- 21 Ekim 2024
- 1.997
- 4.860
- 48
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #24.381
Kuzum merak etme son tarih benim de 9 temmuz rahat olBen de varım yaaa. Hepiniz erkenden doğurup bizi bırakıp gideceksiniz gibi hissediyorumbenim muhtemelen 15 Temmuz haftası olacak doğum. 18 i gibi hissediyorum nedense. 38. Hafta oluyor. Doğurup bizi bırakıp gitmesin kimse
Ben katlanır ayaklı set olandan aldım filesi de vardi içinde baya kaliteliydiKızlar ya eksik olarak bi banyo küveti kaldı. Katlanır olanlar nasıl acaba tecrübeli anneler önerileriniz nelerdir
Benimde son bir haftadır öyle dediğin gibi ayakta olunca özellikle öyle oluyorUzandıgımda sorun yok ama oturduğumda ve ayakta kasılmalar var sizdede öyle mi kızlar karnım epey sert oluyor
Bende üzüm kompostosu çok iyi süt yapıyor diye duydumKızlar sezeryan olacaklar için hastaneye komposto yapıp götürmemi tavsiye etmişlerdi bana rahat gaz çıkarmak için ve süt için iyi geliyormuş bol bol içmek özellikle kayısılı olarak, size de söylemek istedim belki işimize yarar. Doğum yapanlar hemen iyileşip ayaklanır, ağrısız sızısız bebeğiyle mutlu keyifli bi süreç geçirir inşallah, biz bebişini bekleyenlere de Allah sağlıkla kolaylıkla kavuşmayı nasip etsin
Tamam canım sakin ol inşAllah her şey güzel olacakVakit kaybetmeden ciğer geliştirici vurduk 1 gece bilr kalsa iyidir dedi. Sancim yok şu sızması devam
Benim beklenen 12 ama bakalım nasıl bırakırız kız bırakmayız merak etme daha emzirme muhabbetleri olucakKuzum merak etme son tarih benim de 9 temmuz rahat olaramızda pek birşey olmuyor
Bu zamana kadar durmuşssun zaten hiç bir şey de yapmamışsın kuzum gelmez senin bıcırıkBenim doktor pazartesi Salı çarşamba yok şansa bu bebek o zaman gelmez inş
Yok kuzum kendimi ve
Aynen ya sırayla dogursak yeter biz baslamadik bileHadi benden önce gelen olacaktır günlere göre daha az olanlar var sonra ben atağa geçeyim artık
Evet kuşum bekliyoruz normal doğumu kaç gündür
Amin amin çokça Amin
Sıraya girsek ne güzel olur
Aynısını çok uzun zamandır yaşıyorum. Neden bilmiyorum. Ama çok garip.Uzandıgımda sorun yok ama oturduğumda ve ayakta kasılmalar var sizdede öyle mi kızlar karnım epey sert oluyor
Kuzum bırakır mıyız dogursak da buradayız daha bir ton muhabbetimiz olacak merak etmeBen de varım yaaa. Hepiniz erkenden doğurup bizi bırakıp gideceksiniz gibi hissediyorumbenim muhtemelen 15 Temmuz haftası olacak doğum. 18 i gibi hissediyorum nedense. 38. Hafta oluyor. Doğurup bizi bırakıp gitmesin kimse
Maşallah canım sağlıkla hayırlısı ile gelsin inşallah bebeğinKızlar kızlar canım kızlar sezaryen oluyorum cumartesi günüBende Haziran'da elenenler arasına girecem hayırlısıyla
38 haftada alalım dedi doktorum
Anladım canım inşallah kalabildigi kadar kalır bebeğin karnında.Vakit kaybetmeden ciğer geliştirici vurduk 1 gece bilr kalsa iyidir dedi. Sancim yok şu sızması devam
Hastanede misin sen şimdi ?Vakit kaybetmeden ciğer geliştirici vurduk 1 gece bilr kalsa iyidir dedi. Sancim yok şu sızması devam
Kuzum elinden geleni yap emzirmek için. Ama illa emmiyorsa vardır bir derdi. Gaz konusu nasıl çıkarıyor mu? Benim kız hiç çıkarmıyordu aynı seninki gibi yapıyordu. Ne zaman çıkarmaya başladı o zaman rahatladı daha iyi emmeye başladı. Midesinde şişkinlik varsa da ememez. Başka bir şey gelmiyor aklıma.. hiç emmezse doktora götür bakalım.Kızlar selamlar yardımmmmm imdaaaattt diye bağırmaya geldim
