• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Alttan muayene olmadım da klasik ultrason muayenesi oldum canım. Orda ki ölçüme göre neredeyse 3 hafta önde 😅 bizimki de büyük ya hatta dikişin çok olur normal doğum olursa dedi 🥲
Anladım canım banada yapmadı mesela alttan muayene kafası büyük risk alamayız dedi direk gün verdi yani zaten kg olarakta geçen hafta 3 kg dedi böyle gdşerse 4 ü görür demişti yani hem kafa hem kilodan sebep sanırım risk almıyor. Halbuki de doğum pozisyonunda mesela normal olsa ama nasip işte 🫠 yani doktoruna güveniyorsan dediği yolda gideceksin başka çaresi yok Napalım böyle gelsinler sağlıklı olsunlar bizde iyi olalım ki bakabilelim ❤️

Ahhh evet arkadan birinin olmadı birde sana muhtaç o çok zor işte rabbim inşallah bir kolaylığını versin sana gün doğmadan neler doğar bakarsın bir yardımcı olur çıkar Allah’ın izniyle 🤲🏻🤲🏻dua edeceğim bol bol sana ❤️❤️
Allah razı olsun arkadaşım çok sağol 🥰😘
Her zorlukla beraber bir kolaylık vardır Rabbim yardımcımız olacaktır inanıyorum 🤲🏻🥰
Tek te olsak başımızın çaresine bakacağız her türlü hepimiz için güzel geçer süreçler inşallah

Allah razı olsun arkadaşım çok sağol 🥰😘
Her zorlukla beraber bir kolaylık vardır Rabbim yardımcımız olacaktır inanıyorum 🤲🏻🥰
Tek te olsak başımızın çaresine bakacağız her türlü hepimiz için güzel geçer süreçler inşallah
Senden de Allah razı olsun arkadaşım 🥰🥰 aynen öyle bunu bilerek yaşamak güzel rabbim her zaman yanında olur kolaylık sağlar ❤️🤲🏻 inşallah sürecin su gibi akar geçer hepimiz içinde öyle olur 🌺

Anladım canım banada yapmadı mesela alttan muayene kafası büyük risk alamayız dedi direk gün verdi yani zaten kg olarakta geçen hafta 3 kg dedi böyle gdşerse 4 ü görür demişti yani hem kafa hem kilodan sebep sanırım risk almıyor. Halbuki de doğum pozisyonunda mesela normal olsa ama nasip işte 🫠 yani doktoruna güveniyorsan dediği yolda gideceksin başka çaresi yok Napalım böyle gelsinler sağlıklı olsunlar bizde iyi olalım ki bakabilelim ❤️
Evet canım aynı şeyleri yaşıyoruz. Benim bebek de hem kafa olarak hem kilo olarak önde baş geliş tam normal doğum pozisyonunda ama sezaryen olacak gibi bakalım ☺️
İlk doğum benimki de normal olsun isterdim ama tabi hayırlısı 💖
Dediğin gibi sağlıklı olsunlarda inşallah gerisi mühim değil :)

Ben de sancıyla acile gelmiştim yatışım yapıldı kızlar . 36+2 yiz şu an ama doğuma engel bir durum olmadığını söyledi doktor . Kendi doktorumu istediğim için yarın sabah saatlerinde doğum gerçekleşecek. Benim için de dua edin 🙏
Dualarımızdasın Allah yardımcınız olsun. Haftan da gayet uygun doğum için endişelenme.

Ahsahajsjs Amin amin inşallah canım benim 😂🥰❤️
Tek sıkıntım benim tek olmam kimse gelemicek yanıma hastanede yalnız olabilirim ekstra kızım var onu bırakmak gitmek doğuma ayrı zor doğumda Annem gelecekti ama bazı sıkıntılardan dolayı gelemeyebilirm dedi
Tek başıma nasıl yapacağım bilmiyorum
Eşim desen sabah erken iş akşam eve atar anca kendini Rabbim yardımcımız olsun 🤲🏻😕
Bir çocukla tek başına doğuma gitmek çok zor Allah yardımcın olsun canım🙏🏻
Sancın olunca eşin izin alamaz mı acaba ?
Ben de sancıyla acile gelmiştim yatışım yapıldı kızlar . 36+2 yiz şu an ama doğuma engel bir durum olmadığını söyledi doktor . Kendi doktorumu istediğim için yarın sabah saatlerinde doğum gerçekleşecek. Benim için de dua edin 🙏
İnşallah kendi doktorun ile için rahat bir doğum olur canım kesin doğacak yani beklemedi gününü🫠
Evet evet sanırım içerde sıkıldı artık😅 doktorda diyor başımıza iş açacak biraz daha dursun. Bayramda bi sıkıntı çıkartır gibi oldu zaten dedim yapma yavrum yapma bekle biraz daha inşallah anne sözü dinler de zamanını bekler 😁
Sen onunla biraz daha konuş anne sözü dinlesin😀

Bende yalnızım oğlumu babasıyla bırakıp gideceğim doğuma, kimseye güvenip yapmadık ya bebelerimizi, hallederiz sıkma canını..
Ahsahajsjs Amin amin inşallah canım benim 😂🥰❤️
Tek sıkıntım benim tek olmam kimse gelemicek yanıma hastanede yalnız olabilirim ekstra kızım var onu bırakmak gitmek doğuma ayrı zor doğumda Annem gelecekti ama bazı sıkıntılardan dolayı gelemeyebilirm dedi
Tek başıma nasıl yapacağım bilmiyorum
Eşim desen sabah erken iş akşam eve atar anca kendini Rabbim yardımcımız olsun 🤲🏻😕

