2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Kuzum senin gebelik öncesi de düşük çıkmış ya belki o yüzden araştırıyorlardır.

Benim de bu haftaya kadar her şey normal çıkıyordu kendi doktorumda. Kendi doktorum da bu cihazı en son çıkan modelden aldım diye belirmişti. Bacak boyu hep bir hafta önden gidiyordu hatta. Ne zaman hacettepeye gitmeye başladım sürekli bi hafta kafasını geri ölçüyor bir hafta gittiğimde karnını küçük ölçüyor. Üç gün önce kendi doktorum çocuğun kilosunu 2050 gr ölçtü. 3 gün sonra Hacettepe 1900 gr ölçtü mesela 🤣 bence de bunlara hiiiiç takılmamak lazım. Sen de bende minyon insanlarız bizim bebeklerin devasa büyük olmalarını bekleyemeyiz 🤣 ayrıca da ben cipitiye aşırı güveniyorum dkdkdkd 🤣🤣
Çiçeğimmm ama Aralık ta ki tahlilime baktım 174 PLT normal hamilelikten sonra düşmeye başlamış😂

Son düzenleme:
Ben bı bebiş daha istiyorum ya, nasipse bakalım, biraz buyuteyim bunu da, o arada buluruz bı yolunu kalıcı çözümü sonra düşünürüz 😂
Ya ben istemiyorum da eşim istiyor benim🤦🏼‍♀️
Hatta şey diyor benim okulum bitince küçük 4 yaşında olacak ikimizin de yaşı daha genç 3 çocuk çok güzel değil mi kalabalık bol neşeli felan diye beni ikna etmeye çalışıyor
Hatta 4 yıl sonra yaşımız daha genç oluyor çok da uzatmayalım 4 yıl iyi diye de diretiyor 🥲

Sonuç doğum sonrası deri altı implant yaptırmayı düşünüyorum.
İlk doğumdan sonra regl oldum gebe kaldım gibi oldu eşime güvenmiyorum 🙈

Arada doğurmadım yaz bize :KK17:
Yazmadı mi hâlâ 🤔 geçer diye beklerken gitti doğurdu mu yoksa ne yaptı 🙄 PenceredekiKiz PenceredekiKiz
PenceredekiKiz PenceredekiKiz saat kaç oldu ses yok Rabbim yardımcısı olsun
Kızlarımm az panik yaptım bugün doğururum diye, arkadaşımın eşi de doğum yaptı bugün 35.haftada. Tam da bu yüzden... 🔽🔽🔽

Acele acele gidip eksikleri aldım baya uzun sürdü daha şimdi oturdum siteye bakarken de hem çok güldüm hem çok duygulandım 💗💗🥹🥹

Hastaneye gitsem kesin gidiyorum doğuma derdim vallahi hakkınızı helal edin size de yine biri doğurdu telaşı verdim

Hala karnımda toplanma var ama duramayacağım bir seviyede değil o yüzden beklemeye devam ediyorum

Kızlarımm az panik yaptım bugün doğururum diye, arkadaşımın eşi de doğum yaptı bugün 35.haftada. Tam da bu yüzden... 🔽🔽🔽

Acele acele gidip eksikleri aldım baya uzun sürdü daha şimdi oturdum siteye bakarken de hem çok güldüm hem çok duygulandım 💗💗🥹🥹

Hastaneye gitsem kesin gidiyorum doğuma derdim vallahi hakkınızı helal edin size de yine biri doğurdu telaşı verdim

Hala karnımda toplanma var ama duramayacağım bir seviyede değil o yüzden beklemeye devam ediyorum
Ay valla epey heyecan oldu burada :) Sağlıkla sıhhatle vakitlice gelsin inşallah daha bize erken 😅 Gezince kasılmalar oluyor geçer inşallah dinlenince 😊

