- 10 Aralık 2017
- 2.081
- 8.094
- 158
- 35
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #23.961
Kuzum nasılsın şimdi sütün geldi mi? Senle benim meme ucumuz aynıydı sorun yaşadın mı?Kızlarım hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden dilerim herkesin doğumu kolaylıkla geçer. Herkesi etiketleyemedim
İlk yürümem çok zor oldu çok tansiyonum düştü ama emzirip yürüdüm emzirip yürüdüm bol sıvı tüketmeye çalışıyorum.
Kesinlikle imkanı olan bebeğini kussunacil gidince de insanın iki ayağı bi parça giriyomuş gerçekten
Kesinlikle imza verip riskleri alıyorum diyeceğim normal istiyorum son haftam olmasa direkt doktor değişirdim çok araştırıp gittim birde üzgünümBunu diyen doktora doktor diyemiyorum işte. Yeni nesil doğuramıyor ne demek çatır çatır doğuruyorlar her şey uygunsa...Onu dinlemeyin bence diretin normal doğum istiyorum diye, eğer istiyorsanız yani :/
Çokkk geçmiş olsun, gözünüz aydın . Evinize bir ışık doğdu adeta ve darısı burdaki tüm anne adaylarına. Tüm sızılar acılar hepsi geçecek yakında.. Allah ponçiğinize uzuuun ömürler versin ,analı babalı büyütsün inşallah
AAY milletin bu ısrarına hastayımBaşta anlaşın valla ben bişey yapamam sen simidini poğaçanı al gel oturalım çay yapar içeriz falan de bişey beklemesin Eline de iki süpürge ver mağduru oyna
Doktor biliyor da zamanında müdahale ediyor ya da vücudun bu bekleyişi artık tamamlıyor. Nerden bakarsan bak mucizeviii. Sağlıkla gelsin, harika olacak
Sütüm az az geldi emzirmeye çalışıyorum aslında kolay tuttu ama kenarlar hemen yara oldu bol bol kremle derim ben biraz savsakladım çok canım acıyo vallaKuzum nasılsın şimdi sütün geldi mi? Senle benim meme ucumuz aynıydı sorun yaşadın mı?
Ben erteleme yolunu kullandım çocuğumun arkadaşlarının analarından gelmek isteyen oldu çocuğu çk istiyormuş bahaneler sundum ben müsait olunca çağırcam dedim. Enerjim kendime kadar valla hatta o kadar bile yok. Ha ısrarla gelecek olursa kahve yanı bişey ayarlar marketten, kahveyide kendine yaptırırım. Doğum sonrası için öyle planlıyorum özellikleAy kizlar ben kendi kendime mi kuruluyorum haklı mıyım size sormak istedimneredeyse 37 haftalık hamileyim, cok yakın bir arkadaşım sürekli oturmaya gelmek istiyor AMA SÜREKLİ. Ben de zaten çok yorgun, gergin ve şişmanım…. her şeye sinirim bozulduğu yetmiyor gibi buna aşırı kuruluyorum nedense. Yani geldiğinde benden bir beklentisi yok belki ama hani dışarıda buluşalım vs yooook oturmaya gelmek istiyorlar ve bu bana cok cok tuhaf geliyor. Siz doğuma bu kadar az kala misafir konusunda ne düşünüyorsunuz? Belki de benim psikolojim artık çok sağlıklı değilimdir ve yanlış düşünüyorumdur
Bende 2 gündür hareketlerle kafayı bozdum. Hareketsiz değil ama eskisi kadar aktif değil ve hareketleri daha hafif. Aha hareket etmiyo doktoru arym diyorum minnak bi dokunuşYaa kizlar yarin dogum olmasa sanki daha fazla dayanamayacakmisim gibi.Gerginlikten mi nedir anlamadim bugun bir tuhaf geciyor. Dustayken belime birkac defa agri saplandi.Sanki surekli akintim varmis geliyormus gibi bir hissiyatim var gidiyorum bakiyorum oyle bisey yok. Psikolojim bozuldu gidip bu geceden yatacagim hastaneye
Kesinlikle yaInsallah kizlar Allah hepimizin yardimcisi olsun
Boyle planli oluncada zormus beklemek diger turlu paldir küldür toparlanip gidiyorsun
O kadar gerginim ki belli etmiyorum bana gore etrafima anacigimin tansiyonlari firladi bugun
Suyum fazla olduğu için endişelendim sancı gibi değil de hep sert karnım sancım hiç olmadı şu ana kadarBenimde öyleydi yalancı sancı oluyor onlar 40.haftadayım hala doğurmadım korkmayın
Günaydın canımGünaydın…
Son 5 gün
pepsi , ozmut , imermeri sizlere dua ettim şimdi. İns sağlıkla, suhuletle bebeklerinizi kucağınıza alın. Bizlere de umut ve enerji olacaksınız. Bugün grupta nüfus patlaması olacak Doğum yapan anne sayısı da 10 oluyor sanırım. Benim matematiğim bundan gayrısına yetmez.
Her birinizi ayrı ayrı öpüyorum sarılıyorum.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
Sağa yatmanın bebeğe bir zararı yok bildiğim kadarıyla, bilen varsa söylesin. Mide yanması ve reflüye sebep olduğu için tavsiye edilmiyor hamilelikteNormalde soluma yatardım hep ne olursa olsun vicdanen rahat edemezdim sağa yatınca ama şuan mecbur yattım ve biraz geçti sağıma yatınca bişey olmaz dimi sağımda yatsam
Günaydınn, doğuma gidecek arkadaşlara kolay sağlıklı acısız kavuşmalar diliyorum, Allaha emanet olunGünaydın…
Son 5 gün
pepsi , ozmut , imermeri sizlere dua ettim şimdi. İns sağlıkla, suhuletle bebeklerinizi kucağınıza alın. Bizlere de umut ve enerji olacaksınız. Bugün grupta nüfus patlaması olacak Doğum yapan anne sayısı da 10 oluyor sanırım. Benim matematiğim bundan gayrısına yetmez.
Her birinizi ayrı ayrı öpüyorum sarılıyorum.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
Çok geriden okuyarak geliyorum belki yazılmıştır.Lavanta yağı ile sıcak oturma banyosundan fayda gören oldu mu. Belki rahimi yumuşatır diye?
Son kulvarda dedikte sen maşallah kaptırdın gittinKızlar süprizöğleden sonra doğuma alınacağım ayyyyy öpüyorum herkesi
Canım su azalmış sancı var açılma var her şeyi yaşamışım hiç farkında değilimSon kulvarda dedikte sen maşallah kaptırdım gittinhayırdır ya nereden çıktı şimdi, rabbim sağlıcakla kavuştursun listeni guncelle şimdi
Ayy rabbim kolaylık versinCanım su azalmış sancı var açılma var her şeyi yaşamışım hiç farkında değilim3200 gram olmuş ay sağlıkla kavuşalım inş
Suyu fazla olupta erken doğar denilen bebişler 39.40 haftada doğdular endişe etmeyin ihtimalleri söylüyor doktorlar uzanınca geçiyor mu sertlik peki ?Suyum fazla olduğu için endişelendim sancı gibi değil de hep sert karnım sancım hiç olmadı şu ana kadar
Kızlar süprizöğleden sonra doğuma alınacağım ayyyyy öpüyorum herkesi
Hadi gözün aydın birimiz daha bebişine kavuşuyor sağlıkla kavuşursun inşAllah yavruna Allah kolaylık versinKızlar süprizöğleden sonra doğuma alınacağım ayyyyy öpüyorum herkesi
Canım su azalmış sancı var açılma var her şeyi yaşamışım hiç farkında değilim3200 gram olmuş ay sağlıkla kavuşalım inş
Ay inanmıyorummm.Kızlar süprizöğleden sonra doğuma alınacağım ayyyyy öpüyorum herkesi
Kızlararyakusum neden ceza aldı anlayan var mı bir baktım ceza almış şaşırdım. Burada da doğumdan başka bir şey konuşmadık onunla halbuki
Geldi geldim kızçelerimAaaa evet bende şuan fark ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?