2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Kızlar bir başka konu da bebek hareketleri ve yapısı:
Bugün gelen misafirimin 2 kız çocuğu var. Büyük olan çok sakin ve derin bir çocuk. Küçük olan çok hareketli sosyal ve biraz da sağa sola geçiriyor arada ben ona anne karnındaki hallerini sormuştum. Büyük olan çok nadir tekme atarmış daha çok süzülür gibiymiş hareketleri. Küçük olan ise tay gibi tekmeliyormuş çok hareketliymiş. Bebeğimizin anne karnındaki hareketleri sizce yapısını yansıtıyor mu sizde tekme durumları ve yapı nasıl? Bu teoriye göre minik bir tay da bize gelecek sanırım

Bence genel geçer bi kuralı yok, şans meselesi

Kızım karnımda çok hareketli idi. Göbeğim bi oyna bi bu yana, şekilden şekle girerdi. Ama doğdu. Mis gibi. Sakin, ağlamaz, uykusunu uyur, kendi kendine oyalanır, devamlı kucak istemez, memnuniyetsiz değil… Annem bugün olmuş, sakın çocuk baktım büyüttüm deme der

Eşim kuduruk bi oglanmıs. Ben kendime yoruyorum bu hali Yani benim yüksek kaliteli genlerim bunlar

Şaka bi yana ben iki oğlandan sonra gelen kız çocuğu olduğumdan mı bilmem, annem hep şaşkınlıkla anlatır. Sen mamanı yerdin uyurdun. Uyanırdın ağlamazdın. Etrafı izlerdin. Süs bebeği gibi öylece otururdun. Gülerdin. Hatta bi ara o kadar şüphe etmiş ki benden, bi zihinsel yada mental sorun old düşünmüş. Beni Dr a götürmüş. Bu sebeple

Benimkinin rutinleri var belli zamanlarda tekmeliyor ama genelde geriniyor gibi de çünkü bi anda eli ayağı artık kafası neyse çıkıyor inşallah sakin bir oğlum olur kardeşimin ki 9 aylık terör estiriyor şimdiden

Ama şu bi gerçek ki, annenin hamilelik sürecince içinde bulunduğu ortam, psikolojisi, mutluluğu çocuğu etkiliyor. Bu bilimsel bir gerçek.

Stresli, üzgün, mutsuz annenin çocuğu da gergin, huzursuz bi bebek olabiliyor.

Bu bakımdan hamileliğimin başında 3-4 ay çok zor zamanlar geçirdiğim için, içimde kendime hatırlatmak istemediğim büyük bir korku var

O sebeple insanlardan, özellikle arayıp sadece derdini anlatıp beni duygusal çöp kutusu gibi kullanabilecek kişilerden, aile içi huzursuzluklardan ve hatta yakınım olmasına rağmen (insanların toplu olarak bulunduğu fitne, haset, dedikodu ortamı olabilecek) düğün dernek ortamlarına bile girmedim. Doğumdan sonra uğrayıp hediyelerini veririm.

Ya anne karnındaki hallerine göre pek bilmiyorum açıkçası oğlum karnımda asırı hareketliydi doğdu büyüdü hala öyle dakika durmuyor şimdiki kızım karnımda o da hareketli bakalım napıcaz kız kardesimin kızı doğdu yenidoğan halinde yanındaydım çok rahattı oğluma göre sıfır gaz filan

Şekerim beni az çok tanıdınız, son 3-4 aydır olan aksilik üst üste geldi ve ben artık sinirlerimi kontrol edemez bir hale geldim. Gözlemim çoğu gebenin böyle buhranlar yaşadığı o yüzden korkmak yerine ileriye bakmaya çalışıyorum tekrarlamamaya çalışıyorum başka şansım yok şu saatten sonra

İnan ben de aynıyım. Çoğumuz gibi..

Misal, eşime bi dalasım var. Rahatsız edici hareketleri var. Uzun zamandır sabrediyorum. Tutuyorum kendimi. Tek sebebi bu.

İnan ben de aynıyım. Çoğumuz gibi..

Misal, eşime bi dalasım var. Rahatsız edici hareketleri var. Uzun zamandır sabrediyorum. Tutuyorum kendimi. Tek sebebi bu.
Bu durum çok oluyormuş sanırım. Bende de oluyor, başkalarından da duymuştum. Umarım lohusalıkla bu durum azalır, artmasından korkuyorum

Kızlar bugün bebiş çok az hareket ediyor. Sabah kahvaltıdan sonra normalde reçel falan yedim mutlaka hareket ederdi etmedi. Eşimle baya dürttük sonra hareket etti ama uğraştık baya. Uyuyormuş herhalde falan diye düşündük. Sonra yine hareketler kesildi. Aradan 2-3 saat geçtikten sonra kendi kendine hareket etti vurdu biraz. Sonra yine hareketler kesildi. 3 saattir falan yine hareket etmiyor. Acile gitmeye gerek var mı sizce

Ben olsam giderdim canım umarım her şey yolundadır

Ben de gece göğüs ağrısından uyuyamadım o yüzden şu an yeni uyanarak telafi ettim. Gece uykusuzluğu şimdiden başladı tansiyon meselesi mi acaba

Bebiş bazen az bazen çok hareket edebiliyor ben çok yaşıyorum onu. Acillik bir durum olduğunu sanmıyorum ama senin için hiç rahat değilse gidip görün istersen.

Merhaba sizinle hemen hemen aynı haftadayız siz benden 2 gün öndesiniz heralde. Bu durum arada benim de başıma geliyor. Solunuza doğru yatın. Biraz sakinleşin hareketlerinizi kesin rahatlamaya çalışın. 1 saat içinde kaç kez hareket ettiğini sayın. Eğer hiç etmezse gidin. Ama sanmıyorum ben de soluma yatıyorum bayadır hareket alamayınca biraz sakinliyorum sonra pıtı pıtı vuruyor

Heyy maşallahhh doğuma kadar kaç olurmuş 4 olur heralde Yaa sağlıkla gelsin ele avuca geleceği için aslında şanslısınız Önceki doğumunuzda şeker normal miydi normal doğum yapmışsınız. Demek ki şeker her doğumda değişebiliyor.

Kızlar bende bugün bir sınır var ki Allah bi sakinlik versin böyle öfkem burnumdan çıkıyo sanki. Şöyle birini evire çevire dövsem içim anca soğur. Böyle ani yükselmeler size de geliyo mu?

Maalesef bana da geliyor o sinir. Ben şeye bağlıyorum; geceleri artık verimli uyuyamıyorum dön o yana dön bu yana, wc ye kalk, oram buram ağrısın sürekli vs vs...Uykusuzluk sinir patlamasına neden oluyor gerçekten

Olabilir belki uyuyordur belki sen de çok yoruldun. Ama ne desek için rahat ettirmeyecek gibiyse gidin ♡

İşlevli Bence bu enerjinin bir sebebi de erkek çocuğa sahip olmak . Alışılmış bir güç var bünyede inşallah bana da sonradan yüklenir hamaratlık amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…