2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Canım su azalmış sancı var açılma var her şeyi yaşamışım hiç farkında değilim 😰 3200 gram olmuş ay sağlıkla kavuşalım inş 💜
Sağlıkla kucağına al. İyi ki gitmişsin hastaneye .
Ay heyecan yaptım şimdi. Durduk yere nasıl olmuş öyle. Haftada en az 2 kez kontrole gidelim artık 😨

Günaydın…
Son 5 gün :KK36:

pepsi pepsi , ozmut ozmut , imermeri imermeri sizlere dua ettim şimdi. İns sağlıkla, suhuletle bebeklerinizi kucağınıza alın. Bizlere de umut ve enerji olacaksınız. Bugün grupta nüfus patlaması olacak :KK48: Doğum yapan anne sayısı da 10 oluyor sanırım. Benim matematiğim bundan gayrısına yetmez. :KK45:

Her birinizi ayrı ayrı öpüyorum sarılıyorum. :KK74:
Rabbim yar ve yardımcınız olsun. 🤲🏼
Kız ne ara 10 oldu Allaaah heyecan geldi şuan :rolleyes:

Kızlar süpriz 😁 öğleden sonra doğuma alınacağım ayyyyy💃🏻🎊💞 öpüyorum herkesi
Aaaaaa Taranta Taranta bir atak yaparak listede ilk 10 a girmeyi başardıııııı 😀😀 Aiyy çok heyecanlı bugün nasıl bir gün böyle 😀 astrolojik olarak iyi bi günmüş bu aradaaa. Gidin getirin bebişlerimiziiii madem 🥰🥰🥰 Allah yardımcınız olsun canlarımm

Anlayamadım nedenini. Kız doğum yapsa haberimiz olmayacak. Hayırlısı olsun ne diyelim.
Benimde aklıma ilk o geldi biliyor musun bu aralar doğumum olsa kimseye haber edemeyeceğim dedim hesap ta gitti kimseye de ulaşamam dedim çok üzülmüştüm 🥹
Açıldı şükür sonunda 🙏 😍

Bu arada bugün tilyam tilyam ında sınavı varrrr. Rabbim senin de sınavını rahatça geçmeni nasip etsin de artık bebişine odaklan arkadaşımm. Senden de güzel haberler bekliyoruz dualar seninlee 🌺🌺🌺
Rabbim yar ve yardımcısı olsun. :KK36:
İns sınavı güzel geçsin tilyam tilyam 🤗

Bu arada bugün tilyam tilyam ında sınavı varrrr. Rabbim senin de sınavını rahatça geçmeni nasip etsin de artık bebişine odaklan arkadaşımm. Senden de güzel haberler bekliyoruz dualar seninlee 🌺🌺🌺
Yaa evet söylüyordu sürekli bugünmüş demekki sınavı tilyam tilyam Çok başarılı geçsin sınavın inşallah bunu da atlat Umutvari Umutvari dediği gibi bebeişine odaklanırsın artık
Güzel haberlerle gel sende 🥰

Benimde aklıma ilk o geldi biliyor musun bu aralar doğumum olsa kimseye haber edemeyeceğim dedim hesap ta gitti kimseye de ulaşamam dedim çok üzülmüştüm 🥹
Açıldı şükür sonunda 🙏 😍
E sen neyin banini yedin ki durup dururken, sadece burada konuşmussun bı sebepte göremedik 🤣

E sen neyin banini yedin ki durup dururken, sadece burada konuşmussun bı sebepte göremedik 🤣
Kız hesabım askıya alınmış posta kutum dolmuş sebebi bu 😂😂
Konuştuğum abuk sabuk şeyler de olmadı
En son kocamdan bahsettim onda da olacağını düşünmüyordum 🤣🤣

Benimki ana aşığı anneni çağıracam desem ben yaparım der 😀😀
🤣🤣 Bu yengeçlerin bu anne düşkünlüğü zaten 🤣🤣 sen yolunu bulmuşsun bebeim 🤣🤣🤣
Kızlar süpriz 😁 öğleden sonra doğuma alınacağım ayyyyy💃🏻🎊💞 öpüyorum herkesi
Kız heyecan bastı beni de simdiiii kaç kisi bugün doğuruyorsunuz resmen ya😍❤️ seninki hakikaten sürpriz oldu sağlıkla al kucagina kuzum benim ❤️ 🥰 ozmut ozmut pepsi pepsi imermeri imermeri sizler de sağlıkla alın kızlar hepinizden güzel haberler bekliyoruz 🥰❤️😍🌸
Geldi geldim kızçelerim 😘😘😘
Ayyy bir gün giremedim aklım hepinizdeydi 😃😍
Hesabım askıya alınmış sebebi ise posta kutum dolmuş 🤣🤣
İletişime geçtim açabildim sonunda

Açıldı şükür sonunda 🙏 😍
Kız bu muymuş benim aklıma hiç gelmemişti bu. Neyse çok şükür açıldı da kavuştuk kuzummm ❤️ 😍

🤣🤣 Bu yengeçlerin bu anne düşkünlüğü zaten 🤣🤣 sen yolunu bulmuşsun bebeim 🤣🤣🤣

Kız heyecan bastı beni de simdiiii kaç kisi bugün doğuruyorsunuz resmen ya😍❤️ seninki hakikaten sürpriz oldu sağlıkla al kucagina kuzum benim ❤️ 🥰 ozmut ozmut pepsi pepsi imermeri imermeri sizler de sağlıkla alın kızlar hepinizden güzel haberler bekliyoruz 🥰❤️😍🌸

Kız bu muymuş benim aklıma hiç gelmemişti bu. Neyse çok şükür açıldı da kavuştuk kuzummm ❤️ 😍
Malesef ki sebebi bu hayatım 😃
Şükür kavuştuk ❤️❤️

Back
X