2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Amin canım amin bende öyle Allah yardımcımız olsun kolaylıklar sagliklar diliyorum hepimize

Evet canım seninki o sıcaklarda bile gelmedi annesi seninle ibadetini etti maşallah ona bende yarın 38 e giriyorum yalnız hepimiz birbirimize aşırı yakınız gün olarak şaka mı

Buzdolabını sildim. Kaldı üç nalla, bir at.
Aslında haftan ileri de değil. Sadece erkenden başladığı için belirtiler sancı açılma vs. Sanki günler geçmiş, miad dolmuş da hala bebek doğmamış gibi geliyor.

Gelen şey suymus 36. Haftam henüz duanıza ihtiyacım var kızlar.
Yaaa. İyi ki gittin hastaneye.
Şurada bir hafta daha idare etsen kârdır.
37den itibaren doğumlar prematüre sayılmıyor.
Rabbim kolaylık versin.

Normalde erken haftalarda olursa yatış verip tedbiren antibiyotik tedavisi başlıyorlar. Sana bi tedavi öngördüler mi ?
Ah ah ! İnsanın ağrısı neredeyse canı da orada.
Gaz çıkarmadan da taburcu olunmuyor. O kadar önemli. Geçmiş olsun bacım
Maşallah bu hareketlilik sancı mı oluyor yoksa bebek hareketi mi ve nstye girmeden ne yiyorsun içiyorsun
Dr, bazen bebeğin hareket etmesiyle rahmin de kasılmasının tetiklendiğini ama bunu ayırt etmenin çok mümkün olmadığını söyledi.

Daha önce 70-80lerde düzenli sancılarımın çıktığı olmuştu. Ama o zaman hiç hissetmiyordum. Bugünki nst deki ağrıların hepsini hissettim. 2-3 gündür o ağrılar var. Ben kendimi dinlemiyorum.

Son düzenleme:
40 a rağmen gelmeyen biz
Ay yok bacı ilk sen doğur inşAllah artık ya gerçekten ilk sen amin
Benim de şimdilik görünen normal ama BDT 30 Temmuz. Hayatımın en uzun bir ayı olacak gibi
aaaa senin daha var canım
Ay aşkım sende mi
Bilmiyorum hiçbir belirti de yok sanki hep hamile kalacakmışım gibi geliyor
ahahahhahaha bende sürekli acaba geliyor mu diyorum
Benimde normal. İlki normaldi bundada sıkıntı yok şimdilik normal ama zamanım var benim daha kızlara göre
evet canım senin de daha var sağlıkla beklesin

Kızlar normal doğurmak için neler yapıyorsunuz ? Önerisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…