• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
36+5 kontrol günü ve doğum şekli planlandı tarih verildi 25 Haziranda sezeryan ile doğacak. Kafası çok büyük ve çok aşağıda biraz daha sabret yat dinlen iyice gelişsin dedi. Ayakta kalma dedi, geçen bahsetmiştim vajinadan bıçak saplanması gibi ağrı ve sanki kendini aşağıya itiyor gibi demiştim kafası aşağıda değil baya aşağıda dedi doktor bu sebeple dinleneceksin kafası büyük olduğu için suyunu patlatma ihtimali de var dedi. Haftaya Salı son kontrolümüz var. Tarih verilince bir heyecan başladı😬😬
Canım kafası büyük olduğu için mi sezaryen olacak? Benimkinin de kafası önde baya hala net sezaryen demiyor haftaya karar verelim dedi 🤔

Benim muayenemi ebe yaptı, nasıl geçtiği hakkında konuşmak istemiyorum alttan muayeneler beni çok zorluyor 🥺 sadece çatı değil açılma vs hepsini kontrol etti rahim yumuşamasını vs. Hepsini elle kontrol etti cihazla değil. Bu kadar söyleyebilirim 🙊 benim nstde biraz sancım çıktı ama çok büyük değilmiş.
Bu gittiğimde benim de olabilir çatı muayenesi cuma günü 37+1 oluyorum randevum o zaman bakalım nasıl geçicek 🙃 yine iyi sabretmişsin bitmiş gitmiş gibi düşün

Canım kafası büyük olduğu için mi sezaryen olacak? Benimkinin de kafası önde baya hala net sezaryen demiyor haftaya karar verelim dedi 🤔
Evet canım kafası çok büyük dedi riske atmıyor yani çatı muayenesi bile yapmadı gerek duymadı sanırım 😅 seni muayene etti mi hiç belki muayene sonrası karar verir.

Evet evet bende büyük ihtimalle Haziranda doğuracağım ☺️ hatta 25 Haziran demişti bana da geçen hafta ama bugün tam net tarih söylemedi bakalım 🙂
Ayyy 25 Haziran doğumlular 3 olacak öyle ise hadi bakalım hayırlısı olsun vaktinde saatinde kolaylıkla gelsin :)

Bu gittiğimde benim de olabilir çatı muayenesi cuma günü 37+1 oluyorum randevum o zaman bakalım nasıl geçicek 🙃 yine iyi sabretmişsin bitmiş gitmiş gibi düşün
İlk defa mı çatı muayenesi olacak peki? 37'de oluyomuş normalde evet, ben nişandan şüphelenince yapıldı ki rahim yumuşamış ve 1 cm açılmış bile :rolleyes:

Ayyy senin ki daha heyecanlı ya😀😀 o zaman sana bir avazda kolaylıkla olan bir doğum diliyorum arkadaşım pırttt diye çıksın gelsin 😁😁
Ahsahajsjs Amin amin inşallah canım benim 😂🥰❤️
Tek sıkıntım benim tek olmam kimse gelemicek yanıma hastanede yalnız olabilirim ekstra kızım var onu bırakmak gitmek doğuma ayrı zor doğumda Annem gelecekti ama bazı sıkıntılardan dolayı gelemeyebilirm dedi
Tek başıma nasıl yapacağım bilmiyorum
Eşim desen sabah erken iş akşam eve atar anca kendini Rabbim yardımcımız olsun 🤲🏻😕

Kontrol muayenesi için süre 10 gün sanıyorum. Ama bugünden mi başlıyor süre, yarından itibaren mi bilemedim. Eve geçeyim hastaneyi arayayım olmazsa 🤔

Muayene 2 bin. Manasız o parayı bi daha vermek. Zaten nst ye bile 550 tl aldılar. Canım acıdı 🤪
Of çok pahalı ben nst için ekstra ödemiyorum hiç (küçük ilçe özel hastanesi ama)
Kızlar kanamam var dua edin doktora çıkıyorum. Daha çok erken
Artık rapor alıp yatman lazım sanırım canım, inşallah bir şey olmayacak plasentadan dolayı oluyordur

İlk defa mı çatı muayenesi olacak peki? 37'de oluyomuş normalde evet, ben nişandan şüphelenince yapıldı ki rahim yumuşamış ve 1 cm açılmış bile :rolleyes:
Kız Seninde yakın duruyor baksana açılma olmuş bile 😃😍
Hadi bakalım zamanında hayırlı bir şekilde gelsin bebişin 🤲🏻❤️

Kız Seninde yakın duruyor baksana açılma olmuş bile 😃😍
Hadi bakalım zamanında hayırlı bir şekilde gelsin bebişin 🤲🏻❤️
Ya çok rahatım, Vaalbara Vaalbara açıklıkla kaç hafta gezmiş ya ben de öyle olurum diye bi paniklemedim henüz :KK48: bir de doğum sezeryan dedi doktor, o kafamı kurcalıyor kendimi hep vajinal doğuma şartlamıştım bebek de baş geliş duruyordu. Sağlık olsun

Ahsahajsjs Amin amin inşallah canım benim 😂🥰❤️
Tek sıkıntım benim tek olmam kimse gelemicek yanıma hastanede yalnız olabilirim ekstra kızım var onu bırakmak gitmek doğuma ayrı zor doğumda Annem gelecekti ama bazı sıkıntılardan dolayı gelemeyebilirm dedi
Tek başıma nasıl yapacağım bilmiyorum
Eşim desen sabah erken iş akşam eve atar anca kendini Rabbim yardımcımız olsun 🤲🏻😕
Ahhh evet arkadan birinin olmadı birde sana muhtaç o çok zor işte rabbim inşallah bir kolaylığını versin sana gün doğmadan neler doğar bakarsın bir yardımcı olur çıkar Allah’ın izniyle 🤲🏻🤲🏻dua edeceğim bol bol sana ❤️❤️

Ya çok rahatım, Vaalbara Vaalbara açıklıkla kaç hafta gezmiş ya ben de öyle olurum diye bi paniklemedim henüz :KK48: bir de doğum sezeryan dedi doktor, o kafamı kurcalıyor kendimi hep vajinal doğuma şartlamıştım bebek de baş geliş duruyordu. Sağlık olsun
Of benimde baş geliş bende normal olur diyordum ki zaten indiriyor sürekli aşağıya kendini ama sezeryan dedi. Olsun sağlık olsun dediğin gibi kolaylıkla olsun❤️

İyi günler kızlar . Bugün kontrolüm vardı 34+2 haftalık gebeyim . Karık çevremiz 1 hafta geriden geliyor onun harici herşeyi güzeldi çok şükür . Kan ve idrar tahlili vermiştim . Şimdi hemşire aradı kan değerlerimde iyiymiş ama idrarda protein çıkmış . Bir ilaç yazıldı onu 1 hafta kullanıp tekrar idrar verecekmişim . Tansiyonum normal ödem yok ama içim içimi yedi . E nabızda da gözükmüyor bugün ki sonuçlar henüz değerini de bilmiyorum 😞 başına gelen oldu mu 😞

Back
X