• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Bu arada özel bi konu ama fikir almak istiyorum doğum için ağda yaptıracak olanlar ne zaman yapılmalı hiç genital bölgeyi kuaförde yaptırmadım çocuk yokken lazere gitmiştim ama hamilelik hormonlar derken yine çıkmaya başladı ama kendim de asla uzanamıyorum , zor olur mu kendımı kasar mıyım çok acır mı gibi gibi 🙃

Ben 2 gece kalmıştım hastanede bayrama denk gelmese bir gece daha kalırdım :D Hayatımda hiç okadar küçük kucağıma almamıştım , emzirme, tutma, alt değiştirme, kundak gibi birçok konuda hemşireler destek olmuştu. Ağlayarak doğan bir bebekti evde olsak çok panik olup hastaneye koşabilirdik :D Hemşirelerde çok iyiydi hala duacılarıyım.
Şimdi bir kızım daha var o yüzden hastanede kalmak beni geriyor, ama sanki hiç birşey bilmiyor gibi hissediyorum hastane konforuda iyi geliyor.

Kızımda dua ederdim babasına düşkün olsun geceleri anne sen git babam gelsin der inş diye :D öle bir kız oldu. Eşim evde olmasa pijamalarına sarılır canım babam nezaman geleceksin diye :D Umarım bu kızımda babacı olur , babam yedirsin babam giydirsin babam yıkasın der :D
Ay aminn benimki de öyle olsun. Aminn 😅

Bu arada özel bi konu ama fikir almak istiyorum doğum için ağda yaptıracak olanlar ne zaman yapılmalı hiç genital bölgeyi kuaförde yaptırmadım çocuk yokken lazere gitmiştim ama hamilelik hormonlar derken yine çıkmaya başladı ama kendim de asla uzanamıyorum , zor olur mu kendımı kasar mıyım çok acır mı gibi gibi 🙃

Ben hamileyken ağdayı önermiyorum genital bölgeye. Sonuçta bir acı bir baskı olacak orda. Zaten hassas bölge, jileti tercih ediyorum. Lazer o bölgede pek işe yaramıyor yaa ben de gitmiştim yıllar öncesinde.

5.ayıma kadar Ben hep ağda yaptım sonrası yok😂 lazer acısına dayanan biri olarak
Ağda anlık bir acı lazer gibi

Jilet sevmesem de jilet yapicam mecburen, ağdaya gitmeye usendigim için 😂
Aslında daha temiz olacak kaşıntı falan da olmaz ama bilemedim ya neyse bakalım.bayram geçsin de bakarız 😂😂
Benim de lazerli olduğu için yoğun değil seyrek zaten, bakarız bı çaresine 🤷🏻‍♀️

Kizlar bu arada bu geceligi aldim cok rahat ve guzel oldu. Bi tane suslu bisey almistim. Pek rahat edemezdim onunla anca fotograflik gibiydi. Bir tanede sortlu pijama takimi koydum valize yeter heralde.
Birde tac olarak sunu aldim cok guzelmis aklinizda olsun.

Bunu doğumdan sonrası için mi yoksa öncesi için mi aldın? Güzelmiş ama bununla rahat edebiliyor musun çünkü yattığın anda direkt yukarı çıkıyor gibi mankenin üstünde.
Ben 2 uzun kollu takım koydum doğumhane sonrası soğuk olur diye 1 tane de gecelik koydum ama hangisini ne zaman giyerim bilmiyorum süslü şeyler değiller öyle sadece foto için de tüylü tüylü şeyler almak istemiyorum o_O

Jilet sevmesem de jilet yapicam mecburen, ağdaya gitmeye usendigim için 😂
Aslında daha temiz olacak kaşıntı falan da olmaz ama bilemedim ya neyse bakalım.bayram geçsin de bakarız 😂😂
Benim de lazerli olduğu için yoğun değil seyrek zaten, bakarız bı çaresine 🤷🏻‍♀️
Ben tüylerin uzamasına hic fırsat vermiyorum diyorum ne olur ne olmaz bende malesef jilet ile yoluma devam ediyorum 😂

Ben tüylerin uzamasına hic fırsat vermiyorum diyorum ne olur ne olmaz bende malesef jilet ile yoluma devam ediyorum 😂
Yetişiyor musun ya oralara, ben elimi uzatamiyorum oraya, kramp giriyor yan tarafima, gebelik başından beri aynı yere kramp giriyor her harekette, zorluyor beni

Yetişiyor musun ya oralara, ben elimi uzatamiyorum oraya, kramp giriyor yan tarafima, gebelik başından beri aynı yere kramp giriyor her harekette, zorluyor beni
Çömelir vaziyette yapıyorum şimdilik yada ayna yardımıyla ama ileri haftalarda durumum ne olur bilmiyorum kramp olayım çok şimdilik

Çömelir vaziyette yapıyorum şimdilik yada ayna yardımıyla ama ileri haftalarda durumum ne olur bilmiyorum kramp olayım çok şimdilik
Bikac haftadır tuvalette bile çok zorlanıyorum, canım acıyor 🤦🏻‍♀️ iyi bari sıkıntı yoksa çok şükür, rahat halledersin.
Oğlumda suyum geldiğinde duş.aldim.o arada bı son kontrol temizlik yapmıştım, bu da o kadar rahat olurda inşallah son dk kontroller yapabilirim 😂

