2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Aa Süper eli kulagindadir ben de doğumdan bikac gün önce acayip bi dinginlik geldi, herşey gitti rahatladim falan demiştim
Artık hiç bir belirtiye inanacak gibi değilim ya kandırılmış gibi hissediyorum kendimi akışına bıraktım beklentiler yaralıyor sıfır beklenti sonsuz mutluluk

Kesinlikle canım hepsi geçiyor öyle çabuk büyücekki bu günlerini özleyeceksin tadını çıkart şimdi öptürmüyorlar bile anne yaa diye . Annelik çok tuhaf hep kendini yetersiz hissedeceksin içindeki eleştire sesi durdurman lazım

İnşallah canım amin erkekler bizim kadar duygusal değiller onlar daha mantıksal yaklaşıyorlar. Çevremdekiler büyüyünce hatırlamıcak bile diyorlar ama benim için şimdiki minnoş kalbi de çok önemli yanlış tepki verip süreci baltalamak istemiyorum ekstra hassas davranmaya çalışıyorum ama tepkilerim yaklaşımlarım doğru mu onu bilemiyorum içgüdülerime göre hareket ediyorum umarım iyi gidiyoruzdur
Benimkini 2. Gün taburcu olurken çıkardılar yenilemediler ıslanabilir ama kuru kalması gerekiyor dedi doktorum hergün banyo yapıyorum bi sıkıntı yaşamadım

Allah kolaylık versin leydicim

İsim koydunuz mı peki

Aynı gün doğum yaptık biz dün akşam bizimki de öyleydi emzirerek sakinleştirebildim ancak bu sefer de fazla gelip kusmasından korktum

Dünden beri her fırsatta yürüyorum, vajinaya doğru sürekli vuran bir ağrı var, karnımda hep kaskatı ama hala düzenli sancı yok. Sen nasılsın var bir belirti falan?
Bende aynıyım şu an da sizin gibi karnım kaskatı oluyor ve kasıklarıma doğru kasılıyorum yani ben 39 a kadar doğurdum doğurdum sonrası artık Allah’a kalmış 3400 tü 37. Hafta da o yüzden erken doğurmam lazım diyorum kendi kendime çünkü 3500 üzerinde vajinal doğum artık zorlaşır

Evet 200 gr almış ama en düşükten almış neyse çok şükür geri kalan şeyleri iyi gayet sağlıklı. Büyük ihtimalle çok kaka yapıyor ondan dolayı kg alımı yavaş oluyor anne sütünçok çabuk sindiriliyormuş çünkü anne sütü alınca sadece gerçekten kaka çok yapıyor mamada daha geç. Ama kg alımı az olduğu için mamaya da devam edeceğiz

Bende mastit oldum antibiyotik aldım canım sürekli sağım yapıyorum ve emziriyorum. Çok sıkıntılı bir durum Allah kimseye yaşatmasın valla çok zormuş

Enfeksiyon oluşmadı ama kalan kısım da düşmedi. Sanırım Dr yakacak öyle düşecek gibi bakalım pazartesiye kadar bekliycem
Bizim de aynı, hatta çok az ıslaklık şeklimde taze kanama oldu, doktoru bdkleyelim dedi. Bozuk para büyüklüğünde kanama olursa o zaman k vitamini yaparız dedi. O kalıntıyı yok etmek için de dediğiniz gibi yakılması gerekebiliyormuş nitrat çubuğuyla galiba.

Bu arada göğüs ucu kremi olarak lansinoh ile başlamıştım ama b-good care ile sevam ediyorum, daha iyi gibi geldi bana. Sürdüğüm anda bile acısını alıyor sanki. Lansinoh kadar elbiseleri de mahvetmiyor yağdan. Hemşire önermişti, doğallığını çok ayrıntılı araştıramadım ama iyi gelmesi açısından Tavsiye ederim.

Aynı durumdayız. Yapmadığım şey kalmadı. Bekliyorum artık

İlki hamileliğimde 41 e kadar beklemiştim
Çıkılmayan merdiven yapılmayan pilates ve oksitosini arttırmak için koca karınla yapılan aşklar gelmeyen gelmiyor
Ama hep sağlıklı , en acısız şekilde kavuşma dilemiştim çok şükür iki sezaryanımda az hasarlı geçti
Senin içinde en kolay en acısız en güzel kavuşma diliyorum
Bu sıcaklarda Allah kolaylıklar versin
Gaz damlası olarak ne kullanıyorsun faydasını gördün mü?
Havalar azcık serin olsa bebek arabasına koyup fıkfık gezsek onlarda rahat edecek bizde ama hava çok sıcak bebişlerde ne yapsınlar bunalıyorlar
Ama geçecek
Kaka yapan bebek büyür diyorlar kandırıyorlar mı beni yediği yarayan bebek kaka yaparmış
Gümüş yada plastik kalkan kullanıyor musun?
Sürtünme ve baskıda yarayı tetikliyor
Bunda olmadı ama ilkinde yarık şeklinde yara olmuştu kantaron yağı ile toparlanmıştı
Çok geçmiş olsun acil şifalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…