- 22 Mayıs 2022
- 499
- 1.482
- 63
- 26
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #28.841
Ay rvet ya deli gibi esniyor her uyanışta da emmeye tekrar alıyoruz hadi baştan bidahaBizde öyle. Daha sıkı yapıyorum artık. Ama o beş on dakika ile kalıyor uyaniyo sanki uykusu olan baskasi tık yok
Bizimki mide gazı olduğunda yapıyor bunu gazını çıkartıp tekrar yatırıyorumKızlar benim oğluşum emerken uyuyor emmeyi bırakıyor kucakta uyumaya devam ediyor yatağa koyuyorum ilk beş on dakika problem yok sonrasında eller kollar bacaklar havada sanırsın biriyle kavga ediyor ve uyanıyor yarım kundak da yapıyorum elleirni sımsıkı dahi sarsam o eller yine dışarı çıkıyor napacağım
Ay yok yok 9. Günde değilim 18. Gün bugün de buradan düzenlemeyi unutmuşum9. Gün ben de perttim de şimdi artık eski düzenime dönmeye çalışıyorum yoksa psikolojim bozulur benim
Bende sarılık 12 değerde olduğunda mama takviyesi yaptım ama çok şükür alışmadı şuan meme ile yola devamSarılık olmasın dedik emme gücü yok diye sağıp verdik mama verdik. Şimdi beni emmiyo. Ağlicam nasıl alışacak tekrar sağıp vermek nereye kadar götürür ki ya
Sıcaktan bunalıyor olabilir ve gazı da olabilir bunlar geldi aklımaKızlar benim oğluşum emerken uyuyor emmeyi bırakıyor kucakta uyumaya devam ediyor yatağa koyuyorum ilk beş on dakika problem yok sonrasında eller kollar bacaklar havada sanırsın biriyle kavga ediyor ve uyanıyor yarım kundak da yapıyorum elleirni sımsıkı dahi sarsam o eller yine dışarı çıkıyor napacağım
Oyy Allah bağışlasın hoşgelmiş miniklerAynen aynen bende 60ml yaptım 30-30 içirdim sıpalara sıpamın birisi uykulara doyamadı daha 10 günlükler
Hahah yok 10 a dönmüşşimdi yine 9 gün yazıyor sabit mi bu 9
O kadar erken çektirmek sonucun yanlış çıkmasına sebebiyet verebilir haberin olsun canımBana sağlık ocağı kalça usg içib 40 ına kadar çekilsin istiyoruz dedi. Devlet hastanesi çocuk doktoruna gittik usg için oda nerden çıktı o 2 ay 10 günlükken çekilir dedi. Her biri başka konuşuyo.
Benim bildiğim ilk oğlumda da bu oğlumda da farklı ilde doğum yaptım iki yer de 2.ayda dedi doktorlarBana sağlık ocağı kalça usg içib 40 ına kadar çekilsin istiyoruz dedi. Devlet hastanesi çocuk doktoruna gittik usg için oda nerden çıktı o 2 ay 10 günlükken çekilir dedi. Her biri başka konuşuyo.
Bende beceremiyorum canım kilo alımı az oğlumun mama başladıkKızlar ben bu ön süt son süt olayını beceremiyorum bence siz nasıl yapıyorsunuz ne yapmam gerekiyor
Çok teşekkürler dediğiniz gibi yapmaya başladım.Evet son memeden başlarsanız kalan son sütü içmiş olur. Daha sık emzirebiliyorsanız öyle yapın ya da dediğim gibi emdikten sonra kalanı sağıp o 2-3 saatlik arada verin. İnşallah faydasını görürsünüz
Ben diğerlerindede ne kalça usg yaptırdığımızı hatırlıyom nede göz muayenesi. Unuttummu acaba yoksa yaptırmadıkmıki? Doktora takipli değildik sağlık ocağı hemşiresine göre hareket ediyorduk. Belkide atlandı bu detaylar. Yada ben unuttum 9-10 yıl geçti üstünden.Benim bildiğim ilk oğlumda da bu oğlumda da farklı ilde doğum yaptım iki yer de 2.ayda dedi doktorlar
Dört sene önce hepsini yaptirdik eşim de diyor ki yok yaptırmadıkBen diğerlerindede ne kalça usg yaptırdığımızı hatırlıyom nede göz muayenesi. Unuttummu acaba yoksa yaptırmadıkmıki? Doktora takipli değildik sağlık ocağı hemşiresine göre hareket ediyorduk. Belkide atlandı bu detaylar. Yada ben unuttum 9-10 yıl geçti üstünden.
Ben 2023te doğum yaptım göz muayenesi de kalça usg ikisini de yaptırdık.Ben diğerlerindede ne kalça usg yaptırdığımızı hatırlıyom nede göz muayenesi. Unuttummu acaba yoksa yaptırmadıkmıki? Doktora takipli değildik sağlık ocağı hemşiresine göre hareket ediyorduk. Belkide atlandı bu detaylar. Yada ben unuttum 9-10 yıl geçti üstünden.
Hahah yok 10 a dönmüşama tabi 9 fa sabit kalsaydı da şey derdim. Günler geçmiyor gibi dkdkdk
Allah allaahh o zaman yeterli emiyor karnı doyuyor mu kiÇok teşekkürler dediğiniz gibi yapmaya başladım.
O 2-3 saatlik arada hiç almıyor memeyi de biberonu da zaten çok emince ya da emip mamayı yiyince direk kusmaya başladı
Dediğinizi bir süre yaptım ama devam edemedim evdeki büyük bebekle bu çok zor oldudemek ki ben 24 saat dolmadan görmüş oldum ondan 9 gördüm. Hakikaten geçmiyor gibi mi günler yoksa sular seller gibi akıp gidiyor mu
Allah allaahh o zaman yeterli emiyor karnı doyuyor mu kiKalan son sütü sağdığınızda veremiyorsanız o zaman acaba ilk önce sulu sütü sağıp bi 5 dk falan sonra mı emzirmeye başlasanız. Diğer türlü yağlı kısmı yine içememiş oluyor
Bazen bir saat 3 gün gibi geliyordemek ki ben 24 saat dolmadan görmüş oldum ondan 9 gördüm. Hakikaten geçmiyor gibi mi günler yoksa sular seller gibi akıp gidiyor mu
Allah allaahh o zaman yeterli emiyor karnı doyuyor mu kiKalan son sütü sağdığınızda veremiyorsanız o zaman acaba ilk önce sulu sütü sağıp bi 5 dk falan sonra mı emzirmeye başlasanız. Diğer türlü yağlı kısmı yine içememiş oluyor
Mrb cnm hayrli olsun bebisiniz bende suan gebeyim konuyla alakasiz ama bilgim yok diye soruyorm 18 haftalik gebeyim saglik ocagina gitmem lazimmis dogrumu bide sabahmi gitmelym siz gittiysenin bilgilendirirmisinizDediğinizi bir süre yaptım ama devam edemedim evdeki büyük bebekle bu çok zor oldu
Ama en mantıklısı gerçekten ön sütü çekip yağlı sütle emzirmek olacak sanırım yoksa kilo alımı sınırda çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?