2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Günaydın kızlar. Bir basur belasiyla daha karşınızdayım. Ben anladım bu basurun sebebini. Benim kan ilacı içince basurum çıkıyor. Ara verince gidyor. Bir önceki hamileliğimde günü gününe kullandım hiç aksatmadan ve tüm hamileliğim viyunca çektin. Bunda da unutuyorum arada Allah var şu di yalan soylemiycem unuttugum zamanlar hafifliyor. Bir gün alıp bir gün almiycam valla ituraniyirum ayakta dururken bilebyabiytir ya çok fena. Bir şey...
Bende demir ilacından ve bağsurdan çeken biri olarak doktor demiri değiştirdi ve bağırsaklarımı daha az etkiliyor 😇 sende istersen doktorunla yada eczane ile görüş

A acemianne92 bu aralar seni göremiyorum
Doğurmadın dimi kız 😂😂
Çok şükür dogurmadim kuzum 🤣 geri döndüm çok şükür. İnternetsiz kalacak vakti buldum biri doğurdu.mu acaba diye düşünmekten kafayı yicektim 🤣
Gitmesek diyecektim ama görümcem de heyecandan eli ayagina dolaşıyor elbisesini falan seçtik dün, gelmememi seçenek kabul etmiyor, iyi dedim oralarda doğumum başlarsa hiç unutamazlar artık 😂😂
Ne güzel seni çok seviyor ve yanında ol istiyor ❤️🥰 aynen artık başlarsa yapacak bir sey yok 🤣🤣 kısmeeett 🤣❤️
Nst de kipirdanmasin ya, kalp atışı falna çok yükseliyor ölçüm düzgün olmuyor diye tekrar tekrar olcuyorlar heryeri tutuluyor insanın, nereden bildiğimi sorma 😂
Aynen kıpırdayınca da çok yükseliyor doğru da evdekinden çok daha az kımıldadı 🤣
Benimki sürekli problara vuruyor 🤦🏻‍♀️ asla üzerinde bir şey olsun istemiyor huysuz çocuğum, "yanlışlıkla" tabak şişe falan koyayım anında ittiriyor alın bunu dercesine. Akıllı uslu çocuğun maşallah 😂🧿
Doktor diyor ki evlat evde de hareketli mi nstye bakınca 🤣 dedim hiç doğru düzgün hissetmedim ki hareketini evde çok hareketli 🤣🤣 olsun o önemli değil nst güzel dedi iyi dedim aman 🤣🤣🤣 senin kız da usludur ya annesi yaramaz olmaz bizim kızlarımızzzz ❤️🥰 sadece sıkıntıya gelemiyor olabilir 🤣🥰
A acemianne92
Selametle güzel haberlerle gelin bacım :KK51:

Ah ahhh ! Yaşayan bilir. Ne illettir o. :bicak:
Kullandığın demiri değiştirmeyi denedin mi ?

Doğum üstü şimdi kan değerlerine bi baktır istersen, ona göre hareket edersin. Aile hekimliğinde yaptırabilirsin tahlili. Gerekse bi bagırsak düzenleyici verir sana. Ve ilacı değişirmek de bi alternatif.
Çok şükür geldim bacım ❤️ 😍 aryakusum aryakusum iyi haberlerini bekliyoruz ❤️ 😍
Ben yazamadım valla kızlar yoğunluktan çok sağolun 🙈 cumartesi günü taburcu olduk evde bir de 3.5 yaşında abi olunca onlarla boğuşmaktan yazmadığımı da unutmuşum 🙈 iyiyiz çok şükür alışma evresindeyiz, gazlı bi bebek sürekli ıkınıyo ona çözüm arıyoruz. Allah hepinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 💕
Maşallah canım eve geçmenize çok sevindim. 😍❤️ Kızımda gazdan çok çektim bakalım bu minnoş nasıl olacak. Clinikid diye bir masaj yağı duydum belki duymussundur sende, denedin mi bilmiyorum ama çok iyi diyenler var. Gazlı olursa onu deneyecegim bir de bakalım ben bu cimcimede. Diğerinde denemediğim kalmamıştı. ❤️ Rabbim kolaylik versin ve güç versin sana canım benim ❤️

Günaydın kızlar. Bir basur belasiyla daha karşınızdayım. Ben anladım bu basurun sebebini. Benim kan ilacı içince basurum çıkıyor. Ara verince gidyor. Bir önceki hamileliğimde günü gününe kullandım hiç aksatmadan ve tüm hamileliğim viyunca çektin. Bunda da unutuyorum arada Allah var şu di yalan soylemiycem unuttugum zamanlar hafifliyor. Bir gün alıp bir gün almiycam valla ituraniyirum ayakta dururken bilebyabiytir ya çok fena. Bir şey...
Ben de aynı dertten müzdarip durumdayım. Normal doğumdan korkmamın en baş sebeplerinden biri de iyice artacak olması 🤦🏻‍♀️

