2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Rabbim kolaylık versin sağlıcakla kavuşun

Benimkinde soyulmuştu birdaha yapıştırmadılar

Yapar yaparrr, ağzına etmediğine dua edersin yeter ki yapsınlar, rahatlasinlar

Anneliğin getirdiği yetersizlik hissi hiç geçmeyen bir şey bence. Ama bunu bu kadar yoğun hissetmen hem hastalık hem lohusalık etkisi. Ama benim şu ana kadar anneliğimden öğrendiğim tek bir şey varsa bu tarz dönemler geçecek, gazı da geçiyor kolik olanı da geçiyor yemek yemeyeni de geçiyor aynı bunlar gibi geçecek inş Rabbim çaresiz dert vermesin, bi de beni en çok teselli eden şey, çocuğumun en önemli insanı benim, bizim zaten onlar sen de elinden geleni yapıyorsun, bu zor dönemler de geçecek

Oyy hadi sağlıcakla inş. Rabbim kolaylıkla kavuştursun ben de bir başıma kalmışım gibi hissediyorum 40+5 te hala sancı bekleyerekten
Canım yine düzenli gelmedi o yüzden gitmedim hastaneye ama aza hareket ettiğimde kalçama şiddetli ağrı giriyor kahvaltı yapıp bir gidicem olmadı. İnşallah sende bende bugün doğururuz çok amin

Anneler ya bu göbeği neden böyle kaldı. Şu parça düşmedi hafif kanlı ıslaklık da var. Göbeği düşenler böyle mi kalıyor
Canım onu dezenfekte bı bezle temizle öyle kalmaması lazım enfeksiyon oluşturur tamamen kuruyup düştü bizimki az bı böyle parçalar vardı onlarda banyodan sonra kuruladip hep geçti

Canım onu dezenfekte bı bezle temizle öyle kalmaması lazım enfeksiyon oluşturur tamamen kuruyup düştü bizimki az bı böyle parçalar vardı onlarda banyodan sonra kuruladip hep geçti
Enfeksiyon oluşmadı ama kalan kısım da düşmedi. Sanırım Dr yakacak öyle düşecek

Enfeksiyon oluşmadı ama kalan kısım da düşmedi. Sanırım Dr yakacak öyle düşecek gibi bakalım pazartesiye kadar bekliycem

Sezeryan doğum mu canım normal için vakit veriyorlar mı

Ben buralardayım kız deme öyle bence yarın olur bu iş, 39+6ya gün veriyorum

Bende burdayım hala yılan hikayesine dönen doğumum ve ben ay beklemek ne kadar zormuş aklını takmadan rutinine devam etmek lazımmış bilemedim .bütün belirtilerim gitti oturuyorum öle hala doğurmadın mı diyenleri dövesim var onlar yüzünden gereksiz stres oldum

Aa Süper eli kulagindadir ben de doğumdan bikac gün önce acayip bi dinginlik geldi, herşey gitti rahatladim falan demiştim

Şaka bi yana, su bunaltıcı sıcakta hamileliğinin son evrelerini yaşayanlara Rabbim yardım etsin.

Durduğum yerde kan ter içinde kalıyorum. Hele emzirirken sırılsıklam oluyorum. Su tüketimine dikkat edin ins sağlıkla kolaylıkla bebeklerinizi kucağınıza alın

Bizi soracak olursanız; yıkılmadık ama ayakta da değiliz. şahsen gaz sancıları ile bol ağlamalı uzun yaz geceleri yaşıyoruz. Gaz damlaları, masajlar, emzirmeler, sallamalar vs pek de fayda vermiyor. Uykusuzluk beni vurdu. Ama bu da bi süreçtir. İlla geçecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…