2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Kızlarım hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden dilerim herkesin doğumu kolaylıkla geçer. Herkesi etiketleyemedim 🥲🥲

İlk yürümem çok zor oldu çok tansiyonum düştü ama emzirip yürüdüm emzirip yürüdüm bol sıvı tüketmeye çalışıyorum.

Kesinlikle imkanı olan bebeğini kussun 😅😅 acil gidince de insanın iki ayağı bi parça giriyomuş gerçekten 🙈🙈🙈
Kuzum nasılsın şimdi sütün geldi mi? Senle benim meme ucumuz aynıydı sorun yaşadın mı?

Bunu diyen doktora doktor diyemiyorum işte. Yeni nesil doğuramıyor ne demek çatır çatır doğuruyorlar her şey uygunsa...Onu dinlemeyin bence diretin normal doğum istiyorum diye, eğer istiyorsanız yani :/

Çokkk geçmiş olsun, gözünüz aydın . Evinize bir ışık doğdu adeta ve darısı burdaki tüm anne adaylarına. Tüm sızılar acılar hepsi geçecek yakında.. Allah ponçiğinize uzuuun ömürler versin ,analı babalı büyütsün inşallah

AAY milletin bu ısrarına hastayım :D Başta anlaşın valla ben bişey yapamam sen simidini poğaçanı al gel oturalım çay yapar içeriz falan de bişey beklemesin 😅 Eline de iki süpürge ver mağduru oyna :D

Doktor biliyor da zamanında müdahale ediyor ya da vücudun bu bekleyişi artık tamamlıyor. Nerden bakarsan bak mucizeviii. Sağlıkla gelsin, harika olacak 😍
Kesinlikle imza verip riskleri alıyorum diyeceğim normal istiyorum son haftam olmasa direkt doktor değişirdim çok araştırıp gittim birde üzgünüm 🥹🥹

Ay kizlar ben kendi kendime mi kuruluyorum haklı mıyım size sormak istedim😂 neredeyse 37 haftalık hamileyim, cok yakın bir arkadaşım sürekli oturmaya gelmek istiyor AMA SÜREKLİ. Ben de zaten çok yorgun, gergin ve şişmanım….🤣 her şeye sinirim bozulduğu yetmiyor gibi buna aşırı kuruluyorum nedense. Yani geldiğinde benden bir beklentisi yok belki ama hani dışarıda buluşalım vs yooook oturmaya gelmek istiyorlar ve bu bana cok cok tuhaf geliyor. Siz doğuma bu kadar az kala misafir konusunda ne düşünüyorsunuz? Belki de benim psikolojim artık çok sağlıklı değilimdir ve yanlış düşünüyorumdur😅
Ben erteleme yolunu kullandım çocuğumun arkadaşlarının analarından gelmek isteyen oldu çocuğu çk istiyormuş bahaneler sundum ben müsait olunca çağırcam dedim. Enerjim kendime kadar valla hatta o kadar bile yok. Ha ısrarla gelecek olursa kahve yanı bişey ayarlar marketten, kahveyide kendine yaptırırım. Doğum sonrası için öyle planlıyorum özellikle 😝 3 çocuk anası olcam ben bulduğum ilk fırsatta anca çamaşırı bulaşığı yoluna koyar bi süpürge çekerim zaten. Evdeki erkek nüfusu 4 e çıkıyor 🤪 yüce Rabbim bana güç kuvvet versin 💙
Yaa kizlar yarin dogum olmasa sanki daha fazla dayanamayacakmisim gibi.Gerginlikten mi nedir anlamadim bugun bir tuhaf geciyor. Dustayken belime birkac defa agri saplandi.Sanki surekli akintim varmis geliyormus gibi bir hissiyatim var gidiyorum bakiyorum oyle bisey yok. Psikolojim bozuldu gidip bu geceden yatacagim hastaneye 😂
Bende 2 gündür hareketlerle kafayı bozdum. Hareketsiz değil ama eskisi kadar aktif değil ve hareketleri daha hafif. Aha hareket etmiyo doktoru arym diyorum minnak bi dokunuş 😅 çok şükür tabi. Ama eski acıtıcı hareketleri olmayınca içim rahat etmiyo 🤪 sanki yolunda gitmeyen bişi var gibi.
Insallah kizlar Allah hepimizin yardimcisi olsun 🙏
Boyle planli oluncada zormus beklemek diger turlu paldir küldür toparlanip gidiyorsun 😂
O kadar gerginim ki belli etmiyorum bana gore etrafima anacigimin tansiyonlari firladi bugun😂
Kesinlikle ya 😬 8 gün öncesinden gün verdi doktor stresim yükseldi. Yarın gel deseydi keşke bi gün önce çağırıp.

