- 28 Şubat 2020
- 378
- 636
- 103
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #21.601
amin teşekkür ederim senin için de öyle :)Hayırlısı olsun senin için, kolaylıkla sağlıcakla olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin teşekkür ederim senin için de öyle :)Hayırlısı olsun senin için, kolaylıkla sağlıcakla olsun![]()
Siyah hem çok toz çekiyor hemde çok kıl tüy artık bende bıktım atacağım gitsinİyi yaptın, güle güle kullan, tam bugün aynı konuşmayı yaptık biz debenim de siyah kürk tarzında olanlardan, acayip tozlu tüylü görünüyor hergun cirptigim.halde sinir oldum.iyice, atıyorum bunu hali alalım dedim tamm at dedi, şaka yaptım zannetti sanırım ama anlayack
![]()
Bende korkuyordum fakat doğal doğum kitabını okudum baya iyi geldi edinip okuyabilirsiniz :)evet her şeyin organiği iyidir ben biraz tersim![]()
Kesin doğurdu da son durum geçemedi bize, başka bı açıklama bulamıyorum
Bende korkuyordum fakat doğal doğum kitabını okudum baya iyi geldi edinip okuyabilirsiniz :)
Kuzum senin gebelik öncesi de düşük çıkmış ya belki o yüzden araştırıyorlardır.Kafadan bir ses çıkıyor canım kanaman olur sıkıntı olabilir denilince endişe ediyor insan 37.haftaya girmek üzereyiz çogumuz hatta girdik. Yoksa benim hep düşükmüş yeni mi fark ettiler o kadar hastaneyi yol ettim![]()
Benim de bu haftaya kadar her şey normal çıkıyordu kendi doktorumda. Kendi doktorum da bu cihazı en son çıkan modelden aldım diye belirmişti. Bacak boyu hep bir hafta önden gidiyordu hatta. Ne zaman hacettepeye gitmeye başladım sürekli bi hafta kafasını geri ölçüyor bir hafta gittiğimde karnını küçük ölçüyor. Üç gün önce kendi doktorum çocuğun kilosunu 2050 gr ölçtü. 3 gün sonra Hacettepe 1900 gr ölçtü meselaEvet kendi doktoruma gore 1 hafta geri carsamba gunu 2550 olculmustu. En basindan beride bebegin minyon oldugunu belirtiyordu zaten doktorum. Hatta bazi olcumlerde 2 hafta geriye dusmuslugu olmustu. Ama durus pozisyonu makat gelis oldugundan yanilma payimda her zaman normale gore daha yuksek diyede belirtti. Ama genel olarak gelisim egrisi devam ettigi icin normal gordu hep. Simdi bu doktor 3 hafta geri oldugunu biliyor musunuz diye soyledi. 2300 gr olctu hatta sadece bel cevresi degil boyuda ayagida kucuk falan gibi seyler soyledi. Ama ben ustunde cok durmuyorum. Sonucta en basindan beri doktorum bebegin pozisyonuna durumuna daha hakim. Birde tabii hemen citiipitiyeeee sordum dedim bu nedir nasil bu kadar olcum farki cikaro da sagolsun cihaza kadar ayrintili cevap verdigi icin kendi doktorumun kullandigi cihaz daha hassas ve ileri teknik bir cihazmis o yuzden kendi doktoruna guven dedi
Yaaa bu cocuk ne kadar hassas ve olgun bir cocukAllahim hep karsisina kendi gibi insanlar cikartsin insallah pamuk kalpliminn
![]()
Oyyy AS mı var kuzum. Allah yardımcın olsun hamilelikte iyice zorlamıştır. Otoimmün hastalıklar da gebelikte plt düşürüyor diye biliyorum. Muhtemelen o yüzden o zamanEvet urobilinojen idrarda yuksek.
biluribin de idrarda bakilmis, negatif.
