• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Canimcimm ne guzel yoklugumuzun fark edilmesii 🥹🥹sessiz takip ediyorum birkac haftadir size guncel durumlari haber edemesemde sizi takip ettim😎herseyden haberim var ❤️🤗🤗Malum tasinma vardi benimde cok zor oldu hamilelikle birlikte.Ayni zamanda annemde tasindi birbirimize pek yardim edemedik. Ustune covidde gelince yamulup kaldim🫠 Neyseki toparladim bu haftaa ev duzene girdi sayilir , bebeginde mobilyalari esyalari geldi yikama utuleme yerlestirme derken totomun ustune anca oturabildim 🤗
Herkes bu vakti mi buldu taşınmak için yahu 😂 kolay gelsin sen de zorlama kendini dikkat et, fırsat buldukça dinlen
Bende biraz korku var sanki ilkmiş gibi ya
Niye böyle oluyor bilmiyorum 🤷🏼‍♀️
İlk olan başına gelecegi bilmediğinden korkuyor, ilk olmayan ne bekleyeceğini bildiğinden korkuyor 😊 merak etmeee o raddeye gelince anlık olup bitecek, başa geldigi dk düşünürüz, stres yapma düşünme, odağını değiştir, kolaylıkla olup bitecek inşallah 😊

Herkes bu vakti mi buldu taşınmak için yahu 😂 kolay gelsin sen de zorlama kendini dikkat et, fırsat buldukça dinlen

İlk olan başına gelecegi bilmediğinden korkuyor, ilk olmayan ne bekleyeceğini bildiğinden korkuyor 😊 merak etmeee o raddeye gelince anlık olup bitecek, başa geldigi dk düşünürüz, stres yapma düşünme, odağını değiştir, kolaylıkla olup bitecek inşallah 😊
Çok haklısın canım 🌸Sanırım sona yaklaştıkça düşündüğüm tek şey bu oluyor kafamı dağıtmaya çalışıyorum da beceremiyorum 😂😂

Çok haklısın canım 🌸Sanırım sona yaklaştıkça düşündüğüm tek şey bu oluyor kafamı dağıtmaya çalışıyorum da beceremiyorum 😂😂
Bosverr dusundukce takılırsan, son vakitler tadını çıkar, bende doğum anı için sabırsızlanıyorum, bilmiyorum da değişik bı tecrübe ya, korkmuyorum heyecanım tavan 😊

Bu haftaki şeker ölçümlerim çok çok kötü sürekli yüksek çıkıyor bu zamana kadar değerler hep iyiydi ama biraz kaçamaklar yaptım tabi inkar etmiyorum ama açlıkta tokluk ta çok yüksek umarım bir sorun olmaz
Büyük ihtimal ünsülin dozu yükseltilecek ama benim bu saatten sonra çok dikkat etmem gerekiyor yediklerime 😕 bebişte bir sıkıntı olmamıştır bu hafta inşallah 🙏

Bosverr dusundukce takılırsan, son vakitler tadını çıkar, bende doğum anı için sabırsızlanıyorum, bilmiyorum da değişik bı tecrübe ya, korkmuyorum heyecanım tavan 😊
minik minik elleri ağzı burnu gözümün önüne gelince beni de bir heyecan basıyor kavuşmak istiyorum 😍🥰🤲🏻
Diğer türlü de düşününce tabi stres oluyor
Neyse iyi düşünelim iyi olsun herşey canım benim ❤️🙏

