• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Valla ben de hala ev temizlemeye ütü yapmaya son gaz devam. Geçen gün çamaşır atmış hayatında bir ilk diyor ki çalıştırmayı bilmediğim için çalıştırmadım ama nasıl çalıştıracağını merak etmiyor. Çıktım baktım sepete makineyi yarım doldurmuş çamaşırların yarısı sepette. O sırada sığdırmak için çömelip tüm kas kuvvetini uygulayan ben 😂
Benim eşim de hiç bilmiyormuş sıfır evlenince ben öğrettim yüzde 40a 60 gibi yaptık her şeyi iki yıl önce okula bi başladı evde yaptığı ne varsa puf uçup gitti şimdi sanki o yaptıklarını hiç bilmiyormuş gibi davranıyor 😀
İşte istemediğimiz için hatalıyız aslında. Çok şükür hamileliğin başından bu son 1-2 haftaya kadar çok rahat geçirdim. Ağrım sızım olmadı bebekle ilgili bir durum olmadı. Bu yüzden şımarmaya da gerek duymadım nazlanmadım. Ay ah oh bir kere bile demedim. Aşermedim bile. O da sağol Allah razı olsun demedi bir şey değişmedi yani. Annem hep sen söyleyeceksin yapacak, deyim yerindeyse sen eğiteceksin derdi ben de takmışım bi içinden gelecek diye. Yav yok işte anla dimi :)
Aynı ben benim de çok şükür gebeliğim çok güzel sorunsuz geçiyor oğlumda da öyleydi ama gebeyiz en nihayetinde yorulabiliyoruz da yanı kaldı ki benim büyük 1.5 yaşında gece hala deliksiz uyumaz uyanınca beni ister geri dalamaz her uyanmasında ben uyanıp uyutuyorum koca göbeğimle 11 kilo çocuğu kucağımda her gün 1 saat pış pış yaparak uyutuyorum her gün işten gelip oğlumuzu parka götürüyorum peşinde koşturuyorum banyosunu bakımı yapıyorum yani ben 35 haftalık gebeyken bunları yapıp ona muhtaç olmuyorum diye zorlanmıyorum değil ki illa zorlanıyorum e bi zahmet onlar da bizi anlasın da biraz anlayışlı olsun yani çok bir şey değil ki tek isteğim manevi destek fiziki desteği onun yerine annesi veriyor Allah razı olsun🙏🏻

Ay kızlar ben kesin sonlara kalırım derken dün benim nişan geldi. Yani tam emin değilim ama kanama veya kahverengilik yok ama baya yoğun kıvamlı sarımsı bir şey, 3 kerede geldi. Böyle durumlarda aklınızda olsun fotoğraf çekin benim aklıma gelmedi. Bugün de doktor kontrolüm vardı o da mucus plug dedi anlatınca nişan yani. Tabi buradaki doktorlarda ultrason veya nst yok, rutin kontrollerde göbeğin boyutunu ölçüp bebeğin kalbini dinliyor. 36. Haftada bir ultrason randevum var onu öne çekmeyi soracağım yer varsa dedi. Haricinde kasılma veya kanama olursa doğum acile gidersin dedi öyle geldim bakalım🤷🏻‍♀️ ben de çantamı hazırlayayım bari bugün😂
Aman dikkat et canım doğum çantanı da hazırlamam ihmal etme 🫠

Umutvari Umutvari kuzum bu arada sen kıyafet salopet felan sormuşsun ben 24 hafta civarı lcwden jean salopet aldım bu haftaları da düşünerek 40 beden aldım aşırı yakışıyor gebişlere bence 🥰
İyiki büyük almışım şimdi hala giyiyorum çok aşırı tuvalete çıkmıyorum o yüzden dışarda felan sürekli giyiyorum tek parça içine tshirt giy çık rahat oluyor ama oğlum da keten tarzı krinkıl kumaştan salopet almıştım o da efil efil rahat oluyordu.
Hatta salopetli fotik atayım buraya🫠

Eklentiler

• 1000037959.webp
    1000037959.webp
    59,3 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar bu arada benim de bugün 34.hafta kontrolüm vardı.
Çok şükür her şey yolunda bebişim karın çevresi 34+5 kafası da 36 hafta civarı gibi kafası büyük gidiyor biraz yapısal sorun yok dedi.
2600 gr 46 cm olmuş minik kuşum çok şükür 🥰🥳
Nst de ağrı yoktu artık her hafta gel önce nstni çektir dedi.
Doğum tarihi de 4 temmuz olacak gibi inşallah 🙏🏻🫠

Kızlar bu arada benim de bugün 34.hafta kontrolüm vardı.
Çok şükür her şey yolunda bebişim karın çevresi 34+5 kafası da 36 hafta civarı gibi kafası büyük gidiyor biraz yapısal sorun yok dedi.
2600 gr 46 cm olmuş minik kuşum çok şükür 🥰🥳
Nst de ağrı yoktu artık her hafta gel önce nstni çektir dedi.
Doğum tarihi de 4 temmuz olacak gibi inşallah 🙏🏻🫠
Maşallah canım her şeyin yolunda olmasına çok sevindim ❤️ 😍 hayırlısı ile sağlıkla gelsin inşallah miniğin ❤️ 😍 bu arada çok yakışmış salopet güle güle giy 😍❤️🥰

