2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Kızlar anca kendime geldim çok ağrım vardı. Oğluşum gayet iyi 3525 gram 50 cm doğdu.

Dikişlerim çok ağrıyo neden böyle bilmiyorum ama belki de 3kg ağırlık koydular ondan bu kadar ağrım var
Çok şükür canım sağlıkla Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşaallah
Allah yardımcın olsun amin ağri kesici etkisi geçti mi hemen Ağrı kesici işte bekleme fazla tekrar ağrın olmasını.
o ağırlığı kaldırdıktan sonrasi ayağa kalkis ve sonraki ilk ağrına dikkat et sakin kalmaya çalış yavaş Yavaş herşey yoluna girecek 💐 💞

2 saattir geçmişten mesajları okuyarak gelmeye çalıştım ama yine kaçırdıklarım vardır. Aşırı aşırı uyku halindeyim mecalsiz olduğum için gelemiyorum buraya ama inanın aklım hep sizlerde acaba doğuran oldu mu diye :anne:

Öncelikle ozmut ozmut ozmut ozmut pepsi pepsi pepsi pepsi imermeri imermeri yarın için dualarım sizinle sağlıkla ,kolaylıkla ,stressiz ve sevinçle alın bebişlerinizi kucaklarınıza. Şu an uyuyabiliyor musun ondan bile emin değilim :D [IMG alt="ahestebirbeste"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/909/909779.jpg?1741053533[/IMG] ahestebirbeste senin de Cuma günü sanırım doğumun aynı şekilde dualarım sizle. Hepinizden güzel haberler bekliyorummm
Çok sağol canım 💖
Uyuyamadım henüz hem sıcak hem heyecan hem korku tüm duygularım karışık valla 🥴
Hayırlısı kolaylıkla olsun inşallah 🥹

Sizdeki misafir hoşgörüsüne maşallah diyorum.
Benim ne enerjim, ne sabrım var.
Şu ara insan görmek istemiyorum. :işsiz:
Kendim bile kendime ağır geliyorum.

Doğuma az zaman kala misafir değil, doğumdan sonra da misafir istemiyorum. Ben de diğer uç noktadayım heralde. İfrat tefrit :oha:
Bu mantıktayım bende zamana ihtiyacım var misafir için bunun içinde anlayışa 😁

Banada arkadaşım ve komşular baby shower yaptılar sürpriz çok sevindim beklemiyordum ..❤️❤️

Eklentiler

• d8405b85-4bcf-4ebd-a63f-1a2a77ef483c.webp
    d8405b85-4bcf-4ebd-a63f-1a2a77ef483c.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 55
Normalde soluma yatardım hep ne olursa olsun vicdanen rahat edemezdim sağa yatınca ama şuan mecbur yattım ve biraz geçti sağıma yatınca bişey olmaz dimi sağımda yatsam
Yok canım öyle kesin sağa yatilmaz düz yatilmaz diye durum yok, sadece sola yatmak bebek için daha rahat bı pozisyon, kan akışı falan daha rahat olur diye, onun dışında tabii ki istediğimiz gibi yatıyoruz sabit şekilde yatan yok yani

2 saattir geçmişten mesajları okuyarak gelmeye çalıştım ama yine kaçırdıklarım vardır. Aşırı aşırı uyku halindeyim mecalsiz olduğum için gelemiyorum buraya ama inanın aklım hep sizlerde acaba doğuran oldu mu diye :anne:

Öncelikle ozmut ozmut ozmut ozmut pepsi pepsi pepsi pepsi imermeri imermeri yarın için dualarım sizinle sağlıkla ,kolaylıkla ,stressiz ve sevinçle alın bebişlerinizi kucaklarınıza. Şu an uyuyabiliyor musun ondan bile emin değilim :D [IMG alt="ahestebirbeste"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/909/909779.jpg?1741053533[/IMG] ahestebirbeste senin de Cuma günü sanırım doğumun aynı şekilde dualarım sizle. Hepinizden güzel haberler bekliyorummm
Guzel dileklerin icin tesekkurler icin canim. Hepimiz icin kolaylikla guzellikle tamamlansin artik bu surec🥹
Uyumustum 1 saattir fekaat wc yolu uyandirdi sagolsun bebekte bu gece cok hareketli kipir kipir dalmamam icin herseyi yapiyo😂

Allah rızası için peygamber hakkı için nolursunuz bel ağrısına ne yaptınız iyi gelen bişey var mı bel ve kalça kemiklerim beni ağlatıyor acıdan değil sinirden ağlıyorum çaresizim nolur bir hareket bir poziston duş bişey diyin geçiyor diyin
Canım benimde çok var ama bakalım yapacak bir şey yok Allah yardımcın olsun :(

Kızlarım hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden dilerim herkesin doğumu kolaylıkla geçer. Herkesi etiketleyemedim 🥲🥲

İlk yürümem çok zor oldu çok tansiyonum düştü ama emzirip yürüdüm emzirip yürüdüm bol sıvı tüketmeye çalışıyorum.

