- 8 Ağustos 2011
- 12.627
- 14.942
- 498
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #23.121
Ben yokum ya kaynatmışsınız. 
Evi bi sil süpür yaptık kızımla. O süpürdü ben mopla ardından sildim. Sıcakta temizlik de çekilmiyor anam. Ardımdan ter akıyor.

Dün ne yazsam bilemedim. Yani insan ne zahmetle, ne masrafla bi Dr seçiyor. 9 ay ona gidiyor. Güven tesis ediliyor, bağlar kuruluyor. Sonra son dk bi şey çıkınca böyle ortada kalmışlık hissi.
O saatten sonra kimi bulacağım, kime güveneceğim stresi. Hele seninki Dr dan kaynaklanmayan bi durum. Hastane iflas etmiş vs diyorsun. Bu son dk ben izinliyim, şu hafta yokum diyenler. Benim içim daralıyor. İns herkesin Dr u dogumunda hazır bulunsun. 
3-4 gün mevzu değil. Haftan zaten iyi. Doğum kaderdir buna inanıyorum.
Ben solgar kullanıyorum. 90lı iki kutu bitti neredeyse. Her gün iki tane alıyorum. Hemoglobin 14 civarı. Tavsiye ediyorum, bana hiç yan etki de yapmadı.
Allah kolaylık versin.
Gebelik şekeri doğumdan sonra geçer çoğunlukla diyorlar. İns kalıcı olmaz.

Evi bi sil süpür yaptık kızımla. O süpürdü ben mopla ardından sildim. Sıcakta temizlik de çekilmiyor anam. Ardımdan ter akıyor.

Ay bacımmm. Öyle sevindim ki.Kızlar ben doktorumu aradım bugün. Beni yüzüstü bıraktınız dedim. Ay sonuna kadar buradayım senin doğumunu yaptıracağım dedi Çarşamba kontrolüne gel dedi. Kafam karıştı. O zaman belki Cuma doğurtabilir beni diye düşünüyorum. Yani 27'si. 1-2 gün de kontrol etse dikiş falan ay sonu ediyor işte.
Bu doktorla ilk aşılama denemesinde başarı elde ettim, kanamam yoğundu onunla süreci yönettim. Yani sanki o olmazsa doğuramam gibi hissediyorum çok şey yüklemişim ondan çok perişan oldum dün zaten. Hani normalde başka iyi doktorlar da var 1 saat mesafede ama işin büyüsü bu doktormuş gibi geldi ne bileyim ya. Sakinledim birazŞimdi de eşim panik bebek beklediğimizden 4 gün erken gelecek diye. Tam 38+0 olacak oysa, normal gibi.

Dün ne yazsam bilemedim. Yani insan ne zahmetle, ne masrafla bi Dr seçiyor. 9 ay ona gidiyor. Güven tesis ediliyor, bağlar kuruluyor. Sonra son dk bi şey çıkınca böyle ortada kalmışlık hissi.

3-4 gün mevzu değil. Haftan zaten iyi. Doğum kaderdir buna inanıyorum.

Haftan küçük old için ilaçla toparlanır diye düşünüyor sanırım bizim gibi 38–39. Haftalarda olsan, doğum her an olabilir diye takviye vermeyi düşünürdü.Kizlar benimde kontrolüm vardı bugün bebek 2300 gram dedi 33haftayla uyumlu dedi haftasına biraz geride yani ben 35+2 yim suan haftaya nst icin gel dedi.yuzunu her zamanki gibi dönmedi minnosum .demir takviyesine suan icin gerek yok dedi 10 mus degerim ferittin 8 dedim hemoglobin önemli dedi sanirim .kalcamda igne batmasi tarzinda seyelr vardı söylemeyi unuttum tabiki benden haberler böyle
Ben solgar kullanıyorum. 90lı iki kutu bitti neredeyse. Her gün iki tane alıyorum. Hemoglobin 14 civarı. Tavsiye ediyorum, bana hiç yan etki de yapmadı.

E yer çok daraldı. Hareket alanları kısıtlı. Siddeti az da olsa kıpırtı hissediyorsam ben, bunu düşünüp evham yapmamaya çalışıyorum.Merhaba arkadaşlar. Dün kontrolüm vardı kendi doktorum yoktu başka doktor gördü. Ultrason ölçümleri geçen hafta ile aynı girdi bunu sorduğumda bir haftalık sapmalar önemli değil dedi. Nst yi begenmedi bir daha çektirdi. Bebeğin hareketlerinde azalma hissedersen acile gel dedi. Dün ve bugün bebeğin hareketleri aşırı azalmış durumda diğer günlere kıyasla. Minik minik kimiltilar ve dünden bu yana ilk defa az once hıçkırık oldu. Acile gitsem mi bilemedim
Sen kendini bilirsin. Yorgunluktan sonra güzel bi dinlenmeyle hafifliyorsa ağrılar acile gitmeye gerek yok bence de.Dün ben de epey yoğun bir gün geçirdim çok ayakta kaldım 5 kat merdiveni 3 kez çıktım falan. Artık en son acile gitmeyi düşündüm ağrılardan çünkü çok ağrım oldu belimde karnımda kasıklarımda. Elim eve öıkmadan gidelim istersen dedi ama şimdi muayene ile tetiklenir doğum falan diye cesaret edemedim. Doktoruma pazartesi randevum var annem 1 hafta daha çalışıyor sonra izne ayrılacak. Kendiliğinden doğsa yapacak birşey yok da durduk yere dürtmeyelim dedim. Eve geldik dinlendim bugün daha iyiyim çok şükür kız da kıpır kıpır karnımdan eliyle koluyla çıkacak gibi tepiniyor.
Nişan gelmesi şart değil. Zamanı da gelmiş belki sancılar başlamıştır ufaktan düzensiz olabilir ama nst çektirsene
Oy oy oyyy! Bakın şu minnaka.Bebiş gece gündüz yırtınarak ağlıyor maalesef kolik olcak gibi. Hipoglisemi için iki günde bir kontrole gidiyoruz allaha şükür kurtulduk sayılır . Benim şekerim hala çok yüksek kalıcı olmasından korkuyorum, diyete devam ediyorum. Sarılık durumu devam ediyor ama eskisi kadar problem görmüyor doktor
Allah kolaylık versin.
Gebelik şekeri doğumdan sonra geçer çoğunlukla diyorlar. İns kalıcı olmaz.

Suyu tehlikeli boyutta azalmış mı yani ?Doktordan geldim suyu köşelerde biraz var 38 e yakın almak istiyorum dedi cuma gününe sezeryan randevusu verdi sali tekrar kontrole çağırdı aşırı gerginim