Cinsiyet bizim elimizde olan birşey sanki.
Eger bir laf edilecekse eger ki asla dogru bulmuyorum eşlere edilmesi lazım cinsiyeti erkek belirliyor . Herşeyden önce Rabbim neyi uygun görürse o
Cocuk olmaz bir dert
Cocuk olur bir dert
Erkek olur bir dert
Kız olur bir dert
Yani insanların söz hakkı o kadar fazla ki ve susmuyorlar hic susmuyorlar
Daha dogum yapmadan bana 2.arkasına yap diyenlerle karsılasıyorum. Size ne ?
Bana 4.yü yap kız olsun diyolar ya 😅 siparişlemi oluyo bu işler. Saçma sapan cahil insanlar işte. Oğlan doğur baskısının şekil değiştirmiş hali. Eskiden olsa 3 oğlu var diye övülürdüm ama şimdi illa kızı olmalı insanın devrine denk gelmişim ben 😝 cahil insanlar her dönem var işte. Allah akıl fikir versin. Haa bide şey var yumurtalıklarını bağlat 4.de oğlan olmasın 🤪 te allaaam sen bana selamet ver. Benim rahmim benim hayatım size noluyosa artık. Yumuşak yüzlü kibar naif olunca böyle oluyo belkide. Kalp kırmayı hiç sevmem ama insanlarda bundan yüz buluyo.

Bu haftaki şeker ölçümlerim çok çok kötü sürekli yüksek çıkıyor bu zamana kadar değerler hep iyiydi ama biraz kaçamaklar yaptım tabi inkar etmiyorum ama açlıkta tokluk ta çok yüksek umarım bir sorun olmaz
Büyük ihtimal ünsülin dozu yükseltilecek ama benim bu saatten sonra çok dikkat etmem gerekiyor yediklerime 😕 bebişte bir sıkıntı olmamıştır bu hafta inşallah 🙏
Merhaba yüksek dediğiniz kaç acaba

Allah kabul etsin inşallah selametle gidip selametle dön.

Amine sıvısını sanki birisi yapışkanımsı diye yazmıştı. Daha önce normal doğum yapanlar bizi aydınlatabilir mi aminoyon sıvısı hakkında ?

Bana doktorum günde 3 tane açık çay, bir tane de kafeinsiz kahve içebilirsin demişti gebeliğimin en başından beri. Kahve yeni yeni içiyorum o da dışarı çıktığımda Eve almadım kafeinsiz kahve her gün içmeyeyim ne olur ne olmaz diye. Haftasonu hariç kahvaltıda içmiyorum çay zaten 3 hakkımı da akşamları kullanıyorum😅
Ben normal doğum yaptım ama doğum esnasında suyum geldi. Onun için net bilmiyorum yarin net yazarım bakalım Dr ne diyecek ama akıntı yada idrar değildi

Günaydın temmuz ayının güzel anneleri....💐 Ben kısa bir süreliğine aranızdan ayrılıyorum. Bize 10 yılın sonunda hac çıktı bugün de yolcuyuz Allah nasip ederse 🕋 sadece bir yıl erteleme hakkımız vardı bir sene sonra iki çocukla daha zor olacagindan ertelemedik inşallah doğru bir karardir....doktordan uçağa binmek için raporumu aldım. Okulların bitmesine az bir şey kalmıştı idari izinli sayılacağım. Hepiniz aklimdasiniz plasentasi aşağıda olanlar haftası geride olanlar. Eşiyle sıkıntılı olanlar duamda olacaksınız inşallah🤲🏻 sizde bana dua edin dogurmadan geleyim oralardan😂 kızım 40. Haftaya kadar beklemişti inşallah oğlum da bekler diye umuyorum. Normal doğum olduğu için de her an her şey olabilir tabi.... Hepiniz Allah'a emanet olun 💐
Allah kabul etsin canım sağlıkla git dön inşallahhhh

Kuzucumm Rabbim hayırlı yolculuklar nasip etsin. Bebişin de dünyaya geldiğinde hacca gitmiş olacak muhteşem 🥰 kendini de bebişi de çok yormadan tüm ibadetlerini yerine getirip sağlıcakla dönün inşallah. Hepimiz dualarıma talibiz 🙏🏻

kuzucum sivenonun bebişler için doğal içerikli sinek kovucusu vardı kullanacaksan da o tarz bir şey kullan 🥰

Oh çok şükür senden haber bekliyordum 🥰

Ya benim de inanılmaz kaşınmaya başladı her yerim. Henüz çatlak yok ama sürdüğüm her krem yağ da boşa gidiyormuş gibi hissediyorum nedense. Buzu deneyeceğim bende teşekkürler 🥰

Kuzucum telaş yapmamak stressiz olmak tabi iyi ama amniyon sıvısı olduğuna eminsen de bende de doktora gitmelisin kızlara katılıyorum.

