- 14 Kasım 2024
- 252
- 393
- 18
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #21.621
Doğru düzgün bir açıklama bulamadım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne konuda?Doğru düzgün bir açıklama bulamadım![]()
Çiçeğimmm ama Aralık ta ki tahlilime baktım 174 PLT normal hamilelikten sonra düşmeye başlamışKuzum senin gebelik öncesi de düşük çıkmış ya belki o yüzden araştırıyorlardır.
Benim de bu haftaya kadar her şey normal çıkıyordu kendi doktorumda. Kendi doktorum da bu cihazı en son çıkan modelden aldım diye belirmişti. Bacak boyu hep bir hafta önden gidiyordu hatta. Ne zaman hacettepeye gitmeye başladım sürekli bi hafta kafasını geri ölçüyor bir hafta gittiğimde karnını küçük ölçüyor. Üç gün önce kendi doktorum çocuğun kilosunu 2050 gr ölçtü. 3 gün sonra Hacettepe 1900 gr ölçtü meselabence de bunlara hiiiiç takılmamak lazım. Sen de bende minyon insanlarız bizim bebeklerin devasa büyük olmalarını bekleyemeyiz
ayrıca da ben cipitiye aşırı güveniyorum dkdkdkd
![]()
+2Kızlar pazartesi kimlerin kontrolü var yoklama alıyorum.+1![]()
Ya ben istemiyorum da eşim istiyor benimBen bı bebiş daha istiyorum ya, nasipse bakalım, biraz buyuteyim bunu da, o arada buluruz bı yolunu kalıcı çözümü sonra düşünürüz![]()
Arada doğurmadım yaz bize![]()
PenceredekiKiz ses vermedi hala dimii ?
Kızlarımm az panik yaptım bugün doğururum diye, arkadaşımın eşi de doğum yaptı bugün 35.haftada. Tam da bu yüzden...PenceredekiKiz saat kaç oldu ses yok Rabbim yardımcısı olsun
Ay valla epey heyecan oldu burada :) Sağlıkla sıhhatle vakitlice gelsin inşallah daha bize erkenKızlarımm az panik yaptım bugün doğururum diye, arkadaşımın eşi de doğum yaptı bugün 35.haftada. Tam da bu yüzden...
Acele acele gidip eksikleri aldım baya uzun sürdü daha şimdi oturdum siteye bakarken de hem çok güldüm hem çok duygulandım
Hastaneye gitsem kesin gidiyorum doğuma derdim vallahi hakkınızı helal edin size de yine biri doğurdu telaşı verdim
Hala karnımda toplanma var ama duramayacağım bir seviyede değil o yüzden beklemeye devam ediyorum
Artik bu grupta hergun en az bir telas yasanacak belliKızlarımm az panik yaptım bugün doğururum diye, arkadaşımın eşi de doğum yaptı bugün 35.haftada. Tam da bu yüzden...
Acele acele gidip eksikleri aldım baya uzun sürdü daha şimdi oturdum siteye bakarken de hem çok güldüm hem çok duygulandım
Hastaneye gitsem kesin gidiyorum doğuma derdim vallahi hakkınızı helal edin size de yine biri doğurdu telaşı verdim
Hala karnımda toplanma var ama duramayacağım bir seviyede değil o yüzden beklemeye devam ediyorum
Çok şükür valla ama içimden bi ses haftaya hazır ol diyor bakalım içimdeki ses boş konuşup atıp tutuyor mu yoksa hissediyor muArtik bu grupta hergun en az bir telas yasanacak bellineyse ki hala hersey yolunda
hala 5. Yi bulmadik
![]()
Başka ürünler var mıydı ana kucağı gibi? Henüz ana kucağı almadım bebek arabasını da almadım ne olacak bilmiyorumAnkara'da olanlar için söylüyorum, çıkrıkçıların üst paralelindeki sokakta kanz'ın ankara bölge bayii yazan bir mağaza vardı Fisher price piyanolu delüx oyun halısını 2500tlye aldık düşünen pahalı bulan varsa aklınızda olsun
Gerçekten durduk yere doğurdum enerjisi verdim etrafa ama herkes çantasını bekletmeden hazır etsin![]()
Bebek çok toplanıyor normal mi yada saate kaç defa toplanırsa normal karşılanırNe konuda?
Yoksa sen hala hazırlanmayacaktın iyi olmuş sana koştur koşturKızlarımm az panik yaptım bugün doğururum diye, arkadaşımın eşi de doğum yaptı bugün 35.haftada. Tam da bu yüzden...
Toplanmadan kastın nedir ?Kızlar kurban olim beni bi aydınlatın bebek 1 kaç defa toplanırsa normal sayılır
Dur işte, haziran sonu birlikte doğuralım.Çok şükür valla ama içimden bi ses haftaya hazır ol diyor bakalım içimdeki ses boş konuşup atıp tutuyor mu yoksa hissediyor mu![]()
Ben giysi harici eşya almadım. Onun da çoğunu bacım aldı. Yatak, bebek arabası, ana kucağı vs. Yok.Başka ürünler var mıydı ana kucağı gibi? Henüz ana kucağı almadım bebek arabasını da almadım ne olacak bilmiyorumBen de ıvır zıvır aldım ama pahalı şeylere gelemedim
![]()
Bebek çok toplanıyor demek istedimToplanmadan kastın nedir ?
Dur işte, haziran sonu birlikte doğuralım.
Aramızda üç gün var.
Bi daha sancım var hastaneye mi gitsem diyip 6 saat yok olma.
Ben giysi harici eşya almadım. Onun da çoğunu bacım aldı. Yatak, bebek arabası, ana kucağı vs. Yok.
Kızımdan kalan ana kucağı ve mama sandalyesini çıkardı eşim. İkisi de sıkıntılı, tamir etti, bi şeyler yaptı. İş görürler dedi. Bakmadım bile, salonun köşesinde duruyorlar
Bebek doğduğunda en lazım olan en önemli şey benim. Ben de Allahın izniyle buradayım![]()
Onun bi sınırı yok. Kötü bi şey de değil. Normal.Bebek çok toplanıyor normal mi yada saate kaç defa toplanırsa normal karşılanır
Doktorum günde 7-8 defa olabilir dedi 20 dk da 1 olursa dikkat et demişti önemli olan düzenli mi değil miBebek çok toplanıyor normal mi yada saate kaç defa toplanırsa normal karşılanır
Ayy gel sarılalım bacımBende kaburganın altında hissedince rahatsız oluyorum![]()