hatta doktoruma bugün soracağım 39+larda alsanız olmaz mı diye
İnşallah bir şey çıkmayacak canım iyi düşünelim güzel olsun
Benim hastanemde 9 gün bu süreKuzum 10 gün içinde girince kontrol muayenesi oluyor.
Hayırlısyla kolaylıkla birbirinize kavuşursunuz inşBen de sancıyla acile gelmiştim yatışım yapıldı kızlar . 36+2 yiz şu an ama doğuma engel bir durum olmadığını söyledi doktor . Kendi doktorumu istediğim için yarın sabah saatlerinde doğum gerçekleşecek. Benim için de dua edin
Ay hastanenin işgüzarlığı.Of çok pahalı ben nst için ekstra ödemiyorum hiç (küçük ilçe özel hastanesi ama)
Artık rapor alıp yatman lazım sanırım canım, inşallah bir şey olmayacak plasentadan dolayı oluyordur
İlacı al iç bacım. Şifan ondadır ins. Tansiyon normal, ödem yoksa endişelenme.İyi günler kızlar . Bugün kontrolüm vardı 34+2 haftalık gebeyim . Karık çevremiz 1 hafta geriden geliyor onun harici herşeyi güzeldi çok şükür . Kan ve idrar tahlili vermiştim . Şimdi hemşire aradı kan değerlerimde iyiymiş ama idrarda protein çıkmış . Bir ilaç yazıldı onu 1 hafta kullanıp tekrar idrar verecekmişim . Tansiyonum normal ödem yok ama içim içimi yedi . E nabızda da gözükmüyor bugün ki sonuçlar henüz değerini de bilmiyorumbaşına gelen oldu mu
Ben ne kaçırdım uyumaktan, niye sezeryan dedi sana, açıklıktan birşey olmaz bekler de başka belirti etki var mı kimin var açıklığı, ben çok mu uyudum bugün acabaYa çok rahatım,Vaalbara açıklıkla kaç hafta gezmiş ya ben de öyle olurum diye bi paniklemedim henüz bir de doğum sezeryan dedi doktor, o kafamı kurcalıyor kendimi hep vajinal doğuma şartlamıştım bebek de baş geliş duruyordu. Sağlık olsun
Anammmm!Ben de sancıyla acile gelmiştim yatışım yapıldı kızlar . 36+2 yiz şu an ama doğuma engel bir durum olmadığını söyledi doktor . Kendi doktorumu istediğim için yarın sabah saatlerinde doğum gerçekleşecek. Benim için de dua edin
Bende bir iki değil 21-22. Saymıyorum ama çok fazla kasılmam var. Hatta Dr a giderken de taş gibiydi. Kapısında beklerken keza aynı şekilde. Dua ettim nst de kasılmayayım diye.Bnm 3 gündür günde 1-2 defa kasılmam oluyor. Yalancı sancılardan büyük ihtimal. Bugün dışarda yürürken geldi kasılma yürüyemedim baya kötü oldum. Bi yere oturdum dinlendim öyle devam ettim. Doktora randevu alacaktım bugn için doluymuş. Akşam nöbetçiymiş ama. Devam ederse bi görünmeyi düşünüyorum. Geldim eve uzandım şimdi. Birde dün ve bugün akıntımda kırmızı nokta nokta bişeyler gördüm anlam veremedim. Doktorun asistanını aradım riskli bi durum değil ama direk kan gelirse iletişime geçelim dedi. Varmı başına gelen?
Alttan muayene olmadım da klasik ultrason muayenesi oldum canım. Orda ki ölçüme göre neredeyse 3 hafta öndeEvet canım kafası çok büyük dedi riske atmıyor yani çatı muayenesi bile yapmadı gerek duymadı sanırımseni muayene etti mi hiç belki muayene sonrası karar verir.
Şuna bakın hele. Hepsinde ayrı bi uygulama. Yani sağımızı solumuzu kollayacağız kazıklanmamak içinBenim hastanemde 9 gün bu süre
Amiin canım inşallahhAyyy 25 Haziran doğumlular 3 olacak öyle ise hadi bakalım hayırlısı olsun vaktinde saatinde kolaylıkla gelsin :)
Canım inşallah bi sıkıntı olmayacak dualarımız seninleKızlar kanamam var dua edin doktora çıkıyorum. Daha çok erken
Canımm sakin olmaya çalış dua edelim inşallah bir sey olmaayacakKızlar kanamam var dua edin doktora çıkıyorum. Daha çok erken
Ya benim kafada tam pregnancy brain olduİlk defa mı çatı muayenesi olacak peki? 37'de oluyomuş normalde evet, ben nişandan şüphelenince yapıldı ki rahim yumuşamış ve 1 cm açılmış bile
Dua edelim inşallahBen de sancıyla acile gelmiştim yatışım yapıldı kızlar . 36+2 yiz şu an ama doğuma engel bir durum olmadığını söyledi doktor . Kendi doktorumu istediğim için yarın sabah saatlerinde doğum gerçekleşecek. Benim için de dua edin
Bebişler sağlıklı olsun yeterliYa çok rahatım,Vaalbara açıklıkla kaç hafta gezmiş ya ben de öyle olurum diye bi paniklemedim henüz bir de doğum sezeryan dedi doktor, o kafamı kurcalıyor kendimi hep vajinal doğuma şartlamıştım bebek de baş geliş duruyordu. Sağlık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?