2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Ben yokum ya kaynatmışsınız.
Evi bi sil süpür yaptık kızımla. O süpürdü ben mopla ardından sildim. Sıcakta temizlik de çekilmiyor anam. Ardımdan ter akıyor.
Ay bacımmm. Öyle sevindim ki.

Dün ne yazsam bilemedim. Yani insan ne zahmetle, ne masrafla bi Dr seçiyor. 9 ay ona gidiyor. Güven tesis ediliyor, bağlar kuruluyor. Sonra son dk bi şey çıkınca böyle ortada kalmışlık hissi. O saatten sonra kimi bulacağım, kime güveneceğim stresi. Hele seninki Dr dan kaynaklanmayan bi durum. Hastane iflas etmiş vs diyorsun. Bu son dk ben izinliyim, şu hafta yokum diyenler. Benim içim daralıyor. İns herkesin Dr u dogumunda hazır bulunsun.

3-4 gün mevzu değil. Haftan zaten iyi. Doğum kaderdir buna inanıyorum.
Haftan küçük old için ilaçla toparlanır diye düşünüyor sanırım bizim gibi 38–39. Haftalarda olsan, doğum her an olabilir diye takviye vermeyi düşünürdü.

Ben solgar kullanıyorum. 90lı iki kutu bitti neredeyse. Her gün iki tane alıyorum. Hemoglobin 14 civarı. Tavsiye ediyorum, bana hiç yan etki de yapmadı.
E yer çok daraldı. Hareket alanları kısıtlı. Siddeti az da olsa kıpırtı hissediyorsam ben, bunu düşünüp evham yapmamaya çalışıyorum.
Sen kendini bilirsin. Yorgunluktan sonra güzel bi dinlenmeyle hafifliyorsa ağrılar acile gitmeye gerek yok bence de.
Oy oy oyyy! Bakın şu minnaka.
Allah kolaylık versin.

Gebelik şekeri doğumdan sonra geçer çoğunlukla diyorlar. İns kalıcı olmaz.
Doktordan geldim suyu köşelerde biraz var 38 e yakın almak istiyorum dedi cuma gününe sezeryan randevusu verdi sali tekrar kontrole çağırdı aşırı gerginim
Suyu tehlikeli boyutta azalmış mı yani ?

Ankaradasın sen sana da alayım mı bilkentte veririm

Bizim burdaki teyzeler pek kokona çok az sıra oluyo
Silikon tabaktan önceki geldiğinde almıstım şimdi penye carsaf ve alez bakıcam aslında ama bilkente gitmiyorum ki artık canım ya evden çıkamıyorum vakit yaklaşınca

Bizde de yeri belli de teyzeler 8.30 ta kapıda sıradalar bebek eşyasını çok alan olmaz ama sanırsam gerçi haftaya cumaya doğurursam gidemiycemm

Evet kuzum 33. Haftadan beri az ceplerde az az suyu var normalde 37 dolunca alicam demişti şimdi 38 e yakın almak istiyorum bebek yoğun bakıma girmesin diye dedi cuma günü 37+5 olacak zaten makat durduğu için mecbur sezeryan olacaktım 3 günde 1 kontrole cagiriyor

1 ay önce ki dopllerimde kasıkta problem yoktu. Aynı bahsettiğiniz gibi çorap kan sulandırıcı kullanmama rağmen geçen hafta bi atak yaşadım bezelye gibi bişi oluştu kasığımda aşırı yanma yaptı dr a anlattım tekrar doplleri yenileyelim dedi. Kasıktan geçen damar da genişleme yapmış böyle ataklar ara ara yaşabilirsin coraspine devam dedi. Yapay zekaya daflonu sorduğumda senin için daha iyi olabilir damar yapısını iyileştirici etkisi varmış ama dr vermedi bana da coraspini doğuma 1 hafta kala bırakırız dedi bilmiyorum nasıl olacak böyle

Bizde de yeri belli de teyzeler 8.30 ta kapıda sıradalar bebek eşyasını çok alan olmaz ama sanırsam gerçi haftaya cumaya doğurursam gidemiycemm
Öyle deme teyzeler hele anane babaanne adayıysa topluyorlar doğurmazsan haftaya cuma işin rast gitsin doğurursan da bi avazda olsun bitsin inşallah

Valla benimki de kalacağım diyor yani kalayım mı da değil dedim benim KENDİ ANNEM kalacak

Takmayın kafaya ya.. normal doğum mu istiyorsunuz? Bazen doktorlar son anlarda normal dogumdan vazgeçirmek için de yapıyor bunu
Normal doğum istiyorum doktorum da normal doğumu destekliyor hatta ben nasıl doğuracağım dediğimde dogruursun doğurursun diyen bi doktor bu arada ama çoğu doktor gerçekten bilerek sezeryana yönlendiriyor gebe de hiç bir sorun olmamasına rağmen kendince sorun buluyor işime daha çok geldiği için bu konuda çok haklısınız

ssjjsjsjsjsjjs çok iyiymiş

Bu bir şikayet postudur sırtım çatlıyor 2 kez ovdurdum annem yağlarla dakikalarca ovdu ama yok bıraktığı anda sırtım ayrilcak gibi agriyo var mı önerisi olan
Doktoruma söylediğimde çok zorlandığında parol içebilirsin dedi. Bende çok sırt bel ağrısı yaşıyorum alt tarafımdada müthiş bi baskı var. Kemiklerim ayrılıyor sanki.

Çantalar hazır ama arada boşaltıp tekrar düzenliyorum. Sebebi ne giydirilecek tam kestiremiyorum. Hava sıcak ama hastanede klimalar çalışıyor sonuçta, evden daha serin olacak. Son durum;

-3 tane hastane çıkışı
Biri; tulum+uzun kol zıbın+eşofman altı
İkisi; alt üst takım+ sıfır kol+kısa kol iç zıbın

-3 battaniye
2 tane müslin
1 tane penye

-Yedek kıyafet
2 alt eşofman
2 sıfır kol zıbın
1 yarım kol zıbın
2 uzun kol zıbın

Birkaç çift çorap
Bolca ağız mendili

Son düzenleme:
Siyatik ağrısı yaşayan var mı kızlar ya ? Bugün ikinci oldu. Kalçamdan bir ağrı giriyor ama siniri o kadar sıkıştırıyor ki öylece kalıyorum bu saplanma gelince ne yapmak lazım
Ah bennnnn

Yamulmuş durumdayım.
Hele de bugün biraz iş yaptım. Su an hiç kıpırdayamıyorum.

Doktoruma söylediğimde çok zorlandığında parol içebilirsin dedi. Bende çok sırt bel ağrısı yaşıyorum alt tarafımdada müthiş bi baskı var. Kemiklerim ayrılıyor sanki.
Gerçekten çok zorlanıyorum ama parol içsem hergun içmem lazım çünkü hergun nerdeyse bu denli Ağrı çekiyorum aynen alt tarafımda baskı var benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…