2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226

Şöyle dr 3 saatte 60 cc dedi ama işte içemiyor bazen hepsini ve içse de 1-2 saat içinde yeniden sürekli aranıyor. Ben de biraz oyalamaya çalışıyorum emzik falan ama olmazsa mecbur çok az 20 cc gibi verip saati bekliyorum sütüm var ama emmedi mememi tutmuyor gerçekten çok üzülüyorum

Hemen vermiyorlar basvuru yapilinca diger ayin sonunda veriyorlarmis bende basvuru yaptim sonra aradim agustos sonunda yatıyor bankaya dediler. 144 ü arayıp öğrenebilirsiniz

Ben doğurdum kızlarrrr 3.300 bebişim doğdu
Gözün aydın. Maşallah
Canım soğuk kompres yap. Sağmaya çalış.

Silikon uçla denedin mi ?

Benimkini 3 saat asla tutmuyor şuan 1 saatte ağlamaya başlıyor. Ben de emzikle oyalıyorum ama bazen kıyameti koparıyor. Arkasından 30 cc yapıp veriyorum. Bir türlü çözemedim bu konuyu kaç farklı doktora gittim hepsi farklı şey söyledi kafam allak bullak

Doktorlar ne dedi acaba ben de yarın bi soracağım

Canım bana hemşire mastifex diye bi krem önerdi öyle iyi geldiki hemen söndürdü yumuşattı. Lahana bazlı bişeymiş temizlemeye gerek yokmuş göğsü. Şiddetle tavsiye ederim. Ben trendyoldan aldım

Doktorlar ne dedi acaba ben de yarın bi soracağım
60 cc yi 3 4 saatte ver dedi bir doktor. Birisi 8 saatte 30 cc ver dedi. (Bu zaten mümkün değil anne sütü hiç almıyor çünkü) Birisi 60 birden verme 30 30 1 saat arayla ver dedi. Her biri farklı şeyler söylüyor Mama kullanan birkaç arkadaşıma sordum ağladığı an mamayı ver diyorlar o şekilde yapsam her saat mama yemesi lazım bu da çok değil mi

Benim kasılmalarım yok nst temiz 2 hafta önce enfeksiyon geçirdim kusma ishal vs vücudumdaki enfeksiyon kese suyunu etkilemiş azaldı tam sınırda şuan 5 cm geldi dün. 5ten aşağı düşerse riskliymiş azalmaz sınırda kalırsa devam edebildiğimiz kadar devam ama azalma devam ederse mecbur doğum keşke en büyük sorunum kasılma açılma olsaydı ölü gibi yatar kalkmazdım ayağa

60ı çok acıkıyorsa 2.5-3 saatte vermek mantıklı. Ama 30 cc onu oyalarsa o zaman da 1-1.30 saatte verilebilir bence mideye hem çok yük olmamış olur. Hem de oyalanır azla. Ağladığı an mama verilmez çünkü ağlamaları sürekli acıkmayla alakalı olmuyor yine de her bebek farklıdır deneye deneye ona göre yol bulacağız

Anneler ya bu göbeği neden böyle kaldı. Şu parça düşmedi hafif kanlı ıslaklık da var. Göbeği düşenler böyle mi kalıyor
Normal gibi görünüyor bence, diğer arkadaşların da dediği gibi ıslak kalmamasına dikkat et, kendi yüzeyinin hafif kanlı olması normal. Enfeksiyon kapmadığı veya kanama çok olmadığı sürece. O da toparlar inş
Hadi sağlıkla kolaylıkla kavuşun inş
Ben doğurdum kızlarrrr 3.300 bebişim doğdu
Ayy hayırlı olsun Allah analı babalı sağlıkla büyütsün.
Geçecek geçecek annesi, her ne kadar ben daha iki çocuklu süreci tatmaya başlamamış olsam da şöyle düşünüyorum. İlk çocuğum olduğunda ona alışmak ne kadar zaman almıştı. Tabi ki ilk günden itibaren seviyorsun canından çok, ama ‘tamam ya ben artık anneyim bu bebek ömür olduğunca benimle, artık eski ben gitti’ kabullenmesi tam olarak bi kaç ay sonra geliyor. Onun da hayatına bu zamana kadar olmayan biri girdi, kabullenme evresi bunlar sürecek biraz. İnş en güzel ve yumuşak şekilde atlatırız hepimiz
Benim ilk bebeğimde 7-8 defa mastit oldum. Bir defa antibiyotik kullandım. Gerekirse o da kullanılır çünkü enfeksiyonun ilerlemesi daha tehlikeli. Tabi inş o raddeye gelmeden geçer. Mastit için en iyi gelen elle masaj yaparak yumuşatma, elle sağım ve acısa da sürekli emzirmeye çalışmak. Duş ve soğuk kompres acıyı azaltmak için. Çok acıyor bu arada biliyorum inş en kısa sürede iyileşirsin

Çıkmıyor mu o şekilde bir de öyle deneyeyim ama kendimi çok geç kalmış hissediyorum
Ben üç ay bebeğimi onunla emzirmiştim, böyle tersine çevirip meme ucunu içine yerleştirince oluyordu. Meme ucu vakumlu gibi olacak içine doğru yani, denemişsindir belki zaten de denemediysen diye söyleyeyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…