- 9 Haziran 2010
- 1.391
- 1.370
- 658
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #23.981
Ay artik hergune bir doğum seviyesine geldik
Taranta
guzel haberlerini bekliyoruz canim iyi olduğunda yaz dualarımız seninle

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlıkla kucağına al. İyi ki gitmişsin hastaneye .Canım su azalmış sancı var açılma var her şeyi yaşamışım hiç farkında değilim3200 gram olmuş ay sağlıkla kavuşalım inş
![]()
Bugün baya bereketli bir gün tüm bebişler gelmeyi seçmiş baksanızaCanım su azalmış sancı var açılma var her şeyi yaşamışım hiç farkında değilim3200 gram olmuş ay sağlıkla kavuşalım inş
![]()
Kız ne ara 10 oldu Allaaah heyecan geldi şuanGünaydın…
Son 5 gün
pepsi ,
ozmut ,
imermeri sizlere dua ettim şimdi. İns sağlıkla, suhuletle bebeklerinizi kucağınıza alın. Bizlere de umut ve enerji olacaksınız. Bugün grupta nüfus patlaması olacak
Doğum yapan anne sayısı da 10 oluyor sanırım. Benim matematiğim bundan gayrısına yetmez.
Her birinizi ayrı ayrı öpüyorum sarılıyorum.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun.![]()
11!Kız ne ara 10 oldu Allaaah heyecan geldi şuan![]()
AaaaaaKızlar süprizöğleden sonra doğuma alınacağım ayyyyy
öpüyorum herkesi
Sağlıkla kavuşun inşallahKızlar süprizöğleden sonra doğuma alınacağım ayyyyy
öpüyorum herkesi
Benimde aklıma ilk o geldi biliyor musun bu aralar doğumum olsa kimseye haber edemeyeceğim dedim hesap ta gitti kimseye de ulaşamam dedim çok üzülmüştümAnlayamadım nedenini. Kız doğum yapsa haberimiz olmayacak. Hayırlısı olsun ne diyelim.
Yaa evet söylüyordu sürekli bugünmüş demekki sınavıBu arada bugüntilyam ında sınavı varrrr. Rabbim senin de sınavını rahatça geçmeni nasip etsin de artık bebişine odaklan arkadaşımm. Senden de güzel haberler bekliyoruz dualar seninlee
![]()
E sen neyin banini yedin ki durup dururken, sadece burada konuşmussun bı sebepte göremedikBenimde aklıma ilk o geldi biliyor musun bu aralar doğumum olsa kimseye haber edemeyeceğim dedim hesap ta gitti kimseye de ulaşamam dedim çok üzülmüştüm
Açıldı şükür sonunda![]()
![]()
Kız hesabım askıya alınmış posta kutum dolmuş sebebi buE sen neyin banini yedin ki durup dururken, sadece burada konuşmussun bı sebepte göremedik![]()
Postalarimizi düzenli kontrol edelim kızlar daha neler duyacağızKız hesabım askıya alınmış posta kutum dolmuş sebebi bu
Konuştuğum abuk sabuk şeyler de olmadı
En son kocamdan bahsettim onda da olacağını düşünmüyordum![]()
Ay girdim şimdi çoğunu sildim. Hakket bir sürü mesaj olmuş. Ama bunun da ceza gerektiren bi durum olması ilginçPostalarimizi düzenli kontrol edelim kızlar daha neler duyacağız![]()
Benimki ana aşığı anneni çağıracam desem ben yaparım der![]()
Kız heyecan bastı beni de simdiiii kaç kisi bugün doğuruyorsunuz resmen yaKızlar süprizöğleden sonra doğuma alınacağım ayyyyy
öpüyorum herkesi
Geldi geldim kızçelerim
Ayyy bir gün giremedim aklım hepinizdeydi
Hesabım askıya alınmış sebebi ise posta kutum dolmuş
İletişime geçtim açabildim sonunda
Kız bu muymuş benim aklıma hiç gelmemişti bu. Neyse çok şükür açıldı da kavuştuk kuzummmBenimde aklıma ilk o geldi biliyor musun bu aralar doğumum olsa kimseye haber edemeyeceğim dedim hesap ta gitti kimseye de ulaşamam dedim çok üzülmüştüm
Açıldı şükür sonunda![]()
![]()
Malesef ki sebebi bu hayatımBu yengeçlerin bu anne düşkünlüğü zaten
sen yolunu bulmuşsun bebeim
Kız heyecan bastı beni de simdiiii kaç kisi bugün doğuruyorsunuz resmen yaseninki hakikaten sürpriz oldu sağlıkla al kucagina kuzum benim
![]()
![]()
ozmut
pepsi
imermeri sizler de sağlıkla alın kızlar hepinizden güzel haberler bekliyoruz
Kız bu muymuş benim aklıma hiç gelmemişti bu. Neyse çok şükür açıldı da kavuştuk kuzummm![]()
![]()