- 22 Şubat 2023
- 913
- 843
- 33
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #20.581
Canım kafası büyük olduğu için mi sezaryen olacak? Benimkinin de kafası önde baya hala net sezaryen demiyor haftaya karar verelim dedi36+5 kontrol günü ve doğum şekli planlandı tarih verildi 25 Haziranda sezeryan ile doğacak. Kafası çok büyük ve çok aşağıda biraz daha sabret yat dinlen iyice gelişsin dedi. Ayakta kalma dedi, geçen bahsetmiştim vajinadan bıçak saplanması gibi ağrı ve sanki kendini aşağıya itiyor gibi demiştim kafası aşağıda değil baya aşağıda dedi doktor bu sebeple dinleneceksin kafası büyük olduğu için suyunu patlatma ihtimali de var dedi. Haftaya Salı son kontrolümüz var. Tarih verilince bir heyecan başladı
Evet evet bende büyük ihtimalle Haziranda doğuracağımMaşallah güzel haberler geliyor bugün :))
Desene arkamızdan geliyorsun sende hazirana bir doğum daha yazalım
Bu gittiğimde benim de olabilir çatı muayenesi cuma günü 37+1 oluyorum randevum o zaman bakalım nasıl geçicekBenim muayenemi ebe yaptı, nasıl geçtiği hakkında konuşmak istemiyorum alttan muayeneler beni çok zorluyorsadece çatı değil açılma vs hepsini kontrol etti rahim yumuşamasını vs. Hepsini elle kontrol etti cihazla değil. Bu kadar söyleyebilirim benim nstde biraz sancım çıktı ama çok büyük değilmiş.
Evet canım kafası çok büyük dedi riske atmıyor yani çatı muayenesi bile yapmadı gerek duymadı sanırımCanım kafası büyük olduğu için mi sezaryen olacak? Benimkinin de kafası önde baya hala net sezaryen demiyor haftaya karar verelim dedi
Ayyy 25 Haziran doğumlular 3 olacak öyle ise hadi bakalım hayırlısı olsun vaktinde saatinde kolaylıkla gelsin :)Evet evet bende büyük ihtimalle Haziranda doğuracağımhatta 25 Haziran demişti bana da geçen hafta ama bugün tam net tarih söylemedi bakalım
İlk defa mı çatı muayenesi olacak peki? 37'de oluyomuş normalde evet, ben nişandan şüphelenince yapıldı ki rahim yumuşamış ve 1 cm açılmış bileBu gittiğimde benim de olabilir çatı muayenesi cuma günü 37+1 oluyorum randevum o zaman bakalım nasıl geçicekyine iyi sabretmişsin bitmiş gitmiş gibi düşün
Ahsahajsjs Amin amin inşallah canım benimAyyy senin ki daha heyecanlı yao zaman sana bir avazda kolaylıkla olan bir doğum diliyorum arkadaşım pırttt diye çıksın gelsin
Korkma bir şey olmayacaktır inşallahKızlar kanamam var dua edin doktora çıkıyorum. Daha çok erken
Of çok pahalı ben nst için ekstra ödemiyorum hiç (küçük ilçe özel hastanesi ama)Kontrol muayenesi için süre 10 gün sanıyorum. Ama bugünden mi başlıyor süre, yarından itibaren mi bilemedim. Eve geçeyim hastaneyi arayayım olmazsa
Muayene 2 bin. Manasız o parayı bi daha vermek. Zaten nst ye bile 550 tl aldılar. Canım acıdı
Artık rapor alıp yatman lazım sanırım canım, inşallah bir şey olmayacak plasentadan dolayı oluyordurKızlar kanamam var dua edin doktora çıkıyorum. Daha çok erken
Canım ne durumdasın?Kızlar selam grupta en erken doğuran ben olacağım galiba. Hastaneye yatışım yapıldı sancım çok, ilaç ve serum kullanıyorum dualarınızı esirgemeyin
Kız Seninde yakın duruyor baksana açılma olmuş bileİlk defa mı çatı muayenesi olacak peki? 37'de oluyomuş normalde evet, ben nişandan şüphelenince yapıldı ki rahim yumuşamış ve 1 cm açılmış bile
Aaaaa ne oldu birden dualarımız seninle canım benim inşallah sorunsuz sıkıntısız çıkacaksınızKızlar kanamam var dua edin doktora çıkıyorum. Daha çok erken
Ya çok rahatım,Kız Seninde yakın duruyor baksana açılma olmuş bile
Hadi bakalım zamanında hayırlı bir şekilde gelsin bebişin
Ahhh evet arkadan birinin olmadı birde sana muhtaç o çok zor işte rabbim inşallah bir kolaylığını versin sana gün doğmadan neler doğar bakarsın bir yardımcı olur çıkar Allah’ın izniyleAhsahajsjs Amin amin inşallah canım benim
Tek sıkıntım benim tek olmam kimse gelemicek yanıma hastanede yalnız olabilirim ekstra kızım var onu bırakmak gitmek doğuma ayrı zor doğumda Annem gelecekti ama bazı sıkıntılardan dolayı gelemeyebilirm dedi
Tek başıma nasıl yapacağım bilmiyorum
Eşim desen sabah erken iş akşam eve atar anca kendini Rabbim yardımcımız olsun
Canim sakin ol biraz onceki kontrolunde sorun yoktu. Muhtemelen gecici birseydir. Dualarimiz seninle firsat bulunca yaz bizedeKızlar kanamam var dua edin doktora çıkıyorum. Daha çok erken
Of benimde baş geliş bende normal olur diyordum ki zaten indiriyor sürekli aşağıya kendini ama sezeryan dedi. Olsun sağlık olsun dediğin gibi kolaylıkla olsunYa çok rahatım,Vaalbara açıklıkla kaç hafta gezmiş ya ben de öyle olurum diye bi paniklemedim henüz bir de doğum sezeryan dedi doktor, o kafamı kurcalıyor kendimi hep vajinal doğuma şartlamıştım bebek de baş geliş duruyordu. Sağlık olsun
Bize haber ver kuzumKızlar kanamam var dua edin doktora çıkıyorum. Daha çok erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?