2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Ya doktorum israrla perinatolog onermiyor.En basindan beride sureci kendi yonetti.bir ara ben bir kere ozel muayenehanesi olan perinatologa gorundum. Ayni seyleri soyledi.Gerci bu durum icin gozukmedim. Ama soyledigi sey hep buydu bu bebek minyon dogacak ite kaka 2500 2600
Yapsak iyi. Sonrasi zaten daha kolay ilerler anne sutu ya da gerekirse mama destegi ile diyor hep. Bende yapi itibariyle minyonum. Esimde oyle dalyan gibi degil ama orta derecede yeterli oksijeni alamasa kalp atislarinda cok duzensizlik olurmus oyle birsey gozukmuyor dedi.
Gecen sefer 400 kusur gram aldiginda ben dedim bak yediklerimle oldu diye ceviz findik avokado et tavuk tahin hic aksatmadim. O da hic alakasi yok dedi o zaman kendi icimdende kizmistimsimdi ayni devam ettim ama bu sefer ayni egride buyumemis demek ki bir yerde dogru soyluyor

Çok teşekkür ederim o kadar iyi geldi ki şu söylediklerin cansın Allah bin kere razı olsun

Merhaba ben de 30+2deyim. Sizinle aynı durumdayız bugün yatuşım yapıldı benim de sancılar 60a çıktı. Şimdi ilk doz ciğer geliştirici vuruldu, nidicard 4 doz aldım 1 saatte. Yarın çıkarıp çıkarmayacaklarına bakacaklar. Siz ne durumdasınız?

Aynen katılıyorum bence de yeterli oksijen gitmese kalp atışları düzensiz olur ne bileyim başka anomaliler çıkar ortaya. Çok şükür bin şükür öyle bir durum yok. Bence gayet sağlıklı bu bebiş. Sadece küçük olacak benim abla kızım gibi. Küçük kızım da ablasının tepesinden bakacak bu gidişle bu kızım boy olarak dayılarına kg olarak da babasına çekmiş bana benzese benimki de minicik olurdu bak demek ki gerçekten alakası yok ve alacak olan bebek alıyor almayacak olana ne yaparsan yap almıyor. Sen yemeni güzel tut içini de ferah tut inşallah sağlıkla gelecek minigin
Çok teşekkür ederim o kadar iyi geldi ki şu söylediklerin cansın Allah bin kere razı olsun
Allah senden de bin kere razı olsun canım benim yalnız değilsin hepimiz burada senin yanındayız sen bizi durumunla ilgili bilgilendir merak ederiz

Merhaba ben de bugün ilk doz ciğer geliştiriciyi oldum nstde sancı çıktığı için 30+2deyim. Sizin süreciniz nasıl ilerledi şuan nasılsınız?

Sagol kuzucumm
Insallah hepimiz icin surec guzel ilerlesin artik ve zamaninda saglikla aramiza katilsin bebeklerimiz
Cok yorulduk hepimiz gercekten ama bir adim daha atsak karadayiz artik

Merhaba ben de bugün ilk doz ciğer geliştiriciyi oldum nstde sancı çıktığı için 30+2deyim. Sizin süreciniz nasıl ilerledi şuan nasılsınız?
Benim 31. Haftada çıkmıştı 2 doz ciğer geliştirici + serum + o gün başladım sabah akşam Adalat içiyorum . Sancılarım çok şükür azaldı . İnşallah sizinde geçer .

Benim 31. Haftada çıkmıştı 2 doz ciğer geliştirici + serum + o gün başladım sabah akşam Adalat içiyorum . Sancılarım çok şükür azaldı . İnşallah sizinde geçer .
İyi ki kk var. Aynı şeyleri yaşayan insanlardan güzel hikayeler duymak insanı öyle rahatlatıyor ki

R rihen97 sen de sağlıkla çıkacaksın ins, haftalar sonra vakitlice doğuracaksın bacım.

Sagol kuzucumm
Insallah hepimiz icin surec guzel ilerlesin artik ve zamaninda saglikla aramiza katilsin bebeklerimiz
Cok yorulduk hepimiz gercekten ama bir adim daha atsak karadayiz artik
Gerçekten öyle diyorum gözümü kapatsam açsam ve 4 hafta geçmiş olsa. Doğumdan da gözüm korkuyor ama şu kritik zamanları bi geçirsek diyorum

Hahahahah demek ki ondan hele hamilelikte zaten tavan yaptı bu durum birde amannnn zaten aslandan çok akrep heralde bende baskın boşuna ağlak değişmişim yani desene Ahahhaha bence de en azından bildiğin bir burç çok mantıklı inşallah öyle olur yoksa evde her telden amannnn

Mama birazcık bebeğin damak tadına bağlı diyor herkes ama ben de önlem olarak alayım dedim

Bana tavsiye edilen buydu, bundan almayı düşünüyorum

Benimde özelde ki randevum sanırım 20-25 dk sürüyor güzel bilgilendiriyor sorularıma cevap alabiliyorum

Gerçekten öyle diyorum gözümü kapatsam açsam ve 4 hafta geçmiş olsa. Doğumdan da gözüm korkuyor ama şu kritik zamanları bi geçirsek diyorum
Aynen oyle. Ben de cok korkuyorum. Dusundukce cok geriliyorum ama en azindan su muallak durum ortadan kalkmis olacak artik oyle ya da boyle bebeklerimiz mudahele edebilecegimiz, gozumuzun gordugu yerde olacaklar diye teselli etmeye calisiyorum kendimi.
Ama buyuk kismi hallettik ilk esik 28di gorduk sukurler ola sonraki 32 idi ve bir sonraki 36 yi gormek. Dayanin az kaldi

Kizlar bu arada bu geceligi aldim cok rahat ve guzel oldu. Bi tane suslu bisey almistim. Pek rahat edemezdim onunla anca fotograflik gibiydi. Bir tanede sortlu pijama takimi koydum valize yeter heralde.
Birde tac olarak sunu aldim cok guzelmis aklinizda olsun.

Kızlar sizin muayeneleriniz ne kadar sürüyor? Doktor hangi bilgileri veriyor muayene esnasında?
Benim de devletteki aynı lady peacock ninki gibi 10 dk ama dikkatli bakıyorlar son gittiğim perinatologtaki muayenede prof hoca basında durdu tek tek kalbıne baktılar asistanla normal gebe muayeneleri daha kısa tabii. Özeldeki de 20 dk civarı oluyor ultrasonda bana neresi neresi gösteriyor haftasıyla uyumu suyu rahim ağzı fln bilgi verıyor doğum hakkında tahliller hakkında fln konusmustuk öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…