- 2 Mayıs 2017
- 1.308
- 3.012
- 133
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #24.361
Benimki kızdıErkek geç geliyor diyorlar bilmiyorum ben çok beklemek istemiyorum
Grupta ben yokum A acemianne92 aşk olsun herkes amin diyo ben de varım dogurmak için can atıyorumAllahım bu grubu atağa kaldır !
Sağlıkla, kolaylıkla doğumlarını başlat ve tamamına erdir Ya Rabbim
Allah aşkına sen ne yapıyorsun bize bi söylermisinBen bayadır ilişki yapmıyorum hiç istek 0 0 0
Hadi benden önce gelen olacaktır günlere göre daha az olanlar var sonra ben atağa geçeyim artıkBu durumda normal olarak en yakın @bitanesiy sanırım. Sonra @cokyenianne sonra da @muallime5353 , @Vaalbaraaryakusum galiba. Hafta durumuna göre yakın diyorum ama arkaya da kalırlar mi bilmiyorum essanli sen kaçtın bacım tam
Evet kuşum bekliyoruz normal doğumu kaç gündürAy yok bacı ilk sen doğur inşAllah artık ya gerçekten ilk sen amin
aaaa senin daha var canım
Ay aşkım sende mi
ahahahhahaha bende sürekli acaba geliyor mu diyorum
evet canım senin de daha var sağlıkla beklesin
Kızlar normal doğurmak için neler yapıyorsunuz ? Önerisi olan var mı
Amin amin çokça AminAllahım bu grubu atağa kaldır !
Sağlıkla, kolaylıkla doğumlarını başlat ve tamamına erdir Ya Rabbim
Gebelikte nasıl olur bilmiyorum ama normalde tebligatı aldıktan sonra ilişkini kesip 15 gün için de başlaman gerekiyor. Olmadı 5 eylülde başlayacak şekilde 14 gün öncesinde işe başlangıç yaparsın. Aynı gün ilişkini kesersin. Ayın 4 5 yeni işime başlarsın. Sonrada heyet raporu alırsın.17 temmuzda 37+0 oluyorum ve o tarihte tayin olduktan sonra ilişik kesip yeni kuruma başlamam gerek. Memur başlayamazsın doğum iznindeyken dedi. 5 eylüle kadar başlamam lazım yoksa tayin iptal. Sıkıştım kaldım izindeyken nasıl yani başlanmıyor saçmalık ya. Bence yanlış biliyodur. Ücretsiz izinde olmuyorum ki değil mi o zaman tayin yapamamam lazım. Bilgisi olan var mı bu konuda
Ben şimdilik durmayı tercih ediyorumCanımcigim eşler kusura bakmasın şu ara, hep bana hep bana olmaz, bu sefer hep bize
Ben yürüyüş yapamıyorum ya evde iş yapıyorum yetmez mi acebBenimki kızdı
Ve basmadığım tuş kalmamıştı
Günde 9 kat merdiveni 3 kere iniş çıkıyordum pilates hariç 40 hafta hamileliğimle düşün
Gelmeyen gelmiyor ama yaptığım sporların doğum sonrası işime yaradı emzirken bel sırt ağrısı yaşamadım
Ama bunda yatıcam dedim sadece yürüyüş yapıyorum
Yaptıklarımı söylüyorum yaAllah aşkına sen ne yapıyorsun bize bi söylermisinherşeyi en sona bırakma rahatlığın peki
Benim doktor pazartesi Salı çarşamba yok şansa bu bebek o zaman gelmez inşHadi benden önce gelen olacaktır günlere göre daha az olanlar var sonra ben atağa geçeyim artık
Evet kuşum bekliyoruz normal doğumu kaç gündür
Amin amin çokça Amin
Sıraya girsek ne güzel olur
Olmaz cınım. En az günde 1 saat yürümen lazım hem agrılarına iyi gelir hem dogum da hem dogumdan sonra iyi olurBen yürüyüş yapamıyorum ya evde iş yapıyorum yetmez mi aceb
İnş akşam çıkıp yürüyeyim bari napayımOlmaz cınım. En az günde 1 saat yürümen lazım hem agrılarına iyi gelir hem dogum da hem dogumdan sonra iyi olur
Ben hic cıkmak istemiyorum cıkıncada eve girmek istemiyorum öyle bir ikilemİnş akşam çıkıp yürüyeyim bari napayım
Zaten çok sıcak ya ondan insan giyinmeye üşeniyor heleki teswttürlüyseBen hic cıkmak istemiyorum cıkıncada eve girmek istemiyorum öyle bir ikilemyürü yürü dogumdan sonrada agrıları hafifletme etkisi varmıs doktor söyledi bana sabah öğle akşam yürü diyor bu sıcakta mümkün degil ama sizin olarak serin olur akşamları
amiin amin rabbim seninde evlatlarını korusun onları sana bağışlasın canım bacım canımOyyy Hamzaaaa!
O da anne kuzusu annesiiiii.
Burnumun direği sızladı
Rabbim evlatlarına hayırlı uzun ömür versin.
Cihangir’i tez zamanda evine göndersin.
Ben de varım yaaa. Hepiniz erkenden doğurup bizi bırakıp gideceksiniz gibi hissediyorumSiz dogurun bacılar ben temmuzun sonuna doğru giderim tek başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?