- 21 Ekim 2024
- 1.997
- 4.860
- 48
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #24.401
Hahahhahaha ben beklerim de yavrum beklermi söz vermiyorumBen de normalde bastırdığı yere bastırınca çekiliyordu ama bugün çekilmedi. İnatçı çıktı bizim kızçok şükür geçti ama 3-4 saat canımı okudu
Bugün soluma yatınca da değiştirmedi de yürüyünce düzeldi çok şükür kuzum ya
Sen 9 temmuza kalır mısın bi emin olamadım
Bu bi de benim 38. Haftada doğum yapacak halim düşüngrubun sonunu @tilyam @Eldorin ve ben çekiyoruz sanırım
İl içinde 1 gün il dışında 15 gün. Ben il içi tayin yapacağım. 5 eylüle kadar analık iznim bitmiyor kiGebelikte nasıl olur bilmiyorum ama normalde tebligatı aldıktan sonra ilişkini kesip 15 gün için de başlaman gerekiyor. Olmadı 5 eylülde başlayacak şekilde 14 gün öncesinde işe başlangıç yaparsın. Aynı gün ilişkini kesersin. Ayın 4 5 yeni işime başlarsın. Sonrada heyet raporu alırsın.
Ama bence memur yanlış biliyor.
EvetHastanede misin sen şimdi ?
Emzirmeyi çabuk kavrayalım bari onda sona kalmayalımBenim beklenen 12 ama bakalım nasıl bırakırız kız bırakmayız merak etme daha emzirme muhabbetleri olucak
Büyük ihtimalle gazdan emmiyodur. Göbeğine bak bakalım yanlara doğru genişleyip şişmiş mi ? Eğer öyleyse kesin gaz. Gaz çıkarıcı masajla rahatlatman lazım yoksa gazdan emecek yerleri kalmıyor
Ay son zamanlarda bende yattığımda bebek hareket mı ediyor kasılma mı zar zor seçiyorum hatta bazen ayırt edemiyorum bundanmış demek çok kasılıyor şu sıralar nefesimi kesiyor ama devam etmiyor işteBuzdolabını sildim. Kaldı üç nalla, bir at.
Aslında haftan ileri de değil. Sadece erkenden başladığı için belirtiler sancı açılma vs. Sanki günler geçmiş, miad dolmuş da hala bebek doğmamış gibi geliyor.
Yaaa. İyi ki gittin hastaneye.
Şurada bir hafta daha idare etsen kârdır.
37den itibaren doğumlar prematüre sayılmıyor.
Rabbim kolaylık versin.
Normalde erken haftalarda olursa yatış verip tedbiren antibiyotik tedavisi başlıyorlar. Sana bi tedavi öngördüler mi ?
Ah ah ! İnsanın ağrısı neredeyse canı da orada.
Gaz çıkarmadan da taburcu olunmuyor. O kadar önemli. Geçmiş olsun bacım
Dr, bazen bebeğin hareket etmesiyle rahmin de kasılmasının tetiklendiğini ama bunu ayırt etmenin çok mümkün olmadığını söyledi.
Daha önce 70-80lerde düzenli sancılarımın çıktığı olmuştu. Ama o zaman hiç hissetmiyordum. Bugünki nst deki ağrıların hepsini hissettim. 2-3 gündür o ağrılar var. Ben kendimi dinlemiyorum.
Bennn 15 dk ayakta kaliyim karnım taş gibiUzandıgımda sorun yok ama oturduğumda ve ayakta kasılmalar var sizdede öyle mi kızlar karnım epey sert oluyor
Kız bi şey yapmadan da gelen çok var iş yapıyorum ama başka bi şey yapmıyorum artık çok ağırlaştımBenim beklenen 12 ama bakalım nasıl bırakırız kız bırakmayız merak etme daha emzirme muhabbetleri olucak
Ay herkes aynıymış tamamAy son zamanlarda bende yattığımda bebek hareket mı ediyor kasılma mı zar zor seçiyorum hatta bazen ayırt edemiyorum bundanmış demek çok kasılıyor şu sıralar nefesimi kesiyor ama devam etmiyor işte
Bennn 15 dk ayakta kaliyim karnım taş gibi
Ben komposto yapmayı bilmiyorumAy onu duymadım vala zaten kayısı daha çok gaz ve tuvalet için rahatlatır bence. Süt için de farklı meyvelerle kombo yapalım dediğin gibi üzüm falan soğuk soğuk bol bol içelim bu sıcaklarda iyi de gider
Allaahımmm inşAllah emerlerEmzirmeyi çabuk kavrayalım bari onda sona kalmayalım
Nedense sen doğum yapsan bile sürekli buralarda olurmuşsun gibi hissediyorum zaten kuzucum yaBen buralarda olurum merak etme zaten, normalde de aktif kullanıyorum zaten, ayakta kalmak için buralarda takılırım
Dualarımız seninle arkadaşımmm Rabbim yardımcın olsunEwt artık erken doğurma riskim kalmadığına göre evi süpürdüm sildim toz aldım camları aynaları parlattım. Çooook yoruldum pertim çıktı ama yarın zaten yatıcamdinlenirim inş. Dün gece sıcaktan ve stresten uyuyamadım bugün uyurum inş. Yarın saat 10 da dualarınızı bekliyorum yarın doğumu olacak arkadaşlarada kolaylıklar diliyorum. Sağlıkla kolaylıkla alalım yavrularımızı kucağımıza
Aynısı ben hiç olmadım daha geriliyorummmmYarın kontrol günüm çatı muayenesi varyarın kontrolü olan arkadaşlara şimdiden hayırlı haberler diliyorum
Tabiki öyle kendiliğinden gelen de çok var ama yürüyüş şart sonra agrılarım yokk dayanamıyorum deme bakKız bi şey yapmadan da gelen çok var iş yapıyorum ama başka bi şey yapmıyorum artık çok ağırlaştım
Doğum öncesi süt gelmesi şart değil, bebek emdikçe kanallar uyarılacak ve sütün gelecek. Prolaktine abanma göğüsleri uyarırsan doğumu başlatabilirsinKızlar doğum öncesi göğsünden süt gelen var mı ? Ben şu an 35. Haftadayım süt müt yok. Hiç ellemiyorum da gelmesin diye ama içinde süt var mı onu da bilmiyorumbu haftalarda gelmeli miydi ? Ona göre prolaktin artırıcı bi şeyler yiyip içeyim doğuma kadar
Bende öyle hissediyorumNedense sen doğum yapsan bile sürekli buralarda olurmuşsun gibi hissediyorum zaten kuzucum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?