2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Ah güzel bacım 🥰 aminnn 🤲🏼 Saol. İyi ki varsın 💙

En çok duaya ihtiyacım var. Akılla, izanla, çabayla çıkış yolu bulamıyorum. Bu yaşımdayım, hayatımın en zor günlerini geçiriyorum. Allah’a dayandım. :KK61:Burası bana iyi geliyor. Yoksa depresyonun dibine vuracağım. :KK42:

Allahım bu bebeklerle birlikte, hayatımıza muhabbet ve ummadık sevinçler getirsin. Hepimiz için duam 🤲🏼
Amin canım amin bende öyle Allah yardımcımız olsun kolaylıklar sagliklar diliyorum hepimize

Normal doğum bekleyenler arasında bende varım canim 38+2 den selamlar🥰 günümün dolmasına son 12 gün💙 benim ilki de 39+5 de geldiği için muhtemelen buda sona kadar bekleyecek. Aynı gün iki uçak yolculuğu biri (yurtdışı)üzerine birde 6 saat araba yolculuğu hala tık yok 🤭Demek ki sen ne yaparsan yap kendi keyifleri ne zaman isterse o zaman geliyor bu uşaklar🤗
Evet canım seninki o sıcaklarda bile gelmedi annesi seninle ibadetini etti maşallah ona ❤️❤️❤️ bende yarın 38 e giriyorum yalnız hepimiz birbirimize aşırı yakınız gün olarak şaka mı ❤️😀

Buzdolabını sildim. Kaldı üç nalla, bir at. :confused: :-)
Bı sıkıntı yok kızlar, bı yüzlük bı yetmişlik sancı çıktı gerisi 30larda seyrediyor, iri kemikli tombik bı bebiş ama dogurursun yürüyüşe devam dedi, suyu durumu iyi dedi, ekstra bı durum gelismezse haftaya gel dedi 😂😂 bende gene tık yok 😂
Aslında haftan ileri de değil. Sadece erkenden başladığı için belirtiler sancı açılma vs. Sanki günler geçmiş, miad dolmuş da hala bebek doğmamış gibi geliyor.

Gelen şey suymus 36. Haftam henüz duanıza ihtiyacım var kızlar.
Yaaa. İyi ki gittin hastaneye.
Şurada bir hafta daha idare etsen kârdır.
37den itibaren doğumlar prematüre sayılmıyor.
Rabbim kolaylık versin. 🤲🏼

Normalde erken haftalarda olursa yatış verip tedbiren antibiyotik tedavisi başlıyorlar. Sana bi tedavi öngördüler mi ?
Gözün aydın pepsiciğim sağlıkla büyüsün bebeğin ❤️ gece ağrıdan bayılacak gibi oldum ve gazı çıkartamadım ben. Sonuç: lavman yaptılar 😰 siz siz olun yürüyüş yapıp gaz çıkarın arkadaşlar
Ah ah ! İnsanın ağrısı neredeyse canı da orada.
Gaz çıkarmadan da taburcu olunmuyor. O kadar önemli. Geçmiş olsun bacım 🌺
Maşallah bu hareketlilik sancı mı oluyor yoksa bebek hareketi mi ve nstye girmeden ne yiyorsun içiyorsun 😁😁
Dr, bazen bebeğin hareket etmesiyle rahmin de kasılmasının tetiklendiğini ama bunu ayırt etmenin çok mümkün olmadığını söyledi.

Daha önce 70-80lerde düzenli sancılarımın çıktığı olmuştu. Ama o zaman hiç hissetmiyordum. Bugünki nst deki ağrıların hepsini hissettim. 2-3 gündür o ağrılar var. Ben kendimi dinlemiyorum.

Son düzenleme:
40 a rağmen gelmeyen biz
Ay yok bacı ilk sen doğur inşAllah artık ya gerçekten ilk sen amin ❤️
Benim de şimdilik görünen normal ama BDT 30 Temmuz. Hayatımın en uzun bir ayı olacak gibi 😄
aaaa senin daha var canım 😀
Ay aşkım sende mi 😀❤️
Bilmiyorum hiçbir belirti de yok sanki hep hamile kalacakmışım gibi geliyor😂
ahahahhahaha bende sürekli acaba geliyor mu diyorum
Benimde normal. İlki normaldi bundada sıkıntı yok şimdilik normal ama zamanım var benim daha kızlara göre
evet canım senin de daha var sağlıkla beklesin 🌹

Kızlar normal doğurmak için neler yapıyorsunuz ? Önerisi olan var mı ❤️

Back
X