- 27 Nisan 2020
- 527
- 1.537
- 113
- 30
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #18.001
Ay aminn benimki de öyle olsun. AminnBen 2 gece kalmıştım hastanede bayrama denk gelmese bir gece daha kalırdımHayatımda hiç okadar küçük kucağıma almamıştım , emzirme, tutma, alt değiştirme, kundak gibi birçok konuda hemşireler destek olmuştu. Ağlayarak doğan bir bebekti evde olsak çok panik olup hastaneye koşabilirdik Hemşirelerde çok iyiydi hala duacılarıyım.
Şimdi bir kızım daha var o yüzden hastanede kalmak beni geriyor, ama sanki hiç birşey bilmiyor gibi hissediyorum hastane konforuda iyi geliyor.
Kızımda dua ederdim babasına düşkün olsun geceleri anne sen git babam gelsin der inş diyeöle bir kız oldu. Eşim evde olmasa pijamalarına sarılır canım babam nezaman geleceksin diye Umarım bu kızımda babacı olur , babam yedirsin babam giydirsin babam yıkasın der
Geçmişler olsun canımBen alt karında sağ sol çatladım ya gerçi bi ürün kullanmadım, yanlarımda da sağ tarafımda çatlama başlamış
Bu arada özel bi konu ama fikir almak istiyorum doğum için ağda yaptıracak olanlar ne zaman yapılmalı hiç genital bölgeyi kuaförde yaptırmadım çocuk yokken lazere gitmiştim ama hamilelik hormonlar derken yine çıkmaya başladı ama kendim de asla uzanamıyorum , zor olur mu kendımı kasar mıyım çok acır mı gibi gibi
5.ayıma kadar Ben hep ağda yaptım sonrası yokBu arada özel bi konu ama fikir almak istiyorum doğum için ağda yaptıracak olanlar ne zaman yapılmalı hiç genital bölgeyi kuaförde yaptırmadım çocuk yokken lazere gitmiştim ama hamilelik hormonlar derken yine çıkmaya başladı ama kendim de asla uzanamıyorum , zor olur mu kendımı kasar mıyım çok acır mı gibi gibi
Kizlar bu arada bu geceligi aldim cok rahat ve guzel oldu. Bi tane suslu bisey almistim. Pek rahat edemezdim onunla anca fotograflik gibiydi. Bir tanede sortlu pijama takimi koydum valize yeter heralde.
Birde tac olarak sunu aldim cok guzelmis aklinizda olsun.Koton Pamuklu Gecelik Düğmeli Gömlek Yaka Cepli Katlamalı Kollu - Fiyatı, Yorumları
Koton Pamuklu Gecelik Düğmeli Gömlek Yaka Cepli Katlamalı Kollu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Melkady Aksesuar Melkady 232aca - Çiçekli Şık Broşlu Taç, Lohusa , Kına Tacı - Fiyatı, Yorumları
Melkady Aksesuar Melkady 232aca - Çiçekli Şık Broşlu Taç, Lohusa , Kına Tacı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben tüylerin uzamasına hic fırsat vermiyorum diyorum ne olur ne olmaz bende malesef jilet ile yoluma devam ediyorumJilet sevmesem de jilet yapicam mecburen, ağdaya gitmeye usendigim için
Aslında daha temiz olacak kaşıntı falan da olmaz ama bilemedim ya neyse bakalım.bayram geçsin de bakarız
Benim de lazerli olduğu için yoğun değil seyrek zaten, bakarız bı çaresine
Yetişiyor musun ya oralara, ben elimi uzatamiyorum oraya, kramp giriyor yan tarafima, gebelik başından beri aynı yere kramp giriyor her harekette, zorluyor beniBen tüylerin uzamasına hic fırsat vermiyorum diyorum ne olur ne olmaz bende malesef jilet ile yoluma devam ediyorum
Çömelir vaziyette yapıyorum şimdilik yada ayna yardımıyla ama ileri haftalarda durumum ne olur bilmiyorum kramp olayım çok şimdilikYetişiyor musun ya oralara, ben elimi uzatamiyorum oraya, kramp giriyor yan tarafima, gebelik başından beri aynı yere kramp giriyor her harekette, zorluyor beni
Bikac haftadır tuvalette bile çok zorlanıyorum, canım acıyorÇömelir vaziyette yapıyorum şimdilik yada ayna yardımıyla ama ileri haftalarda durumum ne olur bilmiyorum kramp olayım çok şimdilik
Sonrasi icin aldim. Oversize duruyor normal bedenimden buyuk aldim. Birde mankende durdugu kadar kisa degil bendeBunu doğumdan sonrası için mi yoksa öncesi için mi aldın? Güzelmiş ama bununla rahat edebiliyor musun çünkü yattığın anda direkt yukarı çıkıyor gibi mankenin üstünde.
