- 8 Kasım 2024
- 1.081
- 3.467
- 48
- 25
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #21.861

Doğurmadan hac görevini yaptın Rabbim kabul eylesin dualarını ibadetlerini

Burada artık sağlıcakla alırsın kucağına inşallah bebişini

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gitmesek diyecektim ama görümcem de heyecandan eli ayagina dolaşıyor elbisesini falan seçtik dün, gelmememi seçenek kabul etmiyor, iyi dedim oralarda doğumum başlarsa hiç unutamazlar artıkVurmazsınız inşallah canım benimvurursaniz da değişik bir hatıra olur canınız sağolsun
![]()
Nst de kipirdanmasin ya, kalp atışı falna çok yükseliyor ölçüm düzgün olmuyor diye tekrar tekrar olcuyorlar heryeri tutuluyor insanın, nereden bildiğimi sormaEvde canıma okuyan kızım Nstde süt kuzusu gibi yattıkadın nst kemerini çıkardı başladı kımıldamaya bu çocuk beni delirtecek
![]()
Benimki sürekli problara vuruyorEvde canıma okuyan kızım Nstde süt kuzusu gibi yattıkadın nst kemerini çıkardı başladı kımıldamaya bu çocuk beni delirtecek
![]()
Sen ben misin ? Ben sen miyimAma benim boyum çok kısa150 yim ben. Yani yusyuvarlağım
![]()
50 kilo oldun mu pepsiciğimSen ben misin ? Ben sen miyim
Bisey diyeyim mi 34/36 arasi bir patlama yasadim
Nerdeyse haftada 2 kiloya yakin aldimsimdi durdu almiyorum hatta 1 kilo vermisim bile
Y YagmurrTanem hadi guzel haberlerini bekliyoruz canimAllah ikinizide korusun
herseyin yolunda oldugunu duyalim
Bu arada bende sanirim cuma kesin girecegim gibi. Bu bebek hepten asagiya indi. Artik vajinamin ustunde hissediyorum poposunu. Bastirip duruyorda dikislere![]()
Benim memenin tekinde çatlak var önceki hamileliğimde de aynı yer çatlamıştıAynen bende 28 den sonra hızlı aldım. En az 2 kilo memelerim aldı sanırım. Çatlamışlar bir dememelerim daha fazla almaz inş
süt dolsun yeter
artık bundan sonra bebişim alır kiloyu inşallah
![]()
Ay gerçekten benimki de üstüne bir şey koymamdan nefret ediyorBenimki sürekli problara vuruyorasla üzerinde bir şey olsun istemiyor huysuz çocuğum, "yanlışlıkla" tabak şişe falan koyayım anında ittiriyor alın bunu dercesine. Akıllı uslu çocuğun maşallah
![]()
AllahhhhhSen ben misin ? Ben sen miyim
Bisey diyeyim mi 34/36 arasi bir patlama yasadim
Nerdeyse haftada 2 kiloya yakin aldimsimdi durdu almiyorum hatta 1 kilo vermisim bile
Y YagmurrTanem hadi guzel haberlerini bekliyoruz canimAllah ikinizide korusun
herseyin yolunda oldugunu duyalim
Bu arada bende sanirim cuma kesin girecegim gibi. Bu bebek hepten asagiya indi. Artik vajinamin ustunde hissediyorum poposunu. Bastirip duruyorda dikislere![]()
Kuzummm benim de çatlak oluşmuştu. Kabız da aşırı zorluyordu ne yersem yiyeyim de düzelmiyordu. Riskli gebelikten ötürü tuvalette zorlanmak da yasak malum. Baktım demir ve kan değerlerim biraz yükselmiş. Demir ilacını bıraktım gün yüzü gördüm resmenGünaydın kızlar. Bir basur belasiyla daha karşınızdayım. Ben anladım bu basurun sebebini. Benim kan ilacı içince basurum çıkıyor. Ara verince gidyor. Bir önceki hamileliğimde günü gününe kullandım hiç aksatmadan ve tüm hamileliğim viyunca çektin. Bunda da unutuyorum arada Allah var şu di yalan soylemiycem unuttugum zamanlar hafifliyor. Bir gün alıp bir gün almiycam valla ituraniyirum ayakta dururken bilebyabiytir ya çok fena. Bir şey...
Benim sırt kaslarım bu memeleri taşımaya uygun değillerBenim memenin tekinde çatlak var önceki hamileliğimde de aynı yer çatlamıştıDoğumdan sonraki haftada biraz daha büyüyor memeler ya da hacmi artıyor içi sütle dolunca
![]()
A acemianne92Bugün kontrolü olanlar var mı benim gibi sabah erken saatlerinde hastanede olan
Gözümü açtığım gibi hazırlanıp çıktım bakalım bugün bizlere neler söylenecek
Ah ahhh ! Yaşayan bilir. Ne illettir o.Günaydın kızlar. Bir basur belasiyla daha karşınızdayım. Ben anladım bu basurun sebebini. Benim kan ilacı içince basurum çıkıyor. Ara verince gidyor. Bir önceki hamileliğimde günü gününe kullandım hiç aksatmadan ve tüm hamileliğim viyunca çektin. Bunda da unutuyorum arada Allah var şu di yalan soylemiycem unuttugum zamanlar hafifliyor. Bir gün alıp bir gün almiycam valla ituraniyirum ayakta dururken bilebyabiytir ya çok fena. Bir şey...
sanırım ben ilkokul 1 de bu kilolardaydımEvet kızlarrrrr hepinize günaydın çok güzel bir gün olsun33+5 den bildiriyorum. 57 kilo olmuşum. Toplamda 10 kilo ile yoluma devam ediyorum. Bu haftalardan sonra daha sık kilo alınıyormuş. 60 ı kesin görürüm gibi bi his var içimde. Hem çok zorlanmaya başladım hem de bu tatlış göbek çok hoşuma gidiyor
![]()
Aaa eve geldiniz mi oh çok sevindim gözünüz aydın ben bu haberi kaçırmışım![]()
Çok şükür eve geldi sağlıkla büyüsün inşallah
Tamam ben de 1 tane o zaman![]()
bebeğine kavuşmana çok sevindim allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin
Ay ben kaçırdım heralde bu haberi.
Gözün aydın.
Kaç haftalık oldu şimdi ? Evde hayat nasıl gidiyor ?![]()
Yaaaa bu haberi ben de kaçırmışım sanırımmm. Çok şükür hayırlı uğurlu olsun. Erken doğan bebişler çok hızlı toparlar derlerrrr. Her şey yolunda mı nasılsınız bebiş ve sen![]()
Benim vardııııBugün kontrolü olanlar var mı benim gibi sabah erken saatlerinde hastanede olan
Gözümü açtığım gibi hazırlanıp çıktım bakalım bugün bizlere neler söylenecek