2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Henüz benim için çok erken zaten ama erken doğum riskinden dolayı 28. Haftadan itibaren 2 hafta da bir gidiyorum doktora 😥
Ben de uzun süredir sanırım 28den beri hatta her hafta gidiyorum... Boşuna stres yapma kendine sakin ol canım vakitlice gelsin inş 🌸

Ay kizlar ben kendi kendime mi kuruluyorum haklı mıyım size sormak istedim😂 neredeyse 37 haftalık hamileyim, cok yakın bir arkadaşım sürekli oturmaya gelmek istiyor AMA SÜREKLİ. Ben de zaten çok yorgun, gergin ve şişmanım….🤣 her şeye sinirim bozulduğu yetmiyor gibi buna aşırı kuruluyorum nedense. Yani geldiğinde benden bir beklentisi yok belki ama hani dışarıda buluşalım vs yooook oturmaya gelmek istiyorlar ve bu bana cok cok tuhaf geliyor. Siz doğuma bu kadar az kala misafir konusunda ne düşünüyorsunuz? Belki de benim psikolojim artık çok sağlıklı değilimdir ve yanlış düşünüyorumdur😅
İnan benimde tahammülum yok geçen kuzenim aradı oturmaya rahatsızım dedim şuan kimseyi kabul edemiyorum dedim napim başkasını geçtim eşime bile tahammül edemez durumdayım zaten rahat oturamiyorsun iki kap yemek yapınca bile of puf çok yoruluyorum yani hamile kadına bu dönemde destek olmak lazım yada dışarda görüşelim dersin yada gel bana bı çay kahve ic dersin nedense herkes gelme peşinde ne diyelim kimse alınmasın diye ben kendimi riske atmıyorum direk rahatsızım deyip kabul etmiyorum sende öyle yap zaten her türlü doğumdan sonra gelecekler öncesinde çağırmak nedir☺️

Kızlar anca kendime geldim çok ağrım vardı. Oğluşum gayet iyi 3525 gram 50 cm doğdu.

Dikişlerim çok ağrıyo neden böyle bilmiyorum ama belki de 3kg ağırlık koydular ondan bu kadar ağrım var
Sağlıcakla mutlulukla büyütün bebeğinizi hayırlı olsun♥️

Kızlar sezaryen olacağım bende bu cuma bi sorun olmazsa inşallah. Hastane çantasına mama koymalı mıyım? Sarılık olsun istemiyorum. Sütüm gelmezse diye almalıysam tecrübeli anneler varsa hangi marka almalıyım
Canım ben almadım da koymadım da zaten hastaneden veriyorlar süt gelmezse. Ama sen kan uyuşmazlığı falan demişsin. İçin rahat edecekse at bir kutu mama aklında duracağına yanında düşün en azjndan. İlkinde de almamıştım ben ki küçük dogdu 2550. Emzirdim geldi de hastaneden de çıkana kadar takviye yaptılar. Evde de hem sagdim hem emzirdim çoğaldı sütüm şükür sarılık da olmadı. İnşallah bu bebeğim de olmaz. Senin için yanına alınca rahat edecek belli ki al dursun yanında kuzum ❤️
Bana yapmazsa parasını verir temizlikçi tutarım 😀 yada anasını çağırırım hahayttt
Sen cevvalsin yaparsın kuzum temizlikçi de tutarsın kv ni de cagirisin. Ben yapamam 🤣🤣 ben ancak böyle sözle bir şeyler yaptırıyorum sağolsun yapıyor da söylense de bazen 🤣🤣

Canım ben almadım da koymadım da zaten hastaneden veriyorlar süt gelmezse. Ama sen kan uyuşmazlığı falan demişsin. İçin rahat edecekse at bir kutu mama aklında duracağına yanında düşün en azjndan. İlkinde de almamıştım ben ki küçük dogdu 2550. Emzirdim geldi de hastaneden de çıkana kadar takviye yaptılar. Evde de hem sagdim hem emzirdim çoğaldı sütüm şükür sarılık da olmadı. İnşallah bu bebeğim de olmaz. Senin için yanına alınca rahat edecek belli ki al dursun yanında kuzum ❤️

Sen cevvalsin yaparsın kuzum temizlikçi de tutarsın kv ni de cagirisin. Ben yapamam 🤣🤣 ben ancak böyle sözle bir şeyler yaptırıyorum sağolsun yapıyor da söylense de bazen 🤣🤣
Benimki ana aşığı anneni çağıracam desem ben yaparım der 😀😀

Kızlar benim tüm karnım kasılıyor yarım dakika kasılı kalıyor göbeğim sanki düşmüş gibi hissediyorum ben mi evham yapıyorum 34. Hafta da böyle olan var mı suyum fazla ve bebek 2 hafta önde kilo olarak
Benimde öyleydi yalancı sancı oluyor onlar 40.haftadayım hala doğurmadım korkmayın

2 saattir geçmişten mesajları okuyarak gelmeye çalıştım ama yine kaçırdıklarım vardır. Aşırı aşırı uyku halindeyim mecalsiz olduğum için gelemiyorum buraya ama inanın aklım hep sizlerde acaba doğuran oldu mu diye :anne:

