- 27 Ekim 2023
- 7.572
- 20.806
- 268
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #24.421
Ucunda kabuklanma gibi döküntüler görüyor musun canım, doğum tetikler sütü birbiriyle bağlantılı o durum merak etme senKızlar doğum öncesi göğsünden süt gelen var mı ? Ben şu an 35. Haftadayım süt müt yok. Hiç ellemiyorum da gelmesin diye ama içinde süt var mı onu da bilmiyorumbu haftalarda gelmeli miydi ? Ona göre prolaktin artırıcı bi şeyler yiyip içeyim doğuma kadar
Kuzum bende senden haber bekliyordum. Benim plesentam tam os denilen yerde bitiyordu. Yani ucunda bitiyordu. Rahim ağzını kapatmıyordu geçen haftaya kadar. Perinatolog kapatırsa daha riskli ama bu da riskli demişti. Eğer yukarı çıkmazsa ben 35 de alırım 36 yu bile beklemem demişti. Özeldeki doktorum da 36+1 de falan alırım max daha fazla beklemem demişti. Çünkü plesenta aşağıda olunca doğum kendi kendine başlarsa ilk önce plesenta kanamaya başlarmış. O da istenmeyen bir durummuş aynen böyle anlatmıştı. Şimdi mesela benim riskli gebeliğim ortadan kalktı yine de 38 de alırım sonuçta aşağıda durmasa da yanda duruyor dedi. Senin doktorun 11 temmuzu gün verdiyse belki seninki de tam anlamıyla kapatmıyordur da rahim ağzına yakın olabilir mi acaba ? Sancıların da çıkmış. Bak ben çalışırken sürekli ayaktaydım zaten kanamam da öyle olmuştu. Eğer doktorun eve gönderdiyse sana tavsiyem sürekli yat. Hatta ben bazen ayaklarımı duvara dikerek yattım etkisi oldu mu bilmiyorum. Ama ciddi anlamda yemekten sonra bulaşıkları makineye bile dizmedim kanamadan sonra. Bence plesentanın yukarı çıkmasında bunlar etkili oldu. Seninki yukarı çıkmasa da en azından doğu zamanını daha risksiz şekilde beklemiş olursunKızlar mrb beni tıp fakültesine yönlendirmisti DRm bugün gittik o kadar yoğun bigun geçirdik di bian nerdeyse sezeryana alacaklardi beni bide çok asistan var herkes ayrı ayrı bişey söylüyor sabah girdik akşam anca eve dönebildik 3 defa nst çekildi 2 defa ultrason la bakıldi bir kez aşağıdan vajinal bakıldı resmen mahvoldum plesanta aşağıda plesanta previa teşhisi konuldu nst de Ağrı çıktı sonra serum taktılar sonuncusu bir iki sancı vardı ama biraz daha iyi çıkınca tutmadilar beni banada 11temmuz a gün verdiler şuan 35+5 in yani tm 38 girdiğimde alacaklar yanlız benim anlamadığım bana hem çok riskli heran kanaman olur dediler burdaki doktorumda en geç 37 haftada alınması lazım demişti bir çok yerde okudum bu şekilde olanların hep 36 veya 37 de sezeryana girmişler bu süre bana uzun geldi yoksa bana mı öyle geliyor anlamadım sanki o kadar bekleyemeyiz gibime geliyor çünkü artık baya aşağıya indi göbeğim ve kasılmalarım var artık nst de çıkıyor bunlar yine de inşallah o tariihe kadar bı sıkıntı yasamam
Ay aman aman Allah korusunDoğum öncesi süt gelmesi şart değil, bebek emdikçe kanallar uyarılacak ve sütün gelecek. Prolaktine abanma göğüsleri uyarırsan doğumu başlatabilirsin
Çok minicik minicik görüyorum ama her gün değil. Onlar süt mü acepUcunda kabuklanma gibi döküntüler görüyor musun canım, doğum tetikler sütü birbiriyle bağlantılı o durum merak etme sen
Bende ilk kez olucam tedavilerden çatala cikmaya çok alışkınım ama çatı muayenesi ilk kez deneyimleyecegim inşallah kolay atlatırızAynısı ben hiç olmadım daha geriliyorummmm
Evet balım, kendiliğinden sızıp kuruyorlar, oynama çamaşırına falan surtunuyordur zaten çıkanlar, ekstra akmiyorsa kendin sıkmadikca çok gelmez öyleÇok minicik minicik görüyorum ama her gün değil. Onlar süt mü acep
Bunu neredeyse bir haftadır günde birkaç kez yapıyorumKastettiğim videoyu ekledim sanarken eklememişim mesaja beğeni gelince farkettim
Üzülme canım ben de ilk haftasından sonra olacak gibi duruyo son tayfa olarak bayrağı devralmış olacağız biz doğururken onlar gelirler merak etmeBen de varım yaaa. Hepiniz erkenden doğurup bizi bırakıp gideceksiniz gibi hissediyorumbenim muhtemelen 15 Temmuz haftası olacak doğum. 18 i gibi hissediyorum nedense. 38. Hafta oluyor. Doğurup bizi bırakıp gitmesin kimse
Evet sarı sarı benim ucunda noktalar var kurumuş eğer elleyip alırsam bi daha oluyor süt müdür kiUcunda kabuklanma gibi döküntüler görüyor musun canım, doğum tetikler sütü birbiriyle bağlantılı o durum merak etme sen
Aiyy tamam ben de sanıyorum ki herkesin akıyorEvet balım, kendiliğinden sızıp kuruyorlar, oynama çamaşırına falan surtunuyordur zaten çıkanlar, ekstra akmiyorsa kendin sıkmadikca çok gelmez öyle
Dimi dimi ben de öyle düşünüyorumÜzülme canım ben de ilk haftasından sonra olacak gibi duruyo son tayfa olarak bayrağı devralmış olacağız biz doğururken onlar gelirler merak etmeemmiyo sütüm az gazı çok siz napıyosunuz diye bizi de görürler onlara belki şaka filan bende takip ediyorum ama yazamıyorum ama herkesi sıkı sıkı takip ediyorum maşallah grubumuz çok güzel çok samimi inşallah bebişlerimizi birlikte sağlıkla büyütürüz
Evet aslında biz çok şanslıyız onlar bizden önce tecrübe ediyolar bize bilgi fikir veriyorlar bu zamana kadar herkesin çok faydası oldu Allah hepsinden hepinizden razı olsun. Gerçekten temmuz anneleri grubu birbirini görmeden bağ kurmuş yılların dostluğu gibi samimiyet dolu bir grup çok nasipliyiz maşallahAiyy tamam ben de sanıyorum ki herkesin akıyor
Dimi dimi ben de öyle düşünüyorumbiz doğururken onlarda emmedir gazdır süttür konuşurlar yine burada oluruz hep beraber
Bu arada gerçekten diğer grupları da okuyorum ara ara ama -en başından beri onları takip etmediğimdendir belki bilmiyorum - bizim grubun samimiyeti çok ayrı geliyor bana ya. Sanki diğer gruplar birbirini bu kadar tanımıyor soracaklarını sorup çıkıyor gibiler. Biz aile gibi olduk maşallah
Evet kuruyor süt oynmayin çıksın kurusun öyle birşey olmaz o kadardanEvet sarı sarı benim ucunda noktalar var kurumuş eğer elleyip alırsam bi daha oluyor süt müdür ki
Kız bende geldim şimdi yürüyüşten yürüyüş doğum kolay olsun diye yapılır başlasın diye değil zaten her çocuğun ne zaman doğacağı kader yürüyüş doğumu baslayaydı bak bi aşağı kadın 40 haftalık yürüyüşten geliyorTabiki öyle kendiliğinden gelen de çok var ama yürüyüş şart sonra agrılarım yokk dayanamıyorum deme bak
İnşAllah gerilmemeye çalışacağım bakalımBende ilk kez olucam tedavilerden çatala cikmaya çok alışkınım ama çatı muayenesi ilk kez deneyimleyecegim inşallah kolay atlatırız
Amann birseyin başlattığı yok ya adamı delicem az kaldı tövbeler olsun, denemediğim yol kalmadı, yok yani vakti var keyfini bekleyecegiz, sabah yuruyusu yerine egzersize başlayacağım sadece akşam yapiyordumm egzersiz bakalım neler olacak, akşam yuruyuslerinede devam, dogurmadan yoruldumKız bende geldim şimdi yürüyüşten yürüyüş doğum kolay olsun diye yapılır başlasın diye değil zaten her çocuğun ne zaman doğacağı kader yürüyüş doğumu baslayaydı bak bi aşağı kadın 40 haftalık yürüyüşten geliyorvalbaranın dağı delmediği kaldı hala doğuracak hareket doğumu kolaylaşıyor evet ama başlatmaz
Bence deeeee çok şanslıyızAiyy tamam ben de sanıyorum ki herkesin akıyor
Dimi dimi ben de öyle düşünüyorumbiz doğururken onlarda emmedir gazdır süttür konuşurlar yine burada oluruz hep beraber
Bu arada gerçekten diğer grupları da okuyorum ara ara ama -en başından beri onları takip etmediğimdendir belki bilmiyorum - bizim grubun samimiyeti çok ayrı geliyor bana ya. Sanki diğer gruplar birbirini bu kadar tanımıyor soracaklarını sorup çıkıyor gibiler. Biz aile gibi olduk maşallah
Ahahhaahhahahahahahahaa ay ne güldümAmann birseyin başlattığı yok ya adamı delicem az kaldı tövbeler olsun, denemediğim yol kalmadı, yok yani vakti var keyfini bekleyecegiz, sabah yuruyusu yerine egzersize başlayacağım sadece akşam yapiyordumm egzersiz bakalım neler olacak, akşam yuruyuslerinede devam, dogurmadan yoruldum
Yürüyüşe kalsaydı şimdiye dogurmustuk. Anlamadım gitti. Ne oturma banyosu ne merdiven ne hurmalar yok arada gelen sancı o kadar.Kız bende geldim şimdi yürüyüşten yürüyüş doğum kolay olsun diye yapılır başlasın diye değil zaten her çocuğun ne zaman doğacağı kader yürüyüş doğumu baslayaydı bak bi aşağı kadın 40 haftalık yürüyüşten geliyorvalbaranın dağı delmediği kaldı hala doğuracak hareket doğumu kolaylaşıyor evet ama başlatmaz
Kız ben dogumu başlatıyor demedim kiKız bende geldim şimdi yürüyüşten yürüyüş doğum kolay olsun diye yapılır başlasın diye değil zaten her çocuğun ne zaman doğacağı kader yürüyüş doğumu baslayaydı bak bi aşağı kadın 40 haftalık yürüyüşten geliyorvalbaranın dağı delmediği kaldı hala doğuracak hareket doğumu kolaylaşıyor evet ama başlatmaz
Maşallah maşallahAiyy tamam ben de sanıyorum ki herkesin akıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?