- 12 Aralık 2013
- 921
- 3.136
- 313
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #15.081
Çok fena hemde bazen gerilim yüklü elektrik telleri gibi oluyorum sonrada bi ani boşalma ile ağlıyorum çok saçma
Yemin ederim küçük köpek siniri bu. Kocama da yapmadığım eziyet kalmadı. Ama kontrol edemiyorumHee benim her zamanki halim valla. Derin nefes alıp veriyorum sakinliyorum.
Bence genel geçer bi kuralı yok, şans meselesiKızlar bir başka konu da bebek hareketleri ve yapısı:
Bugün gelen misafirimin 2 kız çocuğu var. Büyük olan çok sakin ve derin bir çocuk. Küçük olan çok hareketli sosyal ve biraz da sağa sola geçiriyor aradaben ona anne karnındaki hallerini sormuştum. Büyük olan çok nadir tekme atarmış daha çok süzülür gibiymiş hareketleri. Küçük olan ise tay gibi tekmeliyormuş çok hareketliymiş. Bebeğimizin anne karnındaki hareketleri sizce yapısını yansıtıyor mu sizde tekme durumları ve yapı nasıl? Bu teoriye göre minik bir tay da bize gelecek sanırım
Benimkinin rutinleri var belli zamanlarda tekmeliyor ama genelde geriniyor gibi de çünkü bi anda eli ayağı artık kafası neyse çıkıyorKızlar bir başka konu da bebek hareketleri ve yapısı:
Bugün gelen misafirimin 2 kız çocuğu var. Büyük olan çok sakin ve derin bir çocuk. Küçük olan çok hareketli sosyal ve biraz da sağa sola geçiriyor aradaben ona anne karnındaki hallerini sormuştum. Büyük olan çok nadir tekme atarmış daha çok süzülür gibiymiş hareketleri. Küçük olan ise tay gibi tekmeliyormuş çok hareketliymiş. Bebeğimizin anne karnındaki hareketleri sizce yapısını yansıtıyor mu sizde tekme durumları ve yapı nasıl? Bu teoriye göre minik bir tay da bize gelecek sanırım
Ya anne karnındaki hallerine göre pek bilmiyorum açıkçası oğlum karnımda asırı hareketliydi doğdu büyüdü hala öyle dakika durmuyor şimdiki kızım karnımda o da hareketli bakalım napıcazKızlar bir başka konu da bebek hareketleri ve yapısı:
Şekerim beni az çok tanıdınız, son 3-4 aydır olan aksilik üst üste geldi ve ben artık sinirlerimi kontrol edemez bir hale geldim. Gözlemim çoğu gebenin böyle buhranlar yaşadığı o yüzden korkmak yerine ileriye bakmaya çalışıyorum tekrarlamamaya çalışıyorum başka şansım yok şu saatten sonraAma şu bi gerçek ki, annenin hamilelik sürecince içinde bulunduğu ortam, psikolojisi, mutluluğu çocuğu etkiliyor. Bu bilimsel bir gerçek.
Stresli, üzgün, mutsuz annenin çocuğu da gergin, huzursuz bi bebek olabiliyor.
Bu bakımdan hamileliğimin başında 3-4 ay çok zor zamanlar geçirdiğim için, içimde kendime hatırlatmak istemediğim büyük bir korku var
O sebeple insanlardan, özellikle arayıp sadece derdini anlatıp beni duygusal çöp kutusu gibi kullanabilecek kişilerden, aile içi huzursuzluklardan ve hatta yakınım olmasına rağmen (insanların toplu olarak bulunduğu fitne, haset, dedikodu ortamı olabilecek) düğün dernek ortamlarına bile girmedim. Doğumdan sonra uğrayıp hediyelerini veririm.
İnan ben de aynıyım. Çoğumuz gibi..Şekerim beni az çok tanıdınız, son 3-4 aydır olan aksilik üst üste geldi ve ben artık sinirlerimi kontrol edemez bir hale geldim. Gözlemim çoğu gebenin böyle buhranlar yaşadığı o yüzden korkmak yerine ileriye bakmaya çalışıyorum tekrarlamamaya çalışıyorum başka şansım yok şu saatten sonra
Bu durum çok oluyormuş sanırım. Bende de oluyor, başkalarından da duymuştum. Umarım lohusalıkla bu durum azalır, artmasından korkuyorumİnan ben de aynıyım. Çoğumuz gibi..
Misal, eşime bi dalasım var. Rahatsız edici hareketleri var. Uzun zamandır sabrediyorum. Tutuyorum kendimi. Tek sebebi bu.
