- 9 Haziran 2010
- 1.391
- 1.370
- 658
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #23.101
Doktor daflon yazdı ama muadilini verdiler daflon depolarda yokmuşMerhabalar varisler için ne ilacı kullanıyorsunuz acaba
Nişan gelmesi şart değil. Zamanı da gelmiş belki sancılar başlamıştır ufaktan düzensiz olabilir ama nst çektirseneMerhaba hanımlar.Ara ara belime sancı girmeye başladı ama su ve nişan gelmedi tabiki…Yakında geleceğinin göstergesi sanırım
Bebiş gece gündüz yırtınarak ağlıyor maalesef kolik olcak gibi. Hipoglisemi için iki günde bir kontrole gidiyoruz allaha şükür kurtulduk sayılır . Benim şekerim hala çok yüksek kalıcı olmasından korkuyorum, diyete devam ediyorum. Sarılık durumu devam ediyor ama eskisi kadar problem görmüyor doktorGünaydın canım benim önceki hamileliğimde çok şiddetli baş dönmelerim olmuştu tahlil yaptırdım b12 düşük çıktı, ilaç kullanınca geçti. Şimdi yine hafif baş dönmelerim oluyor b12 yine düşük çıkmış. B12 eksikliği de baş dönmesi yapıyor bir baktırabilir. Bir de havalar çok sıcak susuz kalıyor olabilir bol su içsin doktorum bana böyle demişti.
Bu arada sen nasılsın bebişin nasıl ne durumdasınız?
Memnun musun peki toplardamarlarda kaçak var mı ben 1 aydır coraspin kullanıyorum geçen hafta bi atak yaşadım kasık tarafında alt bacakta sonra ordada genişleme olmuş damarda coraspine devam dedi içime de sinmediDoktor daflon yazdı ama muadilini verdiler daflon depolarda yokmuş
Ben de fırından çiğ ekmek hamuru alıp yapıyorum pizza öyle de güzel oluyor hamur mayalamak tutturmak falan bende yokOnu bilmiyorum ya gördum de denemedim, dondurucuda peynirli ıspanaklı var bolca yapıp atmıştım, bu sefer kıymalı kuş üzümlü tarçınlı falan hazırladım içini, seviyoruz öyle, bir de tarif gördüm pizza malzemesi hazırlayıp börek gibi yapıp fırına atıyorlar oğlumda pizza sever almiyorum kendim yapiyordum, bu tarifte mantıklı geldi, biraz deneyeceğim güzel olursa baya işimi görür
Gidiyim de yine tüm bimi alıp geleyim
Ohoo iyiyiz o zaman maşallahHissedebildiğin her türlü hareket, titreşim, kıpırdama dahil
İnsanın en başından beri takipli olduğu doktorda olması çok güven veriyor gerçekten. Ben de bir aşılama yaptırmıştım tutmadı gerçi ama doktorumuzdan çok memnunduk. Sonrasında gebe kalınca yine aynı doktorumla devam etmek istedik. 28. Haftaya kadar da devam ettik ama şimdi mecburiyetten üniversite hastanesine geçmek zorunda kaldık. Sen dün öyle yazınca seni çok iyi anladım ve üzülmüştüm ama çok şükür sana yetişiyorsa doktorun bu fırsatı sakın kaçırmaKızlar ben doktorumu aradım bugün. Beni yüzüstü bıraktınız dedim. Ay sonuna kadar buradayım senin doğumunu yaptıracağım dedi Çarşamba kontrolüne gel dedi. Kafam karıştı. O zaman belki Cuma doğurtabilir beni diye düşünüyorum. Yani 27'si. 1-2 gün de kontrol etse dikiş falan ay sonu ediyor işte.
Bu doktorla ilk aşılama denemesinde başarı elde ettim, kanamam yoğundu onunla süreci yönettim. Yani sanki o olmazsa doğuramam gibi hissediyorum çok şey yüklemişim ondan çok perişan oldum dün zaten. Hani normalde başka iyi doktorlar da var 1 saat mesafede ama işin büyüsü bu doktormuş gibi geldi ne bileyim ya. Sakinledim birazŞimdi de eşim panik bebek beklediğimizden 4 gün erken gelecek diye. Tam 38+0 olacak oysa, normal gibi.