İnşallah kendi doktorun ile için rahat bir doğum olur canım kesin doğacak yani beklemedi gününü🫠

Eşim izin alır doğum zamanı ama en fazla iki gün gece yanımda kalamaz devlet hastenesi kabul etmiyor eşleri kızım eşimde kalır muhtemelen doğum yaptıktan sonra tek kalacağım sanırım aklım kızımda da olacak biliyorum sonrası zaten tek başıma idare edeceğim 🙏🥰

Bende yalnızım oğlumu babasıyla bırakıp gideceğim doğuma, kimseye güvenip yapmadık ya bebelerimizi, hallederiz sıkma canını..
Kızımda annem geldi ya onun rahatlığı oldu aslımda bunda da beklentim vardı olmayınca bir an ne yapar eder oldum
Haklısın kimseye güvenerek yapmadık bakacağız başımızın çaresine 😃

Kızlar kanamam var dua edin doktora çıkıyorum. Daha çok erken
Allahın izniyle bir şey olmaz inş. Böyle şeyler olabiliyor ben de 26 da kanama ile ilgili gittim herseye baktılar bir şey yoktu. Ekstra bi önlem al bile demedi doktor. Bazen böyle olabiliyor dedi, kendini takip et devam ederse veya sancın olursa ve diye dedi. Senin de inş önemli bir şey değildir

Kızlar bende 35+1im kontrolden çıktım nst iyi sancı vs yok her şey yolunda bebek 2675 gr 49 cm ama haftasını 4 gün kadar geride kafasını ve boyunu 1 hafta önde ölçtü muhtemelen ince uzun olacak ama çok hareketliydi rahat ölçüm alamadım zaten yanılma payı var dedi.
Suyu iyi rahim ağzı uzunluğu da normal çok şükür.
Baş aşağı pozisyonda şu an doğum kanalına girmemiş hala umarım girip beni yormaz zaten sezeryan olacağım 😀
39+larda alsanız sezeryana diye sordum iki sezeryanın arası az olduğu için (20 ay var) bekleyip risk almaya gerek yok zaten çok büyük farklar olmayacak dedi.
30 haziran 7 temmuz arası bir gün artık sabahtan alacak sezeryana 🫠

Hayırla ve sağlıkla gelsin inş riskli haftaları geçmiş. Güzelce kavuşursunuz inş😍

Kızımda annem geldi ya onun rahatlığı oldu aslımda bunda da beklentim vardı olmayınca bir an ne yapar eder oldum
Haklısın kimseye güvenerek yapmadık bakacağız başımızın çaresine 😃
Benim yok annem, kv.m de istemez böyle işleri, dil ucuyla gerek var mi dedi yok dedim, hallederim dedim, eşim kızdı annesine bende gerek yok dedim, zaten odaya çıkana kadar kimseyi almazlar odada da arkadaşlık etsin diye gelmiş olur gerek yok dedim yalan söyledim biraz, zorlamanın anlamı yoktu, hiç düşünmüyorum ne olur diye, hallederiz biz 😊

Aaa
Evet canım aynı şeyleri yaşıyoruz. Benim bebek de hem kafa olarak hem kilo olarak önde baş geliş tam normal doğum pozisyonunda ama sezaryen olacak gibi bakalım ☺️
İlk doğum benimki de normal olsun isterdim ama tabi hayırlısı 💖
Dediğin gibi sağlıklı olsunlarda inşallah gerisi mühim değil :)
Aa gerçekten aynı şeyler benimde ilk doğum 🥹🥹 ayyy hadi bakalım kader ortaklığımız güzel olsun o zaman ❤️❤️

Evet evet öyle yapıyorum inşallah dinleyecek evladım inanıyorum 😂

Kızlar bende 35+1im kontrolden çıktım nst iyi sancı vs yok her şey yolunda bebek 2675 gr 49 cm ama haftasını 4 gün kadar geride kafasını ve boyunu 1 hafta önde ölçtü muhtemelen ince uzun olacak ama çok hareketliydi rahat ölçüm alamadım zaten yanılma payı var dedi.
Suyu iyi rahim ağzı uzunluğu da normal çok şükür.
Baş aşağı pozisyonda şu an doğum kanalına girmemiş hala umarım girip beni yormaz zaten sezeryan olacağım 😀
39+larda alsanız sezeryana diye sordum iki sezeryanın arası az olduğu için (20 ay var) bekleyip risk almaya gerek yok zaten çok büyük farklar olmayacak dedi.
30 haziran 7 temmuz arası bir gün artık sabahtan alacak sezeryana 🫠
Maşallah çok şükür 🧿🧿

Ayyy girmesin girmesin o zaman sezeryan olacaksa dediğin gibi yormasın annesini 😅 hadi bakalım bir adım daha yaklaştın sende maşallah bugün tarihler doğum şekilleri çoğumuzda belirleniyor gibi😍 sağlıkla vakti saatinde kolaylıkla gelsin inşallah bende sabah 8 de gireceğim 🫠

Back
X