Oy çok şükür kocaman olmuş küçük cimcime 🥰🥰🥰

Kuzum anne yanı için ben çarşaf alacaktım sonra ölçülerine baktık ve ona göre kumaş aldık. Annem 4 tane çarşaf dikti. Rahat rahat kullanırız diye düşündük. Bir tane alez almıştım bir tane daha alacağım. Burada bazı kızlar da yapışkanlı alt değiştirme örtülerinden sermiş çarşafın altına o da mantıklı geldi 🥰

Ya ben de çok çay içiyorum diye vicdan azabı çekiyordum 🤣 iyi bari içimi rahatlattınız 🤣🤣

Gebeliğin başında dedim ki kafeinsiz filtre kahve alayım rahat rahat içerim. Sonra dedim ki alırsam her gün kesin içerim almayım. Şimdi de kahvesizlikten ölüyorum o yüzden 🤣

Valla ben de kendime sor engel oluyorum. Artık kahvaltılarda çay değil de süt içmeye başladım 😔
Ben 4 tane müslin örtü aldım. Ağız mendili aşırı kullanılıyormuş. Kuzenim en çok ağız mendili al diye uyardı. Ben de baya aldım. Annem de müslinden yaptı sanırım baya. 30 tane falan vardır

Kız sen de çok içiyormuşsun çayı 🤣 azalt biraz 🤣

Dikkat edeyim istiyorum ama instagramda falan görüyorum influencerları baya içiyorlar 🤣 yine ben iyiymişim 🤣

Maşallah kuzucummm en çok dikkat eden kişi olarak seni seçtim 🤣

Ben de artık kahvaltılarda süt içmeye başladım :(

Aynen özellikle son haftalarda kafein iyi değilmiş diye okudum

Ben çok takmışım bu konuyu bence herkes içiyormuş yine. Ben de günde 2 bardak çay içsem kendimi kötü hissediyordum. Şu an psikolojim çok düzeldi 🤣

Süt sağma makineleri hastanelerde oluyormuş aslında ama ben sezaryen olacağım için her ihtimale karşı yine yanıma alayım diyorum.

Bugün forum çok aktif sizi alıntı deryasına boğdum özür dilerim 🤣
Yazdım Dr uma canim normalde cumaydi randevum ama yarın sabah çağırdı gideceğim 9.30 ta.
Bizimki hareketli masaallah bir sıkıntı yok gibi yarın ayrıntılı öğreneceğim inşaallah

Hafta ilerledikçe oluyor arkadaşım, aynı durumdayım bir lokma atıyorum içime oturuyor çocuğa bişey oluyorsa diye. Ne kadar yüksek senin , benim sınırın altında ama eski ölçümlerden yüksek sadece

birinde gördüğüme emindim sen mıydın o 😂😂 magnezyumun bitmişti de, eşimde magnorm bulamamış muadil bunu vermişler de, emin olmak istedim 😊
Senin de gözlemin, hafızan güçlü heaaaa:KK8::-)
İkişer tane alıyorum günde. Kramp falan hiç olmuyor. 👌🏼 Birkaç tablet kaldı. Eşime ocean extramag sipariş verdim bakalım. Su kasılmalar konusunda daha etkili olabilir diye.

bende geçen ay taşındım iyiki bu aya bırakmamışım diyorum daha ağırlaştım kimsem de yok tek başıma altından nasıl kalkmışım hala şaşıyorum hatta şöyle bişey yaşadım çaresiz kalıp etrafa bakarak bu iş nasıl bitecek diye a

Back
X