Ankara'da olanlar için söylüyorum, çıkrıkçıların üst paralelindeki sokakta kanz'ın ankara bölge bayii yazan bir mağaza vardı Fisher price piyanolu delüx oyun halısını 2500tlye aldık düşünen pahalı bulan varsa aklınızda olsun

Gerçekten durduk yere doğurdum enerjisi verdim etrafa ama herkes çantasını bekletmeden hazır etsin 🥲🥲🥲🥲

Artik bu grupta hergun en az bir telas yasanacak belli 😂 neyse ki hala hersey yolunda 🙏🙏 hala 5. Yi bulmadik😂

Ankara'da olanlar için söylüyorum, çıkrıkçıların üst paralelindeki sokakta kanz'ın ankara bölge bayii yazan bir mağaza vardı Fisher price piyanolu delüx oyun halısını 2500tlye aldık düşünen pahalı bulan varsa aklınızda olsun

Gerçekten durduk yere doğurdum enerjisi verdim etrafa ama herkes çantasını bekletmeden hazır etsin 🥲🥲🥲🥲
Başka ürünler var mıydı ana kucağı gibi? Henüz ana kucağı almadım bebek arabasını da almadım ne olacak bilmiyorum :( Ben de ıvır zıvır aldım ama pahalı şeylere gelemedim 😂

Yoksa sen hala hazırlanmayacaktın iyi olmuş sana koştur koştur 😂

Kızlar kurban olim beni bi aydınlatın bebek 1 kaç defa toplanırsa normal sayılır
Toplanmadan kastın nedir ?
Çok şükür valla ama içimden bi ses haftaya hazır ol diyor bakalım içimdeki ses boş konuşup atıp tutuyor mu yoksa hissediyor mu 🥲🥲🙈🙈
Dur işte, haziran sonu birlikte doğuralım. :KK51:
Aramızda üç gün var. :anneadayı:

Bi daha sancım var hastaneye mi gitsem diyip 10 saat yok olma. :kahve:
Başka ürünler var mıydı ana kucağı gibi? Henüz ana kucağı almadım bebek arabasını da almadım ne olacak bilmiyorum :( Ben de ıvır zıvır aldım ama pahalı şeylere gelemedim 😂
Ben giysi harici eşya almadım. Onun da çoğunu bacım aldı. Yatak, bebek arabası, ana kucağı vs. Yok.:p

Kızımdan kalan ana kucağı ve mama sandalyesini çıkardı eşim. İkisi de sıkıntılı, tamir etti, bi şeyler yaptı. İş görürler dedi. Bakmadım bile, salonun köşesinde duruyorlar 😀

Bebek doğduğunda en lazım olan en önemli şey benim. Ben de Allahın izniyle buradayım 😅

Toplanmadan kastın nedir ?

Dur işte, haziran sonu birlikte doğuralım. :KK51:
Aramızda üç gün var. :anneadayı:

Bi daha sancım var hastaneye mi gitsem diyip 6 saat yok olma. :kahve:

Ben giysi harici eşya almadım. Onun da çoğunu bacım aldı. Yatak, bebek arabası, ana kucağı vs. Yok.:p

Kızımdan kalan ana kucağı ve mama sandalyesini çıkardı eşim. İkisi de sıkıntılı, tamir etti, bi şeyler yaptı. İş görürler dedi. Bakmadım bile, salonun köşesinde duruyorlar 😀

Bebek doğduğunda en lazım olan en önemli şey benim. Ben de Allahın izniyle buradayım 😅
Bebek çok toplanıyor demek istedim

Bebek çok toplanıyor normal mi yada saate kaç defa toplanırsa normal karşılanır
Onun bi sınırı yok. Kötü bi şey de değil. Normal.

Senin ilk gebeliğindi yanlış hatırlamıyorsam. Bazı şeyleri bilmediğinden ilk kez yaşamandan dolayı endişelenmen normal ama kendini böyle yıpratma.🌺

Back
X