- 24 Temmuz 2024
- 2.031
- 6.057
- 78
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #24.321
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahım lütfen beklemesinler lütfennnnBenim de normal doğum olacak doktor gününde gelmezse 41+3’e kadar bekliyoruz, belirti yoksa suni sancı veriyoruz dedi. Öyle olursa 10 Ağustos’a kadar yolu var![]()
Bilmiyorum hiçbir belirti de yok sanki hep hamile kalacakmışım gibi geliyorBekle Allah bekle bakalım kiminki gelecek![]()
Amin canım amin bende öyle Allah yardımcımız olsun kolaylıklar sagliklar diliyorum hepimizeAh güzel bacımaminnn
Saol. İyi ki varsın
En çok duaya ihtiyacım var. Akılla, izanla, çabayla çıkış yolu bulamıyorum. Bu yaşımdayım, hayatımın en zor günlerini geçiriyorum. Allah’a dayandım.Burası bana iyi geliyor. Yoksa depresyonun dibine vuracağım.
Allahım bu bebeklerle birlikte, hayatımıza muhabbet ve ummadık sevinçler getirsin. Hepimiz için duam![]()
Evet canım seninki o sıcaklarda bile gelmedi annesi seninle ibadetini etti maşallah onaNormal doğum bekleyenler arasında bende varım canim 38+2 den selamlargünümün dolmasına son 12 gün
benim ilki de 39+5 de geldiği için muhtemelen buda sona kadar bekleyecek. Aynı gün iki uçak yolculuğu biri (yurtdışı)üzerine birde 6 saat araba yolculuğu hala tık yok
Demek ki sen ne yaparsan yap kendi keyifleri ne zaman isterse o zaman geliyor bu uşaklar
![]()
Sıraya uyar mı kuzular belli olmaz.Bu durumda normal olarak en yakın B bitanesiy sanırım. Sonra C cokyenianne sonra damuallime5353 ,
Vaalbara
aryakusum galiba. Hafta durumuna göre
yakın diyorum ama arkaya da kalırlar mi bilmiyorum
![]()
essanli sen kaçtın bacım tam
![]()
İnşAllah hepte samimi olduğum insanlarımız kızBen canım inşallah tabii , bu 2. Doğumum Olucak oğlum normal doğmuştu
39+0 benim de 1 hafta 10 gün en fazla yoksa suni sancıyı denerim artık yauvvv
Benimde normal. İlki normaldi bundada sıkıntı yok şimdilik normal ama zamanım var benim daha kızlara göreBenim normal dogurcak bildiğim çok az kişi var zatenVaalbara A acemianne92 baska var mı kızlar @hati hati bu kişiler dısında
Erken mi diyorki doktor ? Rabbim gönlüne göre versinGelen şey suymus 36. Haftam henüz duanıza ihtiyacım var kızlar.
Aslında haftan ileri de değil. Sadece erkenden başladığı için belirtiler sancı açılma vs. Sanki günler geçmiş, miad dolmuş da hala bebek doğmamış gibi geliyor.Bı sıkıntı yok kızlar, bı yüzlük bı yetmişlik sancı çıktı gerisi 30larda seyrediyor, iri kemikli tombik bı bebiş ama dogurursun yürüyüşe devam dedi, suyu durumu iyi dedi, ekstra bı durum gelismezse haftaya gel dedibende gene tık yok
![]()
Yaaa. İyi ki gittin hastaneye.Gelen şey suymus 36. Haftam henüz duanıza ihtiyacım var kızlar.
Ah ah ! İnsanın ağrısı neredeyse canı da orada.Gözün aydın pepsiciğim sağlıkla büyüsün bebeğingece ağrıdan bayılacak gibi oldum ve gazı çıkartamadım ben. Sonuç: lavman yaptılar
siz siz olun yürüyüş yapıp gaz çıkarın arkadaşlar
Dr, bazen bebeğin hareket etmesiyle rahmin de kasılmasının tetiklendiğini ama bunu ayırt etmenin çok mümkün olmadığını söyledi.Maşallah bu hareketlilik sancı mı oluyor yoksa bebek hareketi mi ve nstye girmeden ne yiyorsun içiyorsun![]()
Ay yok bacı ilk sen doğur inşAllah artık ya gerçekten ilk sen amin40 a rağmen gelmeyen biz
aaaa senin daha var canımBenim de şimdilik görünen normal ama BDT 30 Temmuz. Hayatımın en uzun bir ayı olacak gibi![]()
Ay aşkım sende miBeennn![]()
ahahahhahaha bende sürekli acaba geliyor mu diyorumBilmiyorum hiçbir belirti de yok sanki hep hamile kalacakmışım gibi geliyor![]()
evet canım senin de daha var sağlıkla beklesinBenimde normal. İlki normaldi bundada sıkıntı yok şimdilik normal ama zamanım var benim daha kızlara göre
Allahım bu grubu atağa kaldır !Bu durumda normal olarak en yakın B bitanesiy sanırım. Sonra C cokyenianne sonra damuallime5353 ,
Vaalbara
![]()
![]()
Amin amin ecmainAllahım bu grubu atağa kaldır !
Sağlıkla, kolaylıkla doğumlarını başlat ve tamamına erdir Ya Rabbim![]()
Amin. Ciğer geliştirici vurdular. Yok mu normal doğuran dediniz benim oğlan duydu galiba babasi yurtdisinda 2 yavrum arkadaşa emanetErken mi diyorki doktor ? Rabbim gönlüne göre versin![]()
38+1 kuzum benim bugünBu durumda normal olarak en yakın B bitanesiy sanırım. Sonra C cokyenianne sonra damuallime5353 ,
Vaalbara
![]()
![]()
Ay öyle deme canım ya çok üzüldüm şimdi inşAllah daha durur aminAmin. Ciğer geliştirici vurdular. Yok mu normal doğuran dediniz benim oğlan duydu galiba babasi yurtdisinda 2 yavrum arkadaşa emanet![]()
Bende yarın 38+0 olcam 2 gün var aramızda38+1 kuzum benim bugün
Evet canımBende yarın 38+0 olcam 2 gün var aramızda![]()