2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Ucunda kabuklanma gibi döküntüler görüyor musun canım, doğum tetikler sütü birbiriyle bağlantılı o durum merak etme sen

Kuzum bende senden haber bekliyordum. Benim plesentam tam os denilen yerde bitiyordu. Yani ucunda bitiyordu. Rahim ağzını kapatmıyordu geçen haftaya kadar. Perinatolog kapatırsa daha riskli ama bu da riskli demişti. Eğer yukarı çıkmazsa ben 35 de alırım 36 yu bile beklemem demişti. Özeldeki doktorum da 36+1 de falan alırım max daha fazla beklemem demişti. Çünkü plesenta aşağıda olunca doğum kendi kendine başlarsa ilk önce plesenta kanamaya başlarmış. O da istenmeyen bir durummuş aynen böyle anlatmıştı. Şimdi mesela benim riskli gebeliğim ortadan kalktı yine de 38 de alırım sonuçta aşağıda durmasa da yanda duruyor dedi. Senin doktorun 11 temmuzu gün verdiyse belki seninki de tam anlamıyla kapatmıyordur da rahim ağzına yakın olabilir mi acaba ? Sancıların da çıkmış. Bak ben çalışırken sürekli ayaktaydım zaten kanamam da öyle olmuştu. Eğer doktorun eve gönderdiyse sana tavsiyem sürekli yat. Hatta ben bazen ayaklarımı duvara dikerek yattım etkisi oldu mu bilmiyorum. Ama ciddi anlamda yemekten sonra bulaşıkları makineye bile dizmedim kanamadan sonra. Bence plesentanın yukarı çıkmasında bunlar etkili oldu. Seninki yukarı çıkmasa da en azından doğu zamanını daha risksiz şekilde beklemiş olursun
Doğum öncesi süt gelmesi şart değil, bebek emdikçe kanallar uyarılacak ve sütün gelecek. Prolaktine abanma göğüsleri uyarırsan doğumu başlatabilirsin
Ay aman aman Allah korusun

Üzülme canım ben de ilk haftasından sonra olacak gibi duruyo son tayfa olarak bayrağı devralmış olacağız biz doğururken onlar gelirler merak etme emmiyo sütüm az gazı çok siz napıyosunuz diye bizi de görürler onlara belki şaka filan bende takip ediyorum ama yazamıyorum ama herkesi sıkı sıkı takip ediyorum maşallah grubumuz çok güzel çok samimi inşallah bebişlerimizi birlikte sağlıkla büyütürüz

Yürüyüşe çıkmistim az evvel döndüm. İlk defa tam kasik kemiği üstünde Drun bebeğin başı burda dediği noktada yürürken pat pat pat sesleri geldi. Ağrı ile birlikte. Yaşayan var mı böyle bişi. Çok şaşırdım. Gaz falan değildi. Tam bebeğin başının olduğu yerde

Evet balım, kendiliğinden sızıp kuruyorlar, oynama çamaşırına falan surtunuyordur zaten çıkanlar, ekstra akmiyorsa kendin sıkmadikca çok gelmez öyle
Aiyy tamam ben de sanıyorum ki herkesin akıyor
Dimi dimi ben de öyle düşünüyorum biz doğururken onlarda emmedir gazdır süttür konuşurlar yine burada oluruz hep beraber

Bu arada gerçekten diğer grupları da okuyorum ara ara ama -en başından beri onları takip etmediğimdendir belki bilmiyorum - bizim grubun samimiyeti çok ayrı geliyor bana ya. Sanki diğer gruplar birbirini bu kadar tanımıyor soracaklarını sorup çıkıyor gibiler. Biz aile gibi olduk maşallah

Evet aslında biz çok şanslıyız onlar bizden önce tecrübe ediyolar bize bilgi fikir veriyorlar bu zamana kadar herkesin çok faydası oldu Allah hepsinden hepinizden razı olsun. Gerçekten temmuz anneleri grubu birbirini görmeden bağ kurmuş yılların dostluğu gibi samimiyet dolu bir grup çok nasipliyiz maşallah

Tabiki öyle kendiliğinden gelen de çok var ama yürüyüş şart sonra agrılarım yokk dayanamıyorum deme bak
Kız bende geldim şimdi yürüyüşten yürüyüş doğum kolay olsun diye yapılır başlasın diye değil zaten her çocuğun ne zaman doğacağı kader yürüyüş doğumu baslayaydı bak bi aşağı kadın 40 haftalık yürüyüşten geliyor valbaranın dağı delmediği kaldı hala doğuracak hareket doğumu kolaylaşıyor evet ama başlatmaz

Amann birseyin başlattığı yok ya adamı delicem az kaldı tövbeler olsun, denemediğim yol kalmadı, yok yani vakti var keyfini bekleyecegiz, sabah yuruyusu yerine egzersize başlayacağım sadece akşam yapiyordumm egzersiz bakalım neler olacak, akşam yuruyuslerinede devam, dogurmadan yoruldum

Bence deeeee çok şanslıyız

Ahahhaahhahahahahahahaa ay ne güldüm

Yürüyüşe kalsaydı şimdiye dogurmustuk. Anlamadım gitti. Ne oturma banyosu ne merdiven ne hurmalar yok arada gelen sancı o kadar.

Kız ben dogumu başlatıyor demedim ki
Hamileyim bak üstüme gelme

Maşallah maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…