2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
38+0 dan Günaydın kızlarr artık heran gelebilir bekliyoruz resmen çok heyecanlı 🥰💘😂 doktorum 39.haftamda haftaya çarşambadan pazara kadar izinde yok bu yüzden hafiften bir stres var sanki o arada doğacakmış gibi🤷🏼‍♀️ artık hayırlısı yarın kontrolüm var gelmeye yaklaşmış mı bir soracağım 🤩

Çok teşekkürler bacım o kadar bilmiyorum ki başıma ne geleceğini suyumu içtim yatmaya geçtim baya yordu beni sancı bu kadar şiddetli acılı yalancı sancı mi olur ayol gerçeği nasıldır kim bilir 😂 peki ilk sancıyla ikinci sancı arası 1 saatimi yarım saat mi olacak yani düzenli olarak artarsami anlayacagim gerçek sancı olduğunu
Canım hiç merak etme. Doğum sancısının doğum sancısı olduğunu hiç yaşamadan da anlıyorsun. Şimdi böyle söyleyince nasıl oluyor diyeceksin ama oluyor acaba mı diyorsan o doğum sancısı değildir 😂

Bir de doğum sancısı kilitler insanı, geldiği zaman hangi pozisyondaysan orda kalırsın oturuyorsan kalkamazsin ayaktaysan oturamazsin bir yere tutunma ihtiyacı hissedersin. Ben de çok merak ediyordum braxton hicksler de aaa acaba bu mu falan diyordum. Sonra gerçeği gelince hiç acabaya yer vermiyor 😊

38+0 dan Günaydın kızlarr artık heran gelebilir bekliyoruz resmen çok heyecanlı 🥰💘😂 doktorum 39.haftamda haftaya çarşambadan pazara kadar izinde yok bu yüzden hafiften bir stres var sanki o arada doğacakmış gibi🤷🏼‍♀️ artık hayırlısı yarın kontrolüm var gelmeye yaklaşmış mı bir soracağım 🤩
Ayy hadi hepimiz için hayırlısı heyecanlanıyorum herkes için

Yürüyüş yapıyoruz yaa 🤦🏻‍♀️ sabahtan ev işi yemek, öğleden sonra bu sıcakta oğlumla mahallede gezmedigimiz park kalmiyor, tabii benim totom çıkıyor yürümekten onun canına minnet parklarin içinden geçiyor, eve gelince de bayılıyorum üç gündür böyle 😂😂
Dogursam kesin gelip söylerim merak etmeyin 😂
Hahaha 🤣 tabi canına minnet olurr annesi ile bol bol geziyor yerim ben onu 🤣 🥰 yakında dogurursun bu hızla diyorum o zaman bacım 🤣 ❤️ tamam kesin gelip söyle merakta bırakma bizi ❤️🥰
Kızlar çok fena sancım var 11 buçuktan beri takipteyim ama düzensiz şiddeti azalarak gidiyo ama ilk geldiğinde acayip canım yandı ilk kez bu denli şiddetli bı sancı yaşadım
Canım yalancıdır onlar. Gece bende yaşadım gene. Yoruyor evet yalancı bile olsa. Şimdi nasılsın merak ettim seni.
Ay çok heyecanlı ya valla bende çok heyecanlıyım hem kendim hem de buradaki bütün arkadaşlarım için ❤️🥰 arka arkaya gelecek doğum haberleri ya 🥰 kontrolden çıkınca yaz yarın mutlaka 😍
GÜ- NAY- DIN!!! Kontrole gidiyorum 🙋🏻‍♀️ Allah'ım inşallah güzel haberler alırım. Geçen sefer kan değerlerinde ufak tefek şeyler vardı. Bu sefer geçmiştir inşallah 🙏🏻 ekstra bir şey kullanmama gerek kalmadan hallederiz ❤️
Günaydın canım benim çok güzel haberlerle gel inşallahhh ❤️ 🌸🥰

