- 22 Mayıs 2022
- 499
- 1.482
- 63
- 26
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #28.661
Benim bi 15 16. Gündeme olmuştu sonra gecmistiDoğumdan sonra çok erken başlayan var mı anlamında sormuştum canım sznki erken mi başladı
Bebeklerimiz mız mız bence3 gündür aynı seyyi yaşıyorum hic susmadan ağlıyor sürekli gezmek istiyor kucakta ve gündüz neredeyse hic uyumuyor demek ki ataktan ben artık hasta ya da kolik oldugunu dusunmustum
Belli saatse iyi bizimki emmiyorsa altı değişmiyorsa uyanıksa sürekli mık mıkYalnız olmamak çok güzelne yapacağımı şaşırdım ve belli saatlerde böyle
Sabah 4 5 den sonra 9 10 a kadar ayakta akşam üstü de 3 den sonra akşam 9 a kadar ayaktaBebeklerimiz mız mız bencesürekli mıkmıkmık bizimki
Uyursa sanki birşey kaçırcak uyu işte kızım
Belli saatse iyi bizimki emmiyorsa altı değişmiyorsa uyanıksa sürekli mık mık
Şükür ev kalabalık elden ele dolaşıyor
Herkesin kolu beli koptu
Bende acaba bizde mi bı gariplik var diyordum. Biz erken girdik ataklara galiba. Henüz 26 günlük. Bugün sabah 7 den bu yana hiç uyumadı desem yeridir. Yeni moda bebekler mi bunlarBugün 37 günlük biz büyük ihtimalle ilk ayağını geçiriyoruz
Kısalık uykular sürekli kucakta olma istediği
Bir şeye uzun bakma , yakama yapışma
Eskiden emerek uyuyan bebek şimdi kucağımda salla salla salla anca uyuyor yatırınca tık açılan gözler
Bende bazen hiç yok gibi oluyordu bazen çok yoğun oluyordu genelde stres yaptığımda ağladığımda artıyordu rastlantı mı bilmiyorum tabi ama değişkenlik göstermesi normal demişti doktorummerhaba kızlar, doğum yapalı 12 gün geçti normalde kanamam çok fazla değildi ancak bugün yoğun bi kanama var bu şekilde bir şey yaşayan var mı acaba normal mi? ayrıca dün biraz fazla yürüdüm dinlenme fırsatım olmadı pek o etkilemiş olabilir mi
16 çıkmış biz 17 de yatış yapıldı. 15 üstü sınır demişti dr. Sizin de sinir üstü çıkmış. Doktorunuzla iletişime geçin bence. Bol bol baya bol bol emzirin ve bol yıkayın. Hergun yıkayın demişti bize. Ama biz yatış yapmistik. Ve halen 5 lerde devam ediyor.Eki Görüntüle 3627113
Kızlar anlayanınız var mı acaba
Evt bizdede kuru kabuk kalmisti yeni dün düştüKızlar göbek bağı düştükten sonra hala kuru koyu kırmızı kabuklu olan var mı veya bu durumu yaşayan? Ne zaman geçecek bu
Hala kurumuş kanlı gibi bı yapıda 28gunluk, bugün kontroldeydik sıkıntı yok zamanla duzelecekmisKızlar göbek bağı düştükten sonra hala kuru koyu kırmızı kabuklu olan var mı veya bu durumu yaşayan? Ne zaman geçecek bu
Bizim dün düştü. 25 günlük olduğunda.Hala kurumuş kanlı gibi bı yapıda 28gunluk, bugün kontroldeydik sıkıntı yok zamanla duzelecekmis
Doktorumla görüştüm canım yarın ultrason çekilecek karnından bakalım inşallah bişey çıkmaz de böyle geçer gider16 çıkmış biz 17 de yatış yapıldı. 15 üstü sınır demişti dr. Sizin de sinir üstü çıkmış. Doktorunuzla iletişime geçin bence. Bol bol baya bol bol emzirin ve bol yıkayın. Hergun yıkayın demişti bize. Ama biz yatış yapmistik. Ve halen 5 lerde devam ediyor.
Bi de bu işlemleri gece daha fazla yapınca insan çok yıpranıyor :) ben o yüzden gündüz ne kadar uyursam kar sayıyorumBiz 20 günlük olduk 5 gündür falan böyleyiz gündüz uykusu yok sürekli ağlama memede kucakta olma isteği. Memede de dalamıyor artık mecbur hafif sallaya sallaya emzikle uyutuyoruz. Yatağına 2583 kez koyuyoruz her seferinde uyanıyor ağlıyor hoppaa sar başa sakinleştirmek için uğraş dur. Sonra zaten emzirme saati geliyor. Velhasıl birbirimize yapışık ve sinir krizi geçirmeli günler…..Nasıl Yenidoğanlar ben anlamadım şimdiki bebişleri
Benim oğlumda gece 2 saate bir uyanıyor sabahta 8 den 12 1 e kadar uyumuyorBende acaba bizde mi bı gariplik var diyordum. Biz erken girdik ataklara galiba. Henüz 26 günlük. Bugün sabah 7 den bu yana hiç uyumadı desem yeridir. Yeni moda bebekler mi bunlar
İnşallah kuzum. Mavi ışık verdiler 3 gün yatti. 12 e düşünce taburcu edip poliklinik takibi yaptık hergun. Bir hafta boyunca. En son cuma gittik 5 çıktı. Daha gelmeye gerek yok dedi. Bizim de emzirme sorunumuz yoktu. Benimle oğlumun kan uyuşmazlığından olmuş dedi dr. İnşallah sizin de bişi olmaz. Ama takipte kalın mutlaka.Doktorumla görüştüm canım yarın ultrason çekilecek karnından bakalım inşallah bişey çıkmaz de böyle geçer giderbol bol da emiyor şükür ama işte olacağı varmış yatıl yapıldığında ne yapıldı peki çocuğa kaç gün yattınız
Ne atakmis bu daha şimdiden. Annem de gelip gidip nazar değdi çocuğa ağırlık var üstünde deyip duruyor Benim oğlumda gece 2 saate bir uyanıyor sabahta 8 den 12 1 e kadar uyumuyorgenel olarak kucak istiyor
Allah razı olsun bizim de kan uyuşmazlığı çıkmadı ksn gruplarımız aynı bebişle ggt yüksek gelince ultrason istedi size de çok geçmiş olsun güzel günleriniz olsun inşallahİnşallah kuzum. Mavi ışık verdiler 3 gün yatti. 12 e düşünce taburcu edip poliklinik takibi yaptık hergun. Bir hafta boyunca. En son cuma gittik 5 çıktı. Daha gelmeye gerek yok dedi. Bizim de emzirme sorunumuz yoktu. Benimle oğlumun kan uyuşmazlığından olmuş dedi dr. İnşallah sizin de bişi olmaz. Ama takipte kalın mutlaka.
inşaallah canım avuç içine baktı mıMerhaba. Bir aylık kontrolümüze 3 gün kaldı. Ve 1 kilo almış olması imkansız gibi geliyor yani bu her bebekte aynı mi bilmiyorum. Bize de tarama testinde yüksek riskli çıkmıştı. Dr muayenesinde benzetmiyorum ama içiniz rahat etsin istiyorum diyorsanız genetik doktoruna gidin demişlerdi. Büyümeden bilemeyiz gibi. İnşallah yoktur öyle birşey.
Amin amin. Sizinde hepimizindeAllah razı olsun bizim de kan uyuşmazlığı çıkmadı ksn gruplarımız aynı bebişle ggt yüksek gelince ultrason istedi size de çok geçmiş olsun güzel günleriniz olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?