Afiyet olsunn, seviyorum ben hamur işlerini yapmayı, oğlum da öğrenmiş bayılıyor birlikte yapıyoruz ama belki totomu kaldıracak hiç bulamam diye alternatif buldumBen de fırından çiğ ekmek hamuru alıp yapıyorum pizza öyle de güzel oluyor hamur mayalamak tutturmak falan bende yok
Rahmetli annem hamur işi sevmezdi öğretmedi deyemek yapıp koydum ben de buzluğa karnıyarık biber dolması kabak dolması köz patlıcan falan gibi
Ya bizim bimde sabah önde sıra oluyor teyzeler bana hiç bir sey kalmıyorGidiyim de yine tüm bimi alıp geleyim
Hem kolay da olur çıkar salatasını yap yanına da bi makarna oldu bitti işteAfiyet olsunn, seviyorum ben hamur işlerini yapmayı, oğlum da öğrenmiş bayılıyor birlikte yapıyoruz ama belki totomu kaldıracak hiç bulamam diye alternatif buldumkız patlican yapmak aklıma gelmedi ya bayılırım közlenmiş şeylere, fırsatım olursa yapayım biraz bende güzel fikir
Ankaradasın sen sana da alayım mı bilkentte veririmYa bizim bimde sabah önde sıra oluyor teyzeler bana hiç bir sey kalmıyor
Hormonların dengelenmediği için yüksek çıkıyor olabilir inşallah normale döner en yakın zamandaBebiş gece gündüz yırtınarak ağlıyor maalesef kolik olcak gibi. Hipoglisemi için iki günde bir kontrole gidiyoruz allaha şükür kurtulduk sayılır . Benim şekerim hala çok yüksek kalıcı olmasından korkuyorum, diyete devam ediyorum. Sarılık durumu devam ediyor ama eskisi kadar problem görmüyor doktor
Perşembe akşamdan git kapanışa yakın sabah satışa çıkacak ürünleri yerleştirmiş oluyorlar geneldeYa bizim bimde sabah önde sıra oluyor teyzeler bana hiç bir sey kalmıyor
Zaten 10 hareket sayma işlemi bebek hareketleri az hissettiğinde yapılan bir işlem değil mi, içerde horon varsa no problem yaniKızlar hani dr diyor ya en az 10 hareket hissetmeliyiz diye. Şimdi bi sorum var. Ben mesela kahvaltı yapıyorum bizimki başlıyor tekmelemeye. Ama asla durmuyor bir saat aralıksız yer değiştiriyor kayıyor vuruyor. Yani onları bir mi saymam lazım yoksa 150 mi
Bence de iyi olmuş, 38 de gayet iyi yani. Kendini rahat hissettiğin doktorla rahat rahat yaparsın ini doğumunuKızlar ben doktorumu aradım bugün. Beni yüzüstü bıraktınız dedim. Ay sonuna kadar buradayım senin doğumunu yaptıracağım dedi Çarşamba kontrolüne gel dedi. Kafam karıştı. O zaman belki Cuma doğurtabilir beni diye düşünüyorum. Yani 27'si. 1-2 gün de kontrol etse dikiş falan ay sonu ediyor işte.
Bu doktorla ilk aşılama denemesinde başarı elde ettim, kanamam yoğundu onunla süreci yönettim. Yani sanki o olmazsa doğuramam gibi hissediyorum çok şey yüklemişim ondan çok perişan oldum dün zaten. Hani normalde başka iyi doktorlar da var 1 saat mesafede ama işin büyüsü bu doktormuş gibi geldi ne bileyim ya. Sakinledim birazŞimdi de eşim panik bebek beklediğimizden 4 gün erken gelecek diye. Tam 38+0 olacak oysa, normal gibi.
Takmayın kafaya ya.. normal doğum mu istiyorsunuz? Bazen doktorlar son anlarda normal dogumdan vazgeçirmek için de yapıyor bunuBenimde 2 hafta önden gidiyor sizin boy önden mi gidiyor bende hiç şekerden şüphelenmedi doktor
Ağrı konusunda çok fark yarattı. Benim daha 7 8 haftalıkken bile aşırı ağrım oluyordu özellikle vulva etrafında orası için de ne çorap çözüm ne de ayakları havaya kaldırmak. Bacaklarımda da çok var ama bana asıl zorluk yaratan vulva bölgesiydi.25 haftalıkken başladım bu ilaca kullanmaya başlayınca ağrılarım çok azaldı. 34 haftaya kadar ben de corasprin kullandım ama doğum yaklaştığı için bıraktım doğal olarak.Memnun musun peki toplardamarlarda kaçak var mı ben 1 aydır coraspin kullanıyorum geçen hafta bi atak yaşadım kasık tarafında alt bacakta sonra ordada genişleme olmuş damarda coraspine devam dedi içime de sinmedi
Hakkınızda hayırlısı olsun cuma günü doğum yapacakların sayısı artıyor o zamanDoktordan geldim suyu köşelerde biraz var 38 e yakın almak istiyorum dedi cuma gününe sezeryan randevusu verdi sali tekrar kontrole çağırdı aşırı gerginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?