Benim on gundur min. Yarım saat arayla hissedilir kasılma ve sancım oluyor, bu süre doğum yaklaştıkça azalacak mesela yirmi dk olur belki 15dk olur değişir ama daha sıklaşir 10dkya gelirse gerçek doğum başlıyor diyeceğiz, hastanede hazırlık evresi diye dusun, 10dk altı zaten dogumhanedeyiz 😂 yalancı sancılarda vakit yaklaştıkça siddetlenebilir, nefesim kesiliyor bazen sancidan, merak etme sen, süre takibi yap dinlen kafanı yorma, stres yapma 😊
Gerçeği geldiğinde inşallah kendimi duşa atacak Halim olur malum alt tarafı gorememekten samuray kılıcı gibi sallıyorum jileti iyi bı temizlenip paklanip öyle hastaneye gitmek istiyorum saçlarım aşırı uzun en azından tarayabileyim ilk düzenli sancida duşa atliyayim en iyisi artık son günler her an herşey olabilir 😂
Bu akşam ben de ilk defa alt karnımda ciddi sancılar hissettim. Belim de ağrıdı aynı zamanda. İnsanı yoran halsiz bırakan şiddetli sancılar. Düzensiz olduğu için yalancı sancı diye düşünüyorum ama bir de gerçek olsa gerçekten çok yorucu olmalı heralde. Şimdi dinleniyorum öyle ama içim yorgun, sırtım ağrıyor falan, bütün kemiklerim birbirine giriyor sanki. Allah yardımcımız olsun, kolaylıklar versin inşallah...🌸
İçim yorgun en iyi tabir bence acıdan hirpalandim sanki 😔
Canım hiç merak etme. Doğum sancısının doğum sancısı olduğunu hiç yaşamadan da anlıyorsun. Şimdi böyle söyleyince nasıl oluyor diyeceksin ama oluyor acaba mı diyorsan o doğum sancısı değildir 😂

Bir de doğum sancısı kilitler insanı, geldiği zaman hangi pozisyondaysan orda kalırsın oturuyorsan kalkamazsin ayaktaysan oturamazsin bir yere tutunma ihtiyacı hissedersin. Ben de çok merak ediyordum braxton hicksler de aaa acaba bu mu falan diyordum. Sonra gerçeği gelince hiç acabaya yer vermiyor 😊
Ohh böyle şeyler duyunca aşırı rahatlıyorum ilk olmasinin cahilligiyle bilemem diye korkuyorum teşekkürler bacım anladığım kadarıyla çok şiddetli bi şekilde gelecek gerçeği 😂😂

Hahaha 🤣 tabi canına minnet olurr annesi ile bol bol geziyor yerim ben onu 🤣 🥰 yakında dogurursun bu hızla diyorum o zaman bacım 🤣 ❤️ tamam kesin gelip söyle merakta bırakma bizi ❤️🥰

Canım yalancıdır onlar. Gece bende yaşadım gene. Yoruyor evet yalancı bile olsa. Şimdi nasılsın merak ettim seni.

Ay çok heyecanlı ya valla bende çok heyecanlıyım hem kendim hem de buradaki bütün arkadaşlarım için ❤️🥰 arka arkaya gelecek doğum haberleri ya 🥰 kontrolden çıkınca yaz yarın mutlaka 😍

Günaydın canım benim çok güzel haberlerle gel inşallahhh ❤️ 🌸🥰
İyiyim şükür hafif adet sancısı dışında bişeyim yok ama akşamki sancılar beni yordu sabah dinlenmis uyandım şükür teşekkürler canım ❤️

GÜ- NAY- DIN!!! Kontrole gidiyorum 🙋🏻‍♀️ Allah'ım inşallah güzel haberler alırım. Geçen sefer kan değerlerinde ufak tefek şeyler vardı. Bu sefer geçmiştir inşallah 🙏🏻 ekstra bir şey kullanmama gerek kalmadan hallederiz ❤️
Günaydın hayırlı haberlerle gel canım ❤️

Gerçeği geldiğinde inşallah kendimi duşa atacak Halim olur malum alt tarafı gorememekten samuray kılıcı gibi sallıyorum jileti iyi bı temizlenip paklanip öyle hastaneye gitmek istiyorum saçlarım aşırı uzun en azından tarayabileyim ilk düzenli sancida duşa atliyayim en iyisi artık son günler her an herşey olabilir 😂
Benim planlarım.da bu yönde, ilkte fırsatım olmuştu, inşallah yine olur, hatta ilkte çok bile erken olmuştu, suyum.geldikten sonra 10.saatte falan sıklaştı sancım, o vakte kadar gezdim yürüdüm oturdum kalktim, 12 bucuk.saatte doğurdum. İlk yarım saatte hazırlıklarımı yapıp gitmiştim hastaneye erkenden 🤦🏻‍♀️😂