Ben 2 uzun kollu takım koydum doğumhane sonrası soğuk olur diye 1 tane de gecelik koydum ama hangisini ne zaman giyerim bilmiyorum süslü şeyler değiller öyle sadece foto için de tüylü tüylü şeyler almak istemiyorum
Yaaa ne buyuk basariBen tüylerin uzamasına hic fırsat vermiyorum diyorum ne olur ne olmaz bende malesef jilet ile yoluma devam ediyorum
Allah razı olsun böbrek ağrım daha az sanırım suyu fazla kaçırınca böbreğime vuruyo bir tık azalttım sanki bugün daha iyim elhamdülillahTabii hatırladım kuzum benim.Ağrı devam ediyor mu? İnşallah bir sıkıntı olmayacak pazartesi günü de güzel haberlerle geleceksin inşallah canım benim
Tuvalette bende öyleyim hemen kalkmak istiyorum ama banyoda bir yere tutunursam vs ancak öyle bir şekildeBikac haftadır tuvalette bile çok zorlanıyorum, canım acıyoriyi bari sıkıntı yoksa çok şükür, rahat halledersin.
Oğlumda suyum geldiğinde duş.aldim.o arada bı son kontrol temizlik yapmıştım, bu da o kadar rahat olurda inşallah son dk kontroller yapabilirim
evet lazerle ne güzeldi bitmeye yakındı ama hoop hormonlarla yeniden cıktı . Ağdayı sırf rahat olsun bi de temız mı değil mi kaygısı olmasın diye düşündüm yoksa şuan da jilet yapıyorum mecburen kendi kendime ancaBen hamileyken ağdayı önermiyorum genital bölgeye. Sonuçta bir acı bir baskı olacak orda. Zaten hassas bölge, jileti tercih ediyorum. Lazer o bölgede pek işe yaramıyor yaa ben de gitmiştim yıllar öncesinde.
Ben hamilelikten önce evde lazere başlamıştım. Hepi topu 5-6 kez uygulamış olsam da yaptığım bölgede hamilelik boyunca neredeyse hiç tüy çıkmadı. Benim için süper rahatlık oldu. Keşke daha evvelinden yapsaymışım.Bu arada özel bi konu ama fikir almak istiyorum doğum için ağda yaptıracak olanlar ne zaman yapılmalı hiç genital bölgeyi kuaförde yaptırmadım çocuk yokken lazere gitmiştim ama hamilelik hormonlar derken yine çıkmaya başladı ama kendim de asla uzanamıyorum , zor olur mu kendımı kasar mıyım çok acır mı gibi gibi
Ben alt karından çatlamışım gözüm aydın olsun kızlaryani ne yaparsak çatlıyoruz diye ben üstüne düşmedim açıkcası sağ tarafım çatlamış
İlk doğumda ben de çok dikkat etmiştim, aksatmadan lierac kullanıyordum, ama iki gün içinde çatladım 37. Haftada. Şimdi de saldım gittiBen de soldan çatladım hem de lierac biooil emvai çeşit nemlendiriciye rağmen. Üstelik bir gecede çatladım hayretler içerisindeyim
Jiletle ilgili tabuları yıkmak lazım ya, tüyleri artırıyor falan diye. Uzun zamandır kullanıyorum, en pratik çözüm bence de. Tavsiyem kaliteli jilet kullanın 4 5 bıçaklı gibi olanlardan, sabun veya traş jeli ile de uyguladıktan sonra dokunulası pürüzsüz oluyorBu arada özel bi konu ama fikir almak istiyorum doğum için ağda yaptıracak olanlar ne zaman yapılmalı hiç genital bölgeyi kuaförde yaptırmadım çocuk yokken lazere gitmiştim ama hamilelik hormonlar derken yine çıkmaya başladı ama kendim de asla uzanamıyorum , zor olur mu kendımı kasar mıyım çok acır mı gibi gibi
Tüyleri arttırması değil de hemen çıkması beni sinir edenJiletle ilgili tabuları yıkmak lazım ya, tüyleri artırıyor falan diye. Uzun zamandır kullanıyorum, en pratik çözüm bence de. Tavsiyem kaliteli jilet kullanın 4 5 bıçaklı gibi olanlardan, sabun veya traş jeli ile de uyguladıktan sonra dokunulası pürüzsüz oluyor. Benim elim alıştığı için artık bakmadan da yapıyorum ama bir ayna ile o sorun da halledilir tabi çok dikkatli olun hamişler bi zarar vermeyin kendinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?