2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Ben yanlış mı hataırlyorum 🤔 kese göründü bebek yoktu. Sonra zar zor bebek görüldü . Kalp atışı alamadılar. Kaç kez gittin geldin.. Kürtaj olacak dediler. Günlerce yoktun. Kürtaj oldun sandım Seni. Sonra döndün dedin ki bebek varmış. Kalp atışı duyuldu. :KK51:

Bence senin bebeğin teamüller dışı bi çocuk. Sağ gösterip sol vurmayı seviyor. :anne:Şimdi sana kalp çarpıntıları yaşatıyor ama yıllar sonra mucizeni gülümseyerek anlatacaksın :KK36:
Evet doğru hatırlıyorsunuz hafızanızın maşallahı var :super:ilk 3-4 hafta gittik geldik sürekli, göründüğünde de 1 haftası silindi sonrasında da hep 5 gün geri 3 gün ileri vb. oldu ölçümleri.

İnşallah dediğiniz gibi olur. Küçük, minyon olmasında sorun yok kilosunu artık kafama takmıyordum ama sağlıklı olması artık en büyük temennim. İnşallah hepimiz sağlıcakla alırız kucağımıza gerisi teferruat.
Bence senin son adet tarihin yanlış hesaplanmıştır belki de. Mesela benim reglim lekelenme şeklinde başlamıştı. Tam 4 gün leke sürdü sonra aktif kanama başladı. Ben doktoruma ilk lekenin başladığı günü söylemiştim. O da kese boyutu ve kalp atışına göre yeni bir birinci adet tarihi belirleyeceğiz demişti. Ben lekeyi ilk gün baz almıştım doktorum kese boyutuna göre aktif kanamanın başladığı günü birinci gün baz aldı mesela. Down çıkmadıysa detaylı da temizse belki de biraz minyon bir çocuktur. İnşallah sonuçların güzel gelecek duacınız 🥰🥰
Aslında bu yanlış hesaplama durumu konuşuldu ama telefonun sağlık kısmına yıllardır girerim ve düzenlidir adetim. Nitekim dr ilk kalp atışını duyduğunda da bir haftayı silmişti. Evet ikili dörtlü detaylı fetal hepsi temiz çıktı. Bakalım şimdi kordosentezin sonucunu bekliyoruz genetik bir durum var mı diye. İnşallah o da temiz gelir. Çok teşekkür ediyorum. Umarım hepimiz zamanında, sağlıkla, kolay doğumlar gerçekleştirip bu stresli günleri atlatırız :KK60:

İyi pazarlar kızçeler 🌸
Dün aşırı bir ağrım vardı böyle regl ağrısı gibi belime ve karnıma girip durdu
Sabahında temizlik yapmıştım üstüne yetmezmiş gibi misafir geldi gece kalmalı yaptığım temizlik çöp oldu tabi ev kalabalık çok ayakta kaldım diye mi oldu yoksa normal doğum sancıları mı bilemedim neyseki gece zor attım yatağa kendimi bir duş aldım rahatladım sanırım sancıydı yaşadığım
Ben kızımda hiç sancı yaşamadım evde hiç çekmedim o yüzden emin de olamadım
Ve en kötüsü de ne 🤦🏻‍♀️
Tabiki çantam hala hazır değil neyseki eksikler bitti bugünle beraber
Yarın kontrol var sonrası hemen yıkanıp çantaya yerleştirme olacak
Benimde hazır değil canım stres yapma çanta hazır olsun olmasın doğuyor çocuk ❤️😀

Sezaryen yapılırken Miyom'u da alınan oldu mu daha önce? Benim rahmin arkasında bebeğe zarar vermeyecek bir miyom var demişti doktor en başta, şimdi o büyümüş sanırım hamilelik süresince. Sezaryen sırasında alalım isterseniz onay verirseniz dedi doktor. Annem bu işlerden çok çekmişti, iki ameliyat gibi olur seni zorlar diyor ama sonradan gerekirse tekrar ameliyat olmak da daha zor olabilir. Tecrübesi olan var mı?

Eğer miyomun konumu sezeryanda alınmaya müsaitse ben olsam yapardım. Çünkü bende de miyom var sordum doktora alabilir miyiz diye ama rahmin derininde bir yerde olduğu için çok kanama olur riskli dedi. Yoksa aldıran çok duymuştum.

