2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Kizlar benimde kontrolüm vardı bugün bebek 2300 gram dedi 33haftayla uyumlu dedi haftasına biraz geride yani ben 35+2 yim suan haftaya nst icin gel dedi.yuzunu her zamanki gibi dönmedi minnosum .demir takviyesine suan icin gerek yok dedi 10 mus degerim ferittin 8 dedim hemoglobin önemli dedi sanirim .kalcamda igne batmasi tarzinda seyelr vardı söylemeyi unuttum tabiki benden haberler böyle

Merhaba arkadaşlar. Dün kontrolüm vardı kendi doktorum yoktu başka doktor gördü. Ultrason ölçümleri geçen hafta ile aynı girdi bunu sorduğumda bir haftalık sapmalar önemli değil dedi. Nst yi begenmedi bir daha çektirdi. Bebeğin hareketlerinde azalma hissedersen acile gel dedi. Dün ve bugün bebeğin hareketleri aşırı azalmış durumda diğer günlere kıyasla. Minik minik kimiltilar ve dünden bu yana ilk defa az once hıçkırık oldu. Acile gitsem mi bilemedim

Dün ben de epey yoğun bir gün geçirdim çok ayakta kaldım 5 kat merdiveni 3 kez çıktım falan. Artık en son acile gitmeyi düşündüm ağrılardan çünkü çok ağrım oldu belimde karnımda kasıklarımda. Elim eve öıkmadan gidelim istersen dedi ama şimdi muayene ile tetiklenir doğum falan diye cesaret edemedim. Doktoruma pazartesi randevum var annem 1 hafta daha çalışıyor sonra izne ayrılacak. Kendiliğinden doğsa yapacak birşey yok da durduk yere dürtmeyelim dedim. Eve geldik dinlendim bugün daha iyiyim çok şükür kız da kıpır kıpır karnımdan eliyle koluyla çıkacak gibi tepiniyor.
Merhaba hanımlar.Ara ara belime sancı girmeye başladı ama su ve nişan gelmedi tabiki…Yakında geleceğinin göstergesi sanırım
Nişan gelmesi şart değil. Zamanı da gelmiş belki sancılar başlamıştır ufaktan düzensiz olabilir ama nst çektirsene

Bebiş gece gündüz yırtınarak ağlıyor maalesef kolik olcak gibi. Hipoglisemi için iki günde bir kontrole gidiyoruz allaha şükür kurtulduk sayılır . Benim şekerim hala çok yüksek kalıcı olmasından korkuyorum, diyete devam ediyorum. Sarılık durumu devam ediyor ama eskisi kadar problem görmüyor doktor

Doktor daflon yazdı ama muadilini verdiler daflon depolarda yokmuş
Memnun musun peki toplardamarlarda kaçak var mı ben 1 aydır coraspin kullanıyorum geçen hafta bi atak yaşadım kasık tarafında alt bacakta sonra ordada genişleme olmuş damarda coraspine devam dedi içime de sinmedi

Ben de fırından çiğ ekmek hamuru alıp yapıyorum pizza öyle de güzel oluyor hamur mayalamak tutturmak falan bende yok

Rahmetli annem hamur işi sevmezdi öğretmedi de yemek yapıp koydum ben de buzluğa karnıyarık biber dolması kabak dolması köz patlıcan falan gibi

Hissedebildiğin her türlü hareket, titreşim, kıpırdama dahil
Ohoo iyiyiz o zaman maşallah
İnsanın en başından beri takipli olduğu doktorda olması çok güven veriyor gerçekten. Ben de bir aşılama yaptırmıştım tutmadı gerçi ama doktorumuzdan çok memnunduk. Sonrasında gebe kalınca yine aynı doktorumla devam etmek istedik. 28. Haftaya kadar da devam ettik ama şimdi mecburiyetten üniversite hastanesine geçmek zorunda kaldık. Sen dün öyle yazınca seni çok iyi anladım ve üzülmüştüm ama çok şükür sana yetişiyorsa doktorun bu fırsatı sakın kaçırma

Afiyet olsunn, seviyorum ben hamur işlerini yapmayı, oğlum da öğrenmiş bayılıyor birlikte yapıyoruz ama belki totomu kaldıracak hiç bulamam diye alternatif buldum kız patlican yapmak aklıma gelmedi ya bayılırım közlenmiş şeylere, fırsatım olursa yapayım biraz bende güzel fikir

Hem kolay da olur çıkar salatasını yap yanına da bi makarna oldu bitti işte

Şuan dikkat etmek zorunda olmasam öyle yapardım

Ben bi kere poğaça yapmaya kalktım aldığı kadar un diyodu 5 kilo un koydum kaç tepsi oldu bilmiyorum çalıştığım yerde herkes yedi heralde en son eşim pastaneye verıyım mi dedi

Hormonların dengelenmediği için yüksek çıkıyor olabilir inşallah normale döner en yakın zamanda inşallah kolik değildir kaç günlük oldu bebiş?

Ya bizim bimde sabah önde sıra oluyor teyzeler bana hiç bir sey kalmıyor
Perşembe akşamdan git kapanışa yakın sabah satışa çıkacak ürünleri yerleştirmiş oluyorlar genelde sabah bizimde burda sıra olur teyzeler ıncık gıncık kurcalarken sıra gelmezdi. Ne alacağımın yerini biliyorsam kaçıncı sırada olursam olayım direkt o reyonu gidip kapıyorum

Zaten 10 hareket sayma işlemi bebek hareketleri az hissettiğinde yapılan bir işlem değil mi, içerde horon varsa no problem yani

Bence de iyi olmuş, 38 de gayet iyi yani. Kendini rahat hissettiğin doktorla rahat rahat yaparsın ini doğumunu

Memnun musun peki toplardamarlarda kaçak var mı ben 1 aydır coraspin kullanıyorum geçen hafta bi atak yaşadım kasık tarafında alt bacakta sonra ordada genişleme olmuş damarda coraspine devam dedi içime de sinmedi
Ağrı konusunda çok fark yarattı. Benim daha 7 8 haftalıkken bile aşırı ağrım oluyordu özellikle vulva etrafında orası için de ne çorap çözüm ne de ayakları havaya kaldırmak. Bacaklarımda da çok var ama bana asıl zorluk yaratan vulva bölgesiydi.25 haftalıkken başladım bu ilaca kullanmaya başlayınca ağrılarım çok azaldı. 34 haftaya kadar ben de corasprin kullandım ama doğum yaklaştığı için bıraktım doğal olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…