(Bu arada benim sarilik aşım da var.. ilac ya da enfeksiyonlardandir belki de. Ya da otoimmun hastaligimdan ..AS sagolsun)
İyi düşünelim iyi olsunKesin doğurdu da son durum geçemedi bize, başka bı açıklama bulamıyorum![]()
İna may in doğuma hazırlık rehberi mutlaka göz atın pdf fln da olabilir kaygılarınızı azaltacaktırbakacağım teşekkür ederim :)
Benle aynı. 37 bitiyorİyi düşünelim iyi olsunPenceredekiKiz kaç haftadaydı
Evet, Aminn hepimizeOyyy AS mı var kuzum. Allah yardımcın olsun hamilelikte iyice zorlamıştır. Otoimmün hastalıklar da gebelikte plt düşürüyor diye biliyorum. Muhtemelen o yüzden o zaman![]()
Aynen oylee. Yeter ki saglikli olsunlar minik kuşlarimizKuzum senin gebelik öncesi de düşük çıkmış ya belki o yüzden araştırıyorlardır.
Benim de bu haftaya kadar her şey normal çıkıyordu kendi doktorumda. Kendi doktorum da bu cihazı en son çıkan modelden aldım diye belirmişti. Bacak boyu hep bir hafta önden gidiyordu hatta. Ne zaman hacettepeye gitmeye başladım sürekli bi hafta kafasını geri ölçüyor bir hafta gittiğimde karnını küçük ölçüyor. Üç gün önce kendi doktorum çocuğun kilosunu 2050 gr ölçtü. 3 gün sonra Hacettepe 1900 gr ölçtü meselabence de bunlara hiiiiç takılmamak lazım. Sen de bende minyon insanlarız bizim bebeklerin devasa büyük olmalarını bekleyemeyiz
ayrıca da ben cipitiye aşırı güveniyorum dkdkdkd
![]()
Eyvah eyvahhh. Çalışmıyorsun inşallahhh. Bende de boyun düzleşmesi ve bel fıtığı var bi de zaten minyonum aşırı zor geçti hamilelik. Zaten ben de çok zor hamile kaldımEvet, Aminn hepimizeAS.lilere yazdim ya pek cvp çıkmadı. Bakalim dr. Kontrollerini bekliyorum artık.
+ kalcam da ameliyatli, fitiklarimda ilerledi, plasenta asagi konumlu,hematomalardan yeni kurtulduk, bebe de tüp...
Ve ben hala vajinal dogum hayali kuruyorum![]()
![]()
Minik doğan bebekler hep daha çabuk kilo alıyorlarmış yenidoğanda çalışan arkadaşlarım hep öyle söylüyor. Ben de 2500 ü bi görsek diye dua ediyorum şu anAynen oylee. Yeter ki saglikli olsunlar minik kuşlarimizdoktorumun ozellikle belirttigi birseyde var bizim icin hicbir zaman dogum kilosunun dusuk olmasi dogduktan sonraki gelisimini olumsuz etkileyecek bir durum var demektir degil diyor.2500 gr dogsun fazlasinda gozum yok benle beraber saglikli bir sekilde hastaneden ciksin sonra zaten anne sutu gerekirse mama destegi ile toparlayacaktir.
Yokyok isi gücü bıraktım çocuk yapacagz diyeEyvah eyvahhh. Çalışmıyorsun inşallahhh. Bende de boyun düzleşmesi ve bel fıtığı var bi de zaten minyonum aşırı zor geçti hamilelik. Zaten ben de çok zor hamile kaldımve evet benim de plesenta aşağıda. 34 e kadar yukarı çıkar dediler ama benim plesenta inatçı çıktı hala aşağıda
doktor daha çıkmaz dedi. Hatta geçen günlerde kanamam bile oldu. Ama bu grupta plesentası yukarı çıkan bi sürü kişi var. Senin daha biraz zamanın var inşallah yukarı çıkar da normal doğum yapabilirsin kuzummm
Minik doğan bebekler hep daha çabuk kilo alıyorlarmış yenidoğanda çalışan arkadaşlarım hep öyle söylüyor. Ben de 2500 ü bi görsek diye dua ediyorum şu ansonrası Allah Kerim
![]()
36+2 deydi yanlış değilsemİyi düşünelim iyi olsunPenceredekiKiz kaç haftadaydı