- 27 Nisan 2020
- 731
- 2.539
- 113
- 31
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #15.101
Benimki de çok alıngan geliyor son zamanlarda , ya senin bana tolerans gösterip anlayışlı olman lazım benden tahammül bekliyorsun ya sabır diye patlayasım geliyorİnan ben de aynıyım. Çoğumuz gibi..
Misal, eşime bi dalasım var.Rahatsız edici hareketleri var. Uzun zamandır sabrediyorum. Tutuyorum kendimi. Tek sebebi bu.
Ben neredeyse hiç uyumuyorum 12-3 arası sadece, sonrası nöbet başliyor. Bi de sabah kalkıp işe gidiyorumMaalesef bana da geliyor o sinir. Ben şeye bağlıyorum; geceleri artık verimli uyuyamıyorum dön o yana dön bu yana, wc ye kalk, oram buram ağrısın sürekli vs vs...Uykusuzluk sinir patlamasına neden oluyor gerçekten
Kızlar bir başka konu da bebek hareketleri ve yapısı:
Bugün gelen misafirimin 2 kız çocuğu var. Büyük olan çok sakin ve derin bir çocuk. Küçük olan çok hareketli sosyal ve biraz da sağa sola geçiriyor aradaben ona anne karnındaki hallerini sormuştum. Büyük olan çok nadir tekme atarmış daha çok süzülür gibiymiş hareketleri. Küçük olan ise tay gibi tekmeliyormuş çok hareketliymiş. Bebeğimizin anne karnındaki hareketleri sizce yapısını yansıtıyor mu sizde tekme durumları ve yapı nasıl? Bu teoriye göre minik bir tay da bize gelecek sanırım
Aynısı yeminleBenimki de çok alıngan geliyor son zamanlarda , ya senin bana tolerans gösterip anlayışlı olman lazım benden tahammül bekliyorsun ya sabır diye patlayasım geliyor
Bak bu olabilir, her an uçan kaçan "birşeyi" yakalamaya çalışmaktan kalan bı atiklik olabilirİşlevliBence bu enerjinin bir sebebi de erkek çocuğa sahip olmak . Alışılmış bir güç var bünyede inşallah bana da sonradan yüklenir hamaratlık amin
Ben ben çok acayip ilk defa oldu sabah uyanır uyanmaz çarpıntı pıt pıt kalbim yerinden çıkacak gibi nefes almak zorlaştı korktum sonra biraz dik oturdum vs derken daha iyiye gitti tansiyonum da iyi şükür sadece nabzım yüksek akşam yemekten sonra ölçtüm 10/6 nabız 117Umutvari bana kalsa sadece biraz daha sakin bi gününde derim. Benimki de öyle, şiddeti az daha olsa hareketini hissediyorsam endişe etmemeye çalışıyorum. Ama stres de iyi değil. Huzursuz olacaksan hastaneye gitmek en iyisi.
Kızlar kim çarpıntıyı sormuştu hatırlayamadım ama bana da oluyor. Dün akşam uyuyacağım kalbim sanki pır pır. Nefesim yetmiyor.
Oysa sadece yatakta uzanıyorum. Yani sebep olacak bi şey de yok. Bir süre bekledim. Geçmedi. Tansiyon aletiyle ölçtüm. Nabız normal, tansiyon 12.3/ 8.2 falan. E bu ne yani ? Sonra geçti. Bana kalırsa daha çok akşamları oluyor
Ben ilk hafta aptamil sıvı mama kullanmıştım kullanımı çok rahat oluyor, hastanede de onu vermişlerdiKızlar ilk doğumda mama kullanan olduysa tavsiye verir misiniz? Ben ilk günler sütümün az gelme ihtimaline karşın çocuk sarılık olmasın diye biraz mama takviyesi yapabilirim. Memnun kaldığınız organik mamalara bakayım ben de.
Benim bebişim de böyle rutinleri belli hareketleri belli. Böyle belli zamanlarda yapıyor genellikle geriniyor sertleştiriyor karnımıBenimkinin rutinleri var belli zamanlarda tekmeliyor ama genelde geriniyor gibi de çünkü bi anda eli ayağı artık kafası neyse çıkıyorinşallah sakin bir oğlum olur kardeşimin ki 9 aylık terör estiriyor şimdiden
Ayy bu ben sabah gözüme batıp duruyor bi tane geçiresim varİnan ben de aynıyım. Çoğumuz gibi..
Misal, eşime bi dalasım var.Rahatsız edici hareketleri var. Uzun zamandır sabrediyorum. Tutuyorum kendimi. Tek sebebi bu.
Aynı benimde öyle sertleştiriyor dediğiniz gibiBenim bebişim de böyle rutinleri belli hareketleri belli. Böyle belli zamanlarda yapıyor genellikle geriniyor sertleştiriyor karnımı
Ayy bu ben sabah gözüme batıp duruyor bi tane geçiresim varsabah en son bana bişey söylediğinde arkasından taklitini yapıp göz devirdiğimi farkettim
Kızlar benim karnım bir haftadır falan yürüdüğümde sertleşiyor bu neden oluyor acaba sizde de var mı bu durum zaten sola veya sağa sertleşme oluyor sık sık ama genel olarak da oluyor ayaktayken falan
Normal herhalde o zaman ben de 22.haftadan beri yaşıyorum ama daha sık oluyor sanki artık27.haftadayım son bir iki haftadır her gün belki 10 kere sertleşiyordur. Ne zaman olacağı da belli olmuyor yatarken ayaktayken yürürken vs. Kontrolüm 30 Nisandaydı. Her şey normal dendi. Rahim ağzı da ölçüldü sorun görülmedi. 18.haftamdan beri de sertleşme yaşıyorum ayrıca.
Normal herhalde o zaman ben de 22.haftadan beri yaşıyorum ama daha sık oluyor sanki artık
Canım bunu doktora sorduğumda ayaktayken sert olmasına bakma demişti. Sırt üstü uzanınca göbüşün sertse o zaman bi gel bakalım ama sırt üstü uzanınca genelde yumuşar demişti. Sırt üstü uzanarak kontrol etsene bi deKızlar benim karnım bir haftadır falan yürüdüğümde sertleşiyor bu neden oluyor acaba sizde de var mı bu durum zaten sola veya sağa sertleşme oluyor sık sık ama genel olarak da oluyor ayaktayken falan
Kuşum çok rahatladım aklım sendeydiKızlar akşam kadar hareket olmayınca doktoruma yazdım. Ondan cevap beklerken de yemek yedik. Bugün fast food yedim izin verdim kendime. Ve çocuğum deli gibi hareket etmeye başladı çok şükür. Meğer küçük bebeğimin sağlıksız yiyeceklere ihtiyacı varmışçok şükür şimdi hareketli gitmeye gerek kalmadı sanırım. Teşekkür ederim hepinize Taranta lady peacock tilyam R rihen97 fenomendar Vaalbara
Benim bazen sırt üstü uzanırken bir tarafta baskı hissediyorum orası sertleşiyor ve şişiyor. İtiyor diye düşünüp takmıyorum ben. Ciddi mi acaba bu durum? 1-2 aydır böyleyizCanım bunu doktora sorduğumda ayaktayken sert olmasına bakma demişti. Sırt üstü uzanınca göbüşün sertse o zaman bi gel bakalım ama sırt üstü uzanınca genelde yumuşar demişti. Sırt üstü uzanarak kontrol etsene bi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?