2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
merhaba kızlar, doğum yapalı 12 gün geçti normalde kanamam çok fazla değildi ancak bugün yoğun bi kanama var bu şekilde bir şey yaşayan var mı acaba normal mi? ayrıca dün biraz fazla yürüdüm dinlenme fırsatım olmadı pek o etkilemiş olabilir mi

3 gündür aynı seyyi yaşıyorum hic susmadan ağlıyor sürekli gezmek istiyor kucakta ve gündüz neredeyse hic uyumuyor demek ki ataktan ben artık hasta ya da kolik oldugunu dusunmustum
Bebeklerimiz mız mız bence sürekli mıkmıkmık bizimki
Uyursa sanki birşey kaçırcak uyu işte kızım
Yalnız olmamak çok güzel ne yapacağımı şaşırdım ve belli saatlerde böyle
Belli saatse iyi bizimki emmiyorsa altı değişmiyorsa uyanıksa sürekli mık mık
Şükür ev kalabalık elden ele dolaşıyor
Herkesin kolu beli koptu

Sabah 4 5 den sonra 9 10 a kadar ayakta akşam üstü de 3 den sonra akşam 9 a kadar ayakta eşim ve ben varım eşim çalışıyor

Bende acaba bizde mi bı gariplik var diyordum. Biz erken girdik ataklara galiba. Henüz 26 günlük. Bugün sabah 7 den bu yana hiç uyumadı desem yeridir. Yeni moda bebekler mi bunlar

Bende bazen hiç yok gibi oluyordu bazen çok yoğun oluyordu genelde stres yaptığımda ağladığımda artıyordu rastlantı mı bilmiyorum tabi ama değişkenlik göstermesi normal demişti doktorum

Eki Görüntüle 3627113
Kızlar anlayanınız var mı acaba
16 çıkmış biz 17 de yatış yapıldı. 15 üstü sınır demişti dr. Sizin de sinir üstü çıkmış. Doktorunuzla iletişime geçin bence. Bol bol baya bol bol emzirin ve bol yıkayın. Hergun yıkayın demişti bize. Ama biz yatış yapmistik. Ve halen 5 lerde devam ediyor.

Doktorumla görüştüm canım yarın ultrason çekilecek karnından bakalım inşallah bişey çıkmaz de böyle geçer gider bol bol da emiyor şükür ama işte olacağı varmış yatıl yapıldığında ne yapıldı peki çocuğa kaç gün yattınız

Bi de bu işlemleri gece daha fazla yapınca insan çok yıpranıyor :) ben o yüzden gündüz ne kadar uyursam kar sayıyorum

Bende acaba bizde mi bı gariplik var diyordum. Biz erken girdik ataklara galiba. Henüz 26 günlük. Bugün sabah 7 den bu yana hiç uyumadı desem yeridir. Yeni moda bebekler mi bunlar
Benim oğlumda gece 2 saate bir uyanıyor sabahta 8 den 12 1 e kadar uyumuyor genel olarak kucak istiyor

İnşallah kuzum. Mavi ışık verdiler 3 gün yatti. 12 e düşünce taburcu edip poliklinik takibi yaptık hergun. Bir hafta boyunca. En son cuma gittik 5 çıktı. Daha gelmeye gerek yok dedi. Bizim de emzirme sorunumuz yoktu. Benimle oğlumun kan uyuşmazlığından olmuş dedi dr. İnşallah sizin de bişi olmaz. Ama takipte kalın mutlaka.

Allah razı olsun bizim de kan uyuşmazlığı çıkmadı ksn gruplarımız aynı bebişle ggt yüksek gelince ultrason istedi size de çok geçmiş olsun güzel günleriniz olsun inşallah

inşaallah canım avuç içine baktı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…