Aynen öyle oluyor o sancılar gelince bilinç bile net olmuyor, herşey flu oluyor sanki, doğum olduğu dakika bütün perdeler kalkıyor yine netleşiyor, bı tuhaf his 😊❣️ hati hati hati hati

Kızlarım 37+0 dan selamlar kasık ağrıları yoğunlaştı, hapşırmak öksürmek gibi kontrolsüz eylemlerin sonucu fena 😅😅😅

Ağrılarım da arttı yürümek de zor geliyor şikayet şikayet üstüne gibi ama kendimi taşımakta zorlanıyorum.

Kilo alımım durdu yemek yemekte zorlanıyorum sadece ceviz kaşar hurma yeşil muz gibi şeyler yiyebiliyorum 69 kiloyum biraz da vermişim

Bu yemek isteksizliğim bebeği etkiler mi emin olamıyorum🙄🙄🙄

Benim planlarım.da bu yönde, ilkte fırsatım olmuştu, inşallah yine olur, hatta ilkte çok bile erken olmuştu, suyum.geldikten sonra 10.saatte falan sıklaştı sancım, o vakte kadar gezdim yürüdüm oturdum kalktim, 12 bucuk.saatte doğurdum. İlk yarım saatte hazırlıklarımı yapıp gitmiştim hastaneye erkenden 🤦🏻‍♀️😂
Sen tecrübelisin bacım yine kendini duşa atarsin gerçi 2. Doğumlar daha çabuk gelişiyor diyorlar ama sendeki tecrübeyle olur gibi 😂
Aynen öyle oluyor o sancılar gelince bilinç bile net olmuyor, herşey flu oluyor sanki, doğum olduğu dakika bütün perdeler kalkıyor yine netleşiyor, bı tuhaf his 😊❣️ hati hati hati hati
Dünkü sancilar gelip geçtikçe sanki demin canım cikicakti dedim ama o arada ki boşlukta hiç bişey yokmuş gibi dedimki bu arada güç toplayıp ikinmak için zaman tanıyor Mevla ☺️

Kızlarım 37+0 dan selamlar kasık ağrıları yoğunlaştı, hapşırmak öksürmek gibi kontrolsüz eylemlerin sonucu fena 😅😅😅

Ağrılarım da arttı yürümek de zor geliyor şikayet şikayet üstüne gibi ama kendimi taşımakta zorlanıyorum.

Kilo alımım durdu yemek yemekte zorlanıyorum sadece ceviz kaşar hurma yeşil muz gibi şeyler yiyebiliyorum 69 kiloyum biraz da vermişim

Bu yemek isteksizliğim bebeği etkiler mi emin olamıyorum🙄🙄🙄

Onlar yollarını bulurlaaarrr 😂 kaçtan düştünüz son haftalarda kilo verme konusunda umudum oldunuz şuan 😂

Sen tecrübelisin bacım yine kendini duşa atarsin gerçi 2. Doğumlar daha çabuk gelişiyor diyorlar ama sendeki tecrübeyle olur gibi 😂

Dünkü sancilar gelip geçtikçe sanki demin canım cikicakti dedim ama o arada ki boşlukta hiç bişey yokmuş gibi dedimki bu arada güç toplayıp ikinmak için zaman tanıyor Mevla ☺️
Aynen öyle oluyor doğum anında da anlık geçiyor sanci nefesini duzenliyorsun, diğer sanciya hazırlık, ikinmak için falan, hepsi otomatik oluşuyor 😊

Nst'deyim beybim 2200 Gr 46 cm 🥰 olması gerektiği gibi ❤️ bir sirun yok görüldüğü üzere 0 kasılma 😂😂😂 daha bitmedi gerçi de bakalım doktor ne diycek. Dogumhaneyi ge,cem bugün çok heyecanlıyım 🥰

Eklentiler

• IMG_20250619_110051.webp
    IMG_20250619_110051.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 28
Back
X