Öncelikle [IMG alt="ozmut"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/897/897673.jpg?1741053472[/IMG] ozmut [IMG alt="pepsi"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/1070/1070274.jpg?1741054825[/IMG] pepsi imermeri imermeri yarın için dualarım sizinle sağlıkla ,kolaylıkla ,stressiz ve sevinçle alın bebişlerinizi kucaklarınıza. Şu an uyuyabiliyor musun ondan bile emin değilim :D [IMG alt="ahestebirbeste"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/909/909779.jpg?1741053533[/IMG] ahestebirbeste senin de Cuma günü sanırım doğumun aynı şekilde dualarım sizle. Hepinizden güzel haberler bekliyorummm

Allah rızası için peygamber hakkı için nolursunuz bel ağrısına ne yaptınız iyi gelen bişey var mı bel ve kalça kemiklerim beni ağlatıyor acıdan değil sinirden ağlıyorum çaresizim nolur bir hareket bir poziston duş bişey diyin geçiyor diyin

Bana kedi-deve pozisyonu çok iyi gelmişti. Şu an 2.trimesterde olan acılı bel ağrılarım yok. Düzenli egzersizleri yapıyorum. Hatta pilates topu varsa sırtını dayayarak sağa sola yaylan.
Bir de koltuğu karşına al emekleme pozisyonuna gel kollarını koltukta bağdaş kurarak yine belini sağa sola yayla. Valla iyi geliyor. Anlatamadıysam görselleri googleda var bak onlara iyi gelecektir 🙏

Perşembe günü kontrol doktorum acayip sezaryen seven biri o yüzden hemen sezaryen dedi kilosu sağlığı suyu her şey yerinde bekleyelim demiyor ama yeni nesil doğuramıyor diyor

Bunu diyen doktora doktor diyemiyorum işte. Yeni nesil doğuramıyor ne demek çatır çatır doğuruyorlar her şey uygunsa...Onu dinlemeyin bence diretin normal doğum istiyorum diye, eğer istiyorsanız yani :/

Kızlar anca kendime geldim çok ağrım vardı. Oğluşum gayet iyi 3525 gram 50 cm doğdu. Dikişlerim çok ağrıyo neden böyle bilmiyorum ama belki de 3kg ağırlık koydular ondan bu kadar ağrım var

Çokkk geçmiş olsun, gözünüz aydın . Evinize bir ışık doğdu adeta ve darısı burdaki tüm anne adaylarına. Tüm sızılar acılar hepsi geçecek yakında.. Allah ponçiğinize uzuuun ömürler versin ,analı babalı büyütsün inşallah
Ay kizlar ben kendi kendime mi kuruluyorum haklı mıyım size sormak istedim😂 neredeyse 37 haftalık hamileyim, cok yakın bir arkadaşım sürekli oturmaya gelmek istiyor AMA SÜREKLİ. Ben de zaten çok yorgun, gergin ve şişmanım….🤣 her şeye sinirim bozulduğu yetmiyor gibi buna aşırı kuruluyorum nedense. Yani geldiğinde benden bir beklentisi yok belki ama hani dışarıda buluşalım vs yooook oturmaya gelmek istiyorlar ve bu bana cok cok tuhaf geliyor. Siz doğuma bu kadar az kala misafir konusunda ne düşünüyorsunuz? Belki de benim psikolojim artık çok sağlıklı değilimdir ve yanlış düşünüyorumdur😅

AAY milletin bu ısrarına hastayım :D Başta anlaşın valla ben bişey yapamam sen simidini poğaçanı al gel oturalım çay yapar içeriz falan de bişey beklemesin 😅 Eline de iki süpürge ver mağduru oyna :D
Yaa kizlar yarin dogum olmasa sanki daha fazla dayanamayacakmisim gibi.Gerginlikten mi nedir anlamadim bugun bir tuhaf geciyor. Dustayken belime birkac defa agri saplandi.Sanki surekli akintim varmis geliyormus gibi bir hissiyatim var gidiyorum bakiyorum oyle bisey yok. Psikolojim bozuldu gidip bu geceden yatacagim hastaneye 😂

Doktor biliyor da zamanında müdahale ediyor ya da vücudun bu bekleyişi artık tamamlıyor. Nerden bakarsan bak mucizeviii. Sağlıkla gelsin, harika olacak 😍

L
27 sinde bende varım 🥲 çok heyecan çok endişe çok mutluluk..
Spinal sezeryan olan olursa anesteziyi kolay atlatmak için vs bildiklerini anlatırsa sevinirim.
Sağlıkla kolaylıkla inşaallah amin
Bende spinal oldum Dr um kahve ve bitter çikolata getir Hastaneye dedi ve sonrasında da ve birde bol bol su

Bana kedi-deve pozisyonu çok iyi gelmişti. Şu an 2.trimesterde olan acılı bel ağrılarım yok. Düzenli egzersizleri yapıyorum. Hatta pilates topu varsa sırtını dayayarak sağa sola yaylan.
Bir de koltuğu karşına al emekleme pozisyonuna gel kollarını koltukta bağdaş kurarak yine belini sağa sola yayla. Valla iyi geliyor. Anlatamadıysam görselleri googleda var bak onlara iyi gelecektir 🙏
Deniycem hemen gidiyorum

Sabah 7 de uyanacağım son sağlık ocağı kontrolüm var. Ama ben sıcaktan ve sinekten yine uykusuzum. Mahvoldum yaaa uyku düzeni diye bir şey kalmadı. Gece yerine gündüz uyuyabiliyorum o da ninem gibi dizi izlerken parça parça... Galiba lohusalıkta iyice mentali bozacağım bu kadar uyku hassasiyetim oluştuysa. Neyse kısmet diyip ekranı kapatıyorum :uykucu:

Back
X