Günaydın…
Son 5 gün :KK36:

pepsi pepsi , ozmut ozmut , imermeri imermeri sizlere dua ettim şimdi. İns sağlıkla, suhuletle bebeklerinizi kucağınıza alın. Bizlere de umut ve enerji olacaksınız. Bugün grupta nüfus patlaması olacak :KK48: Doğum yapan anne sayısı da 10 oluyor sanırım. Benim matematiğim bundan gayrısına yetmez. :KK45:

Her birinizi ayrı ayrı öpüyorum sarılıyorum. :KK74:
Rabbim yar ve yardımcınız olsun. 🤲🏼
Günaydın canım 💖
Allah razı olsunn şu günü hayırlısıyla atlatalım inşallah 🤲🏻🤲🏻
Sonra sağlıkla, kolaylıkla sıra sizlerde 😍
Bende özellikle doğum esnasında hepinize bol bol dua edeceğim yavrularımıza sağlıkla kavuşalım diye 🤲🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻

Normalde soluma yatardım hep ne olursa olsun vicdanen rahat edemezdim sağa yatınca ama şuan mecbur yattım ve biraz geçti sağıma yatınca bişey olmaz dimi sağımda yatsam
Sağa yatmanın bebeğe bir zararı yok bildiğim kadarıyla, bilen varsa söylesin. Mide yanması ve reflüye sebep olduğu için tavsiye edilmiyor hamilelikte

Günaydın…
Son 5 gün :KK36:

pepsi pepsi , ozmut ozmut , imermeri imermeri sizlere dua ettim şimdi. İns sağlıkla, suhuletle bebeklerinizi kucağınıza alın. Bizlere de umut ve enerji olacaksınız. Bugün grupta nüfus patlaması olacak :KK48: Doğum yapan anne sayısı da 10 oluyor sanırım. Benim matematiğim bundan gayrısına yetmez. :KK45:

Her birinizi ayrı ayrı öpüyorum sarılıyorum. :KK74:
Rabbim yar ve yardımcınız olsun. 🤲🏼
Günaydınn, doğuma gidecek arkadaşlara kolay sağlıklı acısız kavuşmalar diliyorum, Allaha emanet olun🙋🏻‍♀️

Kızlar süpriz 😁 öğleden sonra doğuma alınacağım ayyyyy💃🏻🎊💞 öpüyorum herkesi
Son kulvarda dedikte sen maşallah kaptırdın gittin 🤣 hayırdır ya nereden çıktı şimdi, rabbim sağlıcakla kavuştursun, sağlıcakla seni de bekliyoruz, bı kucak mutluluğunla sağlıcakla dön buralara, listeni guncellemeyi unutma 😍

Son kulvarda dedikte sen maşallah kaptırdım gittin 🤣 hayırdır ya nereden çıktı şimdi, rabbim sağlıcakla kavuştursun listeni guncelle şimdi 😍
Canım su azalmış sancı var açılma var her şeyi yaşamışım hiç farkında değilim 😰 3200 gram olmuş ay sağlıkla kavuşalım inş 💜

Back
X