2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Hahahhahaha ben beklerim de yavrum beklermi söz vermiyorum

İl içinde 1 gün il dışında 15 gün. Ben il içi tayin yapacağım. 5 eylüle kadar analık iznim bitmiyor ki Sıkıştım kaldım

Büyük ihtimalle gazdan emmiyodur. Göbeğine bak bakalım yanlara doğru genişleyip şişmiş mi ? Eğer öyleyse kesin gaz. Gaz çıkarıcı masajla rahatlatman lazım yoksa gazdan emecek yerleri kalmıyor
PenceredekiKiz bir de şimdi aklıma geldi dil bağı varsa o da emmelerini zorlaştırıyor ve istemiyorlar fark edilmiyor da bakılmadığı sürece. Ona da bakmanı tavsiye ederim

Ay son zamanlarda bende yattığımda bebek hareket mı ediyor kasılma mı zar zor seçiyorum hatta bazen ayırt edemiyorum bundanmış demek çok kasılıyor şu sıralar nefesimi kesiyor ama devam etmiyor işte
Uzandıgımda sorun yok ama oturduğumda ve ayakta kasılmalar var sizdede öyle mi kızlar karnım epey sert oluyor
Bennn 15 dk ayakta kaliyim karnım taş gibi

Ay herkes aynıymış tamam

17 temmuzda 37+0 oluyorum ve o tarihte tayin olduktan sonra ilişik kesip yeni kuruma başlamam gerek. Memur başlayamazsın doğum iznindeyken dedi. 5 eylüle kadar başlamam lazım yoksa tayin iptal. Sıkıştım kaldım izindeyken nasıl yani başlanmıyor saçmalık ya. Bence yanlış biliyodur. Ücretsiz izinde olmuyorum ki değil mi o zaman tayin yapamamam lazım. Bilgisi olan var mı bu konuda

Ben buralarda olurum merak etme zaten, normalde de aktif kullanıyorum zaten, ayakta kalmak için buralarda takılırım
Nedense sen doğum yapsan bile sürekli buralarda olurmuşsun gibi hissediyorum zaten kuzucum ya
Dualarımız seninle arkadaşımmm Rabbim yardımcın olsun

Yürüyüşe çıkmistim az evvel döndüm. İlk defa tam kasik kemiği üstünde Drun bebeğin başı burda dediği noktada yürürken pat pat pat sesleri geldi. Ağrı ile birlikte. Yaşayan var mı böyle bişi. Çok şaşırdım. Gaz falan değildi. Tam bebeğin başının olduğu yerde

Kızlar doğum öncesi göğsünden süt gelen var mı ? Ben şu an 35. Haftadayım süt müt yok. Hiç ellemiyorum da gelmesin diye ama içinde süt var mı onu da bilmiyorum bu haftalarda gelmeli miydi ? Ona göre prolaktin artırıcı bi şeyler yiyip içeyim doğuma kadar

Kızlar mrb beni tıp fakültesine yönlendirmisti DRm bugün gittik o kadar yoğun bigun geçirdik di bian nerdeyse sezeryana alacaklardi beni bide çok asistan var herkes ayrı ayrı bişey söylüyor sabah girdik akşam anca eve dönebildik 3 defa nst çekildi 2 defa ultrason la bakıldi bir kez aşağıdan vajinal bakıldı resmen mahvoldum plesanta aşağıda plesanta previa teşhisi konuldu nst de Ağrı çıktı sonra serum taktılar sonuncusu bir iki sancı vardı ama biraz daha iyi çıkınca tutmadilar beni banada 11temmuz a gün verdiler şuan 35+5 in yani tm 38 girdiğimde alacaklar yanlız benim anlamadığım bana hem çok riskli heran kanaman olur dediler burdaki doktorumda en geç 37 haftada alınması lazım demişti bir çok yerde okudum bu şekilde olanların hep 36 veya 37 de sezeryana girmişler bu süre bana uzun geldi yoksa bana mı öyle geliyor anlamadım sanki o kadar bekleyemeyiz gibime geliyor çünkü artık baya aşağıya indi göbeğim ve kasılmalarım var artık nst de çıkıyor bunlar yine de inşallah o tariihe kadar bı sıkıntı yasamam

Doğum öncesi süt gelmesi şart değil, bebek emdikçe kanallar uyarılacak ve sütün gelecek. Prolaktine abanma göğüsleri uyarırsan doğumu başlatabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…