Kızlar selam
Çok şükür ikimizde saglikliyiz odamizdayiz Allah hepinizden razı olsun
Kendime tamamen gelince ayrıntıları anlatırım öpüyorum hepinizi💞
Oh çok şükür canım çok geçmiş olsun hadi Allah analı babalı büyütsün çok sevindim 😍 🥰 anlatırsın rahatlayinca haberlerini bekliyoruz ❤️ 😍

Kız Allah seni ne etmeye .. :KK70:
Önce algılayamadım. Sonra jeton düştü.

Benimkiler zaten büyük old için mi bilmem, sanki değişmedi. Öncekiyle aynı gibi.
Yok benim değişti göğüs uçlarım her an tetikte etrafı kapkara oldu 😅 geçenlerde inek görüyorum kendi mememle karsilastirdim memesini😂

Maşallah canım eve geçmenize çok sevindim. 😍❤️ Kızımda gazdan çok çektim bakalım bu minnoş nasıl olacak. Clinikid diye bir masaj yağı duydum belki duymussundur sende, denedin mi bilmiyorum ama çok iyi diyenler var. Gazlı olursa onu deneyecegim bir de bakalım ben bu cimcimede. Diğerinde denemediğim kalmamıştı. ❤️ Rabbim kolaylik versin ve güç versin sana canım benim ❤️
Evet ben de gördüm dün siparişini verdim bakalım inşallah işe yarar. Diğer oğlumda biogaia ve nurse harveys şurup kullanıyodum o da çok gazlıydı. Bakalım yarın doktor kontrolümüz var orda sorcam tekrar kullanabilir miyim diye

Kızlar selam
Çok şükür ikimizde saglikliyiz odamizdayiz Allah hepinizden razı olsun
Kendime tamamen gelince ayrıntıları anlatırım öpüyorum hepinizi💞
Süperrrrr💐 taptaze anne 🥹
Hadi gözümüz aydın olsun darısı 6.adayımıza
Herkes sırasını beklesin önce temmuzun ilk haftası olanlar dogurcak sırayla 😂 acelemiz yok

Günaydın canım kızlarrr.. ❤️🥰 Bugün kontrolüm var 3 hafta sonra geçmek bilmedi şu 3 hafta. İlk defa nst gireceğim bu gebeliğimde 36+2yim bugün. İnşallah güzel haberler aldığımız bir gün olur hepimiz için ❤️🥰🤲🏻
Nasıl geçti canım ?
ilk önce denemek için 1 tane almıştım sonra 2.sini de aldım ama benim oğlum erken doğduğu için yoğun bakımdaydı sürekli sağıyordum o yüzden. Şimdi eve geldi çok fazla sağmama gerek kalmıyo eskisi gibi o yüzden 1 tane yeter bence
çok sevindimmmm ❤️
57 kilo olmuşum diyo
10 kilo aldım diyo
Kesin 60 olcam diyooo:işsiz:

Ay bana bi şeyler oluyoooo:olamaz:
o şurada 82 ile gezen pehlivan benim ortama giriş şeklim hayda rindaaa rinda rinda rina naay 😀
Aynen bende 28 den sonra hızlı aldım. En az 2 kilo memelerim aldı sanırım. Çatlamışlar bir de 😒😒😒 memelerim daha fazla almaz inş 🤣 süt dolsun yeter 🤣 artık bundan sonra bebişim alır kiloyu inşallah 🥰
benimde memeler baş kaldırmış memeler baş kaldırmış kavuşmuyor düğmeler 😭
Ahahah🤣🤣 yok kız o duruma gelmeden hazırlayayım ben yoksa kalacak vallahi

Neyse yalnız değilim arkadaşım Seninde hazır değil baksana 😂😂
Başlayalım ama 🤦🏻‍♀️

Yok yok baksana sen hariç daha hazırlamayan iki kişi çıktı bile öyle yaptım ufaktan attım bir şeyler gerisini bugün halledeceğim inşallah
ben dün ne işler yaptım ne işler valla hala doğurmadım şaşırdım kendime gece doğururum bu işe dedim ama olmadı 😀
Benim sırt kaslarım bu memeleri taşımaya uygun değiller 🤣🤣
asla benimkiler de değil yani o yüzden memelerimin olduğu tarafın arkası hep ağrıyor
Benimkiler bizimle yemek masasına oturuyor artık 😂
ahahaajjaja benimkiler yakında elimden tutup beni pazara götürecek ❤️😀

