2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Ben genelde soluma yatıp bekliyorum mutlaka pozisyon değiştiriyo ama olmazsa biraz yürüyorum en olmadı karnını ovala biraz

Valla bende 40 A kadar beklemek istemiyorum 38. Haftanın içindeyken gelsiiiiin burda sonlarda beklemek istemiyorum

Beklemeye devam ha. Kaç haftalık oldunuz.

Ayyyy dona kalmayayım Allahım ne çektim bu dondan bu sene ya

Gözün aydın hayırlı olsun
Kucağında olması küvete girmemesi çok güzel Annem küçük bebek daha hızlı büyür der hızlıca sağlıcakla büyür inş
Umarım süpriz yapmaz bebiş gününü bekler
Kilosu boyu çok güzel maşAllah

Bende pazartesi benzer saatlerde yatışımı yapacağım farklı bir süpriz olmazsa

Dualarımızda birbirimizi unutmayalım kızlar son 6 aydır toksoplazma için ilaç kullanıyorum inş bebişime bulaşmamıştır sağlıcakla kucağıma alır ve hastaneden gönül rahatlığı ile ayrılırız

Benim normal dogurcak bildiğim çok az kişi var zaten Vaalbara A acemianne92 baska var mı kızlar hati hati bu kişiler dısında
Bir aksilik olmazsa normal doğum olacak benim de, yurtdışında yaşıyorum burada boy kilo ölçümü yapılmıyor (karın muayenesi normal seyrettiği için bebeğin boyutu “normal” deniyor eğer cok kücük veya cok büyükse ölçüyorlar) o yüzden kilosunu vs de bilmiyorum. Kısmet artık bakalım nasıl olacak

Benim normal dogurcak bildiğim çok az kişi var zaten Vaalbara A acemianne92 baska var mı kızlar hati hati bu kişiler dısında
Normal doğum bekleyenler arasında bende varım canim 38+2 den selamlar günümün dolmasına son 12 gün benim ilki de 39+5 de geldiği için muhtemelen buda sona kadar bekleyecek. Aynı gün iki uçak yolculuğu biri (yurtdışı)üzerine birde 6 saat araba yolculuğu hala tık yok Demek ki sen ne yaparsan yap kendi keyifleri ne zaman isterse o zaman geliyor bu uşaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…