• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Yıka kuzum yıka hazır olsun artık çantan 🤣

Kız şehir değiştiremiyorum ilçeye gidicem 50 dklik mesafe. Eşim de kendi ilçesine gidecek onunki de 2 saat falan. 🤣🤣 Ama kafamdaki senaryoları bir bilsen var ya ohooo.. 🤣🤣 halbuki abim babam yanımda olacak hemen getirirler beni ama gel de deli gönüle anlat 😅 sanırım eşim yetişemez diye ya da ilk anda yanımda olmazsa diye güvende hissetmiyorum ondan destek alıyorum en çok ya. 🤣😅🥲

Kız bende seviyordum bir zamanlar 🤣 sonra ilk çocuk oldu anne topuzu bir yapıştı salına salına gezemiyorum artık 🤣 gözlerim yaşlı hey gidi gençlik 🥲

İnan aynı şeyleri düşünüyoruz kuzum seveceğine eminim ama gece uyanıp gelir mi ağladıkça bir de onu uyutmaya çalışır miyim iki çocuk arasında delirir miyim kafamda milyon soru 🤣🤣🤣😅
Ay benimki korkak tavuk çocuk tekme atarken karnıma ilk zamanlar eline gelince korkuyordu 😀😀😀 işte bu bi yengeç erkeği 😀😀😀 bu arada çamaşırlarım size selam söylüyor

Eklentiler

• D6039925-0CBB-4EF4-B306-8088AC5E76BA.webp
    D6039925-0CBB-4EF4-B306-8088AC5E76BA.webp
    49,5 KB · Görüntüleme: 50
Ahhahahah 😂😂 hayır bu iş kocama yaradı oh bahanem hazır diyor o benden daha meraklı gitmemeye kv zaten memlekette o yüzden gidemem ama kocam akrabalarını sevmiyor o yüzden ona gün doğdu 😂😂😂
Ah ha hayalimdeki koca benimki aşırı aileci akrabası çok değil ama aşırı anacı 😀😀😀 neyse diyorum benimde oğlum yengeç olucagı için o da aynı olucak 😀😀❤️

Bakalım ben ne zaman pes edeceğim 😂
Çocuk uyumayıp gazdan seni de uyutmazsa pes ediyorsun bir de bununla mı uğraşcam deyip sarip sarmalayip bir toka geciriyorsun sonra bakıyorsun hep öyle gezmişsin 🤣🤣🤣😅 şaka bir yana inşallah gazsız dertsiz uykusu düzenli bebeklerimiz olur amin Yarabbimmmm ❤️🤲🏻🥰🤣
Ay benimki korkak tavuk çocuk tekme atarken karnıma ilk zamanlar eline gelince korkuyordu 😀😀😀 işte bu bi yengeç erkeği 😀😀😀 bu arada çamaşırlarım size selam söylüyor
Ahahahah 🤣 benimki korkmaz kız gözü karadır maşallah 🤣 ama yanımda olsun istiyorum ben korkuyorum o ne var gelirim yetişirim.modunda 🤣😅 aleyküm selam canım bizden de onlara selam olsun 🤣🤣🤣🥰

Ah ha hayalimdeki koca benimki aşırı aileci akrabası çok değil ama aşırı anacı 😀😀😀 neyse diyorum benimde oğlum yengeç olucagı için o da aynı olucak 😀😀❤️
😂😂😂 anasını sever o ayrı ama karısı her şeyden öncedir yalan yok😂 akrabada çok valla anne 7 kardeş sadece 😂😂 çok şükür bu sene aştık onu ya.. ay anacı olsun oğlum evet ❤️

Hayır hastane de eve yakın eksik olsa illa alınır getirilir 😂 ama ne bilim yaniii eksikte olmasın panik olurum diyorum 😂
Aynen öyle aynen hastane on dk mesafede bana 🤣🤣 kocam hemen getirir ne eksikse ama niye ben bu kadar kafayı bozuyorum bir de o düşünce ile bilmiyorum 🤣🤣🤣😅

Çocuk uyumayıp gazdan seni de uyutmazsa pes ediyorsun bir de bununla mı uğraşcam deyip sarip sarmalayip bir toka geciriyorsun sonra bakıyorsun hep öyle gezmişsin 🤣🤣🤣😅 şaka bir yana inşallah gazsız dertsiz uykusu düzenli bebeklerimiz olur amin Yarabbimmmm ❤️🤲🏻🥰🤣

Ahahahah 🤣 benimki korkmaz kız gözü karadır maşallah 🤣 ama yanımda olsun istiyorum ben korkuyorum o ne var gelirim yetişirim.modunda 🤣😅 aleyküm selam canım bizden de onlara selam olsun 🤣🤣🤣🥰
Benim hiç öyle bi kocam yok ya 😀😀😀 çok korkak kanamam oldu benim 12. Haftada tuvalette gördüm gittim ben diyorum bak sakin ol kanamam var hastaneye gitmemiz lazım bu aaaayy ne bi şey olur mu dedi sonra 2 ay dondu kaldı adam doktor bile dedi oğlum bebek iyi artık kendine gel diye 😀😀😀 bana diyor doktor çocuk dondu kaldı diye dedim hocam sormayın bu korkak kocam yüzünden ne rahat ağladım ne rahat güldüm hoca da gülmekten öldü 😀

Ahhahaha sığar sığar ben 2 yedek koydum birde isimli yaptırdığımı belki fotoğraf çekeriz diye hala da yer var 😂el kadar şeyler zaten anam ne olacak
Ben daha isimli yaptırmadım onu yaptırıcam inş bayramdan sonra hastaneden sonra annemlere gideceğiz bakalım onun için kendimize de bavul haızlemamız lazım bu arada evlerimizin arası arabayla 10 dk ama git gel yapamam 😀

Back
X