- 8 Temmuz 2017
- 697
- 2.176
- 113
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #23.941
Çok şükür canım sağlıkla Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşaallahKızlar anca kendime geldim çok ağrım vardı. Oğluşum gayet iyi 3525 gram 50 cm doğdu.
Dikişlerim çok ağrıyo neden böyle bilmiyorum ama belki de 3kg ağırlık koydular ondan bu kadar ağrım var
Çok sağol canım2 saattir geçmişten mesajları okuyarak gelmeye çalıştım ama yine kaçırdıklarım vardır. Aşırı aşırı uyku halindeyim mecalsiz olduğum için gelemiyorum buraya ama inanın aklım hep sizlerde acaba doğuran oldu mu diye
Öncelikleozmut ozmut pepsi pepsi imermeri yarın için dualarım sizinle sağlıkla ,kolaylıkla ,stressiz ve sevinçle alın bebişlerinizi kucaklarınıza. Şu an uyuyabiliyor musun ondan bile emin değilim [IMG alt="ahestebirbeste"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/909/909779.jpg?1741053533[/IMG] ahestebirbeste senin de Cuma günü sanırım doğumun aynı şekilde dualarım sizle. Hepinizden güzel haberler bekliyorummm
Gözün aydın canım benim tebrik ederimKızlar anca kendime geldim çok ağrım vardı. Oğluşum gayet iyi 3525 gram 50 cm doğdu.
Dikişlerim çok ağrıyo neden böyle bilmiyorum ama belki de 3kg ağırlık koydular ondan bu kadar ağrım var
Bu mantıktayım bende zamana ihtiyacım var misafir için bunun içinde anlayışaSizdeki misafir hoşgörüsüne maşallah diyorum.
Benim ne enerjim, ne sabrım var.
Şu ara insan görmek istemiyorum.
Kendim bile kendime ağır geliyorum.
Doğuma az zaman kala misafir değil, doğumdan sonra da misafir istemiyorum. Ben de diğer uç noktadayım heralde. İfrat tefrit
Yok canım öyle kesin sağa yatilmaz düz yatilmaz diye durum yok, sadece sola yatmak bebek için daha rahat bı pozisyon, kan akışı falan daha rahat olur diye, onun dışında tabii ki istediğimiz gibi yatıyoruz sabit şekilde yatan yok yaniNormalde soluma yatardım hep ne olursa olsun vicdanen rahat edemezdim sağa yatınca ama şuan mecbur yattım ve biraz geçti sağıma yatınca bişey olmaz dimi sağımda yatsam
Guzel dileklerin icin tesekkurler icin canim. Hepimiz icin kolaylikla guzellikle tamamlansin artik bu surec2 saattir geçmişten mesajları okuyarak gelmeye çalıştım ama yine kaçırdıklarım vardır. Aşırı aşırı uyku halindeyim mecalsiz olduğum için gelemiyorum buraya ama inanın aklım hep sizlerde acaba doğuran oldu mu diye
Öncelikleozmut ozmut pepsi pepsi imermeri yarın için dualarım sizinle sağlıkla ,kolaylıkla ,stressiz ve sevinçle alın bebişlerinizi kucaklarınıza. Şu an uyuyabiliyor musun ondan bile emin değilim [IMG alt="ahestebirbeste"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/909/909779.jpg?1741053533[/IMG] ahestebirbeste senin de Cuma günü sanırım doğumun aynı şekilde dualarım sizle. Hepinizden güzel haberler bekliyorummm
Canım benimde çok var ama bakalım yapacak bir şey yok Allah yardımcın olsunAllah rızası için peygamber hakkı için nolursunuz bel ağrısına ne yaptınız iyi gelen bişey var mı bel ve kalça kemiklerim beni ağlatıyor acıdan değil sinirden ağlıyorum çaresizim nolur bir hareket bir poziston duş bişey diyin geçiyor diyin
Allah razı olsun2 saattir geçmişten mesajları okuyarak gelmeye çalıştım ama yine kaçırdıklarım vardır. Aşırı aşırı uyku halindeyim mecalsiz olduğum için gelemiyorum buraya ama inanın aklım hep sizlerde acaba doğuran oldu mu diye
Canimm hadi sansiniz bol olsunnAllah razı olsunvalla uyuyamıyorum kaç kere uyandım artık sayamadım bakmayayım uykum kaçmasın dedim ama bir son kez göz atayım dedim 6 da hazırlanıp evden çıkıp hastaneye gidicem zaten şöyle biraz daha kış uykusu yapsam heralde bugünü öyle böyle geçiririm.
Allah razı olsun canım benimmCanimm hadi sansiniz bol olsunnen once sen giriyorsun biz ogleden sonra girecegiz. Dualarimiz seninlee
Yilin en sansli gunlerindenmis bugunsansimiz yanimizda olsun
Günaydın canım leydiiGünaydın…
Son 5 gün
pepsi , ozmut , imermeri sizlere dua ettim şimdi. İns sağlıkla, suhuletle bebeklerinizi kucağınıza alın. Bizlere de umut ve enerji olacaksınız. Bugün grupta nüfus patlaması olacak Doğum yapan anne sayısı da 10 oluyor sanırım. Benim matematiğim bundan gayrısına yetmez.
Her birinizi ayrı ayrı öpüyorum sarılıyorum.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
Yürüyüş iyi geliyor ayakta fazla kalmak sabit durmak ta agrı yapar . Birkac hareket te yapıyorum sabahları ama ben doktor çözünür magnezyum dan sonra daha iyim hamdolsun ama illaki yine agrı oluyor tıpkı senin gibiydim yatıyorum olmuyor hareket yapıyorum geçici çözüm. Bak sırtın agrıyorken yürüyüşe çık geçtiğini göreceksinAllah rızası için peygamber hakkı için nolursunuz bel ağrısına ne yaptınız iyi gelen bişey var mı bel ve kalça kemiklerim beni ağlatıyor acıdan değil sinirden ağlıyorum çaresizim nolur bir hareket bir poziston duş bişey diyin geçiyor diyin
Rabbim yâr ve yardımcın olsun canım benim saglıkla güzellikle kavuş yavruna hemen bir iyi hissetme anında bizide haberdar etAllah razı olsunvalla uyuyamıyorum kaç kere uyandım artık sayamadım bakmayayım uykum kaçmasın dedim ama bir son kez göz atayım dedim 6 da hazırlanıp evden çıkıp hastaneye gidicem zaten şöyle biraz daha kış uykusu yapsam heralde bugünü öyle böyle geçiririm.
Gunaydin ladycigimizGünaydın…
Son 5 gün
pepsi , ozmut , imermeri sizlere dua ettim şimdi. İns sağlıkla, suhuletle bebeklerinizi kucağınıza alın. Bizlere de umut ve enerji olacaksınız. Bugün grupta nüfus patlaması olacak Doğum yapan anne sayısı da 10 oluyor sanırım. Benim matematiğim bundan gayrısına yetmez.
Her birinizi ayrı ayrı öpüyorum sarılıyorum.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
Amin amin inşallah canım benimRabbim yâr ve yardımcın olsun canım benim saglıkla güzellikle kavuş yavruna hemen bir iyi hissetme anında bizide haberdar et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?