2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Selam kızlar nasılsınız
Bende 2 sinde kontrolüm vardı bir tosuncuk geliyor 32. Hafta 2450 kilosu bu kiloyla giderse normal doğurmazsin dedi şekerden dolayı kilosu ve suyumun fazla olduğuna karar verdiler büyük ihtimalle sebep buydu dediler.ayrıca insülin verdiler 6 ünite haftaya cuma kontrolüm var. Onun dışında herşey yolunda çok şükür
Ben normal doğurduğum için öncesi sonrası ne giyilir bilemedim kızımda giydiğim alt üst pijama takımım var bir tanede goguse kadar düğmeli gecelik gibi birseyim var yeni birşey almak istemiyorum olur mu sizce altta dikiş olacağı için önden komple düğmeli gecelik mi almak lazım .
Dr sakın yenidoğan kıyafet alma dedi

Ben biliyordummmm. Bir tosun geldiğini o değil de böyle giderse, sen nasıl taşıyacaksın bu tosunu? kesinlikle 3-6 Aydan başla giysi almaya. Ancaaaa

İnsülinle denge bulur sanıyorum.
Ben sezaryende iki gecelik götürmüştüm önceki doğumumda. Şimdi yine iki gecelik, bi pijama hazırladım. Gecelikler, emzirirken gogsu dışarı çıkaracak kadar düğmeli oluyor zaten. Dikiş kontrolü için direkt eteği kaldırıyorlar

Bir gecelik bi pijama da yeter sanıyorum. Yüksek bel külotlar lazım 1-2 tane.

Ayy maşallah tosunuma hiç doğum tecrübem olmadığı için o konuda yorum yapamayacağım ama benim de gidişatım senin gibi sanırım canım benim de önden gidiyor ve kilolu görünüyor sen nasıl ilerlersen buraya da yaz da bize de tecrübe olsun sağlıkla huzurla gelsin inşallah

Yanaklar top top boyu haftayla uyumlu 40 cm ama kilo 2450 diyor pehlivan geliyor diyor Dr um. inşaallah doğuma kadar biraz boyuda uzar ordan oraya yuvarlanacakz yoksa valla iki tane yenidoğan üç tane 0-3 ay almıştım artık 0-3 aylari koyacağım hastane çantasına

Hay maşallah tosuncukkkkk yerim onu yaaaa sağlıkla gelsin annesini yormadan inşallah

Kızlar bende bugün bir sınır var ki Allah bi sakinlik versin böyle öfkem burnumdan çıkıyo sanki. Şöyle birini evire çevire dövsem içim anca soğur. Böyle ani yükselmeler size de geliyo mu?
Çok fena hemde bazen gerilim yüklü elektrik telleri gibi oluyorum sonrada bi ani boşalma ile ağlıyorum çok saçma

Halıyı yikattim.begenmedim koltukları yikattim.begenmedim, masanın sandalyelerin banyoda fosur fosur yıkadım aksamada kocama çökücem koltukları bı silsin ovalaya ovalaya, çözümler tükenmez
Kız vallahi her eve lazımsın, hiç durmadan çalışıyorsun maşallah sana. Bi de küçük çocuk da var kocişin kiymetini bilsin allah da bana biraz enerji versin inşallah Bi o tarafa Bi bu tarafa yuvarlanmaktan başka bisey yapmıyorum

28+5te 1350 kg idi bizimki ben abisinin usg si ile karşılaştırdım abisinden 150-200 kg fazla aşağı yukarı buna da sevinmiştim abisi 37+5 te doğdu son iki haftasında kilo almadı başka risk faktörleri de olunca beklemeden sezaryene girdim. Dr bunun bünyesel olduğunu benim fazladan yediklerimin bi etkisinin olmayacağı söylemişti ama bu bebişte protein kuruyemiş tüketimimi artırdım bilmiyorum etkisi olur mu.
İlk oğlumun persentili hala düşük yüzde 3ün altında kilosu. Yeme bozukluğu var inşallah kardeşi böyle olmaz diye dua ediyoruz. En azından ondan görüp biraz yemesini artırır