Benimde hazır değil canım stres yapma çanta hazır olsun olmasın doğuyor çocuk ❤️😀
Senin hastanede bi elin ayağına dolaşırsa görürsün cocuk doguyor demeyi kız 😂 herşey elinin altında olsa daha iyi degil mi
Ben rahat filan degilmişim cidden anladım 😂 ikna oldum

Canım ne olursa olsun iyi uyumaya çalış ve az yemeye özen göster bulantın olmasın ❤️
Valla kocam beyefendi uyuyor bende kızla ilgileniyorum vakit geçiriyorum bu akşam halasında kalacak sabah çok erken hastanede olacağımız için annem yanımda olacak sanırsın o doğuracak 🤦🏻‍♀️ dinleniyor adamcagiz 😅😂 ben düşüncelerle boğuşuyorum

Herkese tekrardan merhaba, daha once bu gruptaydim malesef 9.haftada ayrıldım.. simdi tekrar 5+3um. 2 gundur kahverengi lekelenmem vardi bugun kirmiziya döndü ve artti. Karnim da regli gibi agriyor. Progestani arttırıp saliya kadar yatmam gerektigi soylendi. Sali gunu de dr a gidecegim. Henuz kese görmeye gitmemiştim fakat betahcg en son 5000 üzerindeydi. 2 embriyo konulmuştu ikiz olma ihtimalini güçlendiriyordu bu deger. Simdi size danismak istedigim, 5. 6. haftalarda bu sekilde kanama ve agri yasayip gebeligi saglikli ilerleyen var mi? Bunu merak ediyorum, sevgiler.

Evet doğru hatırlıyorsunuz hafızanızın maşallahı var :super:ilk 3-4 hafta gittik geldik sürekli, göründüğünde de 1 haftası silindi sonrasında da hep 5 gün geri 3 gün ileri vb. oldu ölçümleri.

İnşallah dediğiniz gibi olur. Küçük, minyon olmasında sorun yok kilosunu artık kafama takmıyordum ama sağlıklı olması artık en büyük temennim. İnşallah hepimiz sağlıcakla alırız kucağımıza gerisi teferruat.

Aslında bu yanlış hesaplama durumu konuşuldu ama telefonun sağlık kısmına yıllardır girerim ve düzenlidir adetim. Nitekim dr ilk kalp atışını duyduğunda da bir haftayı silmişti. Evet ikili dörtlü detaylı fetal hepsi temiz çıktı. Bakalım şimdi kordosentezin sonucunu bekliyoruz genetik bir durum var mı diye. İnşallah o da temiz gelir. Çok teşekkür ediyorum. Umarım hepimiz zamanında, sağlıkla, kolay doğumlar gerçekleştirip bu stresli günleri atlatırız :KK60:
Daha geçen gün hacettepede bebeğin her şeyi bir hafta geri ölçüldü. Çok iyi bir perinatolog hocam takibindeyim. Tarama testleri, fetal dna ve detaylıda bi sorun çıkmış mıydı diye sordu. Hepsi temizdi. O zaman hiç bir şey çıkmaz demişti🥰 inşallah senin de öyle olacak. Fetal dna ve detatlıyı baya önemsiyorlar

Herkese tekrardan merhaba, daha once bu gruptaydim malesef 9.haftada ayrıldım.. simdi tekrar 5+3um. 2 gundur kahverengi lekelenmem vardi bugun kirmiziya döndü ve artti. Karnim da regli gibi agriyor. Progestani arttırıp saliya kadar yatmam gerektigi soylendi. Sali gunu de dr a gidecegim. Henuz kese görmeye gitmemiştim fakat betahcg en son 5000 üzerindeydi. 2 embriyo konulmuştu ikiz olma ihtimalini güçlendiriyordu bu deger. Simdi size danismak istedigim, 5. 6. haftalarda bu sekilde kanama ve agri yasayip gebeligi saglikli ilerleyen var mi? Bunu merak ediyorum, sevgiler.
Tekrar hamile olmana çok sevindim, tekrar hoşgeldin 🥰 Yerleşme kanaması olabilir, benim 7. Hafta sonunda olmuştu yerleşme kanaması. Kişiden kişiye değişebilir haftası. Kendini strese sokmadan doktora gitmeyi bekle bence. Çok erken haftalardasın ve stres en büyük düşmanlardan biri. Bol bol dinlenmene bak işe gitmiyorsan eğer. Umarım bebeğin iyidir ve sağlıkla büyür 🤲🏻💖