Kesinlikle imkanı olan bebeğini kussun 😅😅 acil gidince de insanın iki ayağı bi parça giriyomuş gerçekten 🙈🙈🙈

Allah razı olsun🤲🏻❤️ valla uyuyamıyorum kaç kere uyandım artık sayamadım bakmayayım uykum kaçmasın dedim ama bir son kez göz atayım dedim 😅 6 da hazırlanıp evden çıkıp hastaneye gidicem zaten şöyle biraz daha kış uykusu yapsam heralde bugünü öyle böyle geçiririm.🙂

Allah razı olsun🤲🏻❤️ valla uyuyamıyorum kaç kere uyandım artık sayamadım bakmayayım uykum kaçmasın dedim ama bir son kez göz atayım dedim 😅 6 da hazırlanıp evden çıkıp hastaneye gidicem zaten şöyle biraz daha kış uykusu yapsam heralde bugünü öyle böyle geçiririm.🙂
Canimm hadi sansiniz bol olsunn 🥹 en once sen giriyorsun biz ogleden sonra girecegiz. Dualarimiz seninlee 🙏
Yilin en sansli gunlerindenmis bugun ❤️ sansimiz yanimizda olsun🙏

Günaydın…
Son 5 gün :KK36:

pepsi pepsi , ozmut ozmut , imermeri imermeri sizlere dua ettim şimdi. İns sağlıkla, suhuletle bebeklerinizi kucağınıza alın. Bizlere de umut ve enerji olacaksınız. Bugün grupta nüfus patlaması olacak :KK48: Doğum yapan anne sayısı da 10 oluyor sanırım. Benim matematiğim bundan gayrısına yetmez. :KK45:

Her birinizi ayrı ayrı öpüyorum sarılıyorum. :KK74:
Rabbim yar ve yardımcınız olsun. 🤲🏼

Canimm hadi sansiniz bol olsunn 🥹 en once sen giriyorsun biz ogleden sonra girecegiz. Dualarimiz seninlee 🙏
Yilin en sansli gunlerindenmis bugun ❤️ sansimiz yanimizda olsun🙏
Allah razı olsun canım benimm🤲🏻 benimde dualarım sizinle inşallah hepimiz güzel pozitif doğum hikayeleri ile buraya geri dönelim❤️❤️ ayyy hadi bakalım o zaman şansımız yanımızda olsun, İyilikler ve güzellikler hep bizimle olsun🥰❤️🤲🏻

Günaydın…

pepsi pepsi , ozmut ozmut , imermeri imermeri sizlere dua ettim şimdi. İns sağlıkla, suhuletle bebeklerinizi kucağınıza alın. Bizlere de umut ve enerji olacaksınız. Bugün grupta nüfus patlaması olacak :KK48: Doğum yapan anne sayısı da 10 oluyor sanırım. Benim matematiğim bundan gayrısına yetmez. :KK45:

Günaydın canım leydii❤️❤️

Bu zamana kadar hep yazdıkların ile motive ettin olumlu enerjiler gönderdin❤️

Allah razı olsun dualarda olmak çok güzel 🥰 rabbim hepimize sağlıkla ve kolaylıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin 🤲🏻🤲🏻

Allah rızası için peygamber hakkı için nolursunuz bel ağrısına ne yaptınız iyi gelen bişey var mı bel ve kalça kemiklerim beni ağlatıyor acıdan değil sinirden ağlıyorum çaresizim nolur bir hareket bir poziston duş bişey diyin geçiyor diyin
Yürüyüş iyi geliyor ayakta fazla kalmak sabit durmak ta agrı yapar . Birkac hareket te yapıyorum sabahları ama ben doktor çözünür magnezyum dan sonra daha iyim hamdolsun ama illaki yine agrı oluyor tıpkı senin gibiydim yatıyorum olmuyor hareket yapıyorum geçici çözüm. Bak sırtın agrıyorken yürüyüşe çık geçtiğini göreceksin

Rabbim yâr ve yardımcın olsun canım benim saglıkla güzellikle kavuş yavruna hemen bir iyi hissetme anında bizide haberdar et 💐

Günaydın…

Gunaydin ladycigimiz 🥹❤️
Allah razi olsun senden 🙏🙏🙏
Bugune kadar her turlu destegini, bilgini esirgemedin🙏 Umarim gonlunden gecen hersey istedigin gibi olur❤️ senin gibi bir abla , arkadas , icten bir yakin herkese lazim 🙏 ayy cok duygusala bagladim gozyasim pit 🥹
Hepiniz iyi ki varsiniz❤️❤️❤️
Yolcugulugumuz burada bitmiyooor daha gidecek cok yolumuz var 💪💪

Tamm 38.haftadan günaydınlar kızlarrrr
💐
pepsi pepsi
ozmut ozmut
imermeri imermeri
Kızlar kolaylıkla sağlıkla gelsin bebişleriniz
Rabbim yâr ve yardımcınız olsun ilk fırsatta iyi hissettiğinizde bizide habersiz bırakmayın 💐 kaç aydır neler konustuk nelerin endişesini ettik şimdi yavaş yavaş eleniyoruz🥹

Son düzenleme:
Back
X