Benim ben aksam uzun bı kusma nöbeti geçirdim dogurana kadar prenses mirenses dönemi yok
Ay evet ya eskiden böyle hani çocuk doğurmak bi marifetmiş gibi gören kadınları bi tuhaf karşılardım ama şimdi çok hak veriyorum çok doğurmak kesinlikle bi marifet arkadaşlar

Halıyı yikattim.begenmedim koltukları yikattim.begenmedim, masanın sandalyelerin banyoda fosur fosur yıkadım aksamada kocama çökücem koltukları bı silsin ovalaya ovalaya, çözümler tükenmez
Ay bizim koltukların kılıfları çıkıyor makineye atılıyor o konuda avantajlıyım ama halıları benim de vermem lazım. 33. Haftada vermeyi planlıyorum

Oy maşallah bayılırım tosuncuk bebişlereee boğum boğum olur mu acaba kolları da bizimki erken doğacağı için muhtemelen minik olacağız

Gözünüz aydın ladycim inşallah bebişin de sağlıklı bir şekilde taburcu olduğu haberini en yakın zamanda alırız
Ben de kızlar gibi düşünüyorum buzluğuna koymalık hazır yiyecekler güzel olur şahsen bana gelebilcek en güzel hediye onlar olurdu

Bende yatarım bakma sen, iş yaptıkça yazıyorum hamarat gösteriyor, oğlumla da oynarız şimdi parka çıkacağız, o kendi dağınıklığıni topluyor, eşyalarını yerleştiriyor, koltukların altını da süpürüyor, sağolsun üç yasinda ama işlevli, tabii temizlik bitince odasına malzemlerini geri indiriyor dolabindan ama olsun

Öyle diyorsun da, benim evi b.k götürüyor misal. Ama diyorum şimdi temizlesem yine kirlenecek.

Yazık olur. Biraz daha kirlensin hele Doğuma doğru temizlerim.

(Sanki doğum olacağı tarihi biliyorum da )

Öyle diyorsun da, benim evi b.k götürüyor misal. Ama diyorum şimdi temizlesem yine kirlenecek.

Yazık olur. Biraz daha kirlensin hele Doğuma doğru temizlerim.

(Sanki doğum olacağı tarihi biliyorum da )
Olur ya benim bı camlar kaldı oda yazın temizledim en son sonra yatmak zorunda kaldım, yagmurdu karşı derken, elimi surmedim çamurlu çamurlu oldu, bir iki hafta daha geçsin de arka odalarda sıkıntı yok oturma odası büyük camlı balkon tarzında çıkmalı orayı bı sileceğim çamur dolmuş önü açmaya açmaya, yavaş yavaş yapicam işte ne kadar vakit kaldı bilinmez hazır olsun

Ben de tiksine tiksine yiyorum ama kendimi değil bebeği düşünmek zorundayım et yemediğim için küçük kaldı.
Leydiciğim darısı bebişin taburcusuna olsun inşallah.
Halıların kötü yıkandığı nereden anlaşılıyor bize poşetli geldi bakmadım kız yeter okurken ben yoruldum varsın kıyı köşe kalsın sen dinlen. Ben çok zorlanıyorum yere oturup kolumun yetiştiği yerin tozunu alabiliyorum sadece. Süpürüp silmeyi eşim yapıyor. İyice güçten düştüm
Kızlar bende bugün bir sınır var ki Allah bi sakinlik versin böyle öfkem burnumdan çıkıyo sanki. Şöyle birini evire çevire dövsem içim anca soğur. Böyle ani yükselmeler size de geliyo mu?
Hee benim her zamanki halim valla. Derin nefes alıp veriyorum sakinliyorum.

Halının rengi açık normalde, yıkamadan geldi daha koyu tozu üstüne çıkmışta yıkanmamış gibi, parça parça yapıyorum ya hem hareket oluyor biraz yorucu ama bunları da yapmasam miskinlikten totom kalkmyor

Hastanede söylerler anlık alınacak şeyler onlar, tavsiye verirler ya da direkt verirler bende vermişlerdi kullanmaya gerek olmamıştı, ne al desek yalan olur bebise yaramayabilir

Golden Gate tavsiye ediyolar bi araştırır mısın onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…