Bugün eve çıktık, hastanede 1-1.5 saatte bir yarım saat beslenen çocuk eve geldiğimizden beri 5 dakika zor emiyo sinirden ölcem neden olur bi fikriniz var mı? Sarılık olacak diye korkuyorum zaten şuan yenidoğan sarılığı var düşük düzeyde ilerlesin istemiyorum ama beslenmek de istemiyo
Ben de normalde bastırdığı yere bastırınca çekiliyordu ama bugün çekilmedi. İnatçı çıktı bizim kızBen biraz dürtükleyip ittiriyorum ve ayağa kalkıp yürüyorum o zaman sakinliyor biraz
Bugün soluma yatınca da değiştirmedi de yürüyünce düzeldi çok şükür kuzum yaBen genelde soluma yatıp bekliyorum mutlaka pozisyon değiştiriyo ama olmazsa biraz yürüyorum en olmadı karnını ovala biraz
Sen 9 temmuza kalır mısın bi emin olamadımKuzum merak etme son tarih benim de 9 temmuz rahat olaramızda pek birşey olmuyor
Bu bi de benim 38. Haftada doğum yapacak halim düşünYok kuzum kendimi verdrsn da yazmadım oraya aslında biz oradaki arkadaslardan bir kaç gün bile olsa gerideyiz diye öncelik onlarda esasen diye ama tabi Allah bilir. İnşallah ennn kısa zamanda biz de dogururuz yavrum aminnnnnn diyelimm
Aynen ya sırayla dogursak yeter biz baslamadik bile
Aynısını çok uzun zamandır yaşıyorum. Neden bilmiyorum. Ama çok garip.
Kuzum bırakır mıyız dogursak da buradayız daha bir ton muhabbetimiz olacak merak etme
Maşallah canım sağlıkla hayırlısı ile gelsin inşallah bebeğin
Anladım canım inşallah kalabildigi kadar kalır bebeğin karnında.
Ay onu duymadım vala zaten kayısı daha çok gaz ve tuvalet için rahatlatır bence. Süt için de farklı meyvelerle kombo yapalım dediğin gibi üzüm falan soğuk soğuk bol bol içelim bu sıcaklarda iyi de giderBende üzüm kompostosu çok iyi süt yapıyor diye duydum
Ben buralarda olurum merak etme zaten, normalde de aktif kullanıyorum zaten, ayakta kalmak için buralarda takılırımBen de varım yaaa. Hepiniz erkenden doğurup bizi bırakıp gideceksiniz gibi hissediyorumbenim muhtemelen 15 Temmuz haftası olacak doğum. 18 i gibi hissediyorum nedense. 38. Hafta oluyor. Doğurup bizi bırakıp gitmesin kimse
Aynen grubun sonunda da sizler varsiniz. Tabi sonunu beklersenizBen de normalde bastırdığı yere bastırınca çekiliyordu ama bugün çekilmedi. İnatçı çıktı bizim kızçok şükür geçti ama 3-4 saat canımı okudu
Bugün soluma yatınca da değiştirmedi de yürüyünce düzeldi çok şükür kuzum ya
Sen 9 temmuza kalır mısın bi emin olamadım
Bu bi de benim 38. Haftada doğum yapacak halim düşüngrubun sonunu tilyam Eldorin ve ben çekiyoruz sanırım
Ewt son 2-3 haftadır öyle ve bebek aşağı yerleşti bu süreçte. Çok zor oluyor hiç istemiyor ayakta kalayımUzandıgımda sorun yok ama oturduğumda ve ayakta kasılmalar var sizdede öyle mi kızlar karnım epey sert oluyor
Kızlar selamlar yardımmmmm imdaaaattt diye bağırmaya geldim
Bugün eve çıktık, hastanede 1-1.5 saatte bir yarım saat beslenen çocuk eve geldiğimizden beri 5 dakika zor emiyo sinirden ölcem neden olur bi fikriniz var mı? Sarılık olacak diye korkuyorum zaten şuan yenidoğan sarılığı var düşük düzeyde ilerlesin istemiyorum ama beslenmek de istemiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?