2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Bizimki mide gazı olduğunda yapıyor bunu gazını çıkartıp tekrar yatırıyorum

Sarılık olmasın dedik emme gücü yok diye sağıp verdik mama verdik. Şimdi beni emmiyo. Ağlicam nasıl alışacak tekrar sağıp vermek nereye kadar götürür ki ya
Bende sarılık 12 değerde olduğunda mama takviyesi yaptım ama çok şükür alışmadı şuan meme ile yola devam

Sıcaktan bunalıyor olabilir ve gazı da olabilir bunlar geldi aklıma

Bana sağlık ocağı kalça usg içib 40 ına kadar çekilsin istiyoruz dedi. Devlet hastanesi çocuk doktoruna gittik usg için oda nerden çıktı o 2 ay 10 günlükken çekilir dedi. Her biri başka konuşuyo.
O kadar erken çektirmek sonucun yanlış çıkmasına sebebiyet verebilir haberin olsun canım

Bana sağlık ocağı kalça usg içib 40 ına kadar çekilsin istiyoruz dedi. Devlet hastanesi çocuk doktoruna gittik usg için oda nerden çıktı o 2 ay 10 günlükken çekilir dedi. Her biri başka konuşuyo.
Benim bildiğim ilk oğlumda da bu oğlumda da farklı ilde doğum yaptım iki yer de 2.ayda dedi doktorlar

Çok teşekkürler dediğiniz gibi yapmaya başladım.
O 2-3 saatlik arada hiç almıyor memeyi de biberonu da zaten çok emince ya da emip mamayı yiyince direk kusmaya başladı

Benim bildiğim ilk oğlumda da bu oğlumda da farklı ilde doğum yaptım iki yer de 2.ayda dedi doktorlar
Ben diğerlerindede ne kalça usg yaptırdığımızı hatırlıyom nede göz muayenesi. Unuttummu acaba yoksa yaptırmadıkmıki? Doktora takipli değildik sağlık ocağı hemşiresine göre hareket ediyorduk. Belkide atlandı bu detaylar. Yada ben unuttum 9-10 yıl geçti üstünden.

Dört sene önce hepsini yaptirdik eşim de diyor ki yok yaptırmadık

Ben 2023te doğum yaptım göz muayenesi de kalça usg ikisini de yaptırdık.
Ama bende sağlık personeliyim bizim hastanedeki göz doktorları göz muayenesini 3.ayda istiyor öncesinde yapılan muayenelerde bebek küçük olduğu için ölçümler yanlış olabilir diyorlar.
Prematüre değilse 3.aylık gitmek lazım göz kontrolüne
Ben 3.ayda 12.ayda bir de 3 yaşta göz kontrolüne götüreceğim

Hahah yok 10 a dönmüş ama tabi 9 fa sabit kalsaydı da şey derdim. Günler geçmiyor gibi dkdkdk
demek ki ben 24 saat dolmadan görmüş oldum ondan 9 gördüm. Hakikaten geçmiyor gibi mi günler yoksa sular seller gibi akıp gidiyor mu
Çok teşekkürler dediğiniz gibi yapmaya başladım.
O 2-3 saatlik arada hiç almıyor memeyi de biberonu da zaten çok emince ya da emip mamayı yiyince direk kusmaya başladı
Allah allaahh o zaman yeterli emiyor karnı doyuyor mu ki Kalan son sütü sağdığınızda veremiyorsanız o zaman acaba ilk önce sulu sütü sağıp bi 5 dk falan sonra mı emzirmeye başlasanız. Diğer türlü yağlı kısmı yine içememiş oluyor

Dediğinizi bir süre yaptım ama devam edemedim evdeki büyük bebekle bu çok zor oldu
Ama en mantıklısı gerçekten ön sütü çekip yağlı sütle emzirmek olacak sanırım yoksa kilo alımı sınırda çok üzülüyorum

Bazen bir saat 3 gün gibi geliyor bazen de üç gün bir saatte geçiyor gibi oluyor

Kızlar bebeğim 46 günlük oldu.
Sürekli meme istiyor. Gündüzleri emerek uyur ama yatırdığım an gözünü açar bi daha uyumaz. Hemen meme istiyor bir şeyle de oyalanmıyor
Sürekli emdiğinden kusması ve gazı var. Büyük ihtimalle de midesi de rahatsızlanıyor uyumakta zorluk çekiyor.
Emzik en başlarda tutmuştu şimdi tutmuyor.
Modelini değiştirip şu anne ucuna benzeyenlerden alayım diyorum etki eder mi sizce?
İlk bebeğim tecrübesizlik de var tabi.
Napayım sizce?
Şu ana kucakları var ya ondan alsam durur mu ki ya
Sürekli memede olması mesele değil kilo olarak önde gidiyor midesi büyüyecek o sıkıntı

Mrb cnm hayrli olsun bebisiniz bende suan gebeyim konuyla alakasiz ama bilgim yok diye soruyorm 18 haftalik gebeyim saglik ocagina gitmem lazimmis dogrumu bide sabahmi gitmelym siz gittiysenin bilgilendirirmisiniz

Göbeği düştü ama içi kuru kanlı. Gazlı bez koydum 4. Gün hala hafif sürüntülü kan bulaşıyo gazlı beze.
Batikonla pıt pıt yaptım sabah ama bilmiyorum kapanması gecikti sanırım ne yapmam lazım?
Ağladıkça oluyor bence kendini zorladığı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…