Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Bı kaç eksiğim kaldı kaldı İlk işim çantayı hazirlamak siz hazirladiniz mı
Ben hazırladım gibi ama organizere koydum sadece tek eksik hastane terliğini yıkamak ve bebek bezini alıp valize koyup kapatmak olacak.
Bir de isimli tulum yaptırmıştım o gelmedi gelince onu yıkayıp ütüleyip koyarım.

Ne güzel bitmiş seninki benimde bı dışarı çıkıp son eksikleri almam lazım çarşıda da öyle bayram yoğunluğu var ki adım atılacak gibi değil tek çıkmaya üşeniyorum
Dün yazdım canım çoğu üründe e bebekte indirim var ben 7 aydan sonra ufak tefek almaya başlamıştım artık 35.haftadaym ne olur ne olmaz son haftalar aman o yok aman bu yok olmasın aceleyle diye düşündüm
Erteledigin hergün sıkıntı git gide agırlasıyoruz onu da düşün istersen

Çok memnun olanlar da var, kullananlar yazar, ben hiç kullanmadim, bir fark yaratıyor mu bilmiyorum
Bende çok araştırdım işe yaramadı diyenlerde var kurtarıcım oldu diyenlerde var ben senin tavsiyen ile krem aldım sürmeye başladım ve kantaron da sürüyorm bakalım arkadaşım dogum yaptı ne yara ne birşey teknikte etki ediyor sanırım ama ben acemi oldugum icin kesin yâra olur kesin o yüzden krem sürüyorm

Kızlar günaydın gümüş kapak aldınız mı ne düşünüyorsunuz?
Ben ilk çocuğumda kullanmadım memnun olan da var olmayan da kimisi hava almadığı için yaraların geç iyileştiğini filan söyledi kimisi de yaraların içinde süt biriktiği için daha çabuk iyileştiğini söyledi.
Ben lansinohun göğüs ucu balsamını sürüyordum memnundum sıkıntı ve yara felan olmadı çok şükür.

Kesinlikle öyle hazır beklemek en iyisi kafa da rahat oluyor en azından.
Ben dün nstye girince ebe de dedi doğum çantanız hazır olsun her gelişinizde arabanızda olsun veya evde rahat bulunacak yerde bulundurun bu haftalardan sonra ne olacağı belli olmuyor diye

Oy nasıl tatlı olmuşsun maşallahhh ben de bi tane sipariş ettim internetten ama daha gelmedi. Bedenini karambole bir şey söyledim ama inşallah üstüme olur

Valla benim de ilk oğlumda öyle ne yara ne bi şey çok şükür hiç olmadı hem teknik hem bebeğin tutuşu kesinlikle çok önemli.
Bebeğim 40+0 da doğdu emme refleksi kuvvetliydi memeyi çabuk tuttu başta benim göğüs ucum gelmedi silikon uç kullandım 3 gün filan sonra rahatladı tam tuttu ama emebildiği için yara olmadı bence.
Doğrusu direk meme ucunu değil de bebeğin ağzını kocaman açıp o kahverengi kısımla alması sonrası bahar bahçe

O yüzden biran önce hazır olsun canım ne olur ne olmaz

Oy nasıl tatlı olmuşsun maşallahhh ben de bi tane sipariş ettim internetten ama daha gelmedi. Bedenini karambole bir şey söyledim ama inşallah üstüme olur
Çok teşekkür ederim canım iyi yapmışsın kesinlikle jean salopet çok yakışıyor bence güle güle giy inşallah bedeni olur
Ben bir 38 alsam filan dedim doğumdan sonra da giyerim diye çünkü normal bedenim 36 arada 2 beden olunca çok bol mu durur dedim sonra amannn zaten oversize moda öyle de böyle giyerim diye 40 aldım

Yaa ben de normalde xs giyiyordum gebelikten önce. Şimdi de bedenim çok kilo almadı ama karnım felaket büyüdü 38 beden aldım. Bir beden küçük alın yazıyorlardı inşallah olur

İnşallah olmazsın ucunu tutturma yeter geniş tutunca ilk günden carpilmazsin gittiğin yerde emzirme hemşireleri vardır diye düşünüyorum yardım ederler heralde, beni iki saatte bir kontrol ediyorlardı bakalım nasıl emiyorsunuz diye öğretmen gibi tepemde göster hadi diye iyi ki de yapmışlar ilk gunler sınavda gibi dediklerini yaptım ağrı acı yoktu eve gelince saldım bakmadım nasıl emiyor diye, allahim ben bı yara oldum, kremi falan bulana kadar ağladım acıdan ağladım

Günayyydınnn aldım bi şey düşünmüyorum çünkü bilmiyorum öyle duydum aldım inş işe yarar çünkü iki meme ucu şeyine 1200 tl para verdim
Ben de aldım hatta önerilen tüm kremleri vs de aldım. Eğer göğüs uçlarım yara olursa olay çıkarırım

Senden gözüm korktu zaten canım ve bu mecrada cogu kadın acısından şikayet ettigini okudum yani madecassol kantaron ve gögüs ucu kremi bunlar var bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…