2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Baktılar ama öyle bişey demediler. Sorayım yine de. Emme kuvveti düşük ya son yağlı sütü emmiyor ben sağıyorum

Günaydın bizde bugün 29 günlüğüz.
İki gündür aynı yazdığınız gibi sürekli kucakta uyuma, beşiğe koyunca tık uyanma, uzun süre uyanık kalma, yani yenidoğansın sen bütün gün nasıl uyanık kalabilirsin kiyaka iğnem oldu kendileri

Bebek memeyi arıyor tutamıyor. Ağzının içine sokuyorum o halde bile tutmuyor. Kafasını elimle sabit tutarsam emmeye başlıyor. Çoğunlukla hemen bırakıyor. Sağıp veriyorum. Ne yapmam lazım
Kuzum benim de böyleydi. Silikon uç kullanmaya başladım çok rahat emdi. Ama emzirme danışmanına gidiyordum o silikon uça alışırsa normal memeyi bir daha tutmaz dedi. O yüzden silikon ucu bırakmaya çalıştık bir süre de. Şimdi şöyle yapıyorum. Önce sağma makinesiyle mememi 5 dk sağıyorum. Meme ucumu baya dışarı çıkartıyor. Sonra bebişin ağzına beriyorum hemen tutuyor çok şükür

Biz 20 günlük olduk 5 gündür falan böyleyiz gündüz uykusu yok sürekli ağlama memede kucakta olma isteği. Memede de dalamıyor artık mecbur hafif sallaya sallaya emzikle uyutuyoruz. Yatağına 2583 kez koyuyoruz her seferinde uyanıyor ağlıyor hoppaa sar başa sakinleştirmek için uğraş dur. Sonra zaten emzirme saati geliyor. Velhasıl birbirimize yapışık ve sinir krizi geçirmeli günler…..Nasıl Yenidoğanlar ben anlamadım şimdiki bebişleri

Kızlar uzamış bi sarılığımız var yenidoğan polikliniği bol bol emzir sıkıntı yok demişti. 25 günlük olduk bugün çocuk doktoru kan aldı değerlerimiz biraz yüksek çıkmış yarın ultrason çekikecek korkacağım bi durum var mıdır içim bi acayip yüreğim ağzımda geziyorum

3 gündür aynı seyyi yaşıyorum hic susmadan ağlıyor sürekli gezmek istiyor kucakta ve gündüz neredeyse hic uyumuyor demek ki ataktan ben artık hasta ya da kolik oldugunu dusunmustum

Merhaba. Bir aylık kontrolümüze 3 gün kaldı. Ve 1 kilo almış olması imkansız gibi geliyor yani bu her bebekte aynı mi bilmiyorum. Bize de tarama testinde yüksek riskli çıkmıştı. Dr muayenesinde benzetmiyorum ama içiniz rahat etsin istiyorum diyorsanız genetik doktoruna gidin demişlerdi. Büyümeden bilemeyiz gibi. İnşallah yoktur öyle birşey.

Kaç çıkmış ki 20gunluk gittiğimizde 9.7idi, doktor problem yok dedi, 28gun olduk gözler hala sarı, vücutta yok gibi artik

Kaç çıkmış ki 20gunluk gittiğimizde 9.7idi, doktor problem yok dedi, 28gun olduk gözler hala sarı, vücutta yok gibi artik
Total bilirubin 16 direkt bilirubin 1.16 çıktı canım. Sarılık ayaktan yukarıya doğru kaybolur en son gözlerden gider hatta 2 3 ay bile sürer gözden gitmesi dedi. Karaciğer değerleri yüksek çıkmış birazda sanırım o yüzden ultrason istedi

Birşey çıkmaz inşallah, bende gözden en son gider diye biliyorum da, çok bilmiyorum sarılık durumunu, rabbim şifa versin yüreğin ferahlasin

Bizimki de uzamış sarılık, yoğun bakımdan çıktıktan sonraki hafta doktor kontrolünde 6.7, sonraki hafta 7.3, sonraki hafta 8 küsür, bu hafta 8.9 çıktı. Doktor ekstra kan tahliline gerek görmedi.

Görünen sarılık; yüzünde, gözünün akında ve hafif omuz başlarında var.
Bu doktorun fiziksel muayenesi ile teşhis konan bir durum değil midir acaba illa genetik testle mi anlaşılır?

1 aylık kontrolümüzde bizim de hala vardı uzamış anne sarılığı dediler değeri normal ölçtüler kanla değil altı civarı çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam sorun değil bu artık dediler sizin kaç çıktığı değeriniz

Biz 5 6 doktor gördük şimdiye kadar. Her fiziksel muayenede Dr böyle birşey tespit etmedim dedi. Ama bu tür durumlar çocuk büyümeden fiziksek muayene ile bazen tespit edilemiyor dedi. Genetik doktoruna gitmek isterseniz garanti olsun diye gidebilirsiniz dedi. Instagram da bir video gördüm. Anne bebeğinin dogarkenki fotoğraflarıni paylaşmıştı bir yaşına kadar. Bir yaşından sonra yeni yeni belli olmuş. Rabbim kuzularimiza şifa versin. Hasta olan tüm kuzulara şifa anne babalara sabir versin. Çok zor bir durum. Eşimin teyze oğlu da kızı bir bucuk yaşına gelene kadar bişi yoktu. Biranda yüzü benzemeye başladı. Hareketleri falan.

Yalnız olmamak çok güzel ne yapacağımı şaşırdım ve belli saatlerde böyle

Cihazla ölçmedi canım çocuğum göbeğine dokundu bacaklarında yok göbekten yukarıda var kana bi bakalım dedi kan değerleri de işte biraz yüksek çıktı onuda atayım belki anlayanınız vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…