Bunu doğumdan sonrası için mi yoksa öncesi için mi aldın? Güzelmiş ama bununla rahat edebiliyor musun çünkü yattığın anda direkt yukarı çıkıyor gibi mankenin üstünde.
Ben 2 uzun kollu takım koydum doğumhane sonrası soğuk olur diye 1 tane de gecelik koydum ama hangisini ne zaman giyerim bilmiyorum süslü şeyler değiller öyle sadece foto için de tüylü tüylü şeyler almak istemiyorum o_O
Sonrasi icin aldim. Oversize duruyor normal bedenimden buyuk aldim. Birde mankende durdugu kadar kisa degil bende 😂 suan bile cok sicak Istanbul birkac hafta sonra iyice isincak havalar diye kisa aldim pijama takimini
Yaaa ne buyuk basari 🤓 benim icin oralar kara bir dehliz 😂 asla ne var ne yok goremedigim gibi kramp giriyor banada ustunkoru hallediyorum simdilik😀 dogumda ne yapcam bilemiyorum…….🔫

Tabii hatırladım kuzum benim. ❤️ Ağrı devam ediyor mu? İnşallah bir sıkıntı olmayacak 🤲🏻 pazartesi günü de güzel haberlerle geleceksin inşallah canım benim ❤️ 🤲🏻
Allah razı olsun böbrek ağrım daha az sanırım suyu fazla kaçırınca böbreğime vuruyo bir tık azalttım sanki bugün daha iyim elhamdülillah

Bikac haftadır tuvalette bile çok zorlanıyorum, canım acıyor 🤦🏻‍♀️ iyi bari sıkıntı yoksa çok şükür, rahat halledersin.
Oğlumda suyum geldiğinde duş.aldim.o arada bı son kontrol temizlik yapmıştım, bu da o kadar rahat olurda inşallah son dk kontroller yapabilirim 😂
Tuvalette bende öyleyim hemen kalkmak istiyorum ama banyoda bir yere tutunursam vs ancak öyle bir şekilde
İşte sakinlik seninki si iyi duş almışsın ilk anneligin olmasına ragmen ben şuan burası olmasa oooo suyum geldi hadi diye hemen hastaneye koşardım😂
İşte kötü yani jilet olunca ertesi gün dahi 2 gün sonra sıkıntı oluyor sevmiyorum

Ben hamileyken ağdayı önermiyorum genital bölgeye. Sonuçta bir acı bir baskı olacak orda. Zaten hassas bölge, jileti tercih ediyorum. Lazer o bölgede pek işe yaramıyor yaa ben de gitmiştim yıllar öncesinde.
evet lazerle ne güzeldi bitmeye yakındı ama hoop hormonlarla yeniden cıktı . Ağdayı sırf rahat olsun bi de temız mı değil mi kaygısı olmasın diye düşündüm yoksa şuan da jilet yapıyorum mecburen kendi kendime anca

Ben hamilelikten önce evde lazere başlamıştım. Hepi topu 5-6 kez uygulamış olsam da yaptığım bölgede hamilelik boyunca neredeyse hiç tüy çıkmadı. Benim için süper rahatlık oldu. Keşke daha evvelinden yapsaymışım.

Daha alt bölgeleri de epilatörün tıraş başlığıyla haftada bir geçiyorum. Her an Dr a gitme, muayene olma durumu olduğundan devamlı temiz tutmaya gayret ediyorum.

Ben alt karından çatlamışım gözüm aydın olsun kızlar 😂 yani ne yaparsak çatlıyoruz diye ben üstüne düşmedim açıkcası sağ tarafım çatlamış 😅

Ben de soldan çatladım hem de lierac biooil emvai çeşit nemlendiriciye rağmen. Üstelik bir gecede çatladım hayretler içerisindeyim 🫣
İlk doğumda ben de çok dikkat etmiştim, aksatmadan lierac kullanıyordum, ama iki gün içinde çatladım 37. Haftada. Şimdi de saldım gitti😅 arada nemlendirici sürüyorum o kadar

Jiletle ilgili tabuları yıkmak lazım ya, tüyleri artırıyor falan diye. Uzun zamandır kullanıyorum, en pratik çözüm bence de. Tavsiyem kaliteli jilet kullanın 4 5 bıçaklı gibi olanlardan, sabun veya traş jeli ile de uyguladıktan sonra dokunulası pürüzsüz oluyor👌🏻. Benim elim alıştığı için artık bakmadan da yapıyorum ama bir ayna ile o sorun da halledilir tabi çok dikkatli olun hamişler bi zarar vermeyin kendinize🙃

Jiletle ilgili tabuları yıkmak lazım ya, tüyleri artırıyor falan diye. Uzun zamandır kullanıyorum, en pratik çözüm bence de. Tavsiyem kaliteli jilet kullanın 4 5 bıçaklı gibi olanlardan, sabun veya traş jeli ile de uyguladıktan sonra dokunulası pürüzsüz oluyor👌🏻. Benim elim alıştığı için artık bakmadan da yapıyorum ama bir ayna ile o sorun da halledilir tabi çok dikkatli olun hamişler bi zarar vermeyin kendinize🙃
Tüyleri arttırması değil de hemen çıkması beni sinir eden 😝yoksa bence de olan kıl kökünü arttıramaz ona ulaşmıyor kılın boyunu kesiyor en fazla kalınlaştırabilir gibi geliyor bana

Back
X