- 7 Aralık 2015
- 920
- 2.684
- 113
- 28
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #24.281
Ben genelde soluma yatıp bekliyorum mutlaka pozisyon değiştiriyo ama olmazsa biraz yürüyorum en olmadı karnını ovala birazDün gece hiç uyuyamadım neredeyse. 5 de falan anca uykuya dalmışımdır onda da sürekli hastanede olduğumu, doğum yaptığımı, doktorları vs bir sürü böyle birbirinden ayrı rüya gördüm. Aslında uyumadım da ama rüyaları uyanık mı gördüm anlamadım rezalet bi geceydi. Bugün de bebişim sürekli karnımın üst tarafında bir yerde gerildi kaldı galiba. O kadar canımı acıtıyor ki. Karnım semsert resmen. Yaklaşık 2 saattir de geçmedi. Normalde bastırdığı yere ben de elimle bastırınca oradan çekiyordu ayağını falan ama şimdi hareket etse de ayak orda çekmiyor saatlerdir ölcem artık ağrıdan. Tatlı da yedim pozisyon da değiştirdim nasıl geçecek bu acı fikri olan var mı
Kız bari sen dogur artık birimiz başlasın yaBende dün yaptım temizligimi, hazır diyorum temizken doguruversembugünde kontrolum var bakalım ne diyecek
He vallaHea!
Maçta futbolculara “doğal olan normal doğumdur” pankartı açtıran bakan gelsin istatistik görsün.
Ayy tabure döner ayağının altından falan dikkat et
Valla bende 40 A kadar beklemek istemiyorum 38. Haftanın içindeyken gelsiiiiinBende 40a kadar beklemek istemiyorum bu sıcakta 38 falan iyidir yaoğlum 41de doğdu. Buda öyle olursa daha çok var ya evde tüm işi kendim yaoıyorum yoröadan. Dün dolap içlerini döktüm dizdim. Koltukları sildim. Bugunde sadalyeleri silip mutfağa başlıcam. Kafam dağılıyor iş yapınca ev temiz oldukçada içim ferahlıyo. Bu sıcakta bi yemek yapmak isteyom yemeğin sıcağı fenalık getiriyo bana
Benim normal dogurcak bildiğim çok az kişi var zatenEvet yabi Vaalbara dedik dogurcak ondada tık yok ama normal dogum sıkıntı olmadıgı zamanlar şu dönemlerden sonra
Beklemeye devam ha. Kaç haftalık oldunuz.Bı sıkıntı yok kızlar, bı yüzlük bı yetmişlik sancı çıktı gerisi 30larda seyrediyor, iri kemikli tombik bı bebiş ama dogurursun yürüyüşe devam dedi, suyu durumu iyi dedi, ekstra bı durum gelismezse haftaya gel dedibende gene tık yok
Bende gidicem birazdan bi yerleri sileyim oturmak işe yaramıyorere3
Bugün geçti artık.
Yalnız kalan günlerde planım mutfak dolapları, buzdolabını temizlemek. Evi sil süpür yapmak ve kapıları silmek. Yani ins.
38+0 iki hafta daha bekleme sürem var benimBeklemeye devam ha. Kaç haftalık oldunuz.
Ayyyy dona kalmayayım Allahım ne çektim bu dondan bu sene yaEnişte duymaz mı uyurkenbenimki tık dese duyar ya o uyurken iş yapmak zor yani
Herhalde öyle olacak kuzum arada sürpriz yapmazsardrsn dediği gibi sona kaldık dona kaldık öyle kuzum hayırlısı sağlıkla gelsin de bekleriz napalim
Gözün aydın hayırlı olsunKizlar herkese tesekkurler
Ikimizde iyiyiz
Yorgunluktan telefonu elime alamadim.
Bebek 2200 gr dogducok sukur herhangi bir sikintisi yok ama emmesi solunumu yerinde
Kuvozede girmedi.
Ciktigimda agrim coktu bayaa yuksek bir agri kesici verdiler sonra kontrol altina girdi cok sukur o da ama gazi bugun az az cikartmaya basladim o simdi cok agri yapiyor yuruyemiyorum bilerezene 2 tane spazm giderici ilac bana misin demedi
Umarım süpriz yapmaz bebiş gününü beklerAğrı var. İki gündür hissediyorum. Her zamankinden biraz farklı. Dr ikinci nst istedi onu da çektim. Hissediyor musun bunları dedi, evet dedim. Düzenli görünüyor evde de aynı mı dedi. Evet dedim hatta daha yoğun ve sık yaşıyorum. İstersen bugün yarın alabiliriz dedi. Yok dedim 30 Haziran dedik öyle kalsın. Dayanırım. Dayanamaz olursan, bi durum gelişirse hastaneye gel dedi.
Normal muayene iyi. Suyu güzel. Görünen bi sıkıntı yok çok şükür.3400 gr ve 51 cm civarı. Bakalım gerçekte de öyle mi, pazartesi göreceğiz.
Pazar gecesi saat 1den itibaren su dahil hiçbir şey yeme içme dedi. 7de yatışım olacak. 9 gibi de sezaryene alırız dedi. Bizden haberler böyle
Vajinal doğumda bazen bebek 37 de ben geliyorummm diyorAyyyy dona kalmayayım Allahım ne çektim bu dondan bu sene ya
Bir aksilik olmazsa normal doğum olacak benim de, yurtdışında yaşıyorum burada boy kilo ölçümü yapılmıyor (karın muayenesi normal seyrettiği için bebeğin boyutu “normal” deniyorBenim normal dogurcak bildiğim çok az kişi var zatenVaalbara A acemianne92 baska var mı kızlar hati hati bu kişiler dısında
Benimde normal görünüyor şimdilikBenim normal dogurcak bildiğim çok az kişi var zatenVaalbara A acemianne92 baska var mı kızlar hati hati bu kişiler dısında
Ben ben benBenim normal dogurcak bildiğim çok az kişi var zatenVaalbara A acemianne92 baska var mı kızlar hati hati bu kişiler dısında
Benim de normal doğum olacak doktor gününde gelmezse 41+3’e kadar bekliyoruz, belirti yoksa suni sancı veriyoruz dedi. Öyle olursa 10 Ağustos’a kadar yolu varBenim normal dogurcak bildiğim çok az kişi var zatenVaalbara A acemianne92 baska var mı kızlar hati hati bu kişiler dısında
Normal doğum bekleyenler arasında bende varım canim 38+2 den selamlarBenim normal dogurcak bildiğim çok az kişi var zatenVaalbara A acemianne92 baska var mı kızlar hati hati bu kişiler dısında
Ben canım inşallah tabii , bu 2. Doğumum Olucak oğlum normal doğmuştuBenim normal dogurcak bildiğim çok az kişi var zatenVaalbara A acemianne92 baska var mı kızlar hati hati bu kişiler dısında
39+0 benim de 1 hafta 10 gün en fazla yoksa suni sancıyı denerim artık yauvvv38+0 iki hafta daha bekleme sürem var benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?