Kızlar ebebekte indirim var diye sleepy bebek bezi bakayım dedim. Fiyat karşılaştırması yapınca Trendyoldakiler daha ucuz kalıyor haberiniz olsun. Bir de bebek bezlerini stokladınız mı, hangisinden kaç paket aldınız? Ben sadece 1 küçük paket yenidoğan bebek bezi aldım. Eşim şimdilik idare eder ihtiyaç olunca her yerden bulunur alır gelirim diyor. Bana da mantıklı geliyor ve bebek bezinin bebeğime iyi gelip gelmeyeceğine bakıp ona göre stok yapmak daha mantıklı sanırım. Fikrinize ihtiyacım var 🌸

Sezaryen yapılırken Miyom'u da alınan oldu mu daha önce? Benim rahmin arkasında bebeğe zarar vermeyecek bir miyom var demişti doktor en başta, şimdi o büyümüş sanırım hamilelik süresince. Sezaryen sırasında alalım isterseniz onay verirseniz dedi doktor. Annem bu işlerden çok çekmişti, iki ameliyat gibi olur seni zorlar diyor ama sonradan gerekirse tekrar ameliyat olmak da daha zor olabilir. Tecrübesi olan var mı?
Benim şahsi tecrübem yok ama daha önceki çalıştığım hastanede böyle şeyler yapılıyordu hastalara, 2, 3 defa narkoz almak yerine bir defa tüm işlemleri hallediyordu doktorlarımız tek ameliyatla hastalar da gayet iyi çıkıyordu işlemden.

Benim şahsi tecrübem yok ama daha önceki çalıştığım hastanede böyle şeyler yapılıyordu hastalara, 2, 3 defa narkoz almak yerine bir defa tüm işlemleri hallediyordu doktorlarımız tek ameliyatla hastalar da gayet iyi çıkıyordu işlemden.
Kızlar ebebekte indirim var diye sleepy bebek bezi bakayım dedim. Fiyat karşılaştırması yapınca Trendyoldakiler daha ucuz kalıyor haberiniz olsun. Bir de bebek bezlerini stokladınız mı, hangisinden kaç paket aldınız? Ben sadece 1 küçük paket yenidoğan bebek bezi aldım. Eşim şimdilik idare eder ihtiyaç olunca her yerden bulunur alır gelirim diyor. Bana da mantıklı geliyor ve bebek bezinin bebeğime iyi gelip gelmeyeceğine bakıp ona göre stok yapmak daha mantıklı sanırım. Fikrinize ihtiyacım var 🌸
Ben Molfix Pure and soft aldım internetten (hepsiburadada daha uygundu trendyoldan) ama sadece 2 paket aldım deneyelim dedik bir sıkıntı çıkmazsa stoklarız yoksa başka bir markaya bakarız artık 🤷🏼‍♀️

Canım Ben de sadece bir paket 40 lı yenidoğan aldım. Yarım pakette kuzenimde kalmış o verdi. Başka almayı düşünmüyorum şimdilik. Bebiş bi gelsin, bezi severse aynısından alırız diye düşündüm sevmezse marka değişikliğine mecbur gidilecek 😀

Kanama değil ama ağrı çok yaşadım regl olacağım zannediyordum 5 haftalıkken öğrendim ben 3 günlük gecikmeme rağmen beta 700 dü ikiz mi acaba dedim ama değilmiş kadın doğum polikinlik hemşireliği yaptığım için biliyorum ultrasonlar bazen iyi olmuyor kese görünmüyor bir de kilolu bireyler de de yağ dokusundan dolayı geç görünğyor 🥲 inşallah bu gebeliğiniz olumlu sonuçlanır evladınızı sağlıkla kucağınıza alırısnız

Ve ayrıca tüp bebek yaptıran bir tanıdığımda sizin gibi kanamaları varmış test vermemiş bile regl olduğunu düşünerek sonra ben regl oldum demiş doktora ama o regl değilmiş doktor teste çağırmış ve hamile olduğunu öyle öğrenmiş yani sanırım tüp bebek ile olan gebeliklerde yaygın bir durum çocuğu şu an gayet sağlıklı

Ben 11-18 arası kanama yaşadım baya regl gibi kırmızı ve çok fazlaydı.

Valla kocam beyefendi uyuyor bende kızla ilgileniyorum vakit geçiriyorum bu akşam halasında kalacak sabah çok erken hastanede olacağımız için annem yanımda olacak sanırsın o doğuracak 🤦🏻‍♀️ dinleniyor adamcagiz 😅😂 ben düşüncelerle boğuşuyorum
Kendini yarına nasıl hazırlıyorsun peki? İlk anne ilk sezeryan olacaklara da örnek olur. Ayy ben de heyecanlandım 😍

Back
X