- 21 Ekim 2024
- 1.997
- 4.860
- 48
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #28.101
Rabbim kolaylık versin sağlıcakla kavuşunYarın sabah 9 buçukta doğuma giriyorum arkadaşlar uyku tutmuyor kızçede anladı mı ne yaptı o da durmuyor bide böyle sümüklü şeffaf bir akıntı fark ettim bu gece tam zamanında mı diyelim ne diyelim. Dualarınızı bekliyorum inşallah sağlıkla kucağıma alırım alırız, sağlık büyütürüm büyütürüz
Benimkinde soyulmuştu birdaha yapıştırmadılarKızlar bir sorum var. Benim sezeryan için takılan su geçirmez bant çıktı bugün. 5. Günde.
Kendiliğinden
Yerine yenisini takmam gerekir mi acaba, üstüne su gelse sıkıntı olur mu ki duşa girsem.
İnternette yıkanabilirisniz su gelebilir sadece kurutun demiş. Emin olamadım, tecrübesi olan var mıdır.
Yapar yaparrr, ağzına etmediğine dua edersin yeter ki yapsınlar, rahatlasinlarBoku bile güzel kızım , altını değiştireyim dedim zaten yapmış bir daha yapmaz dedim ben kim ki 25 günlük çocuk hakkında ön görüde bulunuyorum
Bu saatte bir ağzım kalmadı fışkırtmadığı
Üstüm başım yatak
Canım saolsun kızım sen yeterki yap
Oyy hadi sağlıcakla inş. Rabbim kolaylıkla kavuştursunKızlar sancım var bana dua edin
Anneliğin getirdiği yetersizlik hissi hiç geçmeyen bir şey bence. Ama bunu bu kadar yoğun hissetmen hem hastalık hem lohusalık etkisi. Ama benim şu ana kadar anneliğimden öğrendiğim tek bir şey varsa bu tarz dönemler geçecek, gazı da geçiyor kolik olanı da geçiyor yemek yemeyeni de geçiyor aynı bunlar gibi geçecek inşTeşekkür ederim canım benim
Çok sağol canım benim. Amin inşallah bir an önce sürecimiz kolaylaşıreşim diyor ki ben ağlayınca çok güçsüzsün, hemen bırakıyorsun kendini. Onun mizacı sert biraz kolay dağılmaz. Güçlü olman lazım falan diye kızıyor bazen hatta. Ama benim içimde yasadiklarimi bilmiyor, aklımdan geçenleri, yetememe hissini, üstelik bedenen güçsüzlüğümü.. Annem diyor ki neden ağlayıp duruyorsun ağlama siz de böyle büyüdünüz. Bende yatar aglarmisim kardeşimle ilgilenmiyorsun benimle ilgilenmiyorsun hep onu seviyorsun. Kızıma böyle hissettirecegim diye ödüm kopuyor zor yani kadın olmak anne olmak vicdanının seni mahvetmesi zor. İnşallah bir an önce sürece cocuklarimiz da biz de adapte oluruz. Yoksa bu psikoloji mahvedecek beni, hiç gecmeyecekmis gibi hissettiriyor.
Canım yine düzenli gelmedi o yüzden gitmedim hastaneye ama aza hareket ettiğimde kalçama şiddetli ağrı giriyor kahvaltı yapıp bir gidicem olmadı. İnşallah sende bende bugün doğururuz çok aminOyy hadi sağlıcakla inş. Rabbim kolaylıkla kavuştursunben de bir başıma kalmışım gibi hissediyorum 40+5 te hala sancı bekleyerekten
Canım onu dezenfekte bı bezle temizle öyle kalmaması lazım enfeksiyon oluşturur tamamen kuruyup düştü bizimki az bı böyle parçalar vardı onlarda banyodan sonra kuruladip hep geçtiAnneler ya bu göbeği neden böyle kaldı. Şu parça düşmedi hafif kanlı ıslaklık da var. Göbeği düşenler böyle mi kalıyor
Enfeksiyon oluşmadı ama kalan kısım da düşmedi. Sanırım Dr yakacak öyle düşecekCanım onu dezenfekte bı bezle temizle öyle kalmaması lazım enfeksiyon oluşturur tamamen kuruyup düştü bizimki az bı böyle parçalar vardı onlarda banyodan sonra kuruladip hep geçti
Enfeksiyon oluşmadı ama kalan kısım da düşmedi. Sanırım Dr yakacak öyle düşecek gibi bakalım pazartesiye kadar bekliycemCanım onu dezenfekte bı bezle temizle öyle kalmaması lazım enfeksiyon oluşturur tamamen kuruyup düştü bizimki az bı böyle parçalar vardı onlarda banyodan sonra kuruladip hep geçti
Umut oluyo söyledikleriniz çok üzülüyordum emzirmeye devam o zamanGelir gelir vazgeçmeden emzirecejsin benim de bazen çok oluyor bazen çok az . Ama helva , hoşaf tarzı şeyler yediğimde sütüm artıyo
Sezeryan doğum mu canım normal için vakit veriyorlar mıYarın sabah 9 buçukta doğuma giriyorum arkadaşlar uyku tutmuyor kızçede anladı mı ne yaptı o da durmuyor bide böyle sümüklü şeffaf bir akıntı fark ettim bu gece tam zamanında mı diyelim ne diyelim. Dualarınızı bekliyorum inşallah sağlıkla kucağıma alırım alırız, sağlık büyütürüm büyütürüz
Ben buralardayım kız deme öyleAhhh bu gruptan herkes gitti biz buradayız sadece 39+5 im pazar günü 40 hafta olunca gene kontrole gideceğim. Ne sancım var nede belirti gelmesi için bütün tuşlara basıyorum ama fayda etmiyorördek yürüyüşleri ananas hurma aklımıza gelen herseyi
Bende burdayım hala yılan hikayesine dönen doğumum ve benAhhh bu gruptan herkes gitti biz buradayız sadece 39+5 im pazar günü 40 hafta olunca gene kontrole gideceğim. Ne sancım var nede belirti gelmesi için bütün tuşlara basıyorum ama fayda etmiyorördek yürüyüşleri ananas hurma aklımıza gelen herseyi
Aa Süper eli kulagindadirBende burdayım hala yılan hikayesine dönen doğumum ve benay beklemek ne kadar zormuş aklını takmadan rutinine devam etmek lazımmış bilemedim .bütün belirtilerim gitti oturuyorum öle hala doğurmadın mı diyenleri dövesim var onlar yüzünden gereksiz stres oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?