HERKESE GÜÜÜ NAYYY DINNNN ❤️❤️❤️

Y YagmurrTanem canım benim Rabbim evladına kavuştursun seni çok güzel bi doğum hikayen olsun bu gün hepimizin duasındasın ❤️

Kızlar geldim çok şükür eve. Güzel geçti kontrol nstde bir sıkıntı görmedi. Haftaya sadece nstye çağırdı normal randevu vermedi. Nst bakıp geçecek. Şuan erken doğum belirtisi görünmüyor dedi ama tabi artık her an her sey olabilir dedi. 2800 olmuş bizim cimcime. 2268 idi 3 hafta önce. Yaşıtlarından az biraz ama sen de zaten minyonsun dedi çok kg bir bebek olmasını ve öyle bir bebek dogurmani bekleyemem dedi. Ki kg hic kafama takmıyorum. 2500 bizim için sınırdı çok şükür geçti şuan doğmuş olsa 2700 civarı falandır net kgsu dedi. Baş aşağı duruyor o yüzden yüzünü pek goremiyoruz iki kontroldür. Pozisyonu dolayısı ile beyin lobuna çok bakamiyorum ama şuan herhangi bir şişlik büyüme gözükmüyor bence bu iş çözüldü dedi. İnşallah öyledir şükür bunları duymak bir nebze rahatlatıyor. ❤️ Eşim heyecanlandı her an her şey olabilir artık deyince 🤣🤣 her an bekliyor muyuz yani hocam diyor 🤣 doktor da evet tabi her an artık her şey olabilir ama sürekli böyle düşünmemek lazım dedi benimkini sakinleştirmek için 🤣 başlarsa artık doğumu durdurmak için bir şey yapmayız dedi 1 hafta daha geçse yeter dedi of heyecanlandim ya 🥰

Evet ben de gördüm dün siparişini verdim bakalım inşallah işe yarar. Diğer oğlumda biogaia ve nurse harveys şurup kullanıyodum o da çok gazlıydı. Bakalım yarın doktor kontrolümüz var orda sorcam tekrar kullanabilir miyim diye
İnşallah canım benim zor oluyor gazlı çocuk ya. Bu saydıklarini ve daha bir sürü şey kullandım o kadar iyi anlıyorum ki. İnşallah ise yarar da sende bebeğin de rahatlarsınız ❤️🥰🤲🏻

Kızlar geldim çok şükür eve. Güzel geçti kontrol nstde bir sıkıntı görmedi. Haftaya sadece nstye çağırdı normal randevu vermedi. Nst bakıp geçecek. Şuan erken doğum belirtisi görünmüyor dedi ama tabi artık her an her sey olabilir dedi. 2800 olmuş bizim cimcime. 2268 idi 3 hafta önce. Yaşıtlarından az biraz ama sen de zaten minyonsun dedi çok kg bir bebek olmasını ve öyle bir bebek dogurmani bekleyemem dedi. Ki kg hic kafama takmıyorum. 2500 bizim için sınırdı çok şükür geçti şuan doğmuş olsa 2700 civarı falandır net kgsu dedi. Baş aşağı duruyor o yüzden yüzünü pek goremiyoruz iki kontroldür. Pozisyonu dolayısı ile beyin lobuna çok bakamiyorum ama şuan herhangi bir şişlik büyüme gözükmüyor bence bu iş çözüldü dedi. İnşallah öyledir şükür bunları duymak bir nebze rahatlatıyor. ❤️ Eşim heyecanlandı her an her şey olabilir artık deyince 🤣🤣 her an bekliyor muyuz yani hocam diyor 🤣 doktor da evet tabi her an artık her şey olabilir ama sürekli böyle düşünmemek lazım dedi benimkini sakinleştirmek için 🤣 başlarsa artık doğumu durdurmak için bir şey yapmayız dedi 1 hafta daha geçse yeter dedi of heyecanlandim ya 🥰
Ay ne güzel ya maşallah tosbike 🎶 benim arkadaşımın oğlu oluyor ve 38e girecek bebeği 2550 gram yani o da çok zayıf bi kız doktor ona bile normal demiş düşünün bence bu kilo işini hiç takmayalım benimki zaten şişko da zayıf olanlar da takmasın çünkü zayıflar çok çabuk büyüyor buna inanın daha iştahlı oluyorlar 😀❤️

Back
X