Ben olsam giderdim canım umarım her şey yolundadırKızlar bugün bebiş çok az hareket ediyor. Sabah kahvaltıdan sonra normalde reçel falan yedim mutlaka hareket ederdi etmedi. Eşimle baya dürttük sonra hareket etti ama uğraştık baya. Uyuyormuş herhalde falan diye düşündük. Sonra yine hareketler kesildi. Aradan 2-3 saat geçtikten sonra kendi kendine hareket etti vurdu biraz. Sonra yine hareketler kesildi. 3 saattir falan yine hareket etmiyor. Acile gitmeye gerek var mı sizce
Bende de acayip nefes darlığı başladı birde kalbim çok hızlı atıyor sabahtan beri tansiyonum iyi yemekten önce 10/6 yemekten sonra 11/7 çıktı yüksek olmasından korktum ama geçmedi göğsüm daralıyor Salı günü kontrol var soracağım bu haftalardan sonra normal mi tecrübeli anneler daha iyi bilir
Ay valla bilemedim ki tansiyonum da normal seyirde hep bende ondan korktumBen de gece göğüs ağrısından uyuyamadım o yüzden şu an yeni uyanarak telafi ettim. Gece uykusuzluğu şimdiden başladı tansiyon meselesi mi acaba
Kızlar bugün bebiş çok az hareket ediyor. Sabah kahvaltıdan sonra normalde reçel falan yedim mutlaka hareket ederdi etmedi. Eşimle baya dürttük sonra hareket etti ama uğraştık baya. Uyuyormuş herhalde falan diye düşündük. Sonra yine hareketler kesildi. Aradan 2-3 saat geçtikten sonra kendi kendine hareket etti vurdu biraz. Sonra yine hareketler kesildi. 3 saattir falan yine hareket etmiyor. Acile gitmeye gerek var mı sizce
Kızlar bugün bebiş çok az hareket ediyor. Sabah kahvaltıdan sonra normalde reçel falan yedim mutlaka hareket ederdi etmedi. Eşimle baya dürttük sonra hareket etti ama uğraştık baya. Uyuyormuş herhalde falan diye düşündük. Sonra yine hareketler kesildi. Aradan 2-3 saat geçtikten sonra kendi kendine hareket etti vurdu biraz. Sonra yine hareketler kesildi. 3 saattir falan yine hareket etmiyor. Acile gitmeye gerek var mı sizce
Selam kızlar nasılsınız
Bende 2 sinde kontrolüm vardı bir tosuncuk geliyor 32. Hafta 2450 kilosu bu kiloyla giderse normal doğurmazsin dedi şekerden dolayı kilosu ve suyumun fazla olduğuna karar verdiler büyük ihtimalle sebep buydu dediler.ayrıca insülin verdiler 6 ünite haftaya cuma kontrolüm var. Onun dışında herşey yolunda çok şükür
Ben normal doğurduğum için öncesi sonrası ne giyilir bilemedim kızımda giydiğim alt üst pijama takımım var bir tanede goguse kadar düğmeli gecelik gibi birseyim var yeni birşey almak istemiyorum olur mu sizce altta dikiş olacağı için önden komple düğmeli gecelik mi almak lazım .
Dr sakın yenidoğan kıyafet alma dedi
Kızlar bende bugün bir sınır var ki Allah bi sakinlik versin böyle öfkem burnumdan çıkıyo sanki. Şöyle birini evire çevire dövsem içim anca soğur. Böyle ani yükselmeler size de geliyo mu?
Olabilir belki uyuyordur belki sen de çok yoruldun. Ama ne desek için rahat ettirmeyecek gibiyse gidin ♡Kızlar bugün bebiş çok az hareket ediyor. Sabah kahvaltıdan sonra normalde reçel falan yedim mutlaka hareket ederdi etmedi. Eşimle baya dürttük sonra hareket etti ama uğraştık baya. Uyuyormuş herhalde falan diye düşündük. Sonra yine hareketler kesildi. Aradan 2-3 saat geçtikten sonra kendi kendine hareket etti vurdu biraz. Sonra yine hareketler kesildi. 3 saattir falan yine hareket etmiyor. Acile gitmeye gerek var mı sizce
Bende yatarım bakma sen, iş yaptıkça yazıyorum hamarat gösteriyor, oğlumla da oynarız şimdi parka çıkacağız, o kendi dağınıklığıni topluyor, eşyalarını yerleştiriyor, koltukların altını da süpürüyor, sağolsun üç yasinda ama işlevli, tabii temizlik bitince odasına malzemlerini geri indiriyor dolabindan ama olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?