Oğluşumun ana kucağı gelmiş teyzeleri Allahım her bi şeyi gördükçe şok oluyorum bunlar benim çocuğumun mu yani ben anne mi oluyorum diye 😃 ben hala bu şoktan çıkamadım
Eki Görüntüle 3600605
Oyyy çok güzel Rabbim kullanmayı nasip etsin❤️
Reflü yatağı paylaşan sendin sanırım yanılmıyorumdur inşallah bugün eksikleri alırken bende aldım 😁

Eklentiler

• IMG_6202.webp
    IMG_6202.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 67
Bende bebeğe dair giysi alışverişini bitirdim, kayınpederim beşik aldı onu bekliyorum, kızkardeşim bebek arabası ve puset aldı, kendi babam alışveriş için destek oldu sağolsunlar ilk torun heyecanı yaşanıyor sağlıkla gelsin Zeyneb’im inşallah ❤️

Hastane çıkışı siparişi vermiştim henüz dönüş yok bayram sonrası bekliyorum, çikolata da öyle 😍
Şimdi kendime alışverişe başlayacağım, neler almam gerek pijama ped dışında yazarsanız sevinirim kızlar💗
Kızkardeşimin düğünden sonra hastane çantamı yapacağım o süreye kadar belki yıkama ütüleme yaparım gözümde çok büyüyor bu iş 😁😁

İşte istemediğimiz için hatalıyız aslında. Çok şükür hamileliğin başından bu son 1-2 haftaya kadar çok rahat geçirdim. Ağrım sızım olmadı bebekle ilgili bir durum olmadı. Bu yüzden şımarmaya da gerek duymadım nazlanmadım. Ay ah oh bir kere bile demedim. Aşermedim bile. O da sağol Allah razı olsun demedi bir şey değişmedi yani. Annem hep sen söyleyeceksin yapacak, deyim yerindeyse sen eğiteceksin derdi ben de takmışım bi içinden gelecek diye. Yav yok işte anla dimi :)
Ben milletin eğitemediğinin eğitileceğine inanmıyorum yani ağaç yaşken eğilir ve bi insan 7sinde neyse 70 inde odur çok katılıyorum yoksa ben 10 Yıldır uğraşıyorum değişirdi boşuna kendime zarar veriyorum o yüzden en iyisi değişmeyeceğini kabul etmek ve kendini yormamak ❤️

İlk gebeliğimde kocam çok pimpirikti bunda bile rahatlık geldi aşırı free takılıyor ortası yok😀

Ya bakma ben çalışıyorum eşim hem çalışıp hem örgün okuyor bizim evi kv çeviriyor yemek bulaşık vs bana çok yaptırmıyor yoksa eşimle birbirimizi yeriz😀

Ya benimki aslında çok düşüncelidir ama bu gebelikte anlamadım adamın içinden başka biri çıktı kendisi de çok stresli bu aralar o bana ben ona sarıyoruz sanırım 😀
Ne güzel 🌹❤️

Maşallah canım her şeyin yolunda olmasına çok sevindim ❤️ 😍 hayırlısı ile sağlıkla gelsin inşallah miniğin ❤️ 😍 bu arada çok yakışmış salopet güle güle giy 😍❤️🥰
Çok teşekkür ederim canım 🥰
İnşallah hepimiz sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza artık çok az kaldı iyice heyecan sardı🫠
Doktor kapısında beklerken yeni doğum yapmış biri kontrole gelmiş pusetin içinde minicik bebeği görünce içim bir garip oldu dahası 1.5 yaşındaki oğlum bile bebeği görünce çok heyecanlandı gözlerinde garip bir ifade yüzünde de aşırı sevdiğini gösteren bir gülümseme vardı🥰
Bebeğin annesinin dokunmasına bile tepki gösterdi elini çek dedi kadına aşırı sevdi🫠
Umarım abileri ablaları da kardeşlerini çok sevecekler 🥹

Kuzum boyu ne kadar çıktı acaba? Ben benimki de çok beklemez diye 50 cm yenidoğanlar aldım da emin de olamadım.
Ay inan ki boyunu söylemedi ama 35+3 ile uyumlu dedi bugün nstye giricem tekrar o zaman sorarım yazarım sana ama 2 hafta önce 46 cm demişti

Benim de elimde kalacak gibi hissediyorum 🥲

Merhaba hanımlar,çalışamaz raporunu ne zaman alabiliriz,tam 32.hafta gününde mi yoksa birkaç gün sonra falan mı iş açısından da sıkıntı olmasın diye soruyorum

Merhaba hanımlar,çalışamaz raporunu ne zaman alabiliriz,tam 32.hafta gününde mi yoksa birkaç gün sonra falan mı iş açısından da sıkıntı olmasın diye soruyorum
32 . Hafta içinde alıyorsun canım bende pazartesi aldım 32+3 tüm benim riskim var diye direk çalışmaz verdi işyerini aradım sistemlerine düşmüş raporu görünce elden vermene gerek yok dediler 32hafta içinde bir gün alabilirsin

Back
X