2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
İki çocuklu hayatta zorlanmak +1 kızlar..
Biraz önce anne dışarı gidelim dedi gidemedim içime oturdu vaktimizin çoğu dışarda geçerdi.. Eşim hala işten gelmedi her akşam o çıkarıyordu. Fiziksel olarak çok yorgunum ama beni en çok duygusallık yoruyor nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum yanlış bir tepki verir miyim diye korkuyorum. Psikolog randevusu aldım ona danışacağım bazı durumları.

Sen nasıl oldun canım bu arada daha iyi misin?

Ben ilk bikac gün sinirliydim, sonra bol aglamali bikac gün daha geçirdim, şimdi küçüğü uyutup büyüğe sarılıp konuşuyorum, oynuyorum pek başka şeyle ilgilenmiyorum, alışana kadar bı süre yıpratıcı geçecek sanırım, halledecegiz

Bende acidan ağrıdan kalkamadigim.bi vakitte oğlum anne çok acıktım bı yumurta kırar misin demişti de, hemen kalkıp yapamadım, bebekte emiyordu birakamiyordum, sonra bikac kez daha söyledi yavaşça kalktım, o yumurtayı kırdım ama saatlerce ağladım, bazı şeyler nedense daha çok acıtıyor....

Biz de alalım ilaçları bir an önce o zaman. Hangi doktor acaba? Hiç doktor bilmiyoruz belki biz de gideriz o doktora.
Evet antibiyotik var kullanıyorum. Demir ilacı var parol var o kadar sadece.
Korseyi Ayşenur hoca yukardan baskı yapmayacak şekilde alt karnına takabilirsin yaranın üzerine dedi bana. Sadece hastaneden çıkarken taktım birdaha takmadım. Yarın çocuk doktorunda kontrolümüz var ağrılardan nasıl gideceğimi bilmiyorum muhtemelen korse takarım. İnşallah toparlanırız hızlıca

Kızlar elektrikli makine ile 20 dk da 50 ml zor çıkıyor . Sanki sütüm çok az gibi bu makinelerden kullanıyorsanız kaç cc çıkıyor acaba sizin

Kızlar elektrikli makine ile 20 dk da 50 ml zor çıkıyor . Sanki sütüm çok az gibi bu makinelerden kullanıyorsanız kaç cc çıkıyor acaba sizin
Benim tek memeden 30 ml çıkıyor ne artıyor ne azalıyor. O kadar su, komposto içmeme rağmen artış yok gibi. Emzirdikçr gelir diyorlar ama ben emzirdikçe yara oluyor baya tahriş olmaya başladı.

Benim tek memeden 30 ml çıkıyor ne artıyor ne azalıyor. O kadar su, komposto içmeme rağmen artış yok gibi. Emzirdikçr gelir diyorlar ama ben emzirdikçe yara oluyor baya tahriş olmaya başladı.
Emzirirken göğüs ucu koruyucu kullanmayı denediniz mi? Bende inanılmaz işe yaradı ve çok rahat ettim

Temmuz grubunda kaldı mı doğurmayan acaba
Agustos anasından buraya terfi etmek üzereyim. Pazartesi veya salı doğumum olacak.
1 bucuk 2 hafta önce yaşadığım kusma ishalden dolayı kese suyunda azalma vardı. Fark açılmış sanırım bugün 2 doz ciğer geliştirici vuruldum yarın da vurulucam.
Doktorum Pazartesi doğuma gelir gibi hazırlıklı gel azalma devam ederse doğumu yapcaz dedi.
Ne kadar bol sıvı kavun karpuz ilik suyu tüketsemde sıcakta terlediğimle gidiyor sanırım. Hakkımda hayırlısı buymuş.
Doğumu olanlara Allah analı babalı büyütsün,
Doğumu bekleyenlere de Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah

Bizimde salı günü 15.gündü doğum kilosundan 15 gr eksik çıktı.
Doktorumuz zaten mama taraftarı değil o yüzden bir hafta daha sık emzir öncesinde ön sütü sağ son sütü önce emsin doymazsa ön sütü kaşık biberon veya enjektör ile ver dedi.
Bugün biraz daha iyiydi emmesi inşallah emmesi iyice kuvvetlenir iştahı artar da mamaya gerek kalmaz ama tabi gerek olursa kullanırız bir hafta daha böyle gidelim ne olacak bakalım
Benim de ikinci bebeğim ve araları 21 aya yakın aynı senin gibi ilk bebeğim mama+memeye rağmen hep sınırdan kilo aldı zaten düşük kiloda doğmuştu persentili şu an hala yüzde 25 hep az yiyen iştahsız bir bebek oldu
Kardeşi normal kiloda doğdu bizde sevindik abisi gibi olmayacak iştahlı olacak heralde diye ama bilmiyorum inşallah emmesi kuvvetlenir iştahı artar

Biz ilk iki gün mama verdik ama memeden emerken veriyordum eve gelince kolostrumu sağdım verdim sonra sağım yaptıkça sütüm geldi mamayı kestik ama işte kilo alımı baya az bende senin gibi emdikten sonra doymazsa sağdığım sütlerden veriyorum ama doktorumuzun söylediği gibi son sütü alamadığı için kilo alımı da az olmuş.
Sizin 1 aylık olmuş bence geçmiştir doğum kilosunu ya 15 günde 120 gr kesin almıştır inşallah endişelenme canım

İki çocuklu hayatta zorlanmak +1 kızlar..
İki çocukla hem fiziken çok çok yoruldum daha şimdiden
Sezeryan doğum yaptım eve geldim ertesi gün oğlumun ağlamalarına dayanamadım kendi kucağıma alıp uyuttum, 6 günlükken anne ne olur bebeği bırak diye ağlamasına dayanamadım sırf gönlü olsun aklı dağılsın kardeşim geldi annem hep onunla oluyor diye düşünmesin istedim sütümü sağdım bebeği eşime bıraktım oyun alanına götürdüm orda tanıdığım biri siz hamile idiniz doğum yaptınız mı diye sordu hüngür hüngür ağladım ben yetemiyorum büyüğe üzülüyorum diye
Oğlum 21 aylık ve aşırı anneci babası yoğun evde çok görmediği için bana aşırı düşkün, şimdi kardeşini gelip öpüyor ama her istediğinde ben yanında olamıyorum o da bunun krizini yaşıyor bende onun annem bebeği beşiğine bırak uyusun, bebeği emzirirken annecim beni kucağına al diye ağlamalarını gördükçe kahroluyorum.
Ne küçüğe ne büyüğe tam anlamıyla yetiyorum.
Annelik delilik evet ama birden fazla çocuğun varsa annelik en çok da vicdan yükü şu 16 günde bunu çok iyi anladım

Hepimizin gözü aydın bende 15 gün once sezeryan ile dogum yaptım. Bebegimin hareketlerinde azalma oldugunicin doktora gitmistim 39+2 de o gece yatisim oldu sonra nst takibi yapilirken sancilarim basladi ama bebegimin 2 defa nabzi dustu 70 lere acilmam da henüz 3cm di acil olarak sezeryan a alindim cok şükür sağlıklıcakla aldım kucağıma. 2850 doğdu biraz minik geldi bebegim ama toparliyoruz insallah. 3 gündür gaz sancılarımız başladı surekli ıkınma hali huysuzluk var dun gaz sancisi icin damla aldim gelsin onu kullanmaya basliycam. Doktorumuz d vitamini + pirobiyotik verdi onlari kullaniyoruz birde.

Bendede ortalama o civarda çıkıyor düzenli sagima dikkat edin 2-3 saatte bur sagim yapin gece sagimlarinda daha fazla süt geliyor 80-90 olabiliyor gece 2 defa mutlaka sagim yapmaya çalışın

Bendede ortalama o civarda çıkıyor düzenli sagima dikkat edin 2-3 saatte bur sagim yapin gece sagimlarinda daha fazla süt geliyor 80-90 olabiliyor gece 2 defa mutlaka sagim yapmaya çalışın
Merhaba emzirdikten sonra mı sağım yapıyorsunuz nasıl yapıyorsunuz sağımları
80-90 ml güzel ilk ay için maşallah

Bende hala sancı yok, 3 cm açıklık var bekliyoruz.
Pazara kadar gelmezse suni sancı alacağım. Bu grupta sancısı gelmeyip suni sanci ile vajinal doğum yapan var mıydı ya da öyle planlayan?
ben. 0 cm açıklık ile gittim doğuma suni sancıyla normal doğum yaptım

Beeennnn, inşallah kendi sancinn gelir kuzum. Suni sancı biraz yıpratıyor insanı. Ama süreci hizlandiriyormus. Güzel düşün güzel olsun. İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…