2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Kuzum nasılsın şimdi sütün geldi mi? Senle benim meme ucumuz aynıydı sorun yaşadın mı?

Kesinlikle imza verip riskleri alıyorum diyeceğim normal istiyorum son haftam olmasa direkt doktor değişirdim çok araştırıp gittim birde üzgünüm

Ben erteleme yolunu kullandım çocuğumun arkadaşlarının analarından gelmek isteyen oldu çocuğu çk istiyormuş bahaneler sundum ben müsait olunca çağırcam dedim. Enerjim kendime kadar valla hatta o kadar bile yok. Ha ısrarla gelecek olursa kahve yanı bişey ayarlar marketten, kahveyide kendine yaptırırım. Doğum sonrası için öyle planlıyorum özellikle 3 çocuk anası olcam ben bulduğum ilk fırsatta anca çamaşırı bulaşığı yoluna koyar bi süpürge çekerim zaten. Evdeki erkek nüfusu 4 e çıkıyor yüce Rabbim bana güç kuvvet versin
Bende 2 gündür hareketlerle kafayı bozdum. Hareketsiz değil ama eskisi kadar aktif değil ve hareketleri daha hafif. Aha hareket etmiyo doktoru arym diyorum minnak bi dokunuş çok şükür tabi. Ama eski acıtıcı hareketleri olmayınca içim rahat etmiyo sanki yolunda gitmeyen bişi var gibi.
Insallah kizlar Allah hepimizin yardimcisi olsun
Boyle planli oluncada zormus beklemek diger turlu paldir küldür toparlanip gidiyorsun
O kadar gerginim ki belli etmiyorum bana gore etrafima anacigimin tansiyonlari firladi bugun
Kesinlikle ya 8 gün öncesinden gün verdi doktor stresim yükseldi. Yarın gel deseydi keşke bi gün önce çağırıp.

Günaydın canım
Allah razı olsunn şu günü hayırlısıyla atlatalım inşallah
Sonra sağlıkla, kolaylıkla sıra sizlerde
Bende özellikle doğum esnasında hepinize bol bol dua edeceğim yavrularımıza sağlıkla kavuşalım diye

Normalde soluma yatardım hep ne olursa olsun vicdanen rahat edemezdim sağa yatınca ama şuan mecbur yattım ve biraz geçti sağıma yatınca bişey olmaz dimi sağımda yatsam
Sağa yatmanın bebeğe bir zararı yok bildiğim kadarıyla, bilen varsa söylesin. Mide yanması ve reflüye sebep olduğu için tavsiye edilmiyor hamilelikte

Günaydınn, doğuma gidecek arkadaşlara kolay sağlıklı acısız kavuşmalar diliyorum, Allaha emanet olun

Kızlar süpriz öğleden sonra doğuma alınacağım ayyyyy öpüyorum herkesi
Son kulvarda dedikte sen maşallah kaptırdın gittin hayırdır ya nereden çıktı şimdi, rabbim sağlıcakla kavuştursun, sağlıcakla seni de bekliyoruz, bı kucak mutluluğunla sağlıcakla dön buralara, listeni guncellemeyi unutma

Son kulvarda dedikte sen maşallah kaptırdım gittin hayırdır ya nereden çıktı şimdi, rabbim sağlıcakla kavuştursun listeni guncelle şimdi
Canım su azalmış sancı var açılma var her şeyi yaşamışım hiç farkında değilim 3200 gram olmuş